PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سی دی کی اشتراکی بازی های PC

amin_fasayi
14-03-2016, 21:29
سلام.
سی دی کی اشتراکی بازی های PC را از کجا تهیه میکنند ؟
فروشندگان چه طوری یک CDkey را بین 10 نفر به اشتراک میذارند و برای کاربران فعال میکنند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

ali-u
14-03-2016, 22:07
سلام.
سی دی کی اشتراکی بازی های PC را از کجا تهیه میکنند ؟
فروشندگان چه طوری یک CDkey را بین 10 نفر به اشتراک میذارند و برای کاربران فعال میکنند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

چون قیمت یک سریال بالای 100 هزاره - هزینه سریال رو بین چند نفر تقسیم میشه
فروشنده یک گروه قبل اش تشکیل میده - معمولا از طریق ایمیل خوداش - لیست که کامل شد شماره سریال رو به انها می فرسته البته با سریال اشتراکی نمیشه آنلاین بازی کرد

شماره سریال وقتی با چند سیستم همزمان اجرا بشه - شرکت می فهمه -سریال رو بلوک می کنه -

Pr0m3en
14-03-2016, 22:14
درود.
به خاطر قوانین سایت از دادن آدرس سایت معذورم ولی این موارد رو از توش کپی کردم تا شما هم یه چیزیائی دستگیرتون بشه :

CD Key اشتراکی چیه و ما از کجا اومدیم؟!سیستم امنیتی Denuvo در ابتدا برای بازیهای Dragon Age و FIFA 15 ارائه شد. ما منتظر کرک شدن FIFA 15 بودیم تا در فروشگاهمون یعنی پالکس عرضه کنیم. حدود یک ماه و نیم گذشت اما همچنان خبری از کرک نبود. اومدیم طرح CD Key اشتراکی رو برای اولین بار در ایران در فروشگاه عرضه کردیم. با گذشت حدود 1 سال سیستم امنیتی Denuvo در حال توسعه هست و بازیهای Top و پر سر و صدای دنیا برای این که از کرک شدن جلوگیری کنند، از این سیستم حمایت و استفاده میکنند.

روال کار به چه صورته؟ما هر CD Key رو اشتراکی رو به قیمت 10000 تومن عرضه میکنیم. مثلا کدی که قیمتش 150000 تومنه رو بین 15 نفر به اشتراک میذاریم. لازم به ذکره که ما کد رو قبل از جمع شدن اعضای گروه خریداری میکنیم و با هر عضو جدید که به این گروه اضافه میشه به اشتراک میذاریم. نکتهای که هست اینه که هر کد نمیتونه بیشتر از 5 نفر رو در روز راه بندازه و برای نفر ششم پیام میده که نمیتونی فعالسازی رو انجام بدیم. (این محدودیت از طرف شرکت سازنده بازی اعمال میشه.) بنابراین اگه تمام اعضای گروه با هم بخوان فعالسازی رو انجام بدن، 3 روز طول میکشه تا نفر آخر گروه نوبتش بشه.
متن فوق مربوط به گروههای معمولیه. گروههای معمولی 15 نفرس و هر نوبت فعالسازی بین 1 تا 3 روز زمان میبره. اما بغیر از گروههای معمولی ما گروههای VIP هم میسازیم. گروههای VIP شامل تنها 5 عضوه که قیمت کد اشتراکی مخصوص این گروه برای هر یک از اعضا 30000 تومنه و در همون روز اولی که میخرید فعالسازی رو سریع انجام میدید و تموم میشه. لازم به ذکره که اعضای این گروه هم نیازی به انتظار برای تکمیل گروه ندارند و کد قبل از تکمیل گروه خریداری میشه و با اعضای جدید گروه به اشتراک گذاشته میشه. اما لطفاً توجه داشته باشید که VIP نیز نیاز به هماهنگی برای دریافت در همان روز داره. خیلی اتفاق افتاده که بلافاصله برای مشترکین VIP بلافاصله ارسال میشه اما کاربر دیتاش آماده نیست یا ایمیل به قسمت Spam ایمیلش میره و منتظر می‌مونه و...

