مشاهده نسخه کامل
: چرا لینوکس بهتر است؟
درود دوستان!
شاید شما هم مثل من به طور روزمره در انجمن ها، گروه ها، بحث ها، ... با افرادی مواجه شده باشید که میپرسند "چرا باید از لینوکس برای کارهایم استفاده کنم؟" این تاپیک رو باز کردم تا نظر تک تک شما دوستان رو نسبت به مزایای لینوکس بدونم و به یه اتفاق نظر در این خصوص برسیم.
فقط توجه داشته باشید که در این تاپیک فقط در مورد مزیت های گنو لینوکس بحث میشه، در همه ی زمینه ها ( توسعه، روزمره، ...)
منتظر نظرات شما هستیم! :n02:
ali_mohandes
07-03-2016, 16:23
سلام
من ازش استفاده نمی کنم...چون کار باهاش بلد نیستم ...ولی کسایی که باهاش کار می کنن میگن بیشتر به خاطر اینه که open source (منبع باز)هستش و میشه ویرایشش کرد....ولی من که نتو نستم باهاش کار کنم...:n13:
چقد به موقع این تاپیک زدی من داشتم راجع به این os تحقیق میکردم ... بنظرم خیلی قابیلت های جالبی داره ولی میشه بیشتر راجع بهش توضیح بدی مثلا میشه باهاش بازی کرد یا میشه نرم افزار های ویندوز رو روش نصب کرد و استفاده کرد؟؟
من شنیدم که معمولا برای هکر ها خوبه و حتی مایکروسافت برای راهاندازی سرور هاش از این os استفاده میکنه!
این درسته؟
من از دید یه برنامه نویس با لینوکس خیلی نسبت به ویندوز راحت ترم.
۱.ابزار های فراوانی داره که همه رایگان هستن، راحت نصب میشن و آزاد هستند، یعنی اگه کسی بخواد در سطح خیلی بالایی برنامه نویسی کار کنه میتونه کامپایلر رو هم هک کنه و به میل خودش تغییرش بده.
۲.شخصی سازی. تو لینوکس میتونم محیط دسکتاپ و تمام شخصی سازیشو با آزادی کامل انجام بدم.
۳. لذت. اینکه سیستمت کدش بازه و میتونی هر وقت خواستی مطابق با میل خودت تغییرش بدی خیلی جالبه. البته من خیلی حرفه ای نیستم و اینکارو نکردم ولی قبلا مشابهشو برای برنامه های ساده اپن سورس انجام دادم :n02:
۴. به خاطر شل و امنیتش
Hamed DC
09-03-2016, 11:56
من از دید یه برنامه نویس با لینوکس خیلی نسبت به ویندوز راحت ترم.
۱.ابزار های فراوانی داره که همه رایگان هستن، راحت نصب میشن و آزاد هستند، یعنی اگه کسی بخواد در سطح خیلی بالایی برنامه نویسی کار کنه میتونه کامپایلر رو هم هک کنه و به میل خودش تغییرش بده.
۲.شخصی سازی. تو لینوکس میتونم محیط دسکتاپ و تمام شخصی سازیشو با آزادی کامل انجام بدم.
۳. لذت. اینکه سیستمت کدش بازه و میتونی هر وقت خواستی مطابق با میل خودت تغییرش بدی خیلی جالبه. البته من خیلی حرفه ای نیستم و اینکارو نکردم ولی قبلا مشابهشو برای برنامه های ساده اپن سورس انجام دادم :n02:
۴. به خاطر شل و امنیتش
درود.
تقریبا تمام نظرات من رو، پست دوست خوبم، علی، پوشش داد و با علی اقا در این مورد کاملا موافق هستم.
لینوکس برای استفاده های شخصی و آفیشیال شاید زیاد خوب نباشه، اما به دلیل خصایص ویژش برای کارهایی اعم از برنامه نویسی و پیج نویسی عالی هستش.
میشه هم ویندوز رو داشته باشی هم لینوکس یعنی دو مدل os توی یه رایانه داشته باشی؟
درود دوست عزیز. این تاپیک فقط برای بررسی مزیت های لینوکسه. جواب سوالتون "بله" هست.
