ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا پژو پارس 1394 برای مسافرت تهران تا مشهد امنه؟

saeed sx
15-03-2016, 02:19
سلام من بیماری ترس دارم.حالا عید باید به اجبار با خانواده برم مشهد.میخواستم بدونم اگر با پرشیا با سرعت 110 تا که سرعت قانونی ایرانه تصادف کنیم. آیا میمیریم؟قراره سوم عید راه بیفتیم از الان اضطراب دارم و فکرمو مشغول کرده.آخه ماشین ایرانی اشغال مثل پرشیا معلومه آدم کشه.تویوتا لنکروز که نیست آدم خیالش راحت باشه.به نظرتون برم با خانواده چون اونا نمیترسن فقط من میترسم.یا نرم؟یکارم میشه کرد قرص آرامبخش قوی بخورم ترسم بریزه خوابم ببره. اگر تصادف هم کردیم دیگه نفهمم؟

hamid2134
15-03-2016, 03:00
من که نمیدونم این پستو محض جک و مزه فرستادی یا جدی میگی...اگه جکه که خیلی بیمزست....
ولی اگه جدی میگی که در وهله اول سعی کن به هیچ عنوان پشت فرمون نشینی....اگرم منظورت مسافرت بعنوان همراه هست و نه راننده....اونو دیگه باید بری از یه روانشناس بپرسی ببینی برات مفیده یا ضرر داره....

saeed sx
15-03-2016, 03:26
نه به جون مادرم جدیه..به عنوان مسافر ..شما اگر با پرشیا قرار باشه بری مشهد میری؟ نمیترسی تصادف کنی بمیری؟ ماشین ایرانی اشغال؟ لکسوس یا لنکروز یا سانتافه نیست که اگر تصادف کنه فقط ماشین خراب شه ماشین ایرانیه تصادف کنه کل سرنشیناش هم له میشه.پس آمار سالی 30 هزار نفر کشه تو جاده ها چیه؟ شما به من بگو امنه برم یا نرم بمونم تو خونه؟به جان مادرم از ماشین ایرانی میترسم. پول بابام در حد پرشیا اونم قسطی خریده

saeed sx
15-03-2016, 03:29
اگر لنکروز داشتیم خوب معلومه از الان چمدونم رو میبستم با خیال راحت تو ماشین میخوابیدم.پرشیا که همش صحنه های مرگ سرنشیناش تو موبایلها دست به دست میشه..خداوکیلی من میترسم

Electronic-Arts
15-03-2016, 05:30
اگر لنکروز داشتیم خوب معلومه از الان چمدونم رو میبستم با خیال راحت تو ماشین میخوابیدم.پرشیا که همش صحنه های مرگ سرنشیناش تو موبایلها دست به دست میشه..خداوکیلی من میترسم
دقیقا منظورت چیه؟ منظورت ایناس؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%AE%DB%8C%D9%84/6.jpg

sajjadorgadimi
15-03-2016, 09:53
ای بابا تو دیگه خیلی ترسویی.....
فامیلای ما با پراید دور ایران رو گشتن اونوقت تو از پرشیا میترسی؟
پرشیا مدلای 80 خوب بود دیگه مدل 90 به بعد واقعا خراب کرده
ولی نترس برو
مرگ دست خداست
به ماشین ربطی نداره
خدا اگه بخواد آدمو تو بوگاتی ویرون هم میکشه
همه ما رفتنی هستیم فقط دیر و زود داره
تو هم اینقدر نترس
راه ها اونقدر ترافیک داره نمیتونی با 110 بری
تو مشهد مارو هم دعا کن

ali_mohandes
15-03-2016, 10:17
سلام
خیلی ترسوید بابا...ما با پراید 180تا میریم عین خیالمون نیس.....شما با پرشیا 110تا میخوای بری؟؟؟؟؟اینقدر می تر سی؟؟؟؟
بابا توکلت به خدا یه صدقه بده و برو بسلامت....

AMIR-AIRGUNNER
15-03-2016, 11:01
نه به جون مادرم جدیه..به عنوان مسافر ..شما اگر با پرشیا قرار باشه بری مشهد میری؟ نمیترسی تصادف کنی بمیری؟ ماشین ایرانی اشغال؟ لکسوس یا لنکروز یا سانتافه نیست که اگر تصادف کنه فقط ماشین خراب شه ماشین ایرانیه تصادف کنه کل سرنشیناش هم له میشه.پس آمار سالی 30 هزار نفر کشه تو جاده ها چیه؟ شما به من بگو امنه برم یا نرم بمونم تو خونه؟به جان مادرم از ماشین ایرانی میترسم. پول بابام در حد پرشیا اونم قسطی خریده
عزیز این طوری ها هم نیست که با سانتافه یا حتی لندکروز با 110 تا بری زیر کامیون هیچیت نشه !!! :n10::n10:
تو جاده مهمتر از ماشین نحوه رانندگی هست و البته جاده مشهد که هیچ قسمتش تک بانده نیست و خیلی راحته

jahangir1400
15-03-2016, 12:02
بیشتر ایمنی ماشین های خارجی ایمنی فعال یا پیش از تصادفه که از تصادف جلوگیری بشه، مثل ترمزهای ایمن، بالانس مناسب شاسی و هندلینگ، کنترل کشش، چسبندگی مناسب به جاده و سیستم های حفظ تعادلی مثل ESC، که با رانندگی آروم و با احتیاط میشه تا حد زیادی اینارو انجام داد، و خب بخش دیگه مهم هم ایمنی موقع تصادفه که البته همین هم در ماشین های خارجی متفاوته و هیچکدوم آسیب ناپذیر نیستن.

شما بهتره راهی بر غلبه به این ترس پیدا کنید، و الّا اگه به فکر احتمالات باشید هیچ مسافرتی امن نیست نه زمینی نه هوایی نه دریایی! کسی که عمرش به سر اومده باشه طرف از پله میوفته میمیره، اما اگه عمر انسان به دنیا باشه حتما شنیدید خیلی از بچه هایی که از چند طبقه ساختمان میوفتن و هیچیشون نمیشه، خود من زیاد دیدم و شنیدم از مواردی که کسی در اثر یه مورد عادی افتاده مرده و برعکس در بدترین تصادفات نجات پیدا کرده، پیشنهاد میدم در صندلی عقب بشینید که احساس امنیت بیشتری داشته باشید، اما در کل بیخیال ترس بشید و زندگی رو بر خودتون و دیگران تلخ نکنید، به خودتون بقبولونید که اگه قرار باشه بمیرم چیزی نمیتونه جلوش رو بگیره و اگر هم قرار باشه زنده بمونم چیزی نمیتونه مانع بشه. زندگی با ترس کمتر از خود مرگ نیست.