مشاهده نسخه کامل
: فوتبال باشگاهی فرانسه 2016-2017
پاری سن ژرمن، قهرمان لوشامپیونا شد
پاری سن ژرمن با پیروزی 9-0 مقابل تورا، مطابق انتظار توانست قهرمانی اش را 8 هفته پیش از پایان رقابت های لیگ فرانسه قطعی کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، پی اس جی در روزی که می توانست با غلبه بر تروا، قهرمانی خود را هشت هفته مانده به پایان رقابت های لیگ فرانسه قطعی کند، موفق شد با یک پیروزی پرگل و با نتیجه 9-0، تروا را از پیش رو بردارد تا عنوان قهرمانی رقابت های لوشامپیونا را تصاحب کند.
پی اس جی با ارائه نمایشی طوفانی و تهاجمی از همان دقیقه نخست عرصه را بر تروا تنگ کرد و عصری فراموش نشدنی برای هوادارانش رقم زد. زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم سوئدی پی اس جی، در این دیدار موفق شد چهار بار دروازه حریف را باز کند و در دقایق 46، 53، 56 و 89 گلزنی کرد. ادینسون کاوانی، مهاجم اروگوئه ای پس ای جی، در دقایق 14 و 75، خاویر پاستوره در دقیقه 18، رابیو در دقیقه 19 و سانیر، بازیکن حریف به اشتباه در دقیقه 59، دیگر گل های شاگردان بلان را به ثمر رساندند.
پی اس جی با این پیروزی 77 امتیازی شد و اختلافش را با موناکو در رتبه دوم به 25 امتیاز افزایش داد تا در هشت هفته مانده به پایان رقابت ها، عنوان قهرمانی را از آن خود کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7-%D8%B4%D8%AF
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب برج ایفل در توییتر: از جوکت خوشم آمد، زلاتان، و منظره پاریس از اینجا خیلی زیباست. ولی برج من هستم!
زلاتان ابراهیموویچ گفته بود در صورتی که برج ایفل رو با مجسمه او جایگزین کنن در پاریس میمونه.
ایبرا در فیسبوک نوشته آخرین بازی من در Parc des Princes. مثل یک پادشاه آمدم و مثل یک اسطوره میروم.
و باز هم تاریخ خواهم نوشت.
در آخرین بازی خانگی پاری سَن ژرمن سرود ملی سوئد رو پخش کردن و ایبرا زمین رو بدون جانشین ترک کرد (تعویض شد)
Legendary
خلاصه بازی مارسی 2-4 پاری سن ژرمن (قهرمانی پاری سن ژرمن)
مراسم اهدای جام قهرمانی به پاری سن ژرمن
فرار مالیاتی دی ماریا و پاستوره با کمک یک شرکت هلندی
دوازده نشریه فوتبال اروپا در پرونده ای معروف به "فوتبال لیکس" به افشاگری در مورد فساد در فوتبال پرداخته اند. آخرین خبر در مورد فرار مالیاتی پاستوره و دی ماریاست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 80&w=620&h=430
پاستوره و دی ماریا، دو بازیکن آرژانتینی پاریسن ژرمن در سالهای اخیر از پرداخت مالیاتشان امتناع ورزیده اند. دی ماریا بخش قابل توجهی از ثروتش را از طریق شرکت سان پکس در پاناما پولشویی کرده و پاستوره ۱،۹ میلیون یورو از درآمدش از نایکی را از طریق یک شرکت پولشویی در اروگوئه پنهان کرده است.
این دو بازیکن از طریق شرکتی که در هلند ثبت شده، ثروتشان را پنهان کرده اند. اداره مالیات اسپانیا اخیرا اعلام کرده که پرونده مالیاتی دی ماریا را مورد بررسی قرار خواهد داد. در زمان انتقال دی ماریا از رئال مادرید به یونایتد، باشگاه انگلیسی دو میلیون یورو از حق انتقال را به کمپانی کانسه در هلند پرداخته است. از این پول ۱،۸۵ میلیون یورو راهی جزیره " ویرجین بریتیش" در جزایر کارائیب شده است. در زمان انتقال وی از یونایتد به پاریسن ژرمن هم اتفاق مشابهی رخ داده است.
