PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل سیستم لطفا کمک کنید؟؟؟

abole
09-03-2016, 00:57
سلام دوستان من امروز میخواستم ویندوز کامپیوترم عوض کنم ولی این ارور میده مشکلش چیه اسم ارور. چی.هست؟؟؟
این ارور وقتی صورت میگیره وارد قسمت زبان میشم بعد درایو cانتخاب میکنم مرحلع اول تموم میشه و ریستارت میشه سیستم ولی بعد ریستارت به جای رفتن بعد این ارور میاد؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
09-03-2016, 01:05
سلام دوستان من امروز میخواستم ویندوز کامپیوترم عوض کنم ولی این ارور میده مشکلش چیه اسم ارور. چی.هست؟؟؟
این ارور وقتی صورت میگیره وارد قسمت زبان میشم بعد درایو cانتخاب میکنم مرحلع اول تموم میشه و ریستارت میشه سیستم ولی بعد ریستارت به جای رفتن بعد این ارور میاد؟؟؟

سلام

شما طبق دستوری که خودش گفته repiar بزن تا تعمیر کنه مشکلو

kampam
09-03-2016, 01:21

از دی وی دی داری نصب میکنی یا یو اس بی ؟! ممکنه بد رایت شده باشه یا کپی شده باشه

abole
09-03-2016, 12:23
دوستان طبق مرحله اول رفتم به جایی نرسیدم با سی دی عوض میکنم ارور مال چی هست اصلا

Pr0m3en
09-03-2016, 12:24
درود
دیویدی رو دوباره رایت بزن.
موفق باشی.

abole
09-03-2016, 12:24
سی دی هم سالمه چندبار رایت کردم

sia1
09-03-2016, 13:32

یعنی چی مرحله اول تموم میشه؟ کدوم مرحله منظورته؟
طبق عکسهای این آموزش بگو کدوم مرحله هستش شاید دوستان بهتر بتونن بهت کمک کنن. (از مرحله 18 مربوط به شما میشه) در ضمن نوع ویندوزتم بگو.

من فکر میکنم شما مرحله 25 رو نمیتونی وارد شی. اگه اینطوره پیشنهاد میکنم از یک سورس ویندوز دیگه استفاده کنی.

عکسی که شما دادی میگه که یک سخت افزار یا نرم افزار تغییر کرده. اینجور مشکل بیشتر زمانی پیش میاد که بخوای هارد دیسکتو ببری رو یه کیس دیگه روشن کنی.

اگه نشد نصب از طریق فلش رو امتحان کن.

abole
09-03-2016, 13:32
با همین سی دي یه سیسيتم دیگه امتحان کردم کاملا سالمه

sia1
09-03-2016, 13:43

این دلیل نمیشه. ممکنه سی دی رام شما یک قسمت از سی دی رو که به سختی قابل خوندن باشه رو رد کنه. اینجوری رو سیستم خودت ویندوز ناقص نصب میشه.

در هر صورت اینجا اگه کسی بخواد بهتون کمک کنه نیاز به اطلاعات بیشتری داره. با این اطلاعاتی که شما در اختیار گذاشتید فکر نکنم کسی بیشتر از این بتونه کمکتون کنه.

محمد7966
09-03-2016, 14:15

شما بهتون گفتم تو نصب ویندوز در مرحله انتخاب زبان فکر کنم گزینه repair داره

بزن خودش اتوماتیک تعمیرش میکنه ببین چی میگه

aryna
10-03-2016, 00:33
سلام

به نظر من مشکل از رم یا هارد سیستم هست

شما اگر دوتا رم داری یکی اش را جدا کن و ویندوزت را نصب کن ببین همین پیغام را میده

دوم هم مربوط به هارد هست:هارد را اتصالاتش را جدا کن و دوباره نصب کنو سعی کن اگز sata یا ide هست از روی مین جدا کن به یک ساتای دیگه یا ide دیگه وصل کن

MmD`
22-03-2016, 20:15
بنده هم احتمال میدم مشکل از رم باشه..شما رم رو در بیار و آج هایه طلایی شکلی که داری رو با لباتون...فقط با لباتون مابش بدید اول تا اخرشو .. بعد تو جاش یه فوتی کنید و جا بزنید و دوباره اقدام به نصب نمایید....درصورت حل نشدن مشکل بگید تخصصی تر به ماجرا نگاه کنیم

MmD`
22-03-2016, 20:19

با عرض پوزش و شرمندگی..بنده با سرچه خطایی که شما داشتید تو نت کردم..یه اطلاعاتی به دستم رسید..
این اطلاعات رو از طریق لینک بهتون میدم شمام مطالعه کنید و ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر
(مدیران عزیز..این لینک هیچگونه تبلیغ و ... نیست و صرفا جهت افزایش اطلاع و حل مشکل این دوست عزیزمون هستش)