ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خوردن قرصهای سرماخوردگی به همراه فلوکسامین

saeed sx
06-03-2016, 19:52
سلام. من روزی 300 میلی گرم فلوکسامین 100 میلی گرمی مصرف میکنم حدود 1 ساله.حالا سرماخوردم گلو درد و سرفه .

میخواستم بدونم اگر قرصهای سرماخوردگی بزرگسالان و استامینیفون یا چرک خشک کن مثل آموکسیسیلین 500 اگر بخورم دچار تداخل دارویی نمیشم؟

یک بار بدجور به خاطر تداخل دارویی حالم بد شد تا دم مرگ رفتم از اون موقع میترسم از تداخلات دارویی.

MOHAMMAD_ASEMOONI
06-03-2016, 21:03
سلام
تداخل داروئی دو نوع هست
تداخل در معده
تداخل در بدن (در خون و یا سلولها)
برای جلوگیری از تداخل در معده میتونید ساعتها فاصله بدین بین داروها
مثال: 2 دارو دارین هر 12 ساعت یک بار هست
12 شب اولی رو بخورین
6 صبح دومی
12 ظهر اولی
6 غروب دومی

شاید با همین روش هم بشه از تداخل در بدن جلوگیری کرد
اما بعضی از داروها به هیچ وجه با هم نمیسازند و باید روزها از نخوردن اولی گذشته باشه تا بشه دومی رو مصرف کرد .
=================================
درضمن عامل مهم ابتلا به سرماخوردگی و عفونت سینوسی و گلو , رعایت نکردن اصول بهداشتی هست و ضعف قدرت دفاعی بدن به علت تغذیه ی غلط .(خوردن نمک و شکر و نان سفید و هله هوله و غذاهای رستورانی و نخوردن سبزیجات و میوه ی تمیز و بهداشتی و کافی )
ماسک زدن در اتوبوس و مترو , لمس نکردن اشیاء در اماکن عمومی تا حد امکان مثل دستگیره های درها , دکمه های آسانسورها و خودپردازها و کارتخوانها , لمس نکردن بینی و دهان چشم , شستن دست و صورت با آب و صابون و همچنین داخل بینی به محض رسیدن به محل کار یا خانه و غیره
شستن درون بینی با آب نمک بسیار رقیق هر روز بعد از بازگشت به خانه و حتی موقع رسیدن به محل کار . این شستشو فقط 2 دقیقه طول میکشه اما اثرش معجزه آسا هست (در داروخانه هست - در خانه هم میشه درست کرد)
پیشگیری بهتر از درمانه

Ar@m
06-03-2016, 21:32
سلام. من روزی 300 میلی گرم فلوکسامین 100 میلی گرمی مصرف میکنم حدود 1 ساله.حالا سرماخوردم گلو درد و سرفه .

میخواستم بدونم اگر قرصهای سرماخوردگی بزرگسالان و استامینیفون یا چرک خشک کن مثل آموکسیسیلین 500 اگر بخورم دچار تداخل دارویی نمیشم؟

یک بار بدجور به خاطر تداخل دارویی حالم بد شد تا دم مرگ رفتم از اون موقع میترسم از تداخلات دارویی.
اتفاقی که قبلا برای شما افتاده احتمالا بعلت مصرف همزمان یک گروه از داروهای روان پزشکی (MAOIs) و داروهای سرماخوردگی و انتی هیستامین ها ایجاد شده و بسیار خطرناک و حتی میتونه منجر به فوت بشه. فلوکسامین از این گروه دارویی نیست و بنظر میرسه بعد این اتفاق داروی مصرفی شما توسط پزشک تغییر کرده باشه.
در مورد فلوکسامین چنین تداخلی در مصرف همزمان با داروی سرماخوردگی اتفاق نمیفته اما بجای مطرح کردن چنین سوالی در نت بعد از اتفاقی که پشت سر گذاشتین توصیه میشه چنین سوالاتی رو که به سادگی ممکنه با راهنمایی غلط شما رو دچار عوارض جبران ناپذیر کنن از پزشک خودتون بپرسین!

روانپریش
06-03-2016, 22:24
واقعا حیف از مهار کننده های آنزیم منواکسیداز که انقدر تداخل دارن وگرنه بهترین داروها برای افسردگی هستن

laxer
08-03-2016, 06:04
فلوکسامین یک مهار کننده قوی آنزیم های کبدی P450 ست ، باید با احتیاط با دارو های دیگر مصرف بشه.

روانپریش
09-03-2016, 00:16
فلوکسامین یک مهار کننده قوی آنزیم های کبدی P450 ست ، باید با احتیاط با دارو های دیگر مصرف بشه.

یعنی ضرر زیادی برای کبد داره؟

saeed sx
09-03-2016, 10:03
روانپزشکها هم بلدن برای سرماخوردگی معاینه کنند؟

saeed sx
09-03-2016, 17:37
آقا همین الان برگشتم از روانپزشکی. برای سرماخوردگی رفتم پیشش. خداوکیلی استاد بود.گوشی دکتری داشت فشار سنج داشت همه وسایلی که دکترای عمومی داشتن رو داشت.آخه من فکر می کردم روانپزشکها بلد نیستن برای سرماخوردگی معاینه کنند فکر کردم فقط داروهای اعصاب بلدن بدن.بعد گفتم مجاری تنفسیم چرک کرده گفت خلط هم داری گفتم زیاد. گوشیش رو گذاشت رو کمرم گفت نفس عمیق بکش خلاصه.معاینه کرد.آمپول پنی سیلین داد.قرص سرماخوردگی بزرگسالان داد. کپسول آموکسیسیلین 500 داد. شربت آویشن هم داد (برونکوتیدی) . قرصها هر 8 ساعت 1 عدد/شربت 1 قاشق.بعد گفتم دکتر با فلوکسامین تداخل نداره گفت نه بابا/ گفتم دکتر تشنج نکنم؟ گفت نه برو سریع داروهاتو بگیر بخورآمپولت هم همین الان برو بزن تا سریع خوب بشی و سرحالت میکنه آمپول و تداخل هم نداره با فلوکسامین.خلاصه خیالم راحت شد.هی میترسیدم این داروهای سرماخوردگی با فلوکسامین تداخل داشته باشه /اخه ترسمم الکی نیست 1 بار 2 تا داروی اعصاب رو اشتباهی با هم خوردم خلاصه اون شب اونقدر حالم بد شد 2 بار بیمارستان رفتم.نمیتونستم نفس بکشم.کل سیستم عصبیم منفجر شده بود.

laxer
10-03-2016, 17:04
یعنی ضرر زیادی برای کبد داره؟

خیر، ولی با دارو های دیگر تداخل دارند.

روانپزشکها هم بلدن برای سرماخوردگی معاینه کنند؟

روانپزشکان قبل از اینکه وارد شاخه اعصاب و روان شوند پزشک عمومی هستند.