مشاهده نسخه کامل
: این بازی ها رو این سیستم میکشه؟
shabnam1986
08-03-2016, 19:27
مورتال کمبت x
بلک آپس 3
آخرین نسخه فاینال فانتازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sajjadorgadimi
08-03-2016, 20:29
رمتون پایین هست و باید اون رو به 8 گیگابایت ارتقا بدید
پردازندتون ماله شرکت amd هست و من چون زیاد با amd سر و کار ندارم نمیتونم نظری بدم
کارت گرافیکتون خوبه ولی اگه تو بلک اپس 3 بزارین تو تنظیمات آخر شاید لگ بزنه ولی در کل فکر نکنم مشکلی پیش بیاد (اگه رمتون رو 8 گیگ کنید)
sajjadorgadimi
08-03-2016, 20:32
البته اگر تنظیمات رو روی آلترا بزارین نباید انتظار داشته باشین که فریم بالایی بگیرین
ولی فریمش باید قابل قبول باشه
shabnam1986
24-03-2016, 20:25
رمتون پایین هست و باید اون رو به 8 گیگابایت ارتقا بدید
پردازندتون ماله شرکت amd هست و من چون زیاد با amd سر و کار ندارم نمیتونم نظری بدم
کارت گرافیکتون خوبه ولی اگه تو بلک اپس 3 بزارین تو تنظیمات آخر شاید لگ بزنه ولی در کل فکر نکنم مشکلی پیش بیاد (اگه رمتون رو 8 گیگ کنید)
البته اگر تنظیمات رو روی آلترا بزارین نباید انتظار داشته باشین که فریم بالایی بگیرین
ولی فریمش باید قابل قبول باشه
ممنون ولی رو کمبت ایکس با فریم 8 از نصب بقیه منصرف شدیم
- - - Updated - - -
با 8 گیگ رم قطعی اجرا میشه ب نظرتون؟
sadegh571
25-03-2016, 11:16
روی چه رزولوشنی میخواید بازی کنید؟
با این قطعات روی 1080p بعید میدونم بالای 10 فریم بتونه تصویر بده.
shabnam1986
25-03-2016, 17:34
1024
768
زیاده؟
با حداقل جزییات
sajjadorgadimi
26-03-2016, 17:38
همونطور که گفتم من اطلاعی از قدرت پردازندتون ندارم و پردازندتون ممکنه برای کارت گرافیکتون محدودیت ایجاد کنه
gt 730 کارت گرافیک خیلی خوبیه و من مطمئنم اگه یه پردازنده پیدا کنید که برای کارت گرافیک محدودیت ایجاد نکنه و رمتون هم 8 گیگ باشه میتونه همه ی بازی ها رو اجرا کنه
با حداکثر جزئیات 100 در صد اجرا می کنه
ولی تو بلک اپس 3 به احتمال 95 درصد (البته با این رزولوشنی که ذکر کردین)
من قبلا gts 450 1gb داشتم
وقتی مورتال کمبات ایکس رو میزاشتم تو آخرین تنظیمات یکم لگ میزد (نه در اون حد)
پس gt 730 (که قویتر از gts 450 هست) میتونه به راحتی مورتال کمبت x رو اجرا کنه
به احتمال 90 درصد cpu تون ضعیفه
علاوه بر یه cpu که برای کارت گرافیکتون گلوگاه نشه،نیاز دارید که رمتون رو به 8 گیگ ارتقا بدین (برای بلک اپس 3 ضروریه،ولی مورتال کمبت ایکس رو نمیدونم،چون زمانی هم که gts 450 داشتم بازم رمم 8 گیگ بود و نمیدونم مورتال کمبت ایکس چقدر رم میخواد،ولی فکر نکنم برای مورتال کمبت ایکس نیازی به ارتقای رم باشه،چون اگه اگه رم کم میاوردین اصلا بازی اجرا نمیشد.)
shabnam1986
29-03-2016, 12:09
میشه چند تا بازی روز مناسب با این سیستم معرفی کنین؟
sajjadorgadimi
29-03-2016, 15:28
میشه چند تا بازی روز مناسب با این سیستم معرفی کنین؟
مورتال کمبات کمپلت ادیشین
pes 2016
dead space 3
resident evil 6
اساسینز کرید رولیشنز
و ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.