مشاهده نسخه کامل
: صداگیری اتاق خواب
سلام خدمت همگی
خونمون توی یک منطقه شلوغ و پر سروصدا قرار گرفته که شب و صبح نمیشناسه و جدیدا بخاطر این سرو صداها شب ها بدخواب میشم :n28:
خواستم شیشه ها رو دوجداره کنم ولی هزینه بسیار بالایی برمیداره و منصرف شدم .
بنظرتون ورق ضخیم اکوستیو میتونه سرو صدا رو از بین ببره حتی به قیمت تاریک شدن همیشگی اتاق و بسته شدن همیشگی پنجره ها ؟
کسی اطلاعی داره که استدیو ها رو چطور صداگیری میکنن تا ار اون روش استفاده کنم
و یا کسی پیشنهادی برام داره
poria_mc
07-03-2016, 22:05
بهترین و موثرترین راه واسه جلوگیری از سر و صدای خارج از ساختمان همون پنجره دوجداره اس (البته خود پنجره به تنهایی کارساز نیست. حتما پروفیلش هم باید عایق صدا باشه)
واسه جلوگیری از سر و صدای داخل ساختمان (مثلا دیوار مشترک) و همسایه بغلی پر سر و صدا هم از عایق های مثل کناف و لافارژ میشه استفاده کرد. در نهایت کم هزینه ترین و غیر اصولی ترین کار همون شونه تخم مرغ کوبی به دیوار:n01:
سلام خدمت همگی
خونمون توی یک منطقه شلوغ و پر سروصدا قرار گرفته که شب و صبح نمیشناسه و جدیدا بخاطر این سرو صداها شب ها بدخواب میشم :n28:
خواستم شیشه ها رو دوجداره کنم ولی هزینه بسیار بالایی برمیداره و منصرف شدم .
بنظرتون ورق ضخیم اکوستیو میتونه سرو صدا رو از بین ببره حتی به قیمت تاریک شدن همیشگی اتاق و بسته شدن همیشگی پنجره ها ؟
کسی اطلاعی داره که استدیو ها رو چطور صداگیری میکنن تا ار اون روش استفاده کنم
و یا کسی پیشنهادی برام داره
کارآمد ترین راهکار با هزینه اندک، چسباندن موکت و پتو به دیوار ها و پنجره اتاقه. غیر از این خرج بالا می ره.
saeed sx
08-03-2016, 00:25
برای بدخواب شدنتون قبل خواب 2 تا خرما با 1 لیوان شیر بخورید. از این گوشیهای صداگیر ( مثل هدفونه ) که تو داروخانه ها و اینترنت هم میفروشه تهیه کنید و موقع خواب به گوش بزنید.جفتی 2 هزا رتومنه.اسفنجی نمیزاره صدا موقع خواب اذیتت کنه
کارآمد ترین راهکار با هزینه اندک، چسباندن موکت و پتو به دیوار ها و پنجره اتاقه. غیر از این خرج بالا می ره.
ممنون
ولی موکت و پتو از ورق ضخیم اکوستیو بهتر جلوی صدا رو میگیره ؟
برای بدخواب شدنتون قبل خواب 2 تا خرما با 1 لیوان شیر بخورید. از این گوشیهای صداگیر ( مثل هدفونه ) که تو داروخانه ها و اینترنت هم میفروشه تهیه کنید و موقع خواب به گوش بزنید.جفتی 2 هزا رتومنه.اسفنجی نمیزاره صدا موقع خواب اذیتت کنه
اتفاقا از این گوشیهای صداگیر استفاده میکنم و موثره ولی میترسم در دراز مدت باعث مشکلات شنوایی بشه
میخوام که درست و حسابی بدون استفاده از گوشی بخوابم
اتفاقا از این گوشیهای صداگیر استفاده میکنم و موثره ولی میترسم در دراز مدت باعث مشکلات شنوایی بشه
میخوام که درست و حسابی بدون استفاده از گوشی بخوابم
به نظر منم بهترین راه همین گوشی هان.
