ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یخچال فریزر بکو یا سامسونگ

tufan2010
22-03-2016, 15:18
با سلام
می خواستم تا 4میلیون تومن برای یک یخچال فریزر هزینه کنم. بین بکو و سامسونگ می خواهم یکی را انتخاب کنم البته بکو مونتاژ ترکیه هست. می خواستم دوستان در این مورد من را راهنمایی کنند
ممنون

Pr0m3en
22-03-2016, 15:58
با سلام
می خواستم تا 4میلیون تومن برای یک یخچال فریزر هزینه کنم. بین بکو و سامسونگ می خواهم یکی را انتخاب کنم البته بکو مونتاژ ترکیه هست. می خواستم دوستان در این مورد من را راهنمایی کنند
ممنون
گارانتی سامسونگ و الجی تکه تو ایران من بودم سامسونگ میخریدم

onlinenet200
16-05-2016, 16:12
یخچال فریزر سامسونگ RT81BW ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشخصات کلی

نمودارمصرف انرژی
A

اطلاعات نوع یخچال
بالا پایین

وزن
99 کیلوگرم

طبقه بندی رنگی
ساده

گنجایش و ابعاد

گنجایش یخچال
407 لیتر

گنجایش فریز
153 لیتر

گنجایش کل به لیتر
582 لیتر

گنجایش کل به فوت
27 فوت

ارتفاع
1853 میلی‌متر

عمق با درب
741 میلی‌متر

پهنا
836 میلی‌متر

مشخصات یخچال

تعداد طبقات یخچال
3 عدد

تعداد طبقات درب یخچال
4 عدد

لامپ یخچال

مشخصات فریزر

تعداد طبقات فریزر
3 عدد

تعداد طبقات درب فریزر
2 عدد

سایر مشخصات

اخطار بازماندن درب

آبسردکن بیرونی

سایر ویژگی‌ها
مجهز به کمپرسور اینورتر دیجیتال جریان برودتی یکنواخت در طبقات دارای محفظه مخصوص با انتخاب میزان سرمایش مجهز به نورافشانی LED دارای بوگیر دارای صفحه نمایشگر دیجیتال

فروشگاه اینترنتی سل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، یخچال فریزر سامسونگ RT81BW ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را با قیمت ایده آل و خدمات پس از فروش سام سرویس (نمایندگی رسمی خدمات پس از فروش محصولات سامسونگ در ایران) عرضه می نماید.
خرید محصولات سامسونگ با ضمانت نامه سام سرویس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])