PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل تنگی نفس و درد در ناحیه قفسه سینه

erfansmd
10-03-2016, 09:48
سلام ....
ببخشید من 3 روز پیش برای اولین بار از ماده ی مخدر گل استفاده کردم و بعدش دردی در ناحیه قفسه سینه متمایل به سمت چپ و همچنین تپش قلب و تنگی نفس داشتم. وقتی به دکتر مراجعه کردم فقط یه دیازپام تزریق کردن ولی نه دردم کم شد نه تپش قلبم افتاد. دیروز دوباره به دکتر مراجعه کردم با گرفتن نوار قلب و عکس آندوسکوپی گفتن مشکلی نداری. ضربان قلب من در حدود 130 هست. پراپرانول و آلپرالوزولام هم تو این دو روز مصرف کردم ولی هیچ تاثیری نداشته. وقتی میخوابم مشکلم بنظر حل میشه ولی هنگامی بیداری هم تنگی نفس دارم هم درد هم تپش. ممنون میشم راهنمایی کنید چکار کنم.... با تشکر

erfan90ir
10-03-2016, 13:35
تاثیرات مخرب و مرگبار ماده مخدر گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ماده مخدر گل هولناک‌ترین و خطرناکترین مخدر در ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AE%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84)

laxer
10-03-2016, 17:22
سلام ....
ببخشید من 3 روز پیش برای اولین بار از ماده ی مخدر گل استفاده کردم و بعدش دردی در ناحیه قفسه سینه متمایل به سمت چپ و همچنین تپش قلب و تنگی نفس داشتم. وقتی به دکتر مراجعه کردم فقط یه دیازپام تزریق کردن ولی نه دردم کم شد نه تپش قلبم افتاد. دیروز دوباره به دکتر مراجعه کردم با گرفتن نوار قلب و عکس آندوسکوپی گفتن مشکلی نداری. ضربان قلب من در حدود 130 هست. پراپرانول و آلپرالوزولام هم تو این دو روز مصرف کردم ولی هیچ تاثیری نداشته. وقتی میخوابم مشکلم بنظر حل میشه ولی هنگامی بیداری هم تنگی نفس دارم هم درد هم تپش. ممنون میشم راهنمایی کنید چکار کنم.... با تشکر

پیشنهاد من به شما مراجعه با متخصص اعصاب روان است.

دوز مصرفی دارو ها رو ذکر کنید لطفا.

در ضمن برام عجیبه که آلپرازولام تجویز شده ، برای مورد شما باید یک دارو طولانی اثر تر تجویز میشد.

شما مشکل زمینه ای کلیه ، قلب عروق ، کبد دارید؟ از ماده ای که مصرف کردید مطمئنید؟ مطمئنید که گل بوده؟

erfansmd
10-03-2016, 21:03
پیشنهاد من به شما مراجعه با متخصص اعصاب روان است.

دوز مصرفی دارو ها رو ذکر کنید لطفا.

در ضمن برام عجیبه که آلپرازولام تجویز شده ، برای مورد شما باید یک دارو طولانی اثر تر تجویز میشد.

شما مشکل زمینه ای کلیه ، قلب عروق ، کبد دارید؟ از ماده ای که مصرف کردید مطمئنید؟ مطمئنید که گل بوده؟

نه سابقه ی مشکلات قلب و عروق و کلیه و کبد نداشتم. اره مطمئنم گل بوده. البته امروز با مراجعه به متخصص قلب و انجام آزمایشات مربوطه گفتن مشکلی ندارم تنها احمال اینکه پرده ی نمیدونم چی ملتهب شده باشه. گفتن دارو های قبلی رو نخورم و فقط ژلوفن و یه داروی معده نوشتن برام و گفتن تا شنبه اگر خوب نشدم دوباره برم پیشش.

erfansmd
10-03-2016, 21:09
تاثیرات مخرب و مرگبار ماده مخدر گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ماده مخدر گل هولناک‌ترین و خطرناکترین مخدر در ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AE%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84)

ممنونم دوست عزیز این تاثیر هارو میدونم و تا دو سه ساعت بعد از مصرف عادی هس علایمش اما رفته رفته باید خوب بشه که متاسفانه نمیشه. در ضمن من اعتیاد نداشتم و طولانی مدت استفاده نکردم. اولین بارم بود که استفاده کردم... و دیگر هم استفاده نمیکنم بخاطر اینکه به اندازه کافی تو این 3 روز زجر کشیدم

anti-military
10-03-2016, 22:52
یکی از عوارض گل همین تپش شدید قلبه و اینجور مشخصه بدنت خیلی هم بهش حساسه. گل نمونه خطرناک تر همون ماریجواناست. اگه دوباره خواستی بری سمتش برو سمت همون ماریجوانا که خطرش کمتره ولی مصرف نکنی خیلی بهتره

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-03-2016, 19:35
ممنونم دوست عزیز
<br>
این تاثیر هارو میدونم و تا دو سه ساعت بعد از مصرف عادی هس علایمش اما رفته رفته باید خوب بشه که متاسفانه نمیشه.