Sent from my GT-I8200 using Tapatalk
teraktor2003
09-03-2016, 17:14
میشه هم ویندوز رو داشته باشی هم لینوکس یعنی دو مدل os توی یه رایانه داشته باشی؟
بله می شه ولی پیشنهاد من به شما یادگیری توزیع های لینوکس در vmware هست...
به درد کاربر عادی نمیخوره . برای کاربر عادی فوق العاده خسته کنندست .
V i r u s e r
09-03-2016, 19:50
به درد کاربر عادی نمیخوره . برای کاربر عادی فوق العاده خسته کنندست .
تا کاربر عادی چی باشه
behnamy01
10-03-2016, 15:22
اتفاقا همین بحث کاربر عادی رو حدود یک سال پیـش با چندتن از دوستـان برنامه نویس دیگه صحبت میکردیم و اونا هم نظرشون اکثـرا مثل من بود که گنو/لـینوکس واسه کاربر عادی هم خیلی خوبه و چه بسا راحت تر و بی دردسر تر هم هست براش!
کاربر عادی یعنی کسی که میاد پای کامپـیوتر و آهنگ واسه خودش میذاره! هر از چندگاهی یا چه بسا همیشه، با مرورگرش میره وبگـردی! و کسی که گوشی و یا دوربیـن دیجیتالـش رو به کامـپیوتر وصل میکنه و فایل ها رو انتقال میده. کدوم یکی از این کارها در لیـنوکس امکانپذیر نیست؟
آیا واقعا mint در مقایسه با ویـندوز سخت تره واسه یک تازه کاری که هر2 رو برای اولین بار میبینه؟؟!
Mr.World.Wide
10-03-2016, 16:59
اتفاقا همین بحث کاربر عادی رو حدود یک سال پیـش با چندتن از دوستـان برنامه نویس دیگه صحبت میکردیم و اونا هم نظرشون اکثـرا مثل من بود که گنو/لـینوکس واسه کاربر عادی هم خیلی خوبه و چه بسا راحت تر و بی دردسر تر هم هست براش!
کاربر عادی یعنی کسی که میاد پای کامپـیوتر و آهنگ واسه خودش میذاره! هر از چندگاهی یا چه بسا همیشه، با مرورگرش میره وبگـردی! و کسی که گوشی و یا دوربیـن دیجیتالـش رو به کامـپیوتر وصل میکنه و فایل ها رو انتقال میده. کدوم یکی از این کارها در لیـنوکس امکانپذیر نیست؟
آیا واقعا mint در مقایسه با ویـندوز سخت تره واسه یک تازه کاری که هر2 رو برای اولین بار میبینه؟؟!
شده شما یه بار بخوای یه برنامه ای نصب کنی که اون برنامه تو لیست اپلیکیشن سنتر لینوکس نباشه؟؟؟؟
مثلا مجبور شی وی ام ویر نصب کنی یا پکت تریسر
یا مجبور شی mysql نصب کنی
تا حالا با مشکلات نصب اپلیکیشن برخوردی؟
یه برنامه نصب بکنی نیاز به صد تا دپندنسی داره
یا بعضی اپلیکیشن ها یه فایل بش بهت میدن و باید اون فایل رو پرمیشن execute بهش بدی
کاربر حرفه ای لینوکس گاهی تو خیلی جاهای لینوکس به مشکل برمیخوره
کاربر عادی که دیگه حسابش جداست
Thor God
11-03-2016, 18:10
شده شما یه بار بخوای یه برنامه ای نصب کنی که اون برنامه تو لیست اپلیکیشن سنتر لینوکس نباشه؟؟؟؟
مثلا مجبور شی وی ام ویر نصب کنی یا پکت تریسر
یا مجبور شی mysql نصب کنی
تا حالا با مشکلات نصب اپلیکیشن برخوردی؟
یه برنامه نصب بکنی نیاز به صد تا دپندنسی داره
یا بعضی اپلیکیشن ها یه فایل بش بهت میدن و باید اون فایل رو پرمیشن execute بهش بدی
کاربر حرفه ای لینوکس گاهی تو خیلی جاهای لینوکس به مشکل برمیخوره
کاربر عادی که دیگه حسابش جداست
مگه ساده تر از نصب نرم افزار در لینوکس هم داریم ؟
yum install mysql-server
.
.
.
.
.
