ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کانفیگ نشدن مودم tplink-w8151n

rrsajad
14-03-2016, 10:26
با سلام
من مودم خودمو قبلأ کانفیگ کردم ولی الان تو صفحه لاگین یوزر نیم و پسورد رو میزنم وارد نمیشه مودم رو هم ریست کردم که طبیعتأ بعد از ریست بایستی با admiin-admin وارد بشه اما نمیشه میشه راهنمایی کنید؟

محمد7966
14-03-2016, 10:30
با سلام
من مودم خودمو قبلأ کانفیگ کردم ولی الان تو صفحه لاگین یوزر نیم و پسورد رو میزنم وارد نمیشه مودم رو هم ریست کردم که طبیعتأ بعد از ریست بایستی با admiin-admin وارد بشه اما نمیشه میشه راهنمایی کنید؟

سلام

احتمالا خوب ریست نکردید

وقتی روشنه مدت زیادی سوزنو روی کلید ریست نگه دارید تا بهتر ریست بشه

Davood_titan
14-03-2016, 11:22
اگه بعد ریست باز تنظیم مونده ..سخت افزارش مشکل پیدا کرده باید بره گارانتی
یا مودم رو اپدیت کن شاید ریست شد

rrsajad
14-03-2016, 11:24
چه طوری آپدیتش کنم؟

IrsaPro
31-03-2016, 01:42
با سلام

چه طوری آپدیتش کنم؟

با سلام

زمانی که قادر به ورود به تنظیمات مودم نباشید چطور می‌خواهید آپگرید کنید؟ این کار شدنی نیست.

راه حل این است که شما مودم خود را خاموش کنید سپس یک چیز نوک ریز مانند سوزن را در روزنه قرار دهید و همان طور که در روزنه قرار گرفته است مودم را روشن کنید و به مدت چند ثانیه منتظر بمانید تا خاموش و روشن شدن چراغ‌ها را ملاحظه کنید. پس از آن از طریق کابل LAN وصل شده و به همان روشی که قبلاً وارد می‌شدید وارد شوید.

اگر مشکل شما برطرف نشد حتماً از چهار مرورگر فایرفاکس، کروم، اُپرا و اکسپلورر استفاده کنید.

موفق باشید.

srx190d
07-04-2016, 21:18
مودم رو گرفتم
حالا اگر روي واي فاي با هر پرتكل و هر تنظيمي رمز بزارم روي لب تاب اينترنت نميده با اينكه رمز قبول قبول ميكنه و وصل ميشه فقط گوشي خودم نت داره
بايد بدون رمز باشه تا نت بده
نميدونم چه كار كنم
از اين مودم جديدا چهار گوش ديگه گرد نيست تازه گرفتم

چند بار هم ريست كردم و تنظيمات رو دوباره دادم ولي بازم نت نداره روي لب تاب
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

srx190d
08-04-2016, 15:02
دوتا مودم داريم
از همين مدل
يكي پارسال گرفتيم از اين گردهاس
يكي جديد گرفتيم از اين مربع هاس
حالا با اون قديمي هيچ مشكلي نداريم
جديده از ٤ تا گوشي و لب تاب فقط دوتا گوشي واي فاي بدون مشكل وصل ميشه
ولي بقيه مصرف كننده مخصوصا لب تاب با اين كه وصل ميشه ولي اينترنت نداره يعني در عمل قطع هست
با اينكه تنظيمات دقيقا يكي هست مخصوصا باند و فركانس و تنظيمات رمز و خلاصه همه چي
نميدونم اشكال كجاست
از باند از فركانس از چيپست
اگر رمز رو برداريم بدون مشكل كار ميكنن و اينترنت مياد
دوستان راهنمابي كنن

محمد7966
09-04-2016, 00:56
دوتا مودم داريم
از همين مدل
يكي پارسال گرفتيم از اين گردهاس
يكي جديد گرفتيم از اين مربع هاس
حالا با اون قديمي هيچ مشكلي نداريم
جديده از ٤ تا گوشي و لب تاب فقط دوتا گوشي واي فاي بدون مشكل وصل ميشه
ولي بقيه مصرف كننده مخصوصا لب تاب با اين كه وصل ميشه ولي اينترنت نداره يعني در عمل قطع هست
با اينكه تنظيمات دقيقا يكي هست مخصوصا باند و فركانس و تنظيمات رمز و خلاصه همه چي
نميدونم اشكال كجاست
از باند از فركانس از چيپست
اگر رمز رو برداريم بدون مشكل كار ميكنن و اينترنت مياد
دوستان راهنمابي كنن

شما تتمام تنظیماتو چک کنید یعنی هر مورد از مودم قدیمی رو با هر مورد از مودم جدیده تطبیق بدید ببینید چیزی اضافه نشده

اینطوری بهتره

srx190d
09-04-2016, 05:57
شما تتمام تنظیماتو چک کنید یعنی هر مورد از مودم قدیمی رو با هر مورد از مودم جدیده تطبیق بدید ببینید چیزی اضافه نشده

اینطوری بهتره

يكي راهنمايي كرد اسم كشور رو بزار چين درست ميشه
هنوز نرسيدم
ممكن از اون باشه

IrsaPro
09-04-2016, 20:08
مودم رو گرفتم
حالا اگر روي واي فاي با هر پرتكل و هر تنظيمي رمز بزارم روي لب تاب اينترنت نميده با اينكه رمز قبول قبول ميكنه و وصل ميشه فقط گوشي خودم نت داره
بايد بدون رمز باشه تا نت بده
نميدونم چه كار كنم
از اين مودم جديدا چهار گوش ديگه گرد نيست تازه گرفتم

چند بار هم ريست كردم و تنظيمات رو دوباره دادم ولي بازم نت نداره روي لب تاب

وقتی که تنظیماتی رو اشتباه انجام می‌دید قطعاً وصل نمی‌شه و یا مشکل دیگه‌ای بوجود میاد.

شما در گام اول مودم رو مجدداً ریست کنید و سپس گام به گام طبق این تنظیمات انجام بدید.
فرکانس و غیر فرکانس رو هم به صورت پیش فرض بذارید. ضمناً در تنظیمات وای فای شما یک نام برای وای فای و یه رمز تعیین می‌کنید همین.

کانفیگ مودم tp-link td-w8151n ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

srx190d
09-04-2016, 20:37
وقتی که تنظیماتی رو اشتباه انجام می‌دید قطعاً وصل نمی‌شه و یا مشکل دیگه‌ای بوجود میاد.

شما در گام اول مودم رو مجدداً ریست کنید و سپس گام به گام طبق این تنظیمات انجام بدید.
فرکانس و غیر فرکانس رو هم به صورت پیش فرض بذارید. ضمناً در تنظیمات وای فای شما یک نام برای وای فای و یه رمز تعیین می‌کنید همین.

کانفیگ مودم tp-link td-w8151n ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست من دارم استفاده ميكنم با گوشي خودم ١٠ سال adsl دارم
٤ تا مودم خراب كردم
الان سه تا مودم دارم
چي ميگي
ميگم نميشه واقعا نميشه
گارانتي نفهميد مشكل رو وقتي يك وسيله وصل ميشه يعني مودم درست تنظيم شده
فقط لب تاب و گوشي قديمي اونم وصل ميشه نت نداره
بدون رمز نت مياد و هيچ مشكلي نداره با كابل راحت وصل ميشه نت هم داره هيچ مشكلي از نظر ------ و فايروال هم نداره
فعلا هم مك ----- گذاشتم هايدن هم كردم
تا ببينيم بعدا چي ميشه