در ضمن من اعتیاد نداشتم و طولانی مدت استفاده نکردم. اولین بارم بود که استفاده کردم... و دیگر هم استفاده نمیکنم بخاطر اینکه به اندازه کافی تو این 3 روز زجر کشیدم
سلام

جسارت نباشه اما معتادهای کنار خیابون هم معتاد به دنیا نیومدند

یه روزی اولین بار بود براشون

زیاد هم نکشیدند

اما حالا معتاد کارتن خواب هستند

این مطلب رو هم لطف کنین بخونین به نفع شماست

مدتی هست تو گفتارم نمیتونم جملاتم را کامل کنم ! یعنی ذهنم انگار ایست میشه.
میدونم میخوام چی بگم ولی تو انتخاب کلمات یا اینکه جمله ام رو چجوری ادامه بدم دچار مشکل میشم
نمی دونم باید کجا مراجعه کنم یا چجوری حلش کنم.
2 سال پیش یه سابقه اُوِردوزِ مواد داشتم.

بعلاوه یه مورد دیگه هم هست , در خصوص مواد غیرصنعتی , حشیش و ماری جوانا مصرف میکنم البته خیلی زیاد نیست
هفتگی شاید زیر 10 بار مصرف , بیشتر آخر هفته ها.
سلام
از لذتهای مُضِر دوری کنین وگرنه پشیمانی به بار میاره
متاسفانه بنده خبرهای خوشی ندارم براتون:
•مغز شما داره آسیب جدی مىبینه.
•کسی که لذتِ سیگار , قلیان , مواد مخدر , مشروب و بی بند و باری جنسی رو چشیده و خوشش اومده دیگه به این سادگیها نمیتونه ازش نجات پیدا کنه
گاهی خودش رو فریب میده , چند روز ولش میکنه و به خودش میگه :
پس میشه هر وقت خواستم راحت ترک کنم چون من معتاد نیستم . فقط تفریحی میکشم اما خبر نداره که کار تمومه و توی بد چاهی افتاده , چاهی که معلوم نیست کَفِش کجاست چون روز به روز میره پائینتر
کسی که شما رو با این چیزها آشنا کرد بدون شک دوستِ بسیار نادان یا دشمن بسیار دانا هست که کمر به نابودیِ شما بسته
هر دوتاشون بسیار خطرناکند . ازشون تا آخر عمر دوری کنید تا خیلی دیر نشده
میبخشین که رُک حرف زدم . چون بنده نه دشمن دانا هستم و نه دوست نادان.
با تمام قدرت زنگ خطر بزنید برای خودتون چون وضعتون خیلی خطرناکه و باید سریعاً تصمیم به برگشت بگیرین از راهی که رفتین
شما یک لذتِ ممنوعه و بسیار خطرناک رو چشیدین و گرفتارش شدین
•متاسفانه دیگه تا آخر عمر فقز 2 راه دارین:
یا باید زجر مواد کشیدن رو بکشین یا زجر مواد نکشیدن رو بکشین
راه دیگه ای هم وجود نداره .
حالا انتخاب با خودتونه
زجر مواد نکشیدن (زجر وسوسه اش) خیلی بهتر از زجر و ضررهای جسمی و روحی و مادیِ مواد کشیدن هست
شاید لازم باشه اونی که شما رو به این راه کشید هم به پلیس معرفی کنین چون به احتمال زیاد شما نه اولین قربانیش هستین نه آخرین قربانی که توسط این شخص به این راهِ بسیار خطرناک کشیده میشه
یهش رحم نکنید چون به شما رحم نکرد , به دیگران هم رحم نمیکنه
اگر هم کسی بهتون گفت که بنده دارم موضوع رو بیش از حد بزرگ میکنم , اون فرد هم یا دوست نادانه یا دشمن دانا

years
11-03-2016, 20:24
گُل یک نوع مادهٔ مخدر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است که در سرشاخه‌های گیاه شاهدانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موجود بوده و عواقب جدی به همراه دارد. این ماده که در کشورهای اروپایی به نام ماری‌جوانا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%86%D8%A7) شناخته می‌شود و اثرات قوی‌تری نسبت به حشیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارد.

علائم

سرخوشی
اضطراب
حملات همراه با وحشت‌زدگی
خنده‌های بی‌مورد
خشکی دهان
ضربان قلب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بالا
فراموشکاری
سندرم بی‌انگیزگی
اشتهای سیری‌ناپذیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %AE%D8%AF%D8%B1%29