پاستوره هم حق تبلیغاتش را در سال ۲۰۱۰ به شرکت اورل در هلند فروخت. این شرکت ۹۴ درصد از درآمد این بازیکن از تبلیغات را به اروگوئه منتقل کرد تا از پرداخت مالیات برای آن معاف شود.
LEAKED: Di Maria's strange contract
اعتراف مالک PSG به اشتباه در خرید خسه
خسه رودریگز، مهاجم سابق رئال، تابستان امسال با رقم 25 میلیون یورو به پاری سن ژرمن پیوست اما هرگز نتوانسته بازدهی مناسبی داشته باشد.
خسه قرار بود جایگزین زلاتان در پاری سن ژرمن شود؛ اما پس از گذشت چند ماه مشخص شده است که خرید او یک اشتباه بزرگ از سوی مسئولان پاریسی بوده است.
ناصر الخلیفی، مالک قطری PSG در همین رابطه به لوپاریزین گفت: «با اونای امری (سرمربی) و کلایورت (مدیر ورزشی)، به بررسی خریدهای تابستانی مان پرداختیم.
شکی نیست که همه ما صلاح باشگاه را می خواهیم. امری حرف خوبی به من زد. او به من گفت که وقتی اشتباهی مرتکب می شویم، باید به اصلاح آن بپردازیم نه اینکه با آن زندگی کنیم. مطمئنا ما خریدی اشتباه در فصل تابستان داشتیم (خسه) و خودمان به این مساله واقفیم و حالا در نقل و انتقالات زمستانی این فرصت را داریم تا آن را جبران کنیم. درهای خروج باشگاه باز است.»
لازم به ذکر است که به ادعای رسانه های اسپانیای، خسه با انتقال خود به لاس پالماس موافق کرده و دراکسلر جایگزین وی در PSG خواهد شد.
aminhashemy@gmail.com
25-12-2016, 22:25
یه فرانسه است و یه پاری سن ژرمن:n02:
دراکسلر: داوری بازی با بارسلونا؟ وقتی این گونه شکست میخورید نمیتوانید همه چیز را به اشتباهات داوری ربط بدهید
وینگر آلمانی پی اس جی اعتراف کرد که این تیم در نیوکمپ بسیار ضعیف بازی کرد.
یولیان دراکسلر، وینگر آلمانی و ملیپوش پاری سن ژرمن عنوان کرد در شکست 6-1 این تیم مقابل بارسلونا نمیتوان همهچیز را گردن داوری انداخت و میهمان نمایش بسیار ضعیف و تدافعی در این بازی داشته است.
پاریسیها در حالی که با برد 4-0 خود در بازی رفت دنیای فوتبال را متحیر و بنا به گفته تاریخ، صعودشان به دور بعد را قطعی کرده بودند، در بازی برگشت و در نیوکمپ حرفی برای گفتن نداشتند و قربانی بزرگترین کامبک تاریخ لیگ قهرمانان شدند. در دیداری که تصمیمات آیتکین آلمانی جنجالهای فراوانی را به وجود آورد و عدهای اعتقاد داشتند بارسلونا با کمک داور توانسته چنین نتیجهای را کسب کند.
