PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتقال فیلم از دوربین دیجیتال به کامپیوتر

amiriran0
22-03-2016, 21:17
سلام
یه دوربین فیلم برداری دیجیتال sony ازاین قدیمیا که فیلم ویدیو کوچیک میخوره داریم و کلی هم فیلم قدیمی که با همین دوربین گرفته شده.
وقتی مستقیم به تلوزیون وصل میشه کیفیت خیره کننده ای داره ولی زمانی که از طریق usb انتقال میدم به کامپیوتر شدیدا افت کیفیت داره .
تا اینکه چندسال پیش یه کارت Tvگرفتم و کپچر کردم ولی بازم کیفیت زیاد خوب از کار در نیومد

الان به نظرتون چیکار کنم که کیفیت نیاد پایین و در حد کیفیت خود دوربین باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا نرم افزار های کپچر تو کیفیت تاثیر داره بهترین نرمافزار کپچر فیلم(فقط کپچر. افکت و ادیت و.... نمیخوام )چیه الان؟؟؟؟؟؟
با تشکر :n12:

shabnam1986
28-03-2016, 18:55
وقتی انتقال داده میشه ب پی سی گزینه انتخاب فرمت داره
mpg1
mpg2
mkv
mp4
و ...

من زیاد وارد نیستم اساتید راهنماییتون میکنن
اما بهترین کار گرفتن ی کارت کپچر جدیده

newsaber
01-01-2018, 16:02
دقیقا مشکل منم هست ولی اساتیدی نیستن که بیان توضیح بدن:n29:

amiriran0
02-01-2018, 12:08
سلام من پیگیر این مشکل شدم شدم
ببین اگر دوربینتون خروجی 1394 داره (مثله میکرو USBهست اما بزرگ تر .سرچ کنید)با گرفتن یه کارت 1394 و کابلش به راحتی میتونید با کیفیتی مطلوب کپچر کنید و هزینه خیلی بالای کارت کپچر هم ندید من یه سال پیش با چیپ تگزاس (120 تومن )(چیپ خوبش همین هست) از سایت دیجیک خریدم
اما قبلش حتما بینید دوربینتون خروجی 1394 داره یا نه
در صورت نداشتن این خروجی باید از کارت کپچر استفاده کنید که تو همون سایت هست

dione
21-02-2019, 10:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])