11.2 mb
[yes/no]
100%
تموم شد رفت پی کارش :n02: فوقه فوقش کاربر همین رو هم بلد نباشه با یک سرچ ساده راحت مشکل برطرف میشه.
حالا نصب در ویندوز.
کلی باید بگردیم نرم افزار رو پیدا کنیم این وسط اگر کاربر عادی باشه حداقل 2 3 تا ویروس رو دانلود میکنه.
بعدش باید نصب انجام بشه، خود فرآیند نصب واسه ما عادی شده اما نصب یک برنامه، مثلا .NET Framework بخواد دیگه غیر ممکنه بتونه نصب کنه.
از طرفی، نصب انجام شد حالا بگرد دنبال کرک ! :n02:
لطفا واقع بین باش دوست عزیز. مشکلاتی هم که برای نصب mysql مثال زدی در بدترین حالت ممکن با نصب Nagios حل میشه.
در ظمن این بحث ها دیگه قدیمی شده، الان کامپیوتر تقریبا تبدیل شده به یک وسیله خیلی حرفه ای که کمتر کسی سمتش میره. با وجود انواع تبلت ها و موبایل های هوشمند، گوش دادن به موسیقی و وبگردی و ایمیل زدن و هر کار دیگه ای بدون نیاز به کامپیوتر انجام میشه.
موفق باشید
بعد از ماه ها دوری، به انجمن سر زدم.
به نظر من کسی که میخواهد سمت گنو/لینوکس بیاید باید کنجکاو و پیگیر باشد! لینوکس برای من خصوصا نسخه Mint فوق العاده تاکید میکنم فوق العاده جذاب بوده و هست و خواهد بود. هنوز بعد دو سه سال. هوس میکنم دوباره نصب کنم:n02:
کاربر عادی دوست داره نرم افزاره رو که دانلود کرد با چند تا کلیک ساده نصبش کنه نه این که بره تو ترمینال و ... . کاربر عادی دوست داره بازیهای روز رو انجام بده نه بازیهای عهد بوق لینوکسو . کاربر عادی دوست نداره سیستمش تو ساده ترین چیز ممکن که فونت مرورگره مشکل داشته باشه که بعد از چند ساعت تلاش باز هم به نتیجه مطلوب نرسه و فونت جدا جدا نمایش داده بشه . و خیلی مشکلات دیگه
Mr.World.Wide
14-03-2016, 19:15
مگه ساده تر از نصب نرم افزار در لینوکس هم داریم ؟
yum install mysql-server
.
.
.
.
.
11.2 mb
[yes/no]
100%
تموم شد رفت پی کارش :n02: فوقه فوقش کاربر همین رو هم بلد نباشه با یک سرچ ساده راحت مشکل برطرف میشه.
حالا نصب در ویندوز.
کلی باید بگردیم نرم افزار رو پیدا کنیم این وسط اگر کاربر عادی باشه حداقل 2 3 تا ویروس رو دانلود میکنه.
بعدش باید نصب انجام بشه، خود فرآیند نصب واسه ما عادی شده اما نصب یک برنامه، مثلا .NET Framework بخواد دیگه غیر ممکنه بتونه نصب کنه.
از طرفی، نصب انجام شد حالا بگرد دنبال کرک ! :n02:
لطفا واقع بین باش دوست عزیز. مشکلاتی هم که برای نصب mysql مثال زدی در بدترین حالت ممکن با نصب Nagios حل میشه.
در ظمن این بحث ها دیگه قدیمی شده، الان کامپیوتر تقریبا تبدیل شده به یک وسیله خیلی حرفه ای که کمتر کسی سمتش میره. با وجود انواع تبلت ها و موبایل های هوشمند، گوش دادن به موسیقی و وبگردی و ایمیل زدن و هر کار دیگه ای بدون نیاز به کامپیوتر انجام میشه.
