مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای نصب این بازی ها با توجه به سیستم معرفی شده♥
MehDi79H
16-03-2016, 02:28
سلام و خسته بناشید.
دوستان مدتیه که دوستم هاردش رو داد بهم و گفت برو این بازی هارو نصب کن.خوب حالا کلی بایز هست که همشونو کپی کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هاردم هم خیلی پره و بعضی هاشونم ممکنه نخونن تو سیستمم.
این سیستمی هست که دارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مخوام این بازی ها رو نصب کنم..به نظرتون کدوم خوبه نگه دارم و کدوم رو حذف کنم و امیدی به اجرای مناسبشون تحت هیچ شرایطی نیست؟
حتی اگه رو پایین ترین شرایط هم اجرا بشه ولی روون و خوب اجرا شه و مشکلی نداشته باشه..
بنظرتون کدومو نگه دارم و کدومو حذف کنم؟
Metal Gear Solid V The Phantom Pain
The Witcher 3 Wild Hunt
Injustice Gods Among US
devil (the evil within)
battelfild 3
Alien Isolation
Batman Arkham Origins Cold Cold Heart
battlefield Hard line
Project cars
Sherlock.Holmes() crimes & punish
خیلی ببخشید اگه زیاد شد و...
باتشکر
MehDi79H
16-03-2016, 17:58
دوستان کمک نمیکنید.....؟؟؟؟:n24:
sajad-tnt
16-03-2016, 19:15
دوستان کمک نمیکنید.....؟؟؟؟:n24:
سلام.
گرامی کارت گرافیک ندارید؟...
توی این تصویری که از مشخصات سیستم گذاشتید، نشون میده که از گرافیک آنبرد استفاده میکنید.
دراین صورت فکر نکنم بتونید حتی یکی از بازیهای ذکر شده رو با تنظیمات Very Low اجرا کنید.
موفق باشید.
Sent from my 5050 using Tapatalk
MehDi79H
17-03-2016, 07:07
سلام.
گرامی کارت گرافیک ندارید؟...
توی این تصویری که از مشخصات سیستم گذاشتید، نشون میده که از گرافیک آنبرد استفاده میکنید.
دراین صورت فکر نکنم بتونید حتی یکی از بازیهای ذکر شده رو با تنظیمات Very Low اجرا کنید.
موفق باشید.
Sent from my 5050 using Tapatalk
من تا کالاف 9 رو که بازی کردم تونستم با گرافیک 4 X بازیشون کنم و گرافیکم اونچنان که میگید انبرده ضغیف نیست...
حالا از طریف دیگه نمیشه گفته شه؟
shabnam1986
17-03-2016, 09:51
شما ک سیستمت خوبه ی جی تی 730 بگیر حدود 250 یا gtx950 سیستم رو کامل کن بازی های روز رو میتونی اجرا کنی
گرافیکت ضعیفه
jahangir1400
17-03-2016, 10:22
این بازیا حداقل سیستم مورد نیازشون در حد سیستم شماست و به احتمال زیاد میتونی اجرا کنی
Project Cars
Injustice Gods Among US
battelfild 3
Alien Isolation
در ضمن از نظر من Metal Gear Solid V The Phantom Pain بهترین بازی این لیسته و یه تستی بکن احتمال داره جواب بده چون بهینه سازی فوق العاده ای داره.
shabnam1986
17-03-2016, 11:23
این بازیا حداقل سیستم مورد نیازشون در حد سیستم شماست و به احتمال زیاد میتونی اجرا کنی
Project Cars
Injustice Gods Among US
battelfild 3
Alien Isolation
در ضمن از نظر من Metal Gear Solid V The Phantom Pain بهترین بازی این لیسته و یه تستی بکن احتمال داره جواب بده چون بهینه سازی فوق العاده ای داره.
من با این سیستم متال گیر رو مشکل دارم با چ ضمانتی با گرافیک آنبورد این بازی رو بهشون پیشنهاد میکنین؟!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
jahangir1400
17-03-2016, 12:12
من با این سیستم متال گیر رو مشکل دارم با چ ضمانتی با گرافیک آنبورد این بازی رو بهشون پیشنهاد میکنین؟!!!!
من متال رو پیشنهاد نکردم و در لیست بازی هایی که گفتنم میتونه اجرا کنه قرار ندادم.
فقط از اونجایی که دوستمون گفتن بازی ها رو در اختیار دارن گفتم یه تستی بزنه چون ارزش داره و شاید جواب داد، قرار نیست بازی رو بخره که من بخوام ضمانتی بهشون بدم! اگه میخواست بازی رو بخره یا هزینه ای بکنه صحبت شما درست بود.
در ضمن گرافیک ایشون آنبورد نیست و گرافیک HD مجتمع CPU هست که نسبتا خوبه، نشونش همینه که کالاف 9 یا همون Black Op2 رو تونسته اجرا کنه که حداقل گرافیک مورد نیازشGeForce 8800GT هست.
