مشاهده نسخه کامل
: USB ----t خرید گیرنده تلوزیون دیجیتال هماهنمگ با لینوکس (xbmc/kodi)
سلام به همه
بعد از کلی گشتن تو نت نتونستم یه گیرنده یو اس بی تلوزیون دیجیتال پیدا کنم که یه بردن درستی باشه 4 خط اطلاعات راجع بهش باشه (بجز تبلیغات ایرانی...) همیشه راهنمایی های دوستان ایجا تو خرید قطعات خیلی کمکم کرده. گفتم بپرسم سوالمو اینجا.
یه گیرنده یو اس بی بتلوزیون دیجیتال میخوام که درایور لینوکسش باشه . میخوام به raspberry pi ام وصل کنم و کانال ها رو از طریق اون بگیرم. با کمک KODI , OpenElec ya OSMC و TVHeadend .
اینم لیست ناقصی از دستگاهایی که ساپورت میشن و میدونیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matinpour
17-03-2016, 10:34
سلام به همه
بعد از کلی گشتن تو نت نتونستم یه گیرنده یو اس بی تلوزیون دیجیتال پیدا کنم که یه بردن درستی باشه 4 خط اطلاعات راجع بهش باشه (بجز تبلیغات ایرانی...) همیشه راهنمایی های دوستان ایجا تو خرید قطعات خیلی کمکم کرده. گفتم بپرسم سوالمو اینجا.
یه گیرنده یو اس بی بتلوزیون دیجیتال میخوام که درایور لینوکسش باشه . میخوام به raspberry pi ام وصل کنم و کانال ها رو از طریق اون بگیرم. با کمک KODI , OpenElec ya OSMC و TVHeadend .
اینم لیست ناقصی از دستگاهایی که ساپورت میشن و میدونیم.
دوست عزیز
تا آنجا که می دانم
این مدل در ایران موجود است و می توانید از آن بهره ببرید.
GigaByte U7300 USB Digital TV ----T
برای استفاده بیشتر روی اعداد و کلماتی که با رنگ آبی است کلیک کرده و از لینکهای موجود استفاده کنید.
دستگاه ....................پشتیبانی.............. ........................ رابط ID ...........سخت افزار.................. نظر و عکس
Gigabyte ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) U7300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
✔ Yes, by vendor [[107] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] driver from external repo, made by vendor, GPL
1b80:d393 USB2.0
RealTek RTL2832U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
driver compiles without problem on 3.2 kernel, says that works also on 2.6, 3.0 and 3.2 (I haven't tried other than 3.2) [108] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[109] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت گیگا بایت
فیرمور
فیرمور در منبع OpenELEC را می توانید استخراج کنید، فقط فایل .fw مناسب دانلود کنید و کپی کنید به پوشه سیستم عامل خود تان . (usually /usr/lib/firmware)
و از نظرات دیگران در رابطه با کار کرد و رفع مشگلات آن در این وبلاک استفاده کنید.
ممنون تو فروشگاه اینترنتی که ندیدم موجود داشته باشن باید برم بازار رضا .
موفق نشدم پیداش کنم کامپیوتر ایران بودم امروز ولیعصر میگن نیستش دیگه. اگه سراغ دارید یا دست دومش هست یا میشناسید جایی بگید ممنون میشم
mehrdadb3
10-04-2016, 19:33
اینجا رو ببینید بد نیست
الان اکثر اینا رو اندروید جواب میدن رو برد رسپری هم که اندروید نصب میشه
و
اینا خوبیشون اینه که وای فای هم هستن
البته فکر کنم دانگل وای فای هم باید تهیه کنید برای بردتون مدلای usb هم هست توسایتش
امیدوارم بدردتون بخوره
1 سوال از بردتون راضی هستید من میخوام برد orange pi pc رو بخرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.