موفق باشید
نه اینطور نیست
همه که قرار نیست از رد هتی ها استفاده کنن
یکی شاید بخواد از دبیانی استفاده کنه مثلا اوبونتو
توزیع ابونتو قاعدتا باید مثلا با دستور apt-get برنامه ها رو با همه ملزوماتش و دپندنسی هاش نصب کنه
اما برا من که نصب نکرد و فقط میگفت این پیش نیاز ها رو باید نصب کنی
باز دم مینت گرم که از اصول و قانون دبیانی توی پکیج منیجمنت تبعیت میکنه و راحت میشه روش برنامه نصب کرد
ولی به هر حال نصب برنامه در لینوکس برای کاربر عادی اصلا راحت نیست
V i r u s e r
14-03-2016, 19:22
نه اینطور نیست
همه که قرار نیست از رد هتی ها استفاده کنن
یکی شاید بخواد از دبیانی استفاده کنه مثلا اوبونتو
توزیع ابونتو قاعدتا باید مثلا با دستور apt-get برنامه ها رو با همه ملزوماتش و دپندنسی هاش نصب کنه
اما برا من که نصب نکرد و فقط میگفت این پیش نیاز ها رو باید نصب کنی
باز دم مینت گرم که از اصول و قانون دبیانی توی پکیج منیجمنت تبعیت میکنه و راحت میشه روش برنامه نصب کرد
ولی به هر حال نصب برنامه در لینوکس برای کاربر عادی اصلا راحت نیست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه فرقی میکنه.. بالاخره هرکسی توزیعشو خودش انتخاب میکنه. باید متناسب با توزیع خودش سیستم رو مدیریت کنه
اینکه برای شما کار کرد یا نکرد تقصیر سیستم عامل نیست. شما تنظیمات رو درست انجام ندادید.
حالا منظور شما اگر اینه که ویندوز مثلا خوبه لطفا همینجا مراحل نصب mysqld رو بفرمایید ما ببینیم
Mr.World.Wide
15-03-2016, 16:45
چه فرقی میکنه.. بالاخره هرکسی توزیعشو خودش انتخاب میکنه. باید متناسب با توزیع خودش سیستم رو مدیریت کنه
اینکه برای شما کار کرد یا نکرد تقصیر سیستم عامل نیست. شما تنظیمات رو درست انجام ندادید.
حالا منظور شما اگر اینه که ویندوز مثلا خوبه لطفا همینجا مراحل نصب mysqld رو بفرمایید ما ببینیم
عزیز من تنظیمات چیه؟؟
با بچه صحبت نمیکنی دوست عزیز :n02:
اوبونتو با apt-get install mysql برنامه رو نصب نمیکنه
ارور دپندنسی میده
با اینها نصب میشه:
apt-get install libsdl-ttf2.0-0
apt-get install libsdl1.2debian
apt-get install libdbi-perl
apt-get install mysql-client-5.6
apt-get install mysql-common
apt-get install mysql-server-core-5.6
apt-get install libaio1
apt-get install libhtml-template-perl
apt-get install dkms
apt-get install python-central
apt-get install mysql-server-5.6
همه اینها رو خط به خط از ارور هاش کپی کردم و نصب کردم تا دست آخر نصب شد
اما خب مینت همچین مشکلی نداشت
کانفیگ درست یعنی چی؟؟
مگه نصب لینوکس کانفیگ pakage managment میخواد؟؟؟؟
خودش باید دستور apt-get رو با همه دپندنسی ها با دسترسی روت نصب کنه و بره
اینکه نصب نکرده ربطی به کانفیگ نداره که
لینوکس دنیای وسیعیه که میتونه انتها نداشته باشه! ولی ویندوز خیر
لینوکس همه کاره میتونی خودت باشی، همه جا راهنماییش هست و مرجع رسمی داره ولی ویندوز!؟
امنیت لینوکس کجا امنیت ویندوز ...
کلاس کاری لینوکس کجا! ویندوز کجا :n02:
سرعت لودینگ و کار ( حتی با دیوایس های ماقبل تاریخ ) بسیار مطلوبه
جدیدترین نسخه مینت رو نصب کنید تا متوجه بشین که چرا!