MehDi79H
17-03-2016, 15:54
در ضمن گرافیک ایشون آنبورد نیست و گرافیک HD مجتمع CPU هست که نسبتا خوبه، نشونش همینه که کالاف 9 یا همون Black Op2 رو تونسته اجرا کنه که حداقل گرافیک مورد نیازشGeForce 8800GT هست.
واقعا؟×:n07: همیشه فکر میکردم آنبورده ! میشه توضیح بدید آنبورد و مجتمع داخلی سی پی یو چی فرقی دارن چیز زیادی نمیدونم...>×
معادل چه چیزی هست؟
خیلی ممنونم بابت جواباتون:n16:
jahangir1400
17-03-2016, 19:52
واقعا؟×:n07: همیشه فکر میکردم آنبورده ! میشه توضیح بدید آنبورد و مجتمع داخلی سی پی یو چی فرقی دارن چیز زیادی نمیدونم...>×
معادل چه چیزی هست؟
خیلی ممنونم بابت جواباتون:n16:
در گذشته بعضی از مادربرد با یه گرافیک داخلی ساده عرضه میشدن که در چیپست خود مادربرد تعبیه شده بود، کلمه آنبورد On-Borard در واقع نشان از همینه یعنی روی بورد، بعد از مدتی این چیپ گرافیکی به جای مادربرد منتقل شد به داخل خود CPU که این مجموعه رو APU میگن (Accelerated Processing Unit)، اما خب معمولا به نام همون CPU شناخته میشه.
اینکار یعنی انتقال گرافیک از مادربرد به داخل سی پی یو باعث میشه گرافیک بازدهی بهتری داشته باشه چرا که در کنار خود سی پی یو هست و عملیات های رد و بدل اطلاعات بین سی پی یو و گرافیک در پایین ترین سطح ممکن و با سرعت بالا انجام میشه. به این گرافیک داخلی CPU گرافیک مجتمع (Integrated) سی پی یو گفته میشه. برای اطلاعات بیشتر میتونید بخش پردازندههای گرافیکی مجتمع در این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B2%D8%B4_%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9%D B%8C) رو مطالعه کنید.
اینکه این گرافیک شما معادل چی هست احتمالا منظورتون اینه که معادل چه گرفیکی هست، توی این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید ببینید، گرافیک شما Intel HD Family هست. میتونید ببینید که در چند رده ضعیف تر از گرافیک شما گرافیک GeForce 610M و GeForce 810M قرار داره که در چند سال اخیر خیلی از لپ تاپ ها با این گرافیک ها عرضه شدن.
MehDi79H
18-03-2016, 02:49
شما ک سیستمت خوبه ی جی تی 730 بگیر حدود 250 یا gtx950 سیستم رو کامل کن بازی های روز رو میتونی اجرا کنی
گرافیکت ضعیفه
Project Cars
Injustice Gods Among US
battelfild 3
Alien Isolation
بعد چندتا دیگه هم بود که یادم رت بگم....
و همچنین تشکر از عزیزان.
:n12:
یه چیزی من چجوری میتونم بازی کالاف بلک اوپس 3 رو روون بازی کنم...دارمش حجمش 31 گیگه....!
نصبش کردم یه بار خیلی کند و بد بود ...
رم فیکسی یا.... نیست که بشه درستش کرد؟
کلا میخام بازی کنم...این کالاف و دوتای قبلیش رو هنوز بازی نکردم..
خیلی ممنوون میشم کمکم کنید...
jahangir1400
18-03-2016, 14:43
بعد چندتا دیگه هم بود که یادم رت بگم....
و همچنین تشکر از عزیزان.
:n12:
یه چیزی من چجوری میتونم بازی کالاف بلک اوپس 3 رو روون بازی کنم...دارمش حجمش 31 گیگه....!
نصبش کردم یه بار خیلی کند و بد بود ...
رم فیکسی یا.... نیست که بشه درستش کرد؟
کلا میخام بازی کنم...این کالاف و دوتای قبلیش رو هنوز بازی نکردم..
خیلی ممنوون میشم کمکم کنید...
یه نکته ای که در مورد گرافیک های مجتمع قابل ذکره اینه که مثل گرافیک های مستقل که حافظه یا vRam دارن در خودشون حافظه ندارن و از حافظه رم استفاده میکنن، با توجه که به اینکه رم شما هم 4 گیگه یعنی بازی هم باید به عنوان حافظه گرافیک هم حافظه رم از همین 4 گیگ استفاده کنه! بنابراین همین که بلک آپس 2 رو هم تونستین اجرا کنین جای تعجبه! احتمالا رزولوشن مانیتورتون پایینه که اجرا شده، وگرنه برای بازی های جدیدتر نباید انتظار اجرا شدن داشته باشین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.