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %AE%D8%AF%D8%B1%29)انواع مواد مخدر حشیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (CANNABIS) به‌صورت تکه‌های جامد، از رزین گیاه شاهدانه می‌باشد، قهوه‌ای و یا مشکی است. خطرات کوتاه مدت: احساس سردرگمی، اضطراب، هراس، بدگمانی، توانایی یادگیری کاهش می‌یابد، هماهنگی حرکات مختل می‌شود.
خطرات دراز مدت: پارانوئید، اسکیزوفرنی، جنون، روانپریشی، افسردگی و اضطراب، استعمال آن همراه با سیگار سبب آسیب جدی به ریه‌ها می‌گردد.
ماری‌جوانا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%86%D8%A7) (MARIJUANA) از گل گیاه شاهدانه (ماده) بدست می‌آید. خطرات: پارانوئید، سرگیجه، خشکی محتلمه چشم، افزایش فشار خون.
هروئین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (HEROIN) از خشخاش بدست می‌آید، شکل تغییر یافته مورفین است. خطرات: بسیار اعتیاد آور است، هپاتیت، استعمال بیش از حد تنفس را متوقف کرده و سبب مرگ می‌شود. چون با موادی همچون گچ، آرد، تالک و غیره ترکیب می‌گردد استعمال تزریقی آن سبب ایجاد حساسیت در بدن و خارش شدید می‌شود. صدمه به قلب و عروق خونی، عفونت، هموروئید و سوء تغذیه، آسیب به کبد و کلیه.
مرفین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (MORPHINE) که از تریاک گرفته می‌شود و بدو صورت مایع و پودر مصرف می‌گردد، مصرف این مواد در بین جوانان زیاد است و ماده‌ای خواب آور و اثرات تریاک را دارد.
کوکائین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (COCAIN) گرد سفید رنگی که از برگهای خشک شده گیاه کوکا به‌دست می‌آید. خطرات: استنشاق آن از راه بینی سبب آسیب به پره میانی بینی شده و در آن ایجاد حفره می‌کند. آنقدر خطرناک است که با اولین مصرف می‌تواند سبب سکته قلبی شود. مشکلات تنفسی، آسیب به ریه، تشنج و مرگ ناگهانی. در دراز مدت نیز سبب پارانوئید، توهم، خشونت و کاهش وزن می‌گردد. به مغز و قلب نیز آسیب جدی می‌رساند.
ال اس دی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (LSD) مخفف LYSERGIC-ACID-DIETHYLAMIDE است. خطرات: افسردگی، روانپریشی، جنون، تشنج، مرگ، خودکشی از عواقب مصرف آن بشمار می‌رود.
اکستازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (ECSTASY) خطرات: گرمازدگی، افزایش شدید گرمای بدن که بسیار خطرناک است، فرد برای رفع تشنگی ممکن است آب فراوان بنوشد که این خود سبب رقیق شدن بیش از حد خون و از میان رفتن تعادل سدیم خون شده و سبب تورم اعضاء بدن همچون مغز و در نهایت مرگ فرد می‌شود، پس از یکی دو روز بعد فرد احساس افسردگی و خستگی می‌کند، سبب آسیب به کبد، کلیه و مغز می‌شود، توهم گویی، استفراغ، تشنج.
کتامین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (KETAMIN) خطرات: در کوتاه مدت سبب مشکلات بینایی، عدم تعادل و هماهنگی، توهمات وحشتناک و در دراز مدت سبب احساس گم گشتگی و جدایی از واقعیت می‌گردد.
متادون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (METHADONE) خطرات: سبب کما و مرگ می‌گردد.
آمفتامین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (AMPHETAMINES) خطرات: درکوتاه مدت سبب احساس اضطراب، افسردگی و خستگی می‌شود، افزایش ضربان قلب و تنفس، اختلال در دید، خشکی دهان، سرگیجه و خشونت، مرگ ناگهانی و سکته قلبی شده و در دراز مدت سبب توهم، وحشتزدگی، کاهش وزن، آسیب به مغز و حافظه، تشنج و مرگ می‌شود.
قارچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C_%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%88%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%A8 %DB%8C%D9%86) (MAGIC MUSHROOMS) خطرات: درد شکم، اسهال، تهوع و مرگ در پی مصرف قارچ‌های سمی.
جی اچ بی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C&action=edit&redlink=1) (GHB) مخفف GAMMA HYDROXYBUTYRATE است. خطرات: تهوع، خواب آلودگی، احساس گم گشتگی، تشنج و مشکلات تنفسی.
حلالها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B4%D8%A7%D9%82%DB%8C) (INHALANTS) خطرات: کوتاه مدت سبب تهوع، سرفه شدید، لکه اطراف دهان، خفگی و در دراز مدت سبب سر درد، خونریزی بینی، کاهش حس بویایی، کاهش اکسیژن به مغز و آسیب به مغز، آسیب به کلیه‌ها، کبد و سیستم عصبی و شش‌ها می‌شود.
استروئیدها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (STEROIDS) خطرات: افزایش فشار خون، کلسترول بالا، بیماری کلیه و کبد، صدمه به قلب، دیابت، یرقان، افسردگی، رفتارهای خشونت‌آمیز. در مردان: رشد سینه، تحلیل بیضه، کاهش اسپرم، ناباروری، آکنه، سکته.
سرکوبگرها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AF%D8%B1&action=edit&redlink=1) و مسکنها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (TRANQUILIZERS= DEPRRESSANT) خطرات: اعتیاد آور، کاهش انرژی، کاهش حافظه، افسردگی، بی خوابی و حملات هراسی.
پی سی پی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (PCP) اثرات: عدم تمرکز، اضطراب، افسردگی.
اکسی کنتین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %86%D8%AA%DB%8C%D9%86&action=edit&redlink=1) (OXYCONTIN) خطرات: مانند مسکن‌ها.
تریاک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (OPIUM) خصوصیاتی شبیه هروئین دارد. تریاک از گیاهی به نام کوکنار یا خشخاش گرفته می‌شود. با مصرف تریاک ابتدا نوعی خوشحالی زودگذر به شخص دست می‌دهد. پس از آن مرحله منفی آغاز می‌شود که فرد را به مصرف مجدد تریاک وا می‌دارد. حرکات ارادی معتاد پس از مرحله اول کند می‌شود و شخص نسبت به امور بی‌تفاوت می‌شود. مصرف تریاک می‌تواند باعث مسمومیت حاد و مزمن شود.