چه چیزهایی برای نصب بازی با کد اشتراکی نیاز است؟
در قسمت بعدی کلیه لوازم مورد نیاز ذکر شده تا بتونید بازی رو نصب و اجرا کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مقداری انرژی!
فقط به اندازه 30 دقیقه انرژی لازم است!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوبت گیری
همانطور که در قسمت های قبلی نیز عرض شد، اگر در گروه معمولی هستید پس از خرید کد اشتراکی لازم است که نوبت گیرید. در قسمت بعدی نحوه نوبت گیری ذکر میشود که بسیار ساده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نرم افزار بازی
هر بازی تحت یک شبکه خاص است. نرم افزار فعال ساز مورد نیاز در صفحه هر محصول (محصول کد اشتراکی)، در جدول توضیحات آن نام برده شده که باید آن را از سایت خودش دانلود نمایید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دیتا/فایلهای بازی
دیتا یا همان فایلهای بازی اصلیترین جزء لازم است که باید بصورت اکسترکت یا نصب شده در اختیار داشته باشید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور نوبت بگیریم؟
نوبت گیری توسط تلگرام، بسیار ساده و سریع است!
پس از پرداخت کافیست به آیدی تلگرام palexir مراجعه کنید (آیدی را نمی یابید؟اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را کلیک کنید تا به صفحه ما در تلگرام منتقل شوید.)
نکته: درخواست خودتون رو فقط یک بار ارسال کنید. همه درخواستها در ساعات 9 تا 10، 11 تا 12، 13 تا 14، 15 تا 16، 17 تا 18 و 19 تا 20 پاسخگویی میشود. بطور کلی ساعات کاری پالکس از 9 صبح الی 8 شب «روزهای غیر تعطیل» است و در ساعات فرد کاری ما به درخواست های نوبت پاسخ داده میشود.
بعد از ورود به آیدی فوق اینطوری درخواست دهید: «سلام. درخواست نوبت برای شماره سفارش #15555 بازی فلان نوع معمولی/VIP». خب این شد درخواست نوبت (شماره سفارش در حساب کاربری پس از ثبت سفارش قابل مشاهدس). اوپراتور مربوط به نوبت دهی میاد و درخواست شما رو میبینه و در بازه زمانی که در سایت هنگام سفارش انتخاب کرده اید نوبت میده. البته اگه نسخه VIP گرفته باشید برای همون روز زمان تعیین میکنه (برای چند ساعت بعدش). مثلاً میگه: «فردا ساعت 13» در این زمان اطلاعات + آمــوزش کامل فعالسازی به ایمیل شما ارسال میشه. اطلاعات جهت فعال سازی بین 1 تا 2 ساعت از زمانی که ارسال میشه معتبره (در ایمیل زمان دقیقش ذکر میشه) و در اون مدت زمان میتونید فعال سازی رو انجام بدید.
گوشی شما هوشمند و دارای تلگرام نیست؟ اشکالی ندارد. نسخه ویندوز آن را دانلود و از همان در تلگرام ثبت نام کنید.

چکار کنیم تا زودتر پاسخ بگیریم؟!خب مطمئناً نمیخواهید زمان نسبتاً طولانی برای دریافت پاسخ معطل بمانید. اما لطفاً به ساعات پاسخگویی که در قسمت قبل ذکر شد حتماً توجه داشته باشید و انتظار دریافت پاسخ در غیر از این ساعات نداشته باشید. نحوه پاسخگویی و نوبتدهی بر اساس زمان آخرین پیام کاربران است. برای مثال کسی آخرین پیامش ساعت 9:15 است، زودتر از کسی که آخرین پیامش ساعت 9:20 دقیقه است دیده میشود. لذا برای پاسخ به سوال این قسمت (چکار کنیم تا زودتر پاسخ بگیریم؟!) باید بگوییم که فقط و فقط درخواست / سوال خود را در یک پست ارسال کنید (نه تکه تکه) و از ارسال پیامهای متوالی مثل «الو» یا تکرار درخواست جدّاً خودداری نمایید. تمامی درخواستها تک تک به ترتیب در ساعات پاسخگویی ملاحضه و پاسخ داده میشود؛ باتوجه به این توضیحات کاملاً واضح است که با هر پیام جدیدی که ارسال میکنید خود به خود به آخر لیست درخواستها منتقل میشوید. (اگر میبینید که اوپراتور آنلاین است و پاسخی دریافت نمیکنید هم احتیاجی به ارسال پیام جدید نیست...)

