مشاهده نسخه کامل
: بهترین گرافیک زیر 1 تومان!
Tom Clancy's
18-03-2016, 20:33
سلام دوستان
میخواستم بدونم در حال حاضر بهترین کارت تا زیر 1 تومن چه کارتی هست؟ (nvidia)
من خودم یکم رو برند asus تعصب دارم نظرم هم روی همین هست اما از دوستان با تجربه مشورت میخوام که راهنمایی کنند من رو در این مورد و اینکه اصلا مناسبترین برند برای gpu همین asus هست یا خیر
ممنون
Lockheed Martin
18-03-2016, 23:25
سلام دوستان
میخواستم بدونم در حال حاضر بهترین کارت تا زیر 1 تومن چه کارتی هست؟ (nvidia)
من خودم یکم رو برند asus تعصب دارم نظرم هم روی همین هست اما از دوستان با تجربه مشورت میخوام که راهنمایی کنند من رو در این مورد و اینکه اصلا مناسبترین برند برای gpu همین asus هست یا خیر
ممنون
با بودجه شما بهترين كارت گرافيك انتخابي از nvidea بر اساس چيپست 960 GTX خواهد بود. اما در مورد اينكه چه برندي را انتخاب كنيد ، به نظر من تفاوت زيادي ندارد بجز در مواردي كه كارخانه سازنده خودش كارت را overvlock كرده است كه طبيعتا بازده بالاتري خواهيد گرفت . اينكه مي گويم برندها تفاوت زيادي ندارد ، در برخي مدل ها ، خصوصا مدل هاي نسبتا گرانقيمت ، براي شركت هاي سازنده نظير گيگابايت يا اسوس ، توجيه اقتصادي ندارد كه هر كدام جداگانه كارتي را بر اساس يك چيپست گرافيكي طراحي كنند. مثلا من خودم كارت گرافيكي را با يك چيپست مشخص nvidea از گيگابايت و اسوس ديدم كه PCB آنها دقيقا مثل هم بود حتي در مورد جاي پيچ ها و فقط تفاوت رنگ برد و لوگوي حك شده روي برد وجود داشت.
به هر حال بعد از انتخاب چيپست ، مي توانيد با توجه به نتايج مقايسه كه در اكثر سايت هاي بررسي سخت افزاري وجود دارد ، بهترين كارت بر اساس آن چيپست را انتخاب كنيد.
alireza3dshadow
19-03-2016, 03:57
960 GTX نسخه 4GB
برند ها معروف خوبن ایسوس یکم گرونه نسبت به بقیه چون پول تبلیغات زیاد میده
من باشم گیگابایت (GIGABYTE)
می خرم
درود
GIGABYTE GTX 960 G1 Gaming WF 3X OC 4GB GDDR5Sapphire NITRO R9 380 OC Dual-X 4GB GDDR5هر دو کارت های خوبی هستند ولی من اولی رو پیشنهاد میدم.
Blue-Rose
21-03-2016, 16:47
960 GTX نسخه 4GB
برند ها معروف خوبن ایسوس یکم گرونه نسبت به بقیه چون پول تبلیغات زیاد میده
من باشم گیگابایت (GIGABYTE)
می خرم
Asus برند مطمعنیه...
Gtx 960 بگیر ترجیحا از Asus به دلیل بالا، ولی درمورد تفاوت 2GB و 4GB، مدل 2گیگش 90% کاری رو که مدل 4گیگش میکنه رو میکنه، حالا انتخاب با خودته!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.