مواد روان‌گردان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E2%80%8C%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86) به ۴ گروه اصلی تقسیم‌بندی می‌شوند:

STIMULANT (محرک‌ها): افزایش انرژی، هوشیاری ذهنی و فعالیت جسمانی، کاهش خستگی، سرکوب گرسنگی، افزایش ضربان قبل و فشار خون. مثال: کوکائین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و کافئین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
DEPRESSAN (سرکوبگرها): کاهش انرژی، هوشیاری ذهنی، ضربان قلب، فعالیت جسمانی و سرعت تنفس، کاهش سرعت عکس العمل، خواب آور و القاء حالت رؤیا. مثال: الکل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، مرفین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و هروئین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
HALLUCINOGENS (توهم زاها): تغییر و اختلال در خلق و خو، ادراک و حواس بینایی، شنوایی و احساسات، اختلال در درک زمان و مکان، در بعضی موارد همراه با ترس و وحشت، القاء حالت رؤیا. مثال: ماری جوآنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7) و ال اس دی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
NARCOTICS (مخدرها): القاء بی‌حسی، کرختی، رخوت و خواب شدید.

انواع گیاهان روانگردان

OPIUM POPPY (خشخاش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
داروهای استخراجی: هروئین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، مورفین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، کدئین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، تریاک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...
CANNABIS SATIVA (شاهدانه)

داروهای استخراجی: RAHYDROCANNABINOL که ماده‌ای مسکن، شل کننده عضلات، خواب آور و آنتـی بیوتیک است.
COCA از آن کوکائین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استخراج می‌شود که یک آلکالوئید بی‌حس کننده موضعی است.

اعتیادآورترین مواد جهان از نقطه نظر پژوهشگران مختلف، پتانسیل اعتیادآور بودن یک ماده مخدر می تواند از جنبه های مختلف مانند میزان آسیبی که وارد می کند، ارزش خیابانی ماده مخدر، مقداری از ماده مخدر که سیستم دوپامین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مغز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را فعال می کند و... مورد قضاوت قرار بگیرد.[۲] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cite_note-2)
هروئین هروئین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ماده مخدری است که سطح دوپامین در سیستم پاداش مغز را در آزمایش های صورت گرفته روی حیوانات تا ۲۰۰ درصد افزایش می دهد. برخی از کارشناسان هروئین را اعتیادآورترین ماده مخدر جهان می دانند و جدا از این ویژگی آن را به عنوان ماده ای خطرناک نیز طبقه بندی می کنند زیرا دوزی که می تواند موجب مرگ فرد شود تنها پنج برابر بیشتر از دوزی است که نعشگی را موجب می شود. هروئین به عنوان دومین ماده مخدر مضر از نظر آسیب هم به مصرف کنندگان و هم به جامعه رده بندی شده است.
الکل اگرچه مصرف الکل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در برخی از کشورهای جهان قانونی است اما یکی دیگر از اعتیادآورترین مواد در جهان شناخته می شود. الکل آثار بسیاری روی مغز می گذارد. آزمایش های صورت گرفته روی حیوانات از افزایش سطح دوپامین در سیستم پاداش مغز بین ۴۰ تا ۳۶۰ درصد حکایت دارند و هرچه میزان مصرف الکل افزایش یابد، سطح دوپامین نیز افزایش می یابد. برخی از کارشناسان الکل را مخرب‌ترین ماده مخدر می دانند که آسیب های ناشی از مصرف آن بر بدن انسان می تواند به مرگ نیز منجر شود.
کوکائین کوکائین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به صورت مستقیم در میزان دوپامین مورد استفاده مغز برای انتقال پیام از یک نورون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نورون دیگر اختلال ایجاد می کند. در اصل، کوکائین نورون ها را از غیرفعال کردن سیگنال دوپامین باز می دارد که به فعال سازی غیر طبیعی مسیرهای پاداش مغز منجر می شود. آزمایش های صورت گرفته روی حیوانات نشان داده اند کوکائین افزایش سطح دوپامین به میزان سه برابر بیشتر از سطح عادی را موجب می شود. کراک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کوکائین توسط کارشناسان به عنوان سومین ماده مخدر مخرب و پودر کوکائین که نعشگی خفیف را موجب می شود به عنوان پنجمین ماده مخدر مخرب رده بندی شده است. حدود۲۱ درصد از افرادی که کوکائین را امتحان می کنند در زندگی خود به آن اعتیاد پیدا خواهند کرد. کوکائین همانند دیگر محرک های اعتیادآور مانند متامفتامین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D9%86) و آمفتامین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می تواند مشکل آفرین باشد.
باربیتورات‌ها باربیتورات‌ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%D8%AA) گروهی از مواد مخدر هستند که در ابتدا برای درمان اضطراب و به عنوان ماده خواب آور استفاده می شدند. این مواد در پیام رسانی شیمیایی مغز اختلال ایجاد می کنند و غیر فعال شدن بخش های مختلف مغز را موجب می شوند. در دوزهای پایین، باربیتورات ها موجب شادی و سرخوشی می شوند اما در دوزهای بالاتر می توانند مرگبار باشند زیرا موجب قطع تنفس می شوند. اعتیاد به باربیتورات در گذشته به واسطه تجویز پزشکان و در دسترس بودن رایج بود اما این شرایط به طور قابل توجهی کاهش یافته است زیرا مواد مخدر دیگر جایگزین آن شده اند.
نیکوتین نیکوتین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ماده اصلی اعتیادآور موجود در تنباکو است. هنگامی که فردی سیگار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می کشد نیکوتین به سرعت توسط ریه ها جذب شده و به مغز ارسال می شود. نیکوتین ماده مخدر اعتیادآور قدرتمندی محسوب می شود و عوارض ناشی از آن سالانه مرگ افراد بسیاری را در پی دارد. بنابر ارزیابی صورت گرفته توسط سازمان جهانی بهداشت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D 8%AA)، تنباکو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا سال ۲۰۳۰ موجب مرگ سالانه بیش از هشت میلیون نفر می شود. آزمایش های صورت گرفته روی حیوانات نشان داده اند نیکوتین افزایش سطح دوپامین در سیستم پاداش مغز به میزان حدود ۲۵ تا ۴۰ درصد را موجب می شود.

