ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روغن مناسب برای فن کامپیوتر؟

amirpcp30
18-03-2016, 21:26
سلام دوستان
1-چه روغنی برای فن کامپیوتر مورد نیاز هست؟ روغن چرخ خیاطی ، اسپری روغن یا...
2-در تمامی برینگ ها نیاز به روغن کاری هست؟ Twister ، Rifle Bearing یا...
دیدم بعضی اشتباهن روغن ماشین هم به فن زدند ، چیزی که من میدونم روغن ماشین خاصیت خوردگی داره ، این تاپیک رو زدم تا دوستان تجربیاتشون رو به اشتراک بزارند انشاالله که تاپیک جامعی بشه
در مورد برینگ های متفاوت هم دوستان مطلبی اگه دارند بزارند ممنون میشم
با سپاس

Web30
18-03-2016, 22:00
از روغن چرخ خیاطی استفاده کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirpcp30
18-03-2016, 22:55
از روغن چرخ خیاطی استفاده کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون از توجهتون دوست عزیز
ممنون میشم کامل تر توضیح بدید مثلا اگه جواب شما روغن چرخ خیاطی هست دلیلش چی هست چرا گریس یا اسپری روغن نیست ، یا فقط استفاده ی خودتون به این صورت بوده ؟
با سپاس :n40:

Lockheed Martin
18-03-2016, 23:07
دوست عزيز براي تميزكاري و روان كاري قسمت هاي مكانيكي ادوات الكترونيكي نظير فن پردازنده يا كارت گرافيك يا پاور بايد از نوع خاصي اسپري كه در بازار به نام "اسپري چرب" معروف است استفاده كنيد. نمونه اي از آن را ببينيد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اسپری-چرب-ناهید-p-1085.html

نوع ديگر آن "اسپري خشك" است كه تقريبا عملكرد معكوس دارد و براي تميز كردن چربي و روغن لحيم از روي بردهاي الكترونيكي كاربرد دارد.

frankval
18-03-2016, 23:09
سلام
ممنون از توجهتون دوست عزیز
ممنون میشم کامل تر توضیح بدید مثلا اگه جواب شما روغن چرخ خیاطی هست دلیلش چی هست چرا گریس یا اسپری روغن نیست ، یا فقط استفاده ی خودتون به این صورت بوده ؟

من یکبار روغن ماشین رو زدم و روانی بیش از حد همان و از کار افتادن فن همان!

Lockheed Martin
19-03-2016, 08:30
شما صحيح مي فرماييد ، استفاده از روغن ماشين باعث خرابي مي شود.

amirpcp30
19-03-2016, 08:58
سلام مجدد

دوست عزيز براي تميزكاري و روان كاري قسمت هاي مكانيكي ادوات الكترونيكي نظير فن پردازنده يا كارت گرافيك يا پاور بايد از نوع خاصي اسپري كه در بازار به نام "اسپري چرب" معروف است استفاده كنيد. نمونه اي از آن را ببينيد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اسپری-چرب-ناهید-p-1085.html

نوع ديگر آن "اسپري خشك" است كه تقريبا عملكرد معكوس دارد و براي تميز كردن چربي و روغن لحيم از روي بردهاي الكترونيكي كاربرد دارد.
ممنون از توجهتون،بله منظور من از اسپری روغن همین اسپری چرب بود ، اما بیشتر تاپیک زدن من برای مقایسه هست همونطور که دیدید یکی از دوستان هم نظرش روی روغن چرخ خیاطی هست ، ممنون میشم نظرتون رو که چرا اسپری روغن نسبت به چرخ خیاطی یا گریس که از نظر شما بهتر هست رو بفرمایید

ممنون از نظرتون دوست من ، اتفاقا خط چهارم پست اول اشاره کردم ، انشاالله که این تاپیک رو دوستان بیشتری ببینند تا نتیجه ی بهتری داشته باشند + از این اشتباهات هم رخ نده:n39:

شما صحيح مي فرماييد ، استفاده از روغن ماشين باعث خرابي مي شود.
ممنون از شما

Lockheed Martin
19-03-2016, 09:09
راستش تا به حال به اين موضوع فكر نكرده بودم اما به نظر من به اين دليل هست كه در اسپري چرب ، روغن بصورت مايع رقيق و روان وجود ندارد كه ايجاد خورندگي كند يا با گرم شدن به قسمت هاي الكتريكي نفوذ كند و آن را خراب كند. اسپري چرب حاوي روغني است كه به نوعي در محل مي چسبد و همان قسمت را لغزنده مي كندو با گرم شدن هم زياد روان نمي شود.شايد نوع روغن بكار رفته در اسپري هم متفاوت باشد. از اين كه اين حالت براي اسپري چرب رخ مي دهد مطمئن هستم چون خودم زياد استفاده كرده ام اما اينكه تنها تفاوت آن با روغن معمولي يا گريس فقط همين باشد ، مطمئن نيستم.
ضمنا اين اسپري مانع اكسيده شدن قسمت هاي فلزي مي شود اما روغن معمولي اين خاصيت را ندارد.

Pr0m3en
19-03-2016, 09:53
درود
روغن چرخ خیاطی گل میگیره به مرور زمان ولی اسپری روغنی نه.

IRAN_KING
19-03-2016, 11:55
گریس بهتره خودم روغن چرخ ریختم بدتر شده بعد یک مدت.

amirpcp30
19-03-2016, 12:21
گریس بهتره خودم روغن چرخ ریختم بدتر شده بعد یک مدت.
سلام
ممنون از شما
تا اینجا دو نفر از دوستان (دو پست بالا) هر کدوم یک دلیل داشتند که اسپری روغن بهتر از روغن چرخ خیاطی هست ، نظر شما هم که همین هست که چرخ خیاطی برای اینکار مناسب نیست اما دلیلتون برای انتخاب گریس هم بفرمایید ممنون میشم تا مقایسه ای بین گریس و اسپری روغن شده باشه
با سپاس:n40:

IRAN_KING
19-03-2016, 13:12
سلام
ممنون از شما
تا اینجا دو نفر از دوستان (دو پست بالا) هر کدوم یک دلیل داشتند که اسپری روغن بهتر از روغن چرخ خیاطی هست ، نظر شما هم که همین هست که چرخ خیاطی برای اینکار مناسب نیست اما دلیلتون برای انتخاب گریس هم بفرمایید ممنون میشم تا مقایسه ای بین گریس و اسپری روغن شده باشه
با سپاس:n40:
سلام اسپری روغن نمیدونم ولی گریس :
گریس از داخل فن خارج نمیشه.
ماندگاری بالا داره.
خاک جذب نمی کنه مثله روغن چرخ تا باعث خرابی بشه.

AMNA
25-05-2016, 21:14
یه پماد هست بنام تریامسینولن. که خاصیت لغزندگیه زیادی داره. و البته ماندگاریه بالا. من به فن پاور و سی پیو زدم کلا سایلنت شدن.