ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهاجرت از xp به ویندوز7

روانپریش
11-03-2016, 11:24
سلام دوستان
من سالهاست ویندوز ایکس پی دارم
مشخصات سیستمم اینه:

سی پی یو: pentium r dual-core cpu t4500 2.3ghz

کارت گرافیت:mobile intel 4 express chipset family

رم: 3گیگ

حالا میخوام ویندوز 7 نصب کنم روی سیستمم جواب میده؟
کدوم نسخه رو نصب کنم که اذیت نکنه
در ضمن سیستمم لپ تاپ هست

sajjadorgadimi
11-03-2016, 11:46
سلام
مشکلی پیش نمیاد
ولی درایوی که ویندوز تو اون نصب میشه (C) باید حداقل 16 گیگ جای خالی داشته باشه
فکر کنم بتونین Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 رو نصب کنین
و در ضمن مصرف باتری در ویندوز سون بهینه سازی شده و شما میتونین با نصب ویندوز 7 عمر باتریتون رو بیشتر کنین
موفق باشید

روانپریش
11-03-2016, 12:49
مشکلی ندارم هاردم 160 گیگ هست
با مصرف باطری مشکلی ندارم چون همیشه با برق کار میکنم
بهترین نسخه کدوم هست نصب کنم؟

sajjadorgadimi
14-03-2016, 00:06
همینی که معرفی کردم
بهترین نسخه ی ویندوز سون
من خودم از این استفاده می کنم

روانپریش
14-03-2016, 00:25
همینی که معرفی کردم
بهترین نسخه ی ویندوز سون
من خودم از این استفاده می کنم
ازکجا بفهمم نسخه 32 بیتی رو باید نصب کنم 64 بیتی رو؟

shabnam1986
14-03-2016, 08:54
اولتیمیت
ultimate 64 bit

sajjadorgadimi
14-03-2016, 10:33
32 بیتی یه محدودیت هایی داره که 64 بیتی نداره
64 بیت امن تر از 32 بیتی هست
و همچنین تو برنامه های سنگین 64 بیتی بهتر عمل می کنه
برنامه های 32 بیتی روی 64 بیتی هم اجرا میشه(به جز بعضی از برنامه ها)ولی یه برنامه ی 64 بیتی روی 32 بیتی کار نمیکنه
خب برای اینکه بفهمم پردازندتون 64 بیتی هست یا 32 بیتی لطفا این کار ها رو انجام بدین:
این مسیر رو دنبال کنید:Start > All Programs > Accessories > System Tools > System Information
در این پنجره بر روی مشخصه Processor کلیک میکنیم تا مشخصات آن را ببینیم
اگر مقدار متناظر با Processor با عبارت X86 شروع شود، کامپیوتر دارای CPU یا پردازنده 32 بیتی است.
اگر مقدار متناظر با Processor با عبارت ia64 یا AMD64 یا X64 آغاز شود، یعنی این کامپیوتر دارای CPU یا پردازنده 64 بیتی است.
اگه پردازندتون 64 بیتی باشه میتونی ویندوز 64 بیتی نصب کنین ولی اگه 32 بیتی باشه باید ویندوز 7 32 بیتی نصب کنین

shabnam1986
14-03-2016, 12:08
سلام دوستان
من سالهاست ویندوز ایکس پی دارم
مشخصات سیستمم اینه:

سی پی یو: pentium r dual-core cpu t4500 2.3ghz

کارت گرافیت:mobile intel 4 express chipset family

رم: 3گیگ

حالا میخوام ویندوز 7 نصب کنم روی سیستمم جواب میده؟
کدوم نسخه رو نصب کنم که اذیت نکنه
در ضمن سیستمم لپ تاپ هست

تا اونجایی ک میدونم زیاد اهل گیم نیستی
سیستمت هم گیمینگ نیس
تم سون نصب کن
مگه از xp چی دیدی ک میخوای بری سون؟

روانپریش
15-03-2016, 00:03
تا اونجایی ک میدونم زیاد اهل گیم نیستی
سیستمت هم گیمینگ نیس
تم سون نصب کن
مگه از xp چی دیدی ک میخوای بری سون؟

خوب ویندوز سون باید خیلی از ایکس پی قوی تر باشه درسته؟نرم افزارها بهتر روش نصب بشن یه شبیه ساز اندروید میخواستم نصب کنم رو ایکس پی خیلی اذیتم کرد

saeed sx
15-03-2016, 01:04
کار خوبی میکنی میری به 7 چون ویندوز xp چند ساله که دیگه از طرف مایکروسافت ساپورت نمیشه و این یعنی اینکه هکرها و ویروسهای جدید میتونن سیستم شما رو آلوده کنن.از طرفی هم نرم افزارها و بازیهای جدید دیگه روی xp نصب نمیشن.من خودم ویندوز 10 دارم. xp یادمه 10 سال پیش داشتم.وقتی مایکروسافت یه ونیدوزی رو ساپورت نمیکنه یعنی دیگه میدونی مثل چی میمونه. مثل یک کشوری میمونه که ارتش نداره. هر لحظه امکان داره خارجیها نفوذ کنن بهش.الان من ویندوز 10 دارم قوی ترین ارتش جهان رو دارم. الان من آمریکام . شما که ویندوز xp داری شما زیمبابوه هستی.البته خود آمریکا احتیاج به ناو هواپیما بر هم داره که میشه آنتی ویروس