بعید میدونم مشکل شنوائی پیش بیارن شب میزاری و صبح برمیداری دیگه.
تازه کم هزینه ترین هم هستن.
جای اینکه کل خونتو رنگ بزنی عینک رنگی چشمت بزن.
به نظر منم بهترین راه همین گوشی هان.
بعید میدونم مشکل شنوائی پیش بیارن شب میزاری و صبح برمیداری دیگه.
تازه کم هزینه ترین هم هستن.
جای اینکه کل خونتو رنگ بزنی عینک رنگی چشمت بزن.
خوشبختانه مشکل نور اتاقم نداره و فقط همین سرو صدا هست
فعلا از همین گوشیها استفاده میکنم . شما مارک خاصی از گوشیها رو مد نظر داری که بهتر از بقیه جلوی صدا رو بگیره؟
خوشبختانه مشکل نور اتاقم نداره و فقط همین سرو صدا هست
فعلا از همین گوشیها استفاده میکنم . شما مارک خاصی از گوشیها رو مد نظر داری که بهتر از بقیه جلوی صدا رو بگیره؟
نه والله مارک خاصی نمیشناسم ولی یه جستجو میکنم خبرشو میدم خدمتتون اگه فراموش نکنم.
saeed sx
08-03-2016, 21:52
اگر این ساده هاش جواب نمیده. 3 پله بگیر. اگر 3 پله ها هم جواب نداد 4 پله بگیر.ولی یه مدل هست که میگن تو میدان جنگ بزنی بخوابی موقع بمبارون از خواب بیدار نمیشی.اینه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشکلش اینه که نمیتونی تو خواب به بغل بخوابی.قیمتش 30 تومنه ولی این فکر کنم برای شما مناسب تر باشه قیمتش 8 هزارو پونصد تومن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
ولی موکت و پتو از ورق ضخیم اکوستیو بهتر جلوی صدا رو میگیره ؟
نه منظورم این نبود. با بودجه اندک موکت و پتو نسبت به قیمتشون خوب جواب می دن.
گزینه های گرون تر رو اطلاع ندارم از عملکردشون.
رفتم بازار این مدل رو گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی الان که قیمت رو نگاه کردم توی سایت 1000 تومن نوشته ولی به من 6000 انداختن !!!!
از لحاظ کارایی خوب هست و تا حدود زیادی مشکلم رو برطرف کرده
parsa006
16-03-2016, 16:15
چندین ساله ازین گوشی آخری استفاده میکنم. فقط یک چیزی موقعی که یک پهلو میشی تو خواب تو گوشت فرو میره و از درد گوش با سر درد یک موقع هایی میپری. اگه ازین گوشی ۳ تایی گرفتی دم اضافش را قیچی کن تا به گوشت فشار نیاره.پولداری برو شمال ویلا بگیر کلا حل میشه این مشکل
Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk
از این گوشی ها هم گرفتم . نسبت به قبلی خیلی بی صداتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ramin vao
07-05-2016, 20:02
و یکی از بهترین راه ها که هنوز خیلی ها نمیدونن صدای white noise هست . خیلی به من کمک کرد از شر صداهای مزاحم توی آپارتمان راحت شم
الان هر شب با این صدا میخوابم و اگه نباشه سخت خوابم میبره و جالبه اگه به صداش عادت کنید حتی لذت بخش هست
وایت نویز مثل صدای پنکه و کولر یا دستگاه تصفیه هوا (که خودم همش همین رو استفاده میکنم) در ضمن خیلی برنامه شبیه سازی شده این صداها
ساخته شده برای موبایل فقط یه سرچ کنید کلمه white noise رو طرفدار زیاد داره. هر چند بهترینشون از نوع طبیعیشون هست مثل پنکه یا تصفیه هوا
بخاطر اینکه باد رو دستکاری میکنن خیلی خوب صدای مزاحم اطراف رو میگیرن . خلاصه امتحان کنید شاید مثل من عاشقش بشید!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.