ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تیوی ساده با امکان بلوتوث داریم؟

sorena_hi
16-03-2016, 16:11
سلام من یه تیوی ساده میخوام ترجیحا ۴۰ یا ۴۲ اینچ. نمیخوام اسمارت یا سه بعدی باشه. کیفیت تصویر برام مهمه و اینکه امکان بلوتوث داشته باشه برا هدفون بیسیم. البته درگاه هدفون معمولی هم داشته باشه. لطفا اگه میشناسین اسم ومدلشو بگین.

sorena_hi
20-03-2016, 17:59
سلام کسی پاسخ نمیده؟ اصلا این امکان بلوتوث رو که بشه هدفون بهش وصل کرد رو هیچ تیوی غیر اسمارتی داره؟:sad:

sorena_hi
21-03-2016, 16:40
سلام خیلی عجیبه یعنی این انجمن یه ناظر کاربلد نداره؟؟؟:n03:

sorena_hi
04-04-2016, 19:39
سلام لطفا یکی راهنمایی کنه منو

amir_t6262
04-04-2016, 20:40
فکر نمیکنم تلویزیون غیراسمارت، بلوتوث هم داشته باشد.

بنظرم شما دنبال Bluetooth Audio Transmitter باش.
چیزی مثل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

. که به هر دستگاه صوتی و از جمله تلویزیون وصل میشود و نیازی نیست که حتما آن دستگاه، بلوتوث داشته باشد.

sorena_hi
04-04-2016, 21:30
بازم اگه نظر دیگه ای دارین بگین. آخه امکان بلوتوث با اتصال وای فای و اسمارت بودن متفاوته

amir_t6262
05-04-2016, 22:16
ما تلویزیون samsung es 6950 داریم که اسمارت سه بعدی است و بلوتوث هم دارد. قابلیت بلوتوثش هم با نام sound share مشخص میشود که البته فقط برای وصل کردن به برخی دستگاه های محدود کاربرد دارد. مثلا سینمای خانگی مان هم که قابلیت soun dshare دارد، بدون سیم به تلویزیون وصل میشود.

لینک زیر را از سایت رسمی سامسونگ ببینید:

شما مشخصات مدلی که مد نظرت است را در اینترنت جستجو کنی، حتما اشاره شده که بلوتوث دارد یا خیر. البته ممکن است مثل همین سامسونگ به اسم بلوتوث مشخص نشده باشد، بلکه این موضوع با نام تجاری Sound Share مشخص شده باشد.

sorena_hi
06-04-2016, 12:35
سلام مجدد. پس ظاهرا تیوی که اسمارت نباشه و امکان بلوتوث داشته باشه نداریم، درسته؟
ضمنا همه تیوی های اسمارت که امکان بلوتوث دارن لزوما این امکان برای هدفون بیسیم نیس. یعنی ممکنه قابلیت اتصال به گوشی و یا بقیه وسایل رو به صورت بی سیم داشته باشه اما برا هدفون بلوتوث این قابلیت رو نداشته باشه. درسته؟
این قابلیت برا هدفون بلوتوث با چه نام انگلیسی، بیان میشه؟

jjadm
06-04-2016, 16:10
سلام مجدد. پس ظاهرا تیوی که اسمارت نباشه و امکان بلوتوث داشته باشه نداریم، درسته؟
ضمنا همه تیوی های اسمارت که امکان بلوتوث دارن لزوما این امکان برای هدفون بیسیم نیس. یعنی ممکنه قابلیت اتصال به گوشی و یا بقیه وسایل رو به صورت بی سیم داشته باشه اما برا هدفون بلوتوث این قابلیت رو نداشته باشه. درسته؟
این قابلیت برا هدفون بلوتوث با چه نام انگلیسی، بیان میشه؟

خیر باید دانگل بلوتوث اکسترنال داشته باشی .

البته اگر هدفونتون به صورت wifi بود اکثر تی وی های امروزی wifi داشتند .

sorena_hi
06-04-2016, 18:49
سلام من هدفونی که وای فای باشه ندیدم در اصطلاح به این نوع هدفون چی میگن؟ کسی داشته که به تیوی وصل کرده باشه؟ همزمان میشه دوتا هدفون با قابلیت وای فای رو به تیوی وصل کرد؟ چون در مورد بلوتوث فکر کنم نشه. ممنونم

amir_t6262
06-04-2016, 20:31
سلام من هدفونی که وای فای باشه ندیدم در اصطلاح به این نوع هدفون چی میگن؟ کسی داشته که به تیوی وصل کرده باشه؟ همزمان میشه دوتا هدفون با قابلیت وای فای رو به تیوی وصل کرد؟ چون در مورد بلوتوث فکر کنم نشه. ممنونم

ببینید هدفون وایرلس به این معنی نیست که از WIFI استفاده کند. هدفون بی سیم یا بلوتوث است یا رادیو فرکانس RF یا مادون قرمز IR.

در هدفون های RF و IR ارتباط هدفون و منبع صدا توسط یک انتقال دهنده ایجاد میشود. نمونه همان هدفونی که در ابتدا لینکش را به شما دادم.
الان هم بیشتر هدفون های موجود RF هستند. یک انتقال دهنده هم هست که به هر منبع صدایی وصل میشود ( رایانه، لپ تاپ، تلویزیون، دستگاه پخش و ...)

مثلا هدفون وایرلس زیر را در نظر بگیرید، از نوع RF است، (مثل ماوس های بی سیم) با فرکانس 2.4 GHz .

از نظر اتصال هم فکر میکنم بتوانید دو یا چند هدفون را همزمان به یک منبع صدا وصل کنید، البته در این خصوص مطمئن نیستم.