ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک....افزایش عجیب حجم فایل ها بعد از کپی روی ویندوز

abexamir
25-03-2016, 14:54
سلام دوستان
من یه تعداد فایل از روی موبایلم روی کامپیوتر کپی کردم،الان میبینم حجم هر کدوم از فایل ها به بیش از 4.5 گیگابایت!!!!رسیده.و تمامی فایل ها damage شدن.چطوری برگردونم فایل ها رو؟؟؟خیلی حیاتین برام این فایل ها.:n30:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](34).jpg

محمد7966
25-03-2016, 15:03
سلام دوستان
من یه تعداد فایل از روی موبایلم روی کامپیوتر کپی کردم،الان میبینم حجم هر کدوم از فایل ها به بیش از 4.5 گیگابایت!!!!رسیده.و تمامی فایل ها damage شدن.چطوری برگردونم فایل ها رو؟؟؟خیلی حیاتین برام این فایل ها.:n30:

سلام

شما ظاهرا روی کامپیوتر شبیه ساز اندروید نصب کردید درسته؟شبیه ساز bluestack

اونو شبیه سازو پاک کنید ببینید اینبار چی میشه

abexamir
25-03-2016, 15:05
ممنون از پاسختون،ولی همه ی فایل ها حتی فایل های موزیک و فیلم و عکس هم این بلا سرشون اومده!!!واقعا عجیبه

محمد7966
25-03-2016, 15:09
ممنون از پاسختون،ولی همه ی فایل ها حتی فایل های موزیک و فیلم و عکس هم این بلا سرشون اومده!!!واقعا عجیبه

یه ویروس کشی کنید با ویروس کش قوی مثل کاسپراسکی

2-میتونید با برنامه ریکاور مای فایل اخرین نسخه اش فایلا رو ریکاوری کنید البته همه فایلا رو نمیاره ولی عکس ها و فایلای کم حجمو میتونه بیاره

Pr0m3en
25-03-2016, 15:12
سلام دوستان

درود
فایلی رو روی رمت نریز دیگه.
اول رمت رو ویروس کشی کن(همینجور سیستمتو) بعد با برنامه recuva رمت رو بازیابی کن.

abexamir
25-03-2016, 15:25
درود

فایل ها رو برای این روی کامپیوتر ریختم که قصد داشتم رم رو فرمت کنم...الان رم فرمت شده...باز هم این برنامه قابل استفاده است؟

محمد7966
25-03-2016, 15:30
درود

فایل ها رو برای این روی کامپیوتر ریختم که قصد داشتم رم رو فرمت کنم...الان رم فرمت شده...باز هم این برنامه قابل استفاده است؟

بله برنامه های ریکاوری برمیگردونن فایلا رو

من فایلای رم sd رو با ریکاور مای فایل برگردوندم فقط گفم عکسا و کلا فایلای کم حجمو میتونه بیاره

البته اگر هارد دیسک معناطیسی باشه فیلم ها رو هم میتونه بیاره چندتاییشو

abexamir
25-03-2016, 15:52
فایل ها رو حافظه ی داخلی بودن

النم توی هیچ برنامه ی ریکاوری نمیتونم internal storage رو select کنم.
در واقع درایو گوشی مستقیما نمیاد پهلوی بقیه درایو ها و توی یه پوشه جدا میاد.اینطوری:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](37).jpg

محمد7966
25-03-2016, 16:03
فایل ها رو حافظه ی داخلی بودن

النم توی هیچ برنامه ی ریکاوری نمیتونم internal storage رو select کنم.
در واقع درایو گوشی مستقیما نمیاد پهلوی بقیه درایو ها و توی یه پوشه جدا میاد.اینطوری:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](37).jpg

آره مشکل این برنامه ها اینه

شما باید با برنامه dr fone ریکاوری کنید که اونم خیلی خوب نیست

- - - Updated - - -

نگاه کنید یه سری برنامه های دیگه هم هست مخصوص اندروید

ببینید اونا چطورین

abexamir
25-03-2016, 16:26
آره مشکل این برنامه ها اینه

شما باید با برنامه dr fone ریکاوری کنید که اونم خیلی خوب نیست

- - - Updated - - -

نگاه کنید یه سری برنامه های دیگه هم هست مخصوص اندروید

ببینید اونا چطورین

نمیشه:n03:فکرکنم تا حالا این اتفاق برای هیچ کی نیفتاده!تو فروم های خارجی هم سرچ کردم هیچی پبدا نکردم...

محمد7966
25-03-2016, 16:34
نمیشه:n03:فکرکنم تا حالا این اتفاق برای هیچ کی نیفتاده!تو فروم های خارجی هم سرچ کردم هیچی پبدا نکردم...

ولی من با نرم افزار ریکاور مای فایل نتونستم هارد موبایلو بیارم ولی با نرم افزار Dr.fone انجام دادم ها!!!مطمئنید نمیشه؟پس چرا برای من شد:n13:

تو گوگل هم سرچ کنید دانلود نرم افزارهای ریکاوری برای اندروید زیاد بودن

abexamir
25-03-2016, 16:42
ولی من با نرم افزار ریکاور مای فایل نتونستم هارد موبایلو بیارم ولی با نرم افزار Dr.fone انجام دادم ها!!!مطمئنید نمیشه؟پس چرا برای من شد:n13:

تو گوگل هم سرچ کنید دانلود نرم افزارهای ریکاوری برای اندروید زیاد بودن

dr.fone میاره هارد موبایل رو ولی قایل ها رو برام بر نمیگردونه

محمد7966
25-03-2016, 16:45
dr.fone میاره هارد موبایل رو ولی قایل ها رو برام بر نمیگردونه

dr fone ضعیفه

میخاین یه سری دیگه دانلود کنید فقط تو گوگل سرچ کنید نرم افزار ریکاوری برای گوشی های اندروید

البته اگر رم sd داشته باشید و فایلایش پاک شده باشند برنامه ریکاور مای فایل میتونه فایلاشو برگردونه فقط باید رم sd رو تو رم ریدر بذارید