داروهای ترک اعتیاد به مواد مخدر

بوپرنورفین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D9%86) (به عنوان ضددرد، مسکن قوی و جایگزین مواد مخدر و اعتیاد آور)
شربت تریاک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%A9) (یک ماده مخدر و مسکن درد و اعتیاد آور)
متادون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (داروی نگهدارنده برای مهار اعتیاد به هروئین و مواد مخدر و اعتیاد آور)
حب جدوار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (داروی ترک اعتیاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AF)، مسکن قوی و ضد درد با اثرات تقویتی بدون ایجاد وابستگی و اعتیاد)
نالوکسان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (برای تشخیص و درمان مسمومیت‌ها با مواد مخدر یا کومای ناشی از آن مصرف می‌شود)
نالتروکسان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%D9%86) (به عنوان داروی کمکی برای درمان اعتیاد به کار می‌رود)

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %AE%D8%AF%D8%B1%29)

erfansmd
11-03-2016, 21:28
سلام

جسارت نباشه اما معتادهای کنار خیابون هم معتاد به دنیا نیومدند

یه روزی اولین بار بود براشون

زیاد هم نکشیدند

اما حالا معتاد کارتن خواب هستند

این مطلب رو هم لطف کنین بخونین به نفع شماست

سلام
از لذتهای مُضِر دوری کنین وگرنه پشیمانی به بار میاره
متاسفانه بنده خبرهای خوشی ندارم براتون:
•مغز شما داره آسیب جدی مىبینه.
•کسی که لذتِ سیگار , قلیان , مواد مخدر , مشروب و بی بند و باری جنسی رو چشیده و خوشش اومده دیگه به این سادگیها نمیتونه ازش نجات پیدا کنه
گاهی خودش رو فریب میده , چند روز ولش میکنه و به خودش میگه :
پس میشه هر وقت خواستم راحت ترک کنم چون من معتاد نیستم . فقط تفریحی میکشم اما خبر نداره که کار تمومه و توی بد چاهی افتاده , چاهی که معلوم نیست کَفِش کجاست چون روز به روز میره پائینتر
کسی که شما رو با این چیزها آشنا کرد بدون شک دوستِ بسیار نادان یا دشمن بسیار دانا هست که کمر به نابودیِ شما بسته
هر دوتاشون بسیار خطرناکند . ازشون تا آخر عمر دوری کنید تا خیلی دیر نشده
میبخشین که رُک حرف زدم . چون بنده نه دشمن دانا هستم و نه دوست نادان.
با تمام قدرت زنگ خطر بزنید برای خودتون چون وضعتون خیلی خطرناکه و باید سریعاً تصمیم به برگشت بگیرین از راهی که رفتین
شما یک لذتِ ممنوعه و بسیار خطرناک رو چشیدین و گرفتارش شدین
•متاسفانه دیگه تا آخر عمر فقز 2 راه دارین:
یا باید زجر مواد کشیدن رو بکشین یا زجر مواد نکشیدن رو بکشین
راه دیگه ای هم وجود نداره .
حالا انتخاب با خودتونه
زجر مواد نکشیدن (زجر وسوسه اش) خیلی بهتر از زجر و ضررهای جسمی و روحی و مادیِ مواد کشیدن هست
شاید لازم باشه اونی که شما رو به این راه کشید هم به پلیس معرفی کنین چون به احتمال زیاد شما نه اولین قربانیش هستین نه آخرین قربانی که توسط این شخص به این راهِ بسیار خطرناک کشیده میشه
یهش رحم نکنید چون به شما رحم نکرد , به دیگران هم رحم نمیکنه
اگر هم کسی بهتون گفت که بنده دارم موضوع رو بیش از حد بزرگ میکنم , اون فرد هم یا دوست نادانه یا دشمن دانا

