ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید تلویزیون سونی 55X8500C

Lockheed Martin
11-03-2016, 14:54
با سلام

من Sony 55X8500C را انتخاب کردم و برای خرید به بازار رفتم. تفاوت قیمت با گارانتی و بدون گارانتی آن بیش از دو میلیون تومان است و طبیعتا من هم تصمیم به خرید بدون گارانتی را دارم.
متاسفانه صحبت های فروشندگان به شدت ضد و نقیض است و دروغ در کلام بسیاری از آنها مشهود است. از دوستان متخصص که تجربه دارند خواهش می کنم من را راهنمایی کنند و
بگویند چه مواردی را باید در زمان خرید تست کنم و روش تست آن چطور است. مثلا تست پیکسل سوخته در این تلویزیون چگونه است؟ غیر از پیکسل سوخته چه چیزهایی باید چک شوند؟
من تصمیم به خرید کالای با گارانتی داشتم اما تفاوت قیمت واقعا بصورت ناعادلانه زیاد است و قیمت جهانی این تلویزیون هم بسیار کمتر از این حدی است که نماینده رسمی سونی در ایران قیمت گذاری کرده است.
با سپاس

Pr0m3en
11-03-2016, 17:26
با سلام

من Sony 55X8500C را انتخاب کردم و برای خرید به بازار رفتم. تفاوت قیمت با گارانتی و بدون گارانتی آن بیش از دو میلیون تومان است و طبیعتا من هم تصمیم به خرید بدون گارانتی را دارم.
متاسفانه صحبت های فروشندگان به شدت ضد و نقیض است و دروغ در کلام بسیاری از آنها مشهود است. از دوستان متخصص که تجربه دارند خواهش می کنم من را راهنمایی کنند و
بگویند چه مواردی را باید در زمان خرید تست کنم و روش تست آن چطور است. مثلا تست پیکسل سوخته در این تلویزیون چگونه است؟ غیر از پیکسل سوخته چه چیزهایی باید چک شوند؟
من تصمیم به خرید کالای با گارانتی داشتم اما تفاوت قیمت واقعا بصورت ناعادلانه زیاد است و قیمت جهانی این تلویزیون هم بسیار کمتر از این حدی است که نماینده رسمی سونی در ایران قیمت گذاری کرده است.
با سپاس
درود
دوست عزیز ببنید پیکسل سوخته که تشخیصش سادست باید تلویزیون رو روشن کنی و بزاری یه فیلمی روش اجرا شه که سیاه کامل و سفید کامل هم داشته باشه و با دقت نیگاه کنی و بعد هم یه فیلم رنگی.
بهتره همون بدون گارانتی رو بخری چون خودت بفرستی به مالزی برات تعویض کنن از دو میلیون کمتر میفته :| (واقعا شوشو درآوردن با این گارانتی کردنشون)
درضمن خرید از یه فروشگاه معتبر میتونه کمک بزرگی باشه بهتون چون معمولا یه هفته مهلت تست میدن(حداقل 24 ساعته بعضی جاها یه هفته هم تست میدن)
به محضه اینکه خریدین باید در حین کشف کردن قابلیت ها خرابی هاش هم تشخیص بدین.

fanixhd
11-03-2016, 18:07
با سلام

با سپاس

برای پیسکل سوخته چند تصویر با رنگ های سفید ، مشکی ، قرمز ، سبز ، آبی با برنامه نقاشی ویندوز ایجاد کنید . با فرمت jpeg و در داخل فلش بریزید . وقتی اینها رو روی تلویزیون باز کردید نباید هیچ نقطه

ای با رنگ مخالف رنگ عکس باز شده ببینید . . مثلا یک نقطه مشکی در تصویر سفید یک پیکسل سوخته است .

صدای تلویزیون را بسیار زیاد کنید تا بلند گوی ان مشکل نداشته باشد .

دکمه های کنترل رو یکی یکی چک کنید و از عمل کردنشون اطمینان حاصل کنید .

و ...

انتخاب بسیار خوبی کرده اید . تلویزیون W8500C بسیار تلویزیون خوبیست .

Lockheed Martin
17-03-2016, 16:42
ضمن تشكر از دوستان عزيزي كه راهنمايي صحيح و بجا نمودند ، در نهايت من مدلي از تلويزيون هاي SUHD سامسونگ به نام 55js8980 كه معادل خارجي آن 55js8000 مي باشد را خريداري كردم. ممكن است بپرسيد كه چه شد كه اين تغيير فاحش در انتخاب من بوجود آمد؟ دليل آن بيش از آنكه فني باشد ، مسائل مالي و قيمت ناعادلانه نمايندگي سوني در ايران بر روي محصولاتش بود. زيرا تقريبا بايستي براي هر مدل از تلويزيون هاي سوني با گارانتي رسمي ، قيمتي حدود دو برابرارزش جهاني آن را پرداخت مي كردم. تلويزيون سامسونگ مذكور را كه در بررسي هاي سايت هاي معتبر امتياز خوبي كسب كرده بود و بالاترين مدل صفحه تخت سامسونگ مي باشد به قيمت كمتر از مدل x8500c سوني كه پايينترين مدل 4k اين شركت است خريداري كردم و از اين خريد هم بسيار راضي هستم. اميدوارم نماينده سوني در ايران هم به سود معقول قانع شود تا دوستداران سوني بتوانند از محصولات اين شركت با پرداخت مبلغ منصفانه استفاده كنند.

