مشاهده نسخه کامل
: هارد اکسترنال
faraji1378
22-03-2016, 13:24
من هنگام باز کردن هاردم ارور می دهد باید چیکار کنم.
این ارور رامیدهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ata.royalfalcon
23-03-2016, 22:19
من هنگام باز کردن هاردم ارور می دهد باید چیکار کنم.
این ارور رامیدهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حتماً روی سیستم دیگه هم تست کنید .
اگر اطلاعاتش مهم نیست با برنامه های مختلف مثل MiniTool Partition Wizard سعی کنید کلیه پارتیشنها رو حذف و مجدداً پارتیشن بندی و فرمت کنید .
faraji1378
25-03-2016, 14:33
روی سیستم های دیگر امتحان کردم و اجرا می شد . اطلاعات مهمی درون هارد است چیکار باید انجام بدهم تا آن را بازکنه؟
ata.royalfalcon
25-03-2016, 15:18
روی سیستم های دیگر امتحان کردم و اجرا می شد . اطلاعات مهمی درون هارد است چیکار باید انجام بدهم تا آن را بازکنه؟
روی سیستمهای دیگه اجرا میشد دقیقاً یعنی چی ؟ یعنی مشکلی نداشت یا اینکه مشکل همچنان برقرار هست ؟
البته یکی از کاربرها همین مشکل I/O Device Error رو داشت ولی تونست با استفاده از نرم افزارهای بازیابی ، اطلاعات رو بازیابی کنه . پیشنهاد مکنم تست کنید ولی اگر هارد دیسک رو شناسایی نکرد یا نتونستید اطلاعات رو بازیابی کنید ارسال کنید به گارانتی و تاکید کنید که اطلاعاتش مهمه .
درصورتیکه گارانتی نداره بفرستید کلینیکهای تخصصی .
faraji1378
25-03-2016, 16:47
قبل از اینکه ارور بدهد پیغام زیر را می دهد.
ata.royalfalcon
25-03-2016, 20:30
قبل از اینکه ارور بدهد پیغام زیر را می دهد.
برنامه MiniTool Power Data Recovery رو تست کنید و ببینید هارد دیسک رو شناسایی میکنه ؟ در صورتیکه شناسایی کرد اسکن کنید شاید بتونید اطلاعات رو بازیابی کنید . البته باید فضای دیگه ای هم داشته باشید که اطلاعات بازیابی شده رو ذخیره کنید .
آموزش استفاده از این نرم افزار ، در پست دوم تاپیک زیر موجوده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.