بله حرف شما درسته ولی برای کسی که لذتش رو احساس کنه... متاسفانه یا خوشبختانه من بیشتر از اینکه لذتش رو احساس کنم تو این 4.5 روز درد کشیدم. وطوری که حتی بوی سیگاری که روزی ی پاکت مبکشیدم بم میخوره حالت تهوع میگیرم. راستی امروز دوباره رفتم دکتر و بالاخره تشخیص داده شد که از چیه! گف ریه هات در اثر این ماده ی مخدر ملتهب شده و آب اورده. گفت در اثر مصرف زیاد قلیان یا دودهای سنگینی مثله موادمخدر ریه ی افرادی که حساس ترند مثل من اینجوری ملتهب میشه و کلا دیگ نباید سمتش برم. در صورتی که آب ریه ها زیاد شه احتمال خفگی و مرگ هم هست. دوستان ازینجا یه نصیحت واس همه ی کسایی که این متنو میخونن بکنم که اگ جون خودتونو دوس دارید سمت قلیان ومواد مخدر نرید. درسته گل اعتیاد نداره ولی عوارضش خیلی بیشتر از مواد مخدر سنتی هس که اعتیاد آوره. اینم از یه نفری که ی هفته ی زندگیش مختل شده بشنوید که اگر روزی خواستید امتحان کنید ماری جوانا رو این کار رو تو ایران نکنید. بقول دکترم میگفت مرغی که مجوز داره هورمونیه... وای بحال چیزایی که ممنوعن... همه چیزمون ناخالصی داره و پره آشغاله. از غذا و هوا و سیگارمون بگیر تا ذهن مردممون که هیچ کی به هیچ کی رحم نمیکنه...
یا علی...

years
11-03-2016, 23:23
بله حرف شما درسته ولی برای کسی که لذتش رو احساس کنه... متاسفانه یا خوشبختانه من بیشتر از اینکه لذتش رو احساس کنم تو این 4.5 روز درد کشیدم. وطوری که حتی بوی سیگاری که روزی ی پاکت مبکشیدم بم میخوره حالت تهوع میگیرم. راستی امروز دوباره رفتم دکتر و بالاخره تشخیص داده شد که از چیه! گف ریه هات در اثر این ماده ی مخدر ملتهب شده و آب اورده. گفت در اثر مصرف زیاد قلیان یا دودهای سنگینی مثله موادمخدر ریه ی افرادی که حساس ترند مثل من اینجوری ملتهب میشه و کلا دیگ نباید سمتش برم. در صورتی که آب ریه ها زیاد شه احتمال خفگی و مرگ هم هست. دوستان ازینجا یه نصیحت واس همه ی کسایی که این متنو میخونن بکنم که اگ جون خودتونو دوس دارید سمت قلیان ومواد مخدر نرید. درسته گل اعتیاد نداره ولی عوارضش خیلی بیشتر از مواد مخدر سنتی هس که اعتیاد آوره. اینم از یه نفری که ی هفته ی زندگیش مختل شده بشنوید که اگر روزی خواستید امتحان کنید ماری جوانا رو این کار رو تو ایران نکنید. بقول دکترم میگفت مرغی که مجوز داره هورمونیه... وای بحال چیزایی که ممنوعن... همه چیزمون ناخالصی داره و پره آشغاله. از غذا و هوا و سیگارمون بگیر تا ذهن مردممون که هیچ کی به هیچ کی رحم نمیکنه...
یا علی...

تنهایی بهتر از دوستی با افراد ناشایست هست
حالا اگر بجای شب نشینی با دیگران تنها بودی سمتش میرفتی؟
اگر میخوای خوب بشی تمرین دومیدانی انجام بده از مسافت کم به مسافت زیاد هر روز بصورت پیوسته

erfansmd
11-03-2016, 23:50
تنهایی بهتر از دوستی با افراد ناشایست هست
حالا اگر بجای شب نشینی با دیگران تنها بودی سمتش میرفتی؟
اگر میخوای خوب بشی تمرین دومیدانی انجام بده از مسافت کم به مسافت زیاد هر روز بصورت پیوسته

