مشاهده نسخه کامل
: پراید: روشن نمیشه برق داره ولی با استارت همه چی قطع میشه
با سلام
دیشب پرایدم سالم خاموش کردم صبح خواستم استارت بزنم روشن نمیشه برق داره ساعت و رادیو هم برق دارن ولی استارت رو که میچرخونم رادیو و ساعت کلا خاموش میشن و رها میکنم وصل میشن
رفتم یه باطری خریدم گفتم شاید از باطری باشه ولی بازم اونجوریه هیچ فرقی نکرد
تو رو خدا کمک کنید از کدوم قسمت میتونه باشه؟
anti-military
06-03-2016, 23:06
بنزین داره؟ :n02:
این مشکلی که میگی از 3 جا میتونه باشه. یکی همون باطری که میگی خریدی ولی بازم درست نشد. یکی هم از نرسیدن بنزین به موتور و یکی هم مشکل شمع ماشین
مطمئن شو بنزین به موتور میرسه و شمع هارو چک کن
از سرباطری هاش هم میتونه باشه ...
محمدمحسن2
22-04-2016, 23:42
نمیدونم تاریخ این پست برای چه زمانی هست اما این مشکل رو من وقتی کارواش بردم به وجود اومد
که بعداز کارواش به خانه وماشین پارک شد صبح که اومدم هرچی استارت زدم روشن نشد همه علایم ماشین و مشکل شمارو داشت
ماشین رو رها کردم و غروب باریه باطری ساز رفتیم سراغش خدارو خیرش بده با انصاف هم بود با مبلغ ده هزارتومان ماشین رو روشن کرد
یک رله چهار پایه که دقیقا ازاین رله های که برای بوق استفاده میشه پشت کاسه چراغ سمت راننده هست که فابریکش به رنگ مشکی بوده این رله به پمپ بنزین و انژکتور وصل میشه اگر قطع باشه پمپ بنزین زمانی که سویچ میزنیم هیچ صدای ازش نمیاد یعنی رله خراب یا سولفاته شده .
با یکسره کردن ماشین روشن شد و به نزدیکترین یدکی رفتم یک رله خریداری کردم از این بعد قطعاتی که به اب حساسیت دارند رو با کاوری پوشاندم در بارندگی و شسشتشو مشکل ایجاد نکنند.
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-04-2016, 13:42
با سلامدیشب پرایدم سالم خاموش کردم صبح خواستم استارت بزنم روشن نمیشه برق داره ساعت و رادیو هم برق دارن ولی استارت رو که میچرخونم رادیو و ساعت کلا خاموش میشن و رها میکنم وصل میشنرفتم یه باطری خریدم گفتم شاید از باطری باشه ولی بازم اونجوریه هیچ فرقی نکردتو رو خدا کمک کنید از کدوم قسمت میتونه باشه؟سلام
مشکل از چی بود ؟
aaligoli
24-04-2016, 14:51
شما یک مکانیک بیارید بهتر جواب می گرفتید تا خودتون سر خود باطری و ..
bijandarbari
24-04-2016, 15:41
میتونه مشکل از اتصال باتری یا اتصال بدنه باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.