ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بین این 3 tv 4k که یهترینهان کدام رو انتخاب میکنید؟

neo00
06-03-2016, 18:10
سلام خدمت همه عزیزان . پس از خواندن مطالب بسیار زیاد در سایتهای خارجی و ایرانی مثل rtings و نظرات خیلی ها من سه tv از بهترین های برند خودشون رو انتخاب

کردم که در محدوده قیمت هم هستند . و واقعا موندم کدوم رو بگیرم . هر کدوم خوبی های خودشونو دارن دوستان بگن به نظرشون کدوم بهتره و لطفا دلیل هم ذکر کنن شاید به درد بقیه هم بخوره این پست . 50 اینچ در نظر بگیرید.

samsung ju7000

که 50 اینچ هست و هم 4k هست هم 3d

مدل شبیهش تو ایران میشه 7980 تقریبا

sony x8300c

که 4k هست و 3d ندارد و 49 اینچ هست

و LG uf850 که در ایران میگن uf8500

که هم 4k هست هم 3d و 49 اینچ هست

ممنون میشم نظرات و پیشنهادادتون رو بشنوم .​

fanixhd
06-03-2016, 20:28
سلام خدمت همه عزیزان . پس از خواندن مطالب بسیار زیاد در سایتهای خارجی و ایرانی مثل rtings و نظرات خیلی ها من 3 tv از بهترین های برند خودشون رو انتخاب

کردم که در مححدوده قیمت هم هستند . و واقعا موندم کدوم رو بگیرم . هر کدوم خوباهای خودشونو دارن دوستان بگن به نظرشون کدوم بهتره . 50 اینچ در نظر بگیرید.
samsung ju7000

مدل شبیهش تو ایران میشه 7980 تقریبا

sony x8300c

و LG uf850 که در ایران میگن uf8500

ممنون میشم نظرات و پیشنهادادتون رو بشنوم .​

به ترتیب کیفیت :

SonyX8300C
Samsung ju7000
LG uf850

neo00
07-03-2016, 10:43
به ترتیب کیفیت :

SonyX8300C
Samsung ju7000
LG uf850

ممنون ولی خب خیلی جاها خوندم که پنل سونی رو الجی میزنه و واسم عجیبه که چرا پس الجی خودش تصویرش به خوبیه سونی تمیشه .

مورد دیگه اینکه الان مدل سامسونگ 3d هم هست ولی sony نه فقط 4k هست . خودم هم الجی رو حذف کردم . ولی بین سونی و سامسونگه دودل هستم .

البته 3d واقعا مهم نیست مخصوصا تو 50 اینچ و اینکه سامسونگ با اختلاف زیادی در سایت rting بالاتر هست به نسبت این دوتای دیگه.!

لطفا کمی دلایل انتخبتونم بگین و کسی تجربه ی هر دو رو داره یا نه ممنون.

fanixhd
07-03-2016, 13:05
ممنون ولی خب خیلی جاها خوندم که پنل سونی رو الجی میزنه و واسم عجیبه که چرا پس الجی خودش تصویرش به خوبیه سونی تمیشه .

مورد دیگه اینکه الان مدل سامسونگ 3d هم هست ولی sony نه فقط 4k هست . خودم هم الجی رو حذف کردم . ولی بین سونی و سامسونگه دودل هستم .

البته 3d واقعا مهم نیست مخصوصا تو 50 اینچ و اینکه سامسونگ با اختلاف زیادی در سایت rting بالاتر هست به نسبت این دوتای دیگه.!

لطفا کمی دلایل انتخبتونم بگین و کسی تجربه ی هر دو رو داره یا نه ممنون.

دلیل اینکه کیفیت الجی مثل سونی نمیشه این هست که فقط پنل در کیفیت نهایی تاثیر گزار نیست . بلکه تراشه پردازش تصویر هم خیلی موثر هستش .

که تراشه سونی پردازش تصویر بهتری داره . یک نکته هم در نظر بگیرید . بیشتر محتوای حال حاظر به صورت SD ، HD ، FHD هستند .

همین الانشم یک فیلم کامل حتی در اینترنت نمیتونید پیدا کنید با کیفیت 4k !!! حتی اینترنت بسیار پرسرعت و نجومی میخواد حتی گیر اوردید هم بتونید ببینید .

دلیل انتخاب سونی این بود که :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پردازش تصویر بسیار بهتری داره . یعنی Upscaling بهتری نسبت به دو دستگاه ذکر شده داره . (خیلی از سایت ها همیشه بیشترین نمره ارتقای تصویر رو به سونی دادند. )

رنگ های طبیعی تر و زنده تری داره . و رنگ ها رو مثل سامسونگ با غلظت زیاد نشون نمیده .

سیستم عامل اندروید داره که دیگه با زیرنویس فارسی و پخش فرمت های مختلف مشکل نخواهید داشت . با نصب MX Player , ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به نظر شخصی خودم طراحی بهتری هم داره .

neo00
07-03-2016, 14:25
دلیل اینکه کیفیت الجی مثل سونی نمیشه این هست که فقط پنل در کیفیت نهایی تاثیر گزار نیست . بلکه تراشه پردازش تصویر هم خیلی موثر هستش .

که تراشه سونی پردازش تصویر بهتری داره . یک نکته هم در نظر بگیرید . بیشتر محتوای حال حاظر به صورت SD ، HD ، FHD هستند .

همین الانشم یک فیلم کامل حتی در اینترنت نمیتونید پیدا کنید با کیفیت 4k !!! حتی اینترنت بسیار پرسرعت و نجومی میخواد حتی گیر اوردید هم بتونید ببینید .

دلیل انتخاب سونی این بود که :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پردازش تصویر بسیار بهتری داره . یعنی Upscaling بهتری نسبت به دو دستگاه ذکر شده داره . (خیلی از سایت ها همیشه بیشترین