ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی درباره سی دی رایتر قدیمی

shabnam1986
14-03-2016, 21:54
میخوام بصورت موقت برای لپ تاپ این سی دی رایتر رو ب صورت اکسترنال استفاده کنم میشه راهنمایی کنین؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
14-03-2016, 21:56
میخوام بصورت موقت برای لپ تاپ این سی دی رایتر رو ب صورت اکسترنال استفاده کنم میشه راهنمایی کنین؟

من تجربه ندارم ولی احتمال با مبدل ide به usb بشه

Pr0m3en
14-03-2016, 22:37
درود
یه آداپتور سه کاره ساتا یو اس بی آی دی ای که حدود 35 تومنه(جنس خوبش) میتونید این کار رو بکنید.

shabnam1986
14-03-2016, 23:14
درود
یه آداپتور سه کاره ساتا یو اس بی آی دی ای که حدود 35 تومنه(جنس خوبش) میتونید این کار رو بکنید.

اسم رایجش رو میشه بگین تا بتونم تو سایت های خرید اینترنتی پیدا کنم؟

محمد7966
14-03-2016, 23:21
اسم رایجش رو میشه بگین تا بتونم تو سایت های خرید اینترنتی پیدا کنم؟

بزنید مبدل ide به usb

فروشگاه های اینترنتی زیادی داره

shabnam1986
19-03-2016, 18:53
خیلی پرس و جو کردم
مثل این که این روش به هارد دیسک اینترنال ب علت ولتاژ نامناسب در دراز مدت آسیب میزنه
و همینطور اونقدر مدل های مختلف دیدم ک واقعا سر در گم شدم
تو رو خدا اگه سایت معتبر رو سراغ دارین داشته باشه پ خ میدین؟