البته فکر کنم در شرایط کنونی من استراحت و پرهیز از قرارگیری در محیط های آلوده از هر چیزی مفید تره... کسی داروی طبیعی خاصی سراغ داره برای تخلیه آب ریه؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-03-2016, 03:44
بله حرف شما درسته ولی برای کسی که لذتش رو احساس کنه... متاسفانه یا خوشبختانه من بیشتر از اینکه لذتش رو احساس کنم تو این 4.5 روز درد کشیدم. وطوری که حتی بوی سیگاری که روزی ی پاکت مبکشیدم بم میخوره حالت تهوع میگیرم. راستی امروز دوباره رفتم دکتر و بالاخره تشخیص داده شد که از چیه! گف ریه هات در اثر این ماده ی مخدر ملتهب شده و آب اورده.
گفت در اثر مصرف زیاد قلیان یا دودهای سنگینی مثله موادمخدر ریه ی افرادی که حساس ترند مثل من اینجوری ملتهب میشه و کلا دیگ نباید سمتش برم.
در صورتی که آب ریه ها زیاد شه احتمال خفگی و مرگ هم هست. دوستان ازینجا یه نصیحت واس همه ی کسایی که این متنو میخونن بکنم که اگ جون خودتونو دوس دارید سمت قلیان ومواد مخدر نرید.
درسته گل اعتیاد نداره ولی عوارضش خیلی بیشتر از مواد مخدر سنتی هس که اعتیاد آوره. اینم از یه نفری که ی هفته ی زندگیش مختل شده بشنوید که اگر روزی خواستید امتحان کنید ماری جوانا رو این کار رو تو ایران نکنید.
بقول دکترم میگفت مرغی که مجوز داره هورمونیه... وای بحال چیزایی که ممنوعن... همه چیزمون ناخالصی داره و پره آشغاله.
از غذا و هوا و سیگارمون بگیر تا ذهن مردممون که هیچ کی به هیچ کی رحم نمیکنه...یا علی...
سلام دوست عزیز
ممنون از نصیحتهای شما اما 99% از کسانی که احتیاج به این نصیحتها دارند از این نصیحتها بی خبر میمونند و معتاد میشن
خود شما دوست عزیز اگر با مشکل روبرو نشده بودید اینجا نمیومدید و گله نمیکردید و نصیحت نمیکردین بلکه میکشیدین و میکشیدین و لذت میبردین تا معتاد بشین بدون اینکه احساس کنین .
شما نترسیدین و نزدیک شدین
نترسیدین و گرفتین
نترسیدین و احساس خطر نکردین و امتحان کردین
همه همینجوری اسیر میشن
نترسیدن و احساس خطر نکردن
فروشندگان مواد مخدر عاشق همین خصلتِ نوجوانان و جوانان هستند (نترسیدن و احساس خطر نکردن از شنیدن اسم مواد مخدر و دیدنش)
راز در امان موندن از دخانیات و الکل و مواد مخدر فقط در همین چند کلمه هست
هرگز امتحان نکن
دیگه حرف از این واضحتر و روشنتر نمیشه
نترسیدن و نزدیک شما , امتحان کردن , لذت بردن , تکرار , اعتیاد = به خاک سیاه نشستن و شاید هم مرگ ذلت بار و دردناک
هر کسی میگه بگیر امتحان کن , دوست نادان هست یا دشمن دانا
چیزهای دیگه هم میگن مثل:
بزن تا سردردت خوب بشه
بزن تا قدرت جنسیت زیاد بشه
بزن تا خوابت نبره
برن تا توی کار احساس خستگی نکنی
بزن تا غمهات رو فراموش کنی
بزن و حال کن , گور بابای دنیا . این اعتیاد نداره !!!!
بزن تا تمرکزت زیاد بشه راحت درس بخونی
این آدم نماها رو اگر 100 بار هم اعدام کنند باز هم کمه

years
12-03-2016, 07:48
سلام دوست عزیز
ممنون از نصیحتهای شما اما 99% از کسانی که احتیاج به این نصیحتها دارند از این نصیحتها بی خبر میمونند و معتاد میشن
خود شما دوست عزیز اگر با مشکل روبرو نشده بودید اینجا نمیومدید و گله نمیکردید و نصیحت نمیکردین بلکه میکشیدین و میکشیدین و لذت میبردین تا معتاد بشین بدون اینکه احساس کنین .
نترسیدین و گرفتین
همه همینجوری اسیر میشن
فروشندگان مواد مخدر عاشق همین خصلتِ نوجوانان و جوانان هستند (نترسیدن و احساس خطر نکردن از شنیدن اسم مواد مخدر و دیدنش)
هرگز امتحان نکن
نترسیدن و نزدیک شما , امتحان کردن , لذت بردن , تکرار , اعتیاد = به خاک سیاه نشستن و شاید هم مرگ ذلت بار و دردناک
چیزهای دیگه هم میگن مثل:
بزن تا سردردت خوب بشه
بزن تا خوابت نبره