jjadm
17-03-2016, 18:24
ضمن تشكر از دوستان عزيزي كه راهنمايي صحيح و بجا نمودند ، در نهايت من مدلي از تلويزيون هاي SUHD سامسونگ به نام 55js8980 كه معادل خارجي آن 55js8000 مي باشد را خريداري كردم. ممكن است بپرسيد كه چه شد كه اين تغيير فاحش در انتخاب من بوجود آمد؟ دليل آن بيش از آنكه فني باشد ، مسائل مالي و قيمت ناعادلانه نمايندگي سوني در ايران بر روي محصولاتش بود. زيرا تقريبا بايستي براي هر مدل از تلويزيون هاي سوني با گارانتي رسمي ، قيمتي حدود دو برابرارزش جهاني آن را پرداخت مي كردم. تلويزيون سامسونگ مذكور را كه در بررسي هاي سايت هاي معتبر امتياز خوبي كسب كرده بود و بالاترين مدل صفحه تخت سامسونگ مي باشد به قيمت كمتر از مدل x8500c سوني كه پايينترين مدل 4k اين شركت است خريداري كردم و از اين خريد هم بسيار راضي هستم. اميدوارم نماينده سوني در ايران هم به سود معقول قانع شود تا دوستداران سوني بتوانند از محصولات اين شركت با پرداخت مبلغ منصفانه استفاده كنند.

مبارکتون باشه .:n40: سونی بدون گارانتی میخریدید . البته این مدل SUHD هم کیفیت بسیار خوبی دارد .

کیفیت تصویرش چطور است ؟ میشه لطف کنید چند تا عکس از کیفیت شبکه های داخلی و HD بزارید .

Lockheed Martin
17-03-2016, 19:00
مبارکتون باشه .:n40: سونی بدون گارانتی میخریدید . البته این مدل SUHD هم کیفیت بسیار خوبی دارد .

کیفیت تصویرش چطور است ؟ میشه لطف کنید چند تا عکس از کیفیت شبکه های داخلی و HD بزارید .

راستش وقتي رفتم توي بازار بقدري فروشنده ها دروغ مي گفتند و حرف هاي مزخرفي ميزدند كه ترسيدم بدون گارانتي بگيرم. آخه چطور ميشه به فروشنده اي كه از اولش داره دروغ ميگه اعتماد كرد. به هر حال در كل از خريدم راضيم و با تخفيف زمستاني سامسونگ و تخفيف فروشنده ، قيمت مناسبي گرفتم. در مورد كيفيت تصوير، با اينكه هنوز وقت نكردم تلويزيون رو دقيق كاليبره كنم اما كيفيت تصوير بسيار خوبي دارد و رنگها بسيار طبيعي هستند ، يك نمونه فيلم 4K كه قبلا براي تست روي 8500c سوني ديده بودم روي اين تلويزيون بنظرم جالبتر بود، البته اين موضوع دقيق نيست چون شرايط تست متفاوت بود و تلويزيون توي فروشگاه هم كاليبره نبود.
متاسفانه الان مسافرت هستم و يك هفته ديگر بر مي گردم ، به محض برگشت به منزل ، عكس هاي مورد نظر شما را تهيه مي كنم و در همين جا برايتان مي فرستم.
سپاس از شما

mahdi255
03-04-2016, 09:58
ضمن تشكر از دوستان عزيزي كه راهنمايي صحيح و بجا نمودند ، در نهايت من مدلي از تلويزيون هاي SUHD سامسونگ به نام 55js8980 ك...
سلام دوست عزیز
کیفیت پخش شبکه های داخلی(sd) روی این تی وی چطوره؟
در حالت upscale چطور؟

arash s.b
27-04-2016, 14:02
سلام

قصد خرید این مدل تلویزیون رو دارم sony 55X8500C

یه سوال دارم ، این تلویزیون فیلم با فرمت X265 رو پخش میکنه ؟ زیرنویس فارسی چطور ؟

اگر خیر ، کدوم مدل سینما خانگی رو بگیرم که پخش کنه ؟ ( ترجیحا سونی )

ممنون

Mehrdad092000
28-04-2016, 02:47
سلام

قصد خرید این مدل تلویزیون رو دارم sony 55X8500C

یه سوال دارم ، این تلویزیون فیلم با فرمت X265 رو پخش میکنه ؟ زیرنویس فارسی چطور ؟

اگر خیر ، کدوم مدل سینما خانگی رو بگیرم که پخش کنه ؟ ( ترجیحا سونی )

ممنون
سلام
این تیوی 4kهست پس مشکلی برای پخش نداره
زیرنویس هم اونجور که دوستان داشتن و گفتن حل شده

irajchevelle
29-04-2016, 14:18
دوستانی که این مدل تی وی دارنو بگن لوازم جانبیش تو کارتن چیه.
کنترل جادویی؟ تعداد عینک ؟ مبدل وای فای؟ و غیره

فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk