مشاهده نسخه کامل
: آبسه دندان
سلام !
من حدود سه هفته پیش یکی از دندان هایم را دندان نیش جلویی را ترمیم سطحی کردم بعد از 2 روز دندان کناری اش درد امد و من به دکتر گفتم دکتر قبول نکرد که دندان مشکل دارد و گفت چیزی نیست حالا همان دندان کناری به شدت آبسه کرده تمام سر و صورت و بینی ام ورم کرده
علتش چیست؟ یعنی چرا یک دندان سطحی پر شود دندان کناری اش باید آبسه و عفونت شدید کند؟
لطفا راهنمایی
متشکرم
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-03-2016, 16:26
سلام
ممکنه علتش آلوده بودن وسائل دندانپزشکی باشه
بنده جرم گیری کردم . همون روز دندان هم پر کردم
فرداش آبله مرغون گرفتم
رفتم با جفتشون دعوا کردم که مگه وجدان ندارین ؟ چرا وسائل دندانپزشکی رو بدون ضدعفونی کردن میکنین تو دهن این و اون ؟
بعد از این ماجرا هم یه بار هم رفتم پیش یک دندانپزشک , دیدم همه ی وسائلش خونی هست . یه مشتی خجالتش دادم و ول کردم اومدم بیرون
وجدان سال به سال داره نایاب تر میشه در ایران
برای کم کردنِ هزینه هاشون بهداشت رو رعایت نمیکنند , ایمنی رو رعایت نمیکنند , از وسائل و مواد بنجل و ارزون استفاده میکنند
اگر بخواین سرتون کلاه نره باید از همه چیز سر رشته داشته باشین !!!!!
کم مونده وقتی میریم دکتر یه شیشه الکل و یک بسته دستمال جیبی ببریم و بگیم شما بفرمائین بشینین استراحت کنین تا اول وسائل رو تمیز و ضدعفونی کنم بعدش تشریف بیارین مشغول کار بشین
محمد7966
13-03-2016, 16:35
لطفا حذف شود
سلام !
من حدود سه هفته پیش یکی از دندان هایم را دندان نیش جلویی را ترمیم سطحی کردم بعد از 2 روز دندان کناری اش درد امد و من به دکتر گفتم دکتر قبول نکرد که دندان مشکل دارد و گفت چیزی نیست حالا همان دندان کناری به شدت آبسه کرده تمام سر و صورت و بینی ام ورم کرده
علتش چیست؟ یعنی چرا یک دندان سطحی پر شود دندان کناری اش باید آبسه و عفونت شدید کند؟
لطفا راهنمایی
متشکرم
دندانپزشک بی جسی موضعی انجام داد؟
محمد7966
14-03-2016, 07:05
سلام
ممکنه دندونای عصب کشی شده بعد از 3 سال یا بیشتر آبسه کنند؟
سلام
ممکنه علتش آلوده بودن وسائل دندانپزشکی باشه
بنده جرم گیری کردم . همون روز دندان هم پر کردم
فرداش آبله مرغون گرفتم
رفتم با جفتشون دعوا کردم که مگه وجدان ندارین ؟ چرا وسائل دندانپزشکی رو بدون ضدعفونی کردن میکنین تو دهن این و اون ؟
بعد از این ماجرا هم یه بار هم رفتم پیش یک دندانپزشک , دیدم همه ی وسائلش خونی هست . یه مشتی خجالتش دادم و ول کردم اومدم بیرون
وجدان سال به سال داره نایاب تر میشه در ایران
برای کم کردنِ هزینه هاشون بهداشت رو رعایت نمیکنند , ایمنی رو رعایت نمیکنند , از وسائل و مواد بنجل و ارزون استفاده میکنند
اگر بخواین سرتون کلاه نره باید از همه چیز سر رشته داشته باشین !!!!!
کم مونده وقتی میریم دکتر یه شیشه الکل و یک بسته دستمال جیبی ببریم و بگیم شما بفرمائین بشینین استراحت کنین تا اول وسائل رو تمیز و ضدعفونی کنم بعدش تشریف بیارین مشغول کار بشین
سلام امکانش هست چون منشی دکتر واقعا کثیف کاری میکرد و دکتر هم حواسش نبود
- - - Updated - - -
دندانپزشک بی جسی موضعی انجام داد؟
بله البته یک جلسه دوتا دندان پر کرد
به آدرنالین و دارو های دسته کائین حساسیت ندارید که؟
اگر حساسیت باشد که استروئید میدن مشکلتون حل میشه اگرم عفونت باشه که راه کار متفاوته.
به آدرنالین و دارو های دسته کائین حساسیت ندارید که؟
اگر حساسیت باشد که استروئید میدن مشکلتون حل میشه اگرم عفونت باشه که راه کار متفاوته.
من نسبت به نگه دارنده و افزودنی الرژی دارم ولی این آبسه کاملا عفونی هست و متاسفانه به نزدیک تعطیلات برخورد کرده
اگر ممکنه در مورد درمانش توضیح بدین البته خود به خود ترکید و عفونتش خارج شد ولی الان یه تورم کوچیک بالای دندان هست
در ابتدا یک نگاه به امضای بنده بندازید.
این اطلاعات صرفا برای آگاهی است ولاغیر.
اگر به گروه بتالاکتام و پنیسیلین حساسیت ندارید: روز اول Amoxiciline 500 دوبار در روز و سپس سه رو آینده Amoxiciline 500 یک بار در روز. (واحد ها mg)
شما هر وقت اعمال دندان پزشکی داشتید لطفا از یک هفته پیش از دهان شویه کلرهگزدین اسنفاده کنید هرچند من بر این عقیدم که وسایل دندانپزشک استریل نبوده.
خود من هم معتقدم وسائل زیاد استریل نبوده البته دکتر متخصص ترمیمی بود و کشیدن و عصب کشی و .... در مطبش انجام نمیشد ولی منشی تا دکتر داشت روی دندان کار میکرد میدیدم کثیف کاری میکنه به جای شستن وسائل
برای درمان میتونم پیش یه پزشک عمومی( دندانپزشک نه همین دکتر معمولی ها) برم بگم دندانم آبسه کرده دارو بنویسه؟ آیا مینویسن؟ کنار خانه ما یه درمانگاه کوچولو هست که پزشک های عمومی همیشه هستند
دندان کناری همان که سالم بود و آبسه کرده بود عصب کشی شده و چون عصبش کلا از بین رفته بود در اثر عفونت زیاد دکتر بدون بی حسی عصب کشی کرد انتی بیوتیک هم نداد ولی ابسه سرجاشه !!!!
کسی اطلاعی نداره؟ بعد از عصب کشی آبسه سرجاشه :n03:
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-04-2016, 00:14
کسی اطلاعی نداره؟ بعد از عصب کشی آبسه سرجاشه :n03:سلام
شما باید برید دکتر تا آنتی بیوتیک مناسب براتون بنویسه
معمولاً آموکسی سیلین مینویسند
میکروبهای این عفونت میتونند منتشر بشند توی بدن و مشکل خیلی بزرگ میشه
اگر قبلاً انتی بیوتیک کم مصرف کرده باشین بهتر اثر میکنه
کسانی که زیاد مصرف میکنند میکروبها به انتی بیوتیک مقاوم میشند و کارشون به جای باریک میکشه
از راهنمایی شما ممنون
یه مسئله هست که من کلا به انتی بیوتیک حساسیت دارم
مسئله دوم اینکه دکتر گفت لازم نیست مصرف بشه
حالا من نمی دونم چرا آبسه برطرف نمیشه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-04-2016, 14:19
از راهنمایی شما ممنونیه مسئله هست که من کلا به انتی بیوتیک حساسیت دارممسئله دوم اینکه دکتر گفت لازم نیست مصرف بشه
حالا من نمی دونم چرا آبسه برطرف نمیشه؟عفونت ادامه داره تا وقتی که میکروبها یا ویروسهای عامل عفونت از بین بره
گلبولهای سفید ممکنه نتونه به تنهائی حریف عفونت بشه
ماده ی سفید رنگ حاصل از عفونت , بقایای گلبولهای سفید هست که در مبارزه با عامل عفونت از بین رفته اند
از بین رفتن عفونت زمان بر هست اما از روی کاهش ورم و درد و چرک میشه فهمید آیا در حال کاهش هست یا نه
درضمن آنتی بیوتیکها انواع و اقسام داره . تا حالا نشنیدم کسی به همه ی انواعش حساسیت داشته باشه
مسواک زدن و نخ زدن و قرقره ی و شستشوی دهان با آب تمک برای پیشگیری و درمان عفونت دهان خیلی موثر هست
محمد7966
28-04-2016, 14:36
از راهنمایی شما ممنون
یه مسئله هست که من کلا به انتی بیوتیک حساسیت دارم
مسئله دوم اینکه دکتر گفت لازم نیست مصرف بشه
حالا من نمی دونم چرا آبسه برطرف نمیشه؟
آقا سلام
دکترت فکر کنم گند زده به دندونات رفته
من اصلا دندونام خیلیاشون عصب کشی شده است بعضیاشون مربوط به 2 سال یا 3 سال پیشه ،امسال سر یه موضوعی رفتم عکس گرفتم،بعد دکتر از روی عکس بهم گفت این دندونات که عصب کشی شده آبسه کردن اصلا نمیشه روشون روکش گذاشت
نمیدونم هم تقصیر کیه،خودش میگه دندونات نرمال نیستند
ولی برید به وب سایت زیر دکتر آرش منتظری،جواب سوالاتو میده،جواب منو داد گفت دلیلش اینه که خوب عصب کشی نشده
التبه یه خورده براش مشغله پیش اومده بودجواب سوال منو شاید با 1 ماه تاخیر داد
عصب کشی دندان چیست و چرا انجام میشود ؟ - دکتر آرش منتظری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-1547)
عفونت ادامه داره تا وقتی که میکروبها یا ویروسهای عامل عفونت از بین بره
گلبولهای سفید ممکنه نتونه به تنهائی حریف عفونت بشه
ماده ی سفید رنگ حاصل از عفونت , بقایای گلبولهای سفید هست که در مبارزه با عامل عفونت از بین رفته اند
از بین رفتن عفونت زمان بر هست اما از روی کاهش ورم و درد و چرک میشه فهمید آیا در حال کاهش هست یا نه
درضمن آنتی بیوتیکها انواع و اقسام داره . تا حالا نشنیدم کسی به همه ی انواعش حساسیت داشته باشه
مسواک زدن و نخ زدن و قرقره ی و شستشوی دهان با آب تمک برای پیشگیری و درمان عفونت دهان خیلی موثر هست
متشکرم از راهنمایی الان احساس میکنم آبسه خیلی کوچکتر شده و کم کم داره از بین میره دیگه سفتی سابق رو نداره من با دکتر صحبت میکنم در مورد دارو :n01:
آقا سلام
دکترت فکر کنم گند زده به دندونات رفته
من اصلا دندونام خیلیاشون عصب کشی شده است بعضیاشون مربوط به 2 سال یا 3 سال پیشه ،امسال سر یه موضوعی رفتم عکس گرفتم،بعد دکتر از روی عکس بهم گفت این دندونات که عصب کشی شده آبسه کردن اصلا نمیشه روشون روکش گذاشت
نمیدونم هم تقصیر کیه،خودش میگه دندونات نرمال نیستند
ولی برید به وب سایت زیر دکتر آرش منتظری،جواب سوالاتو میده،جواب منو داد گفت دلیلش اینه که خوب عصب کشی نشده
التبه یه خورده براش مشغله پیش اومده بودجواب سوال منو شاید با 1 ماه تاخیر داد
عصب کشی دندان چیست و چرا انجام میشود ؟ - دکتر آرش منتظری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-1547)
متشکرم ولی هر کار بوده دکتر اولی کرده این دکتر دومی فقط عصب کشی کرده با یک ابسه کهنه و به قدری عفونت شدید بوده که عصب دندون خود به خود از بین رفته بود و کلا بدون بی حسی عصب کشی کرد خودش میگفت ابسه خیلی عمیق شده و باید صبر کرد شاید جراحی بخواد من میخواستم نظرات و تجربیات دیگران رو هم بدونم اگر پست اول رو بخونید متوجه میشید آبسه از کجا پیدا شده ولی کلا دندانپزشکا کارشون خرابکاریه !
رفتم دکتر علت درد بلندی پانسمان بود که دکتر کمش کرد خوب شد و گفت دیگه مشکلی نیست و میتونم ترمیمی هم پرش کنم ولی گفت به علت شدت عفونت استخوان لثه از بین رفته و یه حفره ایجاد شده که به مرور زمان تا 2 سال خوب میشه :n04:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.