ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید دوو سیلو آره یا نه ؟ مشورت بدین دوستان

rosetanha
12-03-2016, 17:46
سلام

15 میلیون پول دارم برای خرید ماشین

انتظاراتی که دارم
1 - صندلی هاش راحت باشه چون مسافرت زیاد می رم تقریبا
2 - ترجیحا اتاق بی صدا باشه و یا بشه صدا گیری کرد
3 - جا دار باشه
5 - قطعاتش باشه
و ...

خودم دوو سیلو رو خوشم میاد . به نظرتون ارزش خرید داره ؟
یا چه خودرویی رو پیشنهاد می دین ؟

قدیمی بودنش برام مهم نیست فقط سرپا بودن و بی خرج بودنش مهمه

ممنون می شم کم کنید

Pourya-pc
12-03-2016, 19:23
دوو سیلود در زمان خودش خودروی خوبی بود . اما در حال حاضر از رده خارج محسوب شده و ارزش خرید نداره .
چرا ؟
صندلی های راحتی نداره و فرمان خودرو قابلیت تنظیم فرمان رو نداره .
اتاقش طبیعتا بعد از ۱۵ سال سروصدا داره .
خیلی جادار نیست و فضای عقیش از پراید تنگ تره .
قطعاتش هم طبیعتا بعد از ۱۵ سال نایاب و گران هست .
بهتره به یک پراید ۹۱ صندوقدار فکر کنید که از هرنظر بهتر از سیلو هست . ترمز ای بی اس داره که سیلو ترمزای بسیار ضعیفی داره . از سیلو جادارتر و نرمتر هست . هزینه قطعاتش بسیار کم و ارزان هست . اریگ داره و از هر نظر ماشین مناسبی هست .
مدل ۹۱ کجا و ماشین ۱۵ سال کار کجا .

mohamad skystar
12-03-2016, 20:50
در ادامه صحبت دوستم آقا پوریا

دنده دوو سیلو برای تعویض دنده 1 و دنده عقب قلق خاصی برای عوض کردن داره که تا مدتی دچار اشتباه خواهید شد

Ezel
12-03-2016, 20:54
مواضع حقیر نیز به مواضع شخص پوریا نزدیک تر است :n02:

قطعا کسی منکر خوب بودن سیلو نیست ، یک سر و گردن از هم نسلهای مشابه خودش بالاتر بوده قطعا و احتمالا خوشنام ترین دووی ساخته ی شده ی تاریخ ؛ کولر عالی مصرف متعادل کم استهلاک ، اما همه ی اینها زمانی خوبه که شما مشکل آن چنانی ای بابت تهیه ی لوازم و مکانیک خوب نداشته باشید

البته هستند هنوز کسانی که لوازم سیلو رو دارند و مکانیکهایی که سیلو دست میگیرن هنوز ، اما خب اگر برای شما بحث ضرر کمتر ملی ناشی از فروش خودرو در آینده مهم باشه و همینطور سرعت کم ارزش شدن ماشین ، سیلو گزینه ی خوبی نیست برای شما

حتی علاوه بر عقب ، جلوی خودرو هم چندان جادار نیست و فرم خاص طراحی داشبرد به این موضوع دامن زده ، صندلی ها هم همونطور که پوریا گفت به نظر من هم اون راحتی مد نظر شما رو نداره اون هم بعد از حداقل 13-14 سال ؛ مگر اینکه همون ابتدای کار زیر بار عوض کردن صندلی برید

نکته ی دیگه اینکه با 15 تومن شاید نتونید اون سیلوی سرپا و بی خرج رو پیدا کنید به نظرم ؛ حداقل در زمان حال

اگر هم به پراید علاقه ندارید میتونید 405 مدل 84-85 و یا 86 رنگ دار رو مدنظر داشته باشید ، حداقل هم لوازمش بوفور هست هم اون راحتی و نرمی سواری مدنظر شما رو تامین میکنه اما باز هم بین 405 مدل پایین و 131 مدل 91 ، بازم نظر من به پوریا نزدیک تره و 131 گزینه ی بهتری هست

Ezel
12-03-2016, 20:55
در ادامه صحبت دوستم آقا پوریا

دنده دوو سیلو برای تعویض دنده 1 و دنده عقب قلق خاصی برای عوض کردن داره که تا مدتی دچار اشتباه خواهید شد

آره باید سردنده رو بکشه بالا و بعد به صورت هیلمنی دنده عقبو جا بزنیم توی سیلو ، یعنی کنار دنده یک :n02:

rosetanha
13-03-2016, 10:26
مرسی از نظرات و پیشنهاداتتون

من الان پدرم پراید داره هر بار میرم تهران و بر می گردم واقعا نصف خستگیم به خاطر راحت نبودن ماشینه
چون بکوب باید برم و برگردم

وگرنه پراید خداییش هم مصرفش خوبه هم اینکه کم خرج و بی دردسره

من شاید بتونم تا 17 هم پول بذارم

از 405 خوشم میومد اما چند جا نوشتن ماشین خوبی نیست و مشکل سر سیلندر و غیره زود زود پیش میاد

بعد سمند هم بدم نمیاد ماشین بدی نیست واسه من اما اینکه می گن خیلی زود تو خرج میفته

نمی دونم آیا گزینه ی دیگه ای نیست تو این قیمت ها که چند سال بدون دردسر داشته باشمش ؟