ادامه در پست بعد
دراکسلر اما مخالف این است که همه تقصیرها را گردن داور بیندازد. او میگوید نمایش ضعیف آنها در کنار باور و جاهطلبی بارسا باعث رقم خوردن چنین کامبک تاریخی شده است:
خیلی بد بازی کردیم.بارسا بهترین تیم دنیاست. مطمئنا تصمیمات داور چندان به سود ما نبود اما وقتی شما اینگونه شکست میخورید، نمیتوانید همه چیز را به اشتباهات داوری ربط بدهید. بارسا در تمام طول بازی به کامبک ایمان داشت و همواره با جاهطلبی خاصی به دنبال زدن گلهای بیشتر بود. خیلی دفاعی بازی کردیم. البته شرایط پیچیدهای بود. وقتی تیمی چون بارسلونا بدون وقفه حمله میکند، مقاومت کردن دشوار میشود. هیچ راهی برای کنترل اوضاع وجود نداشت. به خصوص در نیمه اول. شب بسیار تلخی بود در حالی که همه چیز به بارسا لبخند میزد.
وقتی بازی 3-0 شد استرس و نگرانی بر تیم حاکم شد. به خصوص که 90 هزار نفر از بارسا حمایت میکردند. اتمسفر ورزشگاه شگفتانگیز بود. اما وقتی گل زدیم فکر کردم که کار را تمام کردهایم. میدانستم بهترین شبمان را پشت سر نمی گذاریم اما حتی نمی توانستم تصور کنم آنچه را که قرار بود رخ بدهد. فقط بازیکنانی چون مسی و نیمار با حمایت تمام تیم میتوانند در ظرف هشت دقیقه سه گل بزنند. شب بسیار تلخی را سپری کردیم چون لیگ قهرمانان اروپا تورنمنت خاصی برای ما به حساب میآید.
ادامه در پست بعد
منبع
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%9F-%D9%88%D9%82%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%A F-%D9%86%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%8 6%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87
متاسفانه محدودیت جدید انجمن باعث شد مجبور شم تقسیم به سه پستش کنم
پیروزی پرگل PSG مقابل موناکو در جام حذفی فرانسه
پاری سن ژرمن با پیروزی 5-0 مقابل موناکو، به فینال رقابت های جام حذفی فرانسه راه پیدا کرد.
دو تیم که در رقابت های لیگ فرانسه هم مدعیان اصلی بودند، در دیدار امشب در حالی مقابل هم قرار گرفتند که به نظر می رسید برای شاگردان لئوناردو ژاردیم این دیدار اهمیت چندانی ندارد و در نهایت هم بازی را با یک شکست سنگین به پایان رساندند.
Monaco By The End Of The Transfer Window
پائولو مالدینی: بارسلونا مقصدی ایده آل برای وراتی است و او هم برای بارسا عالی خواهد بود
کاپیتان سابق روسونری باور دارد بارسلونا می تواند محل بسیار مناسبی برای پیشرفت وراتی باشد.
در هفته های اخیر بحث خروج احتمالی مارکو وراتی، ستاره 24 ساله باشگاه پاری سن ژرمن از این تیم به شدت جدی شده است و بسیاری، بارسلونا را مقصد بعدی او در فوتبال اروپا و بهترین گزینه برای وی می دانند.
به گزارش مارکا، در رسانه ها اینطور گفته می شود این ملی پوش ایتالیایی تصمیم خود مبنی بر خروج از پاریس و پیوستن به بلوگرانا را گرفته است؛ اگرچه به استناد مدیر برنامه های وی، بارسایی ها هنوز پیشنهادی برای این هافبک برجسته ارائه نکرده اند. پائولو مالدینی، اسطوره فوتبال ایتالیا نیز در واکنش به این بحث ها در صحبت با کالچو مرکاتو گفت:
وراتی فوق العاده است و ویژگی هایی دارد که آنها را تحسین می کنم. فکر می کنم اگر از پی اس جی جدا شود و به دنبال تجربه ای جدید برود، می تواند پیشرفت کند. بارسا مقصدی ایده آل برای اوست و او هم برای بارسلونا عالی خواهد بود.
kasra_khan2003
23-06-2017, 06:41
وراتی در حال کشیدن سیگار در تعطیلات در بارسلونا.
شایعات زیادی مبنی بر علاقه سران باشگاه بارسلونا به وراتی هست.
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg
.
البته این بار اولی نیست که وراتی در تعطیلات خود سیگار میکشد:
.
