مشاهده نسخه کامل
: نصب ویندوز و مشکل بزرگ
tranceyou
13-03-2016, 12:48
با سلام خدمت شما عزیزا
آقا دو روزه به مشکل بزرگ نصب نشدن ویندوز خوردم ، ماجرا از این قراره که من لپ تاپ DELL XPS دارم و تصمیم به نصب ویندوز
10 کردم اونم با نرم افزاری به نام WINHDD که تمام مشکلات من رو این نرم افزار ایجاد کرد هم درایو ریکاوری ارجینال خود کارخونه
رو از دست دادم و از بین رفته و الان هم وقتی میخوام از طریف فلش ویندوز 7 رو نصب کنم همش پیغام زیر رو میده!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقاضای شدید از شما دوستان دارم که منو راهنمایی کنید چه کنم ، سی دی درایو دستگاه هم سی دی ویندوز رو نمیاره
محمد7966
13-03-2016, 13:03
با سلام خدمت شما عزیزا
آقا دو روزه به مشکل بزرگ نصب نشدن ویندوز خوردم ، ماجرا از این قراره که من لپ تاپ DELL XPS دارم و تصمیم به نصب ویندوز
10 کردم اونم با نرم افزاری به نام WINHDD که تمام مشکلات من رو این نرم افزار ایجاد کرد هم درایو ریکاوری ارجینال خود کارخونه
رو از دست دادم و از بین رفته و الان هم وقتی میخوام از طریف فلش ویندوز 7 رو نصب کنم همش پیغام زیر رو میده!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقاضای شدید از شما دوستان دارم که منو راهنمایی کنید چه کنم ، سی دی درایو دستگاه هم سی دی ویندوز رو نمیاره
سلام
چند وقت پیش هم یه نفر مشکل شما رو تایپیک زده بود ولی نمیدونم چی شد حل شد حل نشد نمیدونم:n13:
من گاهی شبیه این صفحه برام میاد کنسل میزنم
و زیر اون صفحه اشیه یه تیک داره برمیدارم اسم درایوا میاد
البته اون دوستمون مشکل انتخاب درایو c داشت
شما هم مشکلتون انتخاب درایو c?
tranceyou
13-03-2016, 13:05
سلام
چند وقت پیش هم یه نفر مشکل شما رو تایپیک زده بود ولی نمیدونم چی شد حل شد حل نشد نمیدونم:n13:
من گاهی شبیه این صفحه برام میاد کنسل میزنم
و زیر اون صفحه اشیه یه تیک داره برمیدارم اسم درایوا میاد
البته اون دوستمون مشکل انتخاب درایو c داشت
شما هم مشکلتون انتخاب درایو c?
والا مشکل اینه که اول بسم الله این میاد ، جالب اینجاست که فلش ویندوز 10 رو که میذارم درایوا میاد و میتونم پارتیشن و فرمت کنم
و وقتی با 7 میاد بالا درایو c من شده درایو اطلاعاتم یعنی درایو d شده c
محمد7966
13-03-2016, 13:16
والا مشکل اینه که اول بسم الله این میاد ، جالب اینجاست که فلش ویندوز 10 رو که میذارم درایوا میاد و میتونم پارتیشن و فرمت کنم
و وقتی با 7 میاد بالا درایو c من شده درایو اطلاعاتم یعنی درایو d شده c
یعنی تو ویندوز 7 فقط یه درایو نشون میده؟اونم درایو c که در واقع درایو d تونه؟
tranceyou
13-03-2016, 13:17
یعنی تو ویندوز 7 فقط یه درایو نشون میده؟اونم درایو c که در واقع درایو d تونه؟
بله دقیقاً
محمد7966
13-03-2016, 13:35
بله دقیقاً
این همون دوستی بود که مشکلش شبیه مشکل شما بود بخونید شاید مشکل شما حل بشه
مشکل در نصب ویندوز 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
tranceyou
13-03-2016, 13:51
این همون دوستی بود که مشکلش شبیه مشکل شما بود بخونید شاید مشکل شما حل بشه
مشکل در نصب ویندوز 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوندم اما کامل راهنمایی نکردن
دوست عزیز سلام..
اگه مشکل شما نمایش ندادن درایو هایه ویندوز هست که میشه گفت این مشکل از قسمت Folder Option امکانه حل شدن داره به درصد کمی
اما اگه منظورتون اینه هنگام نصب اون ارور رو میده باید بهتون بگم
تجربه ی من بهم گفته که این مشکل برای زمانیه که شما هیچ چیزی روی دستگاهت نصب نیست برای نصب ویندوز.
یعنی سی دی یا فلش شمارو نخونده و یا فایل نصبیتون مشکل داره..
لطفا دوباره از روی بایوس - بوت رو تنظیم کنید روی فلش و یا سی دی و دوباره تست بگیرید ..
_________
اگه مشکل غیر از این چیزا بود یکم توضیحاتتون رو واضح تر بگید..چون درحد گفته هاتون من این چیزارو برداشت کردم
امیدوارم مشکلتون حل بشه دوست عزیز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.