BSD هم واسه خودش یه دنیای شیرین دیگه س
V i r u s e r
16-03-2016, 11:22
عزیز من تنظیمات چیه؟؟
با بچه صحبت نمیکنی دوست عزیز :n02:
اوبونتو با apt-get install mysql برنامه رو نصب نمیکنه
ارور دپندنسی میده
با اینها نصب میشه:
apt-get install libdbi-perl
apt-get install mysql-client-5.6
apt-get install mysql-common
apt-get install mysql-server-core-5.6
apt-get install libaio1
apt-get install libhtml-template-perl
apt-get install dkms
apt-get install python-central
apt-get install mysql-server-5.6
همه اینها رو خط به خط از ارور هاش کپی کردم و نصب کردم تا دست آخر نصب شد
اما خب مینت همچین مشکلی نداشت
کانفیگ درست یعنی چی؟؟
مگه نصب لینوکس کانفیگ pakage managment میخواد؟؟؟؟
خودش باید دستور apt-get رو با همه دپندنسی ها با دسترسی روت نصب کنه و بره
اینکه نصب نکرده ربطی به کانفیگ نداره که
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farshid7720
16-03-2016, 16:10
چون امنیتش بالا تر از همه ی سیستم عامل هاست سیمستم عامل های دیگه از بعضی از امنیت های لینوکس استفاده کردن
Sent from farshid
روانپریش
18-03-2016, 17:28
من خیلی وقته دارم با ابونتو کار میکنم خیلی عالیه
به نظرم همین که رایگان هست و نیاز به کرک نداره بزرگترین مزیتش هست
GHAGHALEELEE
19-03-2016, 23:19
والا من وقتی محاسن و معایبش رو کنار ویندوز میگذارم میبینم ویندوز یک سرو گردن بالاتر از لینوکس هست.من هنوز نتونستم یک برنامه برای تماشای برنامها با کارت دی -وی بی در حد حتی دریم یا اسمارت دی وی-بی پیدا کنم چه برسه به dvbviewer.در مورد بقیه نرم افزارها هم تقریبا همین منوال هست با اینکه بچه های لینوکسی مخالف حرفم هستند.این تازه یک مورد بود، از دستورات پیچیده و .... گرفته تا...
والا من وقتی محاسن و معایبش رو کنار ویندوز میگذارم میبینم ویندوز یک سرو گردن بالاتر از لینوکس هست.من هنوز نتونستم یک برنامه برای تماشای برنامها با کارت دی -وی بی در حد حتی دریم یا اسمارت دی وی-بی پیدا کنم چه برسه به dvbviewer.در مورد بقیه نرم افزارها هم تقریبا همین منوال هست با اینکه بچه های لینوکسی مخالف حرفم هستند.این تازه یک مورد بود، از دستورات پیچیده و .... گرفته تا...
حرفتون تا یه حدی درسته برنامه های لینوکس برای کار های روزمره هنوز کامل نیست
ولی دستورات پیچیده دلیل بر قوی تر بودن خط فرمان ویندوز نمیشه. bash و cmd اصلا قابل مقایسه نیستند قطعا bash خیلی قوی تره.
GHAGHALEELEE
20-03-2016, 14:03
حرفتون تا یه حدی درسته برنامه های لینوکس برای کار های روزمره هنوز کامل نیست
ولی دستورات پیچیده دلیل بر قوی تر بودن خط فرمان ویندوز نمیشه. bash و cmd اصلا قابل مقایسه نیستند قطعا bash خیلی قوی تره.
بله حرفتون درسته.در واقع لینوکس برای کاربری تخصصی قطعا خیلی سرتر از ویندوز هست.اما برای کاربری دسکتاپ که سواد کاربرش در حد معمولی هست ویندوز خیلی دست باز تر هست.همین دی-وی بی هم که مثالش رو زدم چند تا پلیر لینوکسی براش بود و امکاناتش هم از طریق ترمینال قابل دسترسی بود ولی خوب برای بدست اوردن اون امکانات باید مسیر زیادی رو میرفتیم.مثلا من با dvbviewer با یک کلید کیبورد به epg دسترسی دارم ولی در لینوکس برای بدست اوردن فقط همون برنامه در حال پخش یک ابر متن باید مینوشتی.
sajjads24
02-04-2016, 02:36
دوست عزیز شما از نرم افزار kaffeine و vdr و vlc میتونی برای مشاهده ی کانال های ماهواره با ----s,s2,t,t2 استفاده کنی من خودم kaffeine رو تست کردم با چند مدل کارت --- هیچ مشکلی نداشت برای استفاده از ابزار ها و امکانات بیشتر در لینوکس redhat , fedora میتونی از ابزار ----app و szap استفاده کنی.
موفق باشید.
دوستان تعریف لینوکس مینت رو شنیدم در این تاپیک
میشه مزیتاش نصب به اوبونتو رو بگید ؟ اخه تو نصب این دو تا گیر کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.