میدونی فرق بین ورزش با مواد مخدر چیه؟
مواد مخدر بدون اینکه آدم سختی بکشه آدم را به اوج لذت میبره اما بعدش سختیش شروع میشه اونم سختی سخت
در مواد مخدر اولش میگی فقط همین یک گرمه بعدش یک گرم ها میشن 10 گرم همینجوری میره بالا تا اینکه تبدیل میشی به یک معتاد هروئینی
اما ورزش مخصوص دو استقامت اولش شکنجه و سختی دویدن و نفس نفس زدنش شروع میشه آخرش بعد از ورزش به نشاط و شادابی و احساس لذت روحی دائمی منجر میشه
تا اینکه به دویدن معتاد میشی جوری معتادش میشی که قرار ملاقات هاتو با دوستات کمتر میکنی درست مثل نماز که دیگه برات عادت میشه

erfansmd
12-03-2016, 10:39
سلام دوست عزیز
نترسیدین و گرفتین
همه همینجوری اسیر میشن
هرگز امتحان نکن
چیزهای دیگه هم میگن مثل:
بزن تا سردردت خوب بشه
بزن تا خوابت نبره

بله حرف شما درسته و در اینکه من اشتباه کردم شکی نیس. شایدم میتونم به فال نیک بگیرم این قضیه رو اگر خوب بشم. میتونم هدیه ای از خدا بدونم که شاید اگر این اتفاق واسم نمیافتاد دوباره بعدا احتمال داشت مصرف کنم. فرمایشات شما کاملا درسته... بهتره هیچکس ولو یکبارم سمتش نره. مخصوصا مواد جدید که به صورت خاموش میکشنت نه مثله هرویین و کراک گوشه خیابونی بشیو تابلو بشی. موادی از قبیل گل و حشیش و گراس و قرص های ایکس و شیشه و هزاران ماده ی صنعتی جدید تاثیر مستقیم روی مغز داره...
ممنون ازین سایت خوب و کاربران خوبش

laxer
14-03-2016, 01:30
هر ماده ای که باعث لذت بشه اعتیاد آوره حتی شکر.

erfan90ir
03-04-2016, 23:53
هر ماده ای که باعث لذت بشه اعتیاد آوره حتی شکر.
میشه بیشتر توضیح بدی داداش؟؟؟؟؟؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
04-04-2016, 10:27
میشه بیشتر توضیح بدی داداش؟؟؟؟؟؟سلام
با اجازه , بنده توضیح میدم
انسان لذت و آرامش رو دوست داره چون اینطوری طراحی و ساخته شده
حتی حیوانات و گیاهان هم همینطورند یعنی همه ی جانداران
حتی بیجانها هم همینطورند . برای همینه که متحرک دوست داره تا ابد متحرک بمونه و ساکن دوست داره تا ابد ساکن بمونه مگر اینکه با زور (با انرژی و نیرو ) حالت رو تغییر بدیم و در مقابل این تغییر وضعیت هم مقاومت میکنه و به سادگی تسلیم نمیشه
حالا هر چیزی که انسان ازش لذت میبره دیگه دلش نمیخواد ازش دل بکنه مگر به زور و اجبار
مثل اون کسی که 40 سال سیگار کشیده و یهو بدجور مریض میشه و ذکنر بهش میگه اگر دست از سیگار کشیدن برنداری ظرف یک ماه میمیری
اون موقع دیگه میذاره کنار چون میبینه پای مرگ در میونه پس از لذت سیگار میگذره
اگر کسی پیدا میشد که با تاباندن یک اشعه از ماهواره کاری میکرد که هر کسی مواد یا الکل یا دخانیات مصرف کنه , تا 20 روز از دل درد و چشم درد و گوش درد و سردرد فریاد بزنه و گریه کنه , اونوقت پرونده ی دخانیات و الکل و مواد برای همیشه بسته میشد
جالب اینه که همین الان هم این چیزها منجر به زجر و درد و عذاب و مرگ میشه اما چون این درد و رنج و مرگ فوری نیست کسی جدی نمیگیره و میرند سمت اینها جز یک عده ی خاص از مردم

ابن عده , درد و رنج و عذابی که پشت دخانیات و الکل و مواد مخدر پنهان شده رو میبینند و جدی میگیرند

Alireza SM
15-04-2016, 16:12
قبلا هیچ سابقه ای در این موارد نداشتین و بعد از مصرف این ماده برای اولین بار مشاهده شده؟
این مشکل شما دقیقا تنگی نفس هست یا احساس فشار در قفسه سینه؟ خیلی فرق دارنا باهم در تشخیص بیماری هم موثرن.
ضربان قلب شما به تدریج بالا میره و به تدریج به حالت اولیه برمیگرده یا یهو اتفاق میافته ؟
دستتون لرزش داره؟ اگه داره هنگامی لرزش پیدا میکنه که دچار افزایش ضربان قلب میشین ؟ یا سایر مواقع؟
هنگام فعالیت زیاد عرق میکنین؟ کهیر نمیزنین؟ پوستتون احساس گز گز یا سوزنی شدن نمیکنه؟
لکنت زبان پیدا نکردین؟ اضطراب چطور؟ اشتباهات زیاد و عجله در انجام کارهایی مثل درس خوندن؟