مشاهده نسخه کامل
: عدم پخش هیچ فیلمی در ویندوز اکس پی کمک کمک!!!
مجید2121
15-03-2016, 20:50
سلام دوستان چند وقت پیش مادربردم عیب کرد عوضش کردم مدل کامپیوترم پایینه هارد و پاور هم نو گرفتم هیچ مشکلی ندارن ولی هر کاری میکنم فیلم تو ویندوز پخش نمیشه همه جور برنامه پخش فیلم دانلود کردم نصب کردم چه ورزن قدیمی چه جدید ولی هرکاری میکنم پخش نمیشه ده بار هم ویندوز عوض کردم مثلا فیلم با فرمت ام پی 4 اصلا نمیشناسه مدیا کلاسیک وقتی فیلم باهاش پلی میکنم باز میشه اما هیچ عکس العملی نشون نمیده ممنون میشم کمک کنید مرسی.
محمد7966
15-03-2016, 21:05
سلام دوستان چند وقت پیش مادربردم عیب کرد عوضش کردم مدل کامپیوترم پایینه هارد و پاور هم نو گرفتم هیچ مشکلی ندارن ولی هر کاری میکنم فیلم تو ویندوز پخش نمیشه همه جور برنامه پخش فیلم دانلود کردم نصب کردم چه ورزن قدیمی چه جدید ولی هرکاری میکنم پخش نمیشه ده بار هم ویندوز عوض کردم مثلا فیلم با فرمت ام پی 4 اصلا نمیشناسه مدیا کلاسیک وقتی فیلم باهاش پلی میکنم باز میشه اما هیچ عکس العملی نشون نمیده ممنون میشم کمک کنید مرسی.
سلام
فقط فیلم نشون نمیده؟یعنی ترانه پخش میکنه؟
کارت صداشو نصب کردید؟
مجید2121
15-03-2016, 21:09
اره نصب کردم صدا دارم ولی فیلم رو نمیشناسه هر فایلی که فیلم باشه نمیشناسه مثلا pdf رو میشناسه باز هم میکنه ولی فیلم رو نه
محمد7966
15-03-2016, 21:17
اره نصب کردم صدا دارم ولی فیلم رو نمیشناسه هر فایلی که فیلم باشه نمیشناسه مثلا pdf رو میشناسه باز هم میکنه ولی فیلم رو نه
یه سر ببینید درایورها مادربردو نصبه
نمیدونم شاید مادربردتون درایور فیلم هم داشته باشه من خبر ندارم هر چند تا حالا چنین چیزی اصلا نشنیدم و ندیدم،معمولا فقط درایور کارت صدا لازمه
درایور کارت گرافیکو هم نصب کردید؟
مجید2121
15-03-2016, 21:25
والا خودمم تا حالا یه همچین مشکلی نداشتم خیلی عجیبه اره درایو ها نصبه خودمم شک داشتم رفتم درایور پک رو اجرا کردم همه درایورها نصبه کارت گرافیک هم انبرد هستش
ممنون که وقت میذاری.
محمد7966
15-03-2016, 21:28
والا خودمم تا حالا یه همچین مشکلی نداشتم خیلی عجیبه اره درایو ها نصبه خودمم شک داشتم رفتم درایور پک رو اجرا کردم همه درایورها نصبه کارت گرافیک هم انبرد هستش
ممنون که وقت میذاری.
اروری چیزی نشون نمیده؟
مجید2121
15-03-2016, 21:32
نه در ظاهر همه چی اوکی. یه سوال میتونه به این خاطر باشه که شاید ویندوز رجیستر نشده؟
محمد7966
15-03-2016, 21:37
نه در ظاهر همه چی اوکی. یه سوال میتونه به این خاطر باشه که شاید ویندوز رجیستر نشده؟
متاسفانه هیچ اطلاعی از رجیستری ندارم
مجید2121
15-03-2016, 21:40
اخه موقع نصب ویندوز صفحه ای که باید رمز روی کارتون ویندوز رو بزنیم نبود بخاطر همین گفتم بازم ممنون که وقت گذاشتی:n39::n39:
اخه موقع نصب ویندوز صفحه ای که باید رمز روی کارتون ویندوز رو بزنیم نبود بخاطر همین گفتم بازم ممنون که وقت گذاشتی:n39::n39:
درود
کرک مجبور به ویندوزتون رو دریافت کنید و فعال سازی رو انجام بدید رجیستر میشه.
برنامه پات پلیر هم دانلود و نصب کنید و خبرش رو بدید.
CafeNet999
16-03-2016, 01:40
غیر از راه حلی که دوستمون گفتن(یعنی استفاده از نرم افزارهای مختلف مثل potplayer) شما یه بار هم video renderer رو تغییر بدید و تست کنید ببینید نتیجه میده یا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alex_love
16-03-2016, 01:55
سلام
اگه کارهایی که دوستان گفتنو انجام دادید و جواب نگرفتید ، یکبار با یه دیسک دیگه ی ویندوز ، ویندوز رو نصب کنید و مجدد تست کنید .
shabnam1986
20-03-2016, 14:47
ی اسکرین شات از مشخصات درایور گرافیک بذارین
- - - Updated - - -
این ها رو هم نصب کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.