چه نوع دیتایی تهیه کنیم که با کد اشتراکی سازگار باشد؟اگر بازی تحت Origin است، دیتای فول آنلاک تهیه کنید.لطفا توجه داشته باشید که نسخههای Delux Edition یا Super Delux Edition یا هر ادیشن دیگری که باشد فرقی ندارد.
اگر بازی تحت Steam است سعی کنید نسخه Preload یا بکاپ استیم تهیه کنید. اگر هم پیدا نکردید مشکلی نیست کد اشتراکی با دیتای فول آنلاک استیم هم سازگاری دارد و نحوه معرفی آنها به استیم را آموزش میدهیم.
اگر Uplay است دیتای فول آنلاک پیشنهاد میشود.

اما از کجا تهیه کنیم؟اگر از اینترنت پرسرعت استفاده میکنید و هزینه زیادی برایتان در بر ندارد میتوانید با جستجو در سایت های دانلودسنتر دیتای بازی مورد نظر را دانلود کنید. اما اگر خرید آن برایتان به صرفه تر است، پالکس دیتای کلیه بازی های دارای کد اشتراکی را نیز ارائه میدهد. با جستجوی نام بازی دیتای آنرا نیز در پالکس پیدا خواهید کرد.

با کد اشتراکی چقدر میتوانم نصب کنم و چقدر میتوانم به بازی بپردازم؟هر چندبار که بخواهید میتوانید به نصب بازی بر روی سیستم خودتان بپردازید. حتی با تعویض ویندوز هم امکان نصب مجدد بدون پرداخت هزینه مجدد دارید. فقط کافیست نوبت جدید گیرید.
پس از نصب هم هــــــرچقدر که بخواهید میتوانید بصورت آفلاین بازی را اجرا کنید و از آن لذت ببرید.

برای بازی کردن هم باید نوبت بگیرم؟!نه! اگه اینطور باشه که بازی هیچ لذتی نداره! فقط برای فعال سازی نیاز به نوبته بعد از فعال سازی در طول روز هر چقدر که بخواید میتونید بازی رو اجرا کنید.

آیا بعد از فعال سازی میتوانم از آپدیت ها و پچ های رسمی بازی استفاده کنم؟بله! یکی از مزایای کد اشتراکی نسبت به کرک اینه که شما هر موقع که بخواهید میتونید بازی رو آپدیت کنید و از امکانات جدیدش بهره مند شوید. اگر آپدیت جدیدی منتشر شود در کانال رسمی تلگرام پالکس اعلام میکنیم و شما با نوبت گیری جدید میتونید بازی رو آپدیت کنید.

من بازی دارم که کرک شدس ولی کرکش عذاب آوره و در بازی مشکل ایجاد میکنه. شما هم کد اشتراکیش رو عرضه میکنید. آیا میتونم از کد اشتراکی برای این بازی استفاده کنم؟ آیا مشکلاتش حل میشه؟بله! مزیت اصلی CD Key اشتراکی بدون دردسر بودنشه! یعنی اینکه شما بتونی بـــــدون هیـــچ مشکلی بازی رو مثل اورجینالش اجرا کنی. چون واقعاً هم داری بصورت اورجینال مراحل فعال سازی رو انجام میدی.

چه نکات دیگری هست که باید بدونم؟وقتی کد اشتراکی میخرید و فعال سازی رو انجام می دهید باید بعدش نرم افزار شبکه اون بازی (Origin یا Steam یا Uplay) رو در فایروال ویندوز بلاک کنید تا به نت متصل نشه. اگه متصل بشه از یوزر پسورد قبلی رو قبول نمیکنه و از شما اطلاعات جدید درخواست میکنه.
و اینکه شما هر موقع که بخواهید میتونید از پلان معمولی به پلان VIP ارتقا یابید. جهت راهنمایی در این مورد از آیدی نوبت‌گیری کافیه درخواست راهنمایی کنید.

من به غیر از موارد فوق سوالات دیگری دارم. چطور بپرسم؟در روزهای غیر تعطیل میتوانید با دفتر پشتیبانی پالکس به شماره 42720021-031 تماس گیرید و سوالات دیگر خود را بپرسید. ما در ساعات کاری (9 صبح الی 8 شب) پاسخگوی شما عزیزان هستیم.