روانپریش
15-03-2016, 14:21
کار خوبی میکنی میری به 7 چون ویندوز xp چند ساله که دیگه از طرف مایکروسافت ساپورت نمیشه و این یعنی اینکه هکرها و ویروسهای جدید میتونن سیستم شما رو آلوده کنن.از طرفی هم نرم افزارها و بازیهای جدید دیگه روی xp نصب نمیشن.من خودم ویندوز 10 دارم. xp یادمه 10 سال پیش داشتم.وقتی مایکروسافت یه ونیدوزی رو ساپورت نمیکنه یعنی دیگه میدونی مثل چی میمونه. مثل یک کشوری میمونه که ارتش نداره. هر لحظه امکان داره خارجیها نفوذ کنن بهش.الان من ویندوز 10 دارم قوی ترین ارتش جهان رو دارم. الان من آمریکام . شما که ویندوز xp داری شما زیمبابوه هستی.البته خود آمریکا احتیاج به ناو هواپیما بر هم داره که میشه آنتی ویروس

خیلی مثال زیبایی زدید دوست عزیز
میشه ویندوز سون رو نت دانلود کرد و از طریق فلش نصب کرد؟

روانپریش
25-03-2016, 21:08
فقط يه مشكلي دارم
سي دي درايور سيستمم همش مال ايكس ژي هست اگه ويندوز سون نصب كنم با درايورها به مشكل بر ميخورم؟

Hossein_it
25-03-2016, 23:10
فقط يه مشكلي دارم
سي دي درايور سيستمم همش مال ايكس ژي هست اگه ويندوز سون نصب كنم با درايورها به مشكل بر ميخورم؟

مهم نیست اصلا
شما بعد از نصب ویندوز برنامه iobit driver booster رو نصب میکنی اخرین نسخه متناسب با ویندوزت رو دانلود میکنه خودش. بعد بک اپ میگیری برای دفعالت بعدی

روانپریش
26-03-2016, 13:34
مهم نیست اصلا
شما بعد از نصب ویندوز برنامه iobit driver booster رو نصب میکنی اخرین نسخه متناسب با ویندوزت رو دانلود میکنه خودش. بعد بک اپ میگیری برای دفعالت بعدی
اخه موضع اينه كه كارت شبكه رو هم بايد درايورش نصب بشه تا بتونم به اينترنت دسترسي داشته باشم اونو چيكار كنم؟

Hossein_it
26-03-2016, 13:57
اخه موضع اينه كه كارت شبكه رو هم بايد درايورش نصب بشه تا بتونم به اينترنت دسترسي داشته باشم اونو چيكار كنم؟

ویندوز 7 درایورهای زیادی رو خودش خودکار میشناسه و نصب میکنه ، در این صورت که درایور شبکه نصب نشد میتونید پک درایور رو از مغازه های خدماتی و نرم افزارفروشی خریداری کنید.

ولی میشناسه خیالتون راحت...

روانپریش
26-03-2016, 21:41
ویندوز 7 درایورهای زیادی رو خودش خودکار میشناسه و نصب میکنه ، در این صورت که درایور شبکه نصب نشد میتونید پک درایور رو از مغازه های خدماتی و نرم افزارفروشی خریداری کنید.

ولی میشناسه خیالتون راحت...

البته دارم درايورها رو توي سي دي كارخونش ولي فك كنم همه بره ايكس پي باشه

Iloveu-ALL
26-03-2016, 21:59

درایو های مربوط به LAN یا وای فای (مخصوص وین7) رو قبل نصب ویندوز از نت دانلود کن و نگه اش دار تا بتونی مابقی درایو ها رو دریافت کنی (البته با 1-2 تا از برنامه های که درایو رو پیدا کردم کار کردم نصب بعضی هاشون فـیلـتره)

خریدن سی دی مخصوص درایو کار راحت تریه

برای نصب ویندوز 7 فکر کنم نسخه های پایین تر از enterprise مثل HOME بهتر باشه (برای سیستم های که ضعیفند)

روانپریش
26-03-2016, 22:06
ببخشيد سوالاي مبتدي ميپرسم اما واقعا جوابشو نميدونم
چجوري مارك لن و درايور مربوطش رو بره ويندوز سون دانلود كنم؟

Iloveu-ALL
26-03-2016, 22:18
ببخشيد سوالاي مبتدي ميپرسم اما واقعا جوابشو نميدونم
چجوري مارك لن و درايور مربوطش رو بره ويندوز سون دانلود كنم؟

در ویندوز 7 از طریق Device Manager میشه متوجه شد
XP رو مطمئن نیستم اونم احتمال همین گزینه رو (در control panel) داره

راه حل بهتر:

نرم افزار هایی که درایور رو پیدا میکنن نصب کنید مثل iobit driver booster که بالا معرفی شد یا
Driver Finder
Driver Reviver

اونجا کل سیستم رو آنالیز میکنه و یه لیست میده از درایور هایی که نصب شده اند یا نشده اند ...
از اونجا میتونی مارک رو ببینی (یا اگه میشه دانلود کنی)

(+ همچین درایو هایی باید در سی دی درایور همراه مودم باشه)