دنی آلوس: من و یوونتوس همدیگر را درک نمی کردیم
در ابتدای حضورم در یوونتوس مشکلات فراوانی داشتم زیرا آنها در داخل و خارج زمین قادر به درک من نبودند. کمی زمان گذشت که بین آنچه آنها می خواستند و افکار من ارتباط به وجود آمد و زمانی که این اتفاق رخ داد نتایج خوبی حاصل شد.
دستاورد من برای آنها ایجاد شور و نشاط در رختکن بود اما بعضی مسائل من را نا امید می کرد. به عنوان مثال ما نمی توانستیم در رختکن به موسیقی گوش دهیم و این در حالی بود که من نمی توانم بدون موسیقی زندگی کنم.
من دیوانه نبودم که بخواهم همه قوانین را عوض کنم اما هر کسی به طریقی قادر به افزایش انرژی خود است و با توجه به این که من به فضای شاد علاقه دارم، به دنبال راهی برای تغییر شرایط به سود همه جمع گشتیم.
اوایل نگاه ها نسبت به من خیلی مساعد نبود اما کم کم اوضاع تغییر کرد و ما نیم فصل دوم خوبی را سپری کردیم.
دلیل تعلل عجیب PSG در جذب نیمار
برای بسیاری جای سوال است که چرا با وجود سکوت نیمار و تردیدهای جدی او برای ادامه کار در بارسا، پی اس جی رقم فسخ قرارداد او را پرداخت نمی کند.
یک هفته است که شایعات مربوط به جدایی نیمار در صدر اخبار رسانه های اسپانیایی قرار دارد. پس از کش و قوس های فراوان و انتشار شایعات متفاوت، هنوز این اتفاق رخ نداده و با وجود اینکه گفته شده است پی اس جی قصد دارد 222 میلیون یورو رقم فسخ قرارداد این فوق ستاره برزیلی را بپردازد، دو طرف همچنان نسبت به این موضوع سکوت اختیار کرده اند.
در همین رابطه یکی از مسئولان بلندپایه پاری سن ژرمن به اکیپ گفت:« توافقات ما با نیمار کامل شده و هیچ تردیدی در اینکه او به جمع ما اضافه خواهد شد وجود ندارد. در واقع تعلل ما به دلیل عدم اطمینان از نظر نیمار نیست بلکه در فکر این هستیم که چه زمانی بهترین زمان ممکن برای جذب اوست.»
اکیپ همچنین اشاره کرده است که مسئولان پاریسی برای فرار از پرداخت مالیات هنگفت انتقال نیمار قصد دارند با بارسلونا وارد مذاکره شده و 222 میلیون یورو را مستقیما به خود باشگاه پرداخت کنند.
راه فرار PSG از معضل نقض فیرپلی مالی در جذب نیمار
پی اس جی برای جذب نیمار باید 222 میلیون یورو رقم فسخ قرارداد او را پرداخت کند و این مساله، خطر زیرپا گذاشتن قانون فیرپلی مالی را افزایش خواهد داد.
اخبار ضد و نقیضی این روزها در مورد نیمار و پی اس جی به گوش می رسد. برخی منابع چون اسپورت خبر از شروع مذاکرات بارسلونا و پی اس جی برای انتقال نیمار داده اند اما در فرانسه اعتقاد دارند که پی اس جی قرار است رقم فسخ قراداد نیمار را بی واسطه پرداخت کند که در این صورت 20 درصد به آن مالیات تعلق می گیرد.
به این ترتیب جذب نیمار مبلغی حدود 280 میلیون یورو هزینه در پی خواهد داشت. به اینها حقوق سالانه 30 میلیون یورویی نیمار را هم اضافه کنید.
BFMTV امروز گزارش داد که مسئولان پی اس جی در جستجوی راهی هستند تا جذب نیمار، آنها را با معضل نقض فیرپلی مالی مواجه نکند و در حال حاضر تنها راه این است که آنها تا پیش از 31 ژانویه 2018، مبلغ 110 میلیون یورو از فروش بازیکنانش شان درآمد کسب کنند.
به عبارتی پی اس جی اگر قصد جذب نیمار را دارد، باید تعدادی از بازیکنانش را به فروش رسانده و حداقل 110 میلیون یورو نیز از این انتقال ها کسب کند؛ در غیر این صورت همچون سال 2014 مجبور به پرداخت غرامت به یوفا بابت نقض فیرپلی مالی خواهد شد.
دستمزد نجومی و پیراهن شماره 10 در انتظار نیمار
نیمار با رفتن به پاری سن ژرمن، علاوه بر دستمزد هفتگی 600 هزار یورویی، پیراهن شماره 10 این باشگاه را نیز به تن خواهد کرد.
امروز باشگاه بارسلونا تایید کرد که نیمار خواهان جدایی از این باشگاه شده و لیونل مسی نیز با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام، از این ستاره برزیلی به دلیل مدت حضور در نوکمپ تشکر کرد؛ نیمار هم در پاسخ زیر این پست نوشت:" متشکر برادر؛ دلم برایت تنگ می شود!"
گفته می شود نیمار برای انجام تست های پزشکی به شهر پورتو در پرتغال رفته و در چند روز آینده انتقالش به پی اس جی نهایی خواهد شد. در این بین اسکای اسپورتس گزارش داد که نیمار قرار است قراردادی 5 ساله با پاری سن ژرمن امضا کند و دستمزد سالانه خالص 30 میلیون یورویی دریافت می کند که حدود هفتگی 600 هزار یورو خواهد شد.
همچنین خاویر پاستوره، شماره 10 فعلی پاری سن ژرمن، هم تایید کرد که آماده است تا پیراهنش را به این ستاره برزیلی بدهد. او به کادنا سر گفت:" مایلم پیراهن شماره 10 را به نیمار تقدیم کنم. می خواهم او از اولین روز حضور در پی اس جی خوشحال باشد."
صف طولانی هواداران پاری سن ژرمن در برابر فروشگاه این تیم برای خرید پیراهن نیمار!
هواداران مشتاق پاریسی برای خرید پیراهن گرانترین بازیکن تاریخ صف کشیده اند.
شب گذشته سرانجام انتظارها به سر رسید و نیمار جونیور به طور رسمی به پاری سن ژرمن پیوست. دقایقی پس از پیوستن کاپیتان سلسائو به پاریس، باشگاه پاری سن ژرمن رسما اعلام کرد که در تیم رویایی اش، نیمار شماره 10 خاویر پاستوره را برتن خواهد کرد.
اما امروز هواداران پرشور و خوشحال پاری سن ژرمن سریعا خود را به فروشگاه های این باشگاه رساندند تا پیراهن گرانقیمت ترین بازیکن تاریخ را خریداری کنند. نتیجه این هیجان بالا برای تهیه لباس نیمار، چنین صف طولانی شد:
الخلیفی: هیچ انگیزه ای برای انتقام از بارسا نداشتم
بسیاری معتقدند الخلیفی، مدیر قطری پی اس جی انتقام شکست 6-1 برابر بارسا در لیگ قهرمانان را با جذب نیمار از آبی اناری ها گرفت.
پی اس جی پس از توافق با نیمار، بدون مذاکره با بارسا و با پرداخت 222 میلیون یورو رقم فسخ قرارداد این بازیکن، توانست گران ترین انتقال تاریخ فوتبال را رقم بزند.
الخلیفی در مراسم معارفه نیمار و در پاسخ به سوالی در مورد انتقام گیری از بارسا به خاطر ابراز علاقه بلوگرانا به وراتی گفت:« خیر. اصلا نباید به این مساله پرداخت. از نظر من نیمار بهترین بازیکن دنیاست و هیچ انگیزه ای برای انتقام از بارسا وجود نداشت. نیمار به تیم انرژی مثبتی تزریق خواهد کرد و بیش از همیشه امیدوار می شویم که به اهداف ورزشی مان دست یابیم. به بارسلونا و مدیرانش نیز نهایت احترام را می گذارم.»
او در مورد رقم نجومی انتقال نیمار گفت:« سه سال دیگر نخواهید گفت برای نیمار رقمی بالا پرداخت کردیم.
از نظر مردم، ما نیمار را گران خریده ایم ولی باید توجه داشت که او یک برند جهانی است و هزینه ای که برای جذب او کرده ایم را به مرور زمان باز می گردانیم. از نظر من این یک انتقال باورنکردنی است. از لحاظ رعایت فیرپلی مالی هم نگرانی ندارم. همه چیز ما شفاف است و اگر کسی نگران است، از او دعوت می کنم بیاید و با من یک قهوه بنوشد. نگران چیزی نیستم چون همه چیزمان قانونی بود.»
اهداف پی اس جی با نیمار:« هدف اول ما قهرمانی در اروپاست. از روز اول هم این را گفته ام. هدف ما فتح همه جام های ممکن است و در راس همه، لیگ قهرمانان قرار دارد. برای فتحش مبارزه خواهیم کرد.»
نیمار و فیگو:« این یک مقایسه غیر عادلانه است و از این بابت شگفت زده ام. نیمار را نباید با فیگو مقایسه کرد. فشارهایی که رسانه های بارسلونا روی نیمار آورده اند غیرمنصفانه هستند.»
kasra_khan2003
08-08-2017, 18:32
بارسلونا به دنبال انتقام؟
ITC نیمار به پاریس نرسیده است؛ ستاره برزیلی شاید هفته دوم لو شامپیونه را هم از دست بدهد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/767869/itc-نیمار-به-پاریس-نرسیده-است؛-ستاره-برزیلی-شاید-هفته-دوم-لو-شامپیونه-را-هم-از-دست-بدهد)
.
.
طرفداری- نیمار شاید در دومین هفته لیگ فرانسه هم نتواند برای پاری سن ژرمن به میدان برود.
به گزارش اکیپ، گواهی بینالمللی انتقال نیمار هنوز صادر نشده است. این مدرک قرار بود به فدراسیون فرانسه برسد، اما بنابر منابع حاضر در فدراسیون فوتبال اسپانیا، هنوز مدارک از بارسلونا ارسال نشده است و بدین ترتیب نیمار هنوز اجازه بازی ندارد. مشخص نیست علت تعلل بارسلونا برای فرستادن ITC بازیکن چیست، اما اگر این مدرک تا شنبه شب به پاریس نرسد، نیمار بازی در برابر گنگام را هم از دست خواهد داد.
وکیل نیمار: نمیدانم پاری سن ژرمن پول خرید نیمار را از کجا به دست آورده بود
کرسپو هنوز هم نمیداند چرا لالیگا چک پاری سن ژرمن را قبول نکرد.
خوان کرسپو، وکیل نیمار که مسئول پرداخت بند آزادسازی 222 میلیون یورویی این بازیکن از بارسلونا بود عنوان کرد این پول را پاری سن ژرمن پرداخت کرده اما او هم نمیداند این همه پول از کجا آمده است.
گران قیمت ترین انتقال تاریخ فوتبال سرانجام با هر حاشیه و دردسری بود، رسما انجام شد و حالا نیمار، بازیکن پاری سن ژرمن است. 222 میلیون یورو به بارسلونا رسید تا حالا بازار نقل و انتقالات شاهد یک دگرگونی باشد. پیچیده ترین مسئله موجود در این انتقال، پرداخت بند آزادسازی نیمار بود. به این دلیل که چنین پولی به ظن بسیاری باعث زیرپا گذاشتن فیرپلی مالی یوفا میشد و لالیگا نیز به همین دلیل اعلام کرده بود که زیر بار چنین انتقالی نخواهد رفت و روز گذشته هم چک پاری سن ژرمن را قبول نکرد.
حالا و پس ازرسمی شدن انتقال، خوان کرسپو، وکیل نیمار درباره بند آزادسازی حرف میزند:
وقتی به لالیگا رفتیم به ما گفتند که نمیتوانند این چک را به دلیل عواقبی که دارد، قبول کنند. به هر صورت که بود، آنها نهایتا پول را نپذیرفتند. هنوز هم نمیدانم لالیگا چه دلیلی برای این کارش داشت. به ما که نگفتند چرا ولی امیدوارم یک روز دلیل آن را اعلام کنند! ما نیز طبق وقت قبلی، به باشگاه بارسلونا رفتیم. آنجا با مدیران عالی رتبه و وکلا ملاقات کردیم؛ چک را دادیم و هیچ مشکلی هم به وجود نیامد. بند آزادسازی نیمار، 222 میلیون یورو بود و پاری سن ژرمن آن را پرداخت کرد اما نمیدانم از کجا آمده بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D9%86-%DA%98%D8%B1%D9%85%D9%86-%D9%BE%D9%88%D9%84-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%AC%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF
چک پاری سن ژرمن نقد شد و نیمار میتواند مقابل گنگام به میدان برود
پاری سن ژرمن ساعتی پیش 222 میلیون یورو پول آزادسازی نیمار را به حساب بارسلونا واریز کرد و بدین ترتیب فوق ستاره برزیلی میتواند روز یکشنبه مقابل گنگام اولین بازیاش برای پاریسیها را انجام بدهد.
به گزارش mundodeportivo، این پول تا امروز صبح واریز نشده بود و به همین دلیل هم بارسا مدارک لازم را برای فدراسیون فوتبال اسپانیا ارسال نکرد تا نیمار نتواند برای تیم جدیدش به میدان برود. با این حال، پاریسیها ساعتی پیش این پول را به حساب بارسلونا واریز کردند و باشگاه حالا مدارک را برای فدراسیون ارسال خواهد کرد تا به محض رسیدن مدارک به دست فدراسیون فوتبال فرانسه، نیمار به لیست بازیکنان پی اس جی اضافه شود.
بدین ترتیب هواداران پاری سن ژرمن میتوانند روز یکشنبه در بازی مقابل گنگام، اولین بازی فوق ستاره برزیلی برای تیمشان را تماشا کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%DA%AF%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%AF
الخلیفی: برای جذب نیمار دو هفته نخوابیدم
در حالی که به نظر می رسید در راه پیوستن نیمار به پی اس جی مانع بزرگی ایجاد شده باشد، باشگاه بارسلونا بود که قدم پیش گذاشت. لالیگا از پذیرش چک 222 میلیون یورویی فسخ قرارداد نیمار سر باز زده بود اما در نهایت با همکاری بارسلونا این مشکل حل شد.
الخلیفی، مدیر قطری پی اس جی در همین رابطه به رادیو مونته کارلو گفت:« وقتی لالیگا چک نیمار را قبول نکرد، از طرف باشگاه بارسلونا با من تماس گرفتند که بیایید این مشکل را باهم حل کنیم و من هم پاسخ دادم که برای این کار آماده ایم. باید از بارسلونا، مدیر این باشگاه و همه هواداران و بازیکنانش تشکر کنم. بارسا یکی از بهترین تیم های دنیاست.»
الخلیفی ادامه داد:« سه سال بود به جذب نیمار فکر می کردم و از سال گذشته راه های مختلف برای صحبت با نیمار و باشگاه بارسلونا را بررسی می کردیم. از دو هفته پیش همه چیز جدی تر شد و من طی این مدت نتوانسته ام به درستی بخوابم. همه چیز بسیار سخت و پیچیده بود و باید از تیمی که با من برای جذب نیمار همکاری کردند تشکر کنم چون کارشان را به بهترین شکل انجام دادند. هدف ما از ابتدا جذب نیمار بود و به آن هم رسیدیم. نیمار حالا اینجاست.»
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.