خلاصه از خرید تا فعال سازی
1- تهیه فایل های بازی و نرم افزار مورد نیاز که در جدول توضیحات صفحه محصول ذکر شده
2- خرید CD Key اشتراکی
3- ارسال درخواست نوبت گیری به تلگرام ما
4- ارائه نوبت از طرف ما
5- ارسال ایمیل اطلاعات فعال سازی به همراه آموزش در زمان تعیین شده (یا همان نوبت شما)
6- انجام فعال سازی
7- بلاک کردن نرم افزار بازی در فایروال ویندوز (اگر بلد نیستید در گوگل جستجو کنید)
8- اجرای بازی و لذت بی نهایت!
نیازی هم به تماس تلفنی نیست و همه این مراحل خیلی سریع وراحت انجام میشود.

راستی اگه چندتا کد اشتراکی بخوام همشون در یک اکانت به من تحویل داده میشه؟نه هر بازی در یک اکانت جدا تحویل داده میشه. شما میتونید به هر تعداد که خواستید کد اشتراکی بگیرید و محدودیتی نداره. برای راهنمایی در این مورد کافیه از قسمت نوبت دهی سوال بپرسید تا کامل براتون توضیح بده. اینجا توضیح بدیم شاید خسته بشید! :)

amin_fasayi
15-03-2016, 20:39
مرسی . عالی داره یک چیزهایی دستگیرم میشه
فکر کنم برای همین هم هست که فروشگاه پالکس نوبت دهی میکنه تا همه با هم فعال نشه و بلاک نشوند
بعد یک سوال حالا نمیشه همین اکانت را به 20 نفر داد؟ چه جوری قابلیت بازی آنلاین را برمیدارند؟
خود من هم میتونم همین کار را انجام بدم ؟
یک سریال اصلی بخرم به 10 نفر هم بدم ! تو شهر ما هم گیمرهای زیادی هستند

Hitman67
17-03-2016, 12:31
سلام و خسته نباشید.یه سوال در مورد نصب کد اشتراکی داشتم.
بنده این مراحل رو برای فعال کردن کد اشتراکی رفتم اما فک کنم جایی به مشکل میخورم.
1-ورود به اکانت فعال بازی توسط یوپلی
2-رفتن روی گیم و زدن دکمه دانلود به ادرس C:/Ubisoft Game Launcher/games/​Far Cry Primal
3-توقف دانلود بعد از حدود 1 مگ دانلود کردن و بستن یوپلی
4-رفتن به ادرس C:/Ubisoft Game Launcher/games/​Far Cry Primal
مشکلم بعد از این هستش.دیتای بازی رو دقیقا کجا باید انتقال بدم؟وقتی به این ادرس میرم چیزی به جز یک فایل نیست که اسمش uplay_install.state هستش و یه فولدر با اسم Uplay-download
تو راهنما نوشته که 2 تا فایل uplay_install.state و uplay_install.manifest باید جایگزین شوند.میشه دقیقا این قسمت رو برام کمی شفاف توضیح بدید؟

tygod4everything
03-06-2016, 14:47
خوب من از این سایت
sharedcdkey.com
سی دی کی خریدم و خلاصه دعوامون شد و حق من رو خوردن
بعدا من براشون حسابی تبلیغ کردم

حالا یا به علت تبلیغات من
یا عذاب وجدان
یا حلال حرومی
یا ترس شکایت

خلاصه سی دی کی رو به من دادند.

خدا رو شکر :)

Killzone2
03-06-2016, 19:45
مساله سی دی کی اشتراکی اصلا وجود خارجی نداره دوستان لطفا دقت کنید!
یک مشت کلاه بردار اومدن از این طریق پول به جیب میزنن و اغلب هم پول افراد رو میخورن و هیچ به هیچ!

اکانت های دزدی یا شبیه اینو تحویل شما میدن و معلوم نیست تهش چی بشه مثل دوست بالاییمون. یک نفر میاد یه سی دی کی حالا یا خودش میخره فعال میکنه یا از جایی اکانت رو دزدیده و شیر میکنه بین چند نفر!

خلاصه که به هیچ وجه سمت سی دی کی اشتراکی نرید. اگر دنبال خرید نسخه اوریجینال هستید یا اینکه بخاطر فقل امنیتی نمیتونید بازی کنید خودتون اکانت استیم بسازید و بازیو بگیرید... شاید گرونتر از این چیزی باشه الان این افراد به شما میدن اما امنیت داره و همیشه در اکانتتون بازی میمونه.

مورد دوم هم وجود ریجن های ارزون قیمت مثل روسیه و هند و ... هستن ک میشه با 1/3 قیمت اصلی به دلار بازی مورد نظرتون رو تهیه کنید که البته اونم مشکلاتی داره مثل محدودیت های منطقه ای و... ک قبل از رفتن سمت این ریجن ها خوب پرسجو کنید درموردش.

میخواستم این تاپیک رو ببندم چون این روش جدیدا باب شده و همه گیر! ولی باز میمونه تا بقیه هم ببینن و گول همچین افرادی رو نخورن.

mohsen19x
02-07-2016, 18:52
یک مشت کلاه بردار اومدن از این طریق پول به جیب میزنن و اغلب هم پول افراد رو میخورن و هیچ به هیچ!

اکانت های دزدی یا شبیه اینو تحویل شما میدن و معلوم نیست تهش چی بشه مثل دوست بالاییمون. یک نفر میاد یه سی دی کی حالا یا خودش میخره فعال میکنه یا از جایی اکانت رو دزدیده و شیر میکنه بین چند نفر!

خلاصه که به هیچ وجه سمت سی دی کی اشتراکی نرید. اگر دنبال خرید نسخه اوریجینال هستید یا اینکه بخاطر فقل امنیتی نمیتونید بازی کنید خودتون اکانت استیم بسازید و بازیو بگیرید... شاید گرونتر از این چیزی باشه الان این افراد به شما میدن اما امنیت داره و همیشه در اکانتتون بازی میمونه.

مورد دوم هم وجود ریجن های ارزون قیمت مثل روسیه و هند و ... هستن ک میشه با 1/3 قیمت اصلی به دلار بازی مورد نظرتون رو تهیه کنید که البته اونم مشکلاتی داره مثل محدودیت های منطقه ای و... ک قبل از رفتن سمت این ریجن ها خوب پرسجو کنید درموردش.

میخواستم این تاپیک رو ببندم چون این روش جدیدا باب شده و همه گیر! ولی باز میمونه تا بقیه هم ببینن و گول همچین افرادی رو نخورن.

سلام...... توضیحاتت عالی بود ....بعد اینکه میگن بیشتر به 5 نفر نمیتونیم تو روز ارایه بدیم .... اینم حقیقت داره....با اینم یه کلک دیگه هست....برای گرفتن مبلغ بیشتر

htotti2006
08-07-2016, 09:02
سلام و خسته نباشید.یه سوال در مورد نصب کد اشتراکی داشتم.
بنده این مراحل رو برای فعال کردن کد اشتراکی رفتم اما فک کنم جایی به مشکل میخورم.
1-ورود به اکانت فعال بازی توسط یوپلی
2-رفتن روی گیم و زدن دکمه دانلود به ادرس C:/Ubisoft Game Launcher/games/​Far Cry Primal
3-توقف دانلود بعد از حدود 1 مگ دانلود کردن و بستن یوپلی
4-رفتن به ادرس C:/Ubisoft Game Launcher/games/​Far Cry Primal
مشکلم بعد از این هستش.دیتای بازی رو دقیقا کجا باید انتقال بدم؟وقتی به این ادرس میرم چیزی به جز یک فایل نیست که اسمش uplay_install.state هستش و یه فولدر با اسم Uplay-download
تو راهنما نوشته که 2 تا فایل uplay_install.state و uplay_install.manifest باید جایگزین شوند.میشه دقیقا این قسمت رو برام کمی شفاف توضیح بدید؟
با سلام
کل دیتای بازی تو همون پوشه ​Far Cry Primal ریخته میشه

J4ck
08-07-2016, 11:32

شما همونی هستید که مخالف کرک بودید و حالا هم این اکانتهای اشتراکی
نه کرک مشکل داشت و نه اکانتهای اشتراکی
اینکه تبلیغ کپی رایت رو تو این زمینه میکنید ولی خودتون ویندوزتون کرکیه! فقط یک دلیل داره بدلیل اینکه گیمر هستید و هر چی ممبر از منطقه تون بیشتر باشه با پینگ های بهتری میتونید بازی کنید ولی هنوز متوجه نشدید اونی که بازی کرک شده بدستش نمیرسه دیگه اصلا سراغ بازی نمیره چون پولی نداره که اورجینال بخره
سی دی اشتراکی هم هیچ مشکلی نداره و خیلیا دارن بازی میکنند بصورت افلاین، اکانت فروشنده رو میگیرن بازی رو با اوریجین نصب میکنند و اوریجین رو بلاک میکنند و تمام!
فقط متاسفانه با گزارشاتی که شما گیمرها به شرکت ها دارید میدید متاسفانه این روش رو هم دارند جلوش رو میگیرند که امیدوارم موفق نشن
شرکت ها دارند به استیم و اوریجین فشار میارن که قابلیت افلاین یا سیو شدن پسوورد در رجیستری رو بردارند

Killzone2
08-07-2016, 13:31
شما همونی هستید که مخالف کرک بودید و حالا هم این اکانتهای اشتراکی
نه کرک مشکل داشت و نه اکانتهای اشتراکی
اینکه تبلیغ کپی رایت رو تو این زمینه میکنید ولی خودتون ویندوزتون کرکیه! فقط یک دلیل داره بدلیل اینکه گیمر هستید و هر چی ممبر از منطقه تون بیشتر باشه با پینگ های بهتری میتونید بازی کنید ولی هنوز متوجه نشدید اونی که بازی کرک شده بدستش نمیرسه دیگه اصلا سراغ بازی نمیره چون پولی نداره که اورجینال بخره
سی دی اشتراکی هم هیچ مشکلی نداره و خیلیا دارن بازی میکنند بصورت افلاین، اکانت فروشنده رو میگیرن بازی رو با اوریجین نصب میکنند و اوریجین رو بلاک میکنند و تمام!
فقط متاسفانه با گزارشاتی که شما گیمرها به شرکت ها دارید میدید متاسفانه این روش رو هم دارند جلوش رو میگیرند که امیدوارم موفق نشن
شرکت ها دارند به استیم و اوریجین فشار میارن که قابلیت افلاین یا سیو شدن پسوورد در رجیستری رو بردارند
دوست عزیز اول اینکه قبل از تایپ کردن راجب چیزی ازش اطمیمنان حاصل کنید بعدش درفشانی کنید...

من وقتی میام از یک چیز دفاع میکنم طبیعتا تو بقیه زمینه ها هم رعایت میکنم کپی رایت رو. بنده ویندوزمم اوریج هست... پس وقتی از چیزی مطلع نیستید درموردش صحبت نکنید, مرسی.

و اینکه سی دی اشتراکی اصلا وجود خارچی نداره و کاری هست واس دزدی یه مشت بچه 10-12 ساله که اومدن سایت باز کردن واسه خودشون... بازم تایید میکنم حرفم رو حالا شاید شما خودت فروشنده هستی که این حرفو میزنی بحثش فرق میکنه چون ماست فروش نمیگه ماستم ترش هست.:n39: اون اکانتی هم که میگید واسه فروشنده نیست خیلیاش و اینکه این روش رو هیچ کدوم از سایت های معتبر فروش سی دی کی که میشناسمشون هم تایید نمیکنن وگرنه اونا زودتر از بقیه اینا رو میاوردن... مشکلاتش هم دیدم چه دلیلی داره بخوام الکی دروغ بگم؟ خوبه بالاتر هم گفتن!

اینکه بخواییم چیزیو مفت و رایگان بگیریم انجام بدیم کار درستی نیست که بخواییم ازش دفاع کنیم... متاسفانه یک سری سختشون هست دست به جیب ببرن درحالی که میگن پول نداریم ولی سوار ماشین 200 میلیونی میشن................

موفق باشیم.

+
یک نکته ای هم الان یادم افتاد به موارد بالا اضافه کنم اینه که به هر جهت اینجا مکانیه برای تبادل اطلاعات.... کسی شمشیر جلوی گلوی کسی نزاشته بزور بیا اینو بگیر یا برو کرک بزن یا نزن... منم دارم راجب چیزی که فکر میکنم بهتره صحبت میکنیم شاید کسانی باشن که بخوان بیان از این روش استفاده کنن حالا نگرانی یک عده واسه چیه من نمیدونم. خلاصه اینکه چیز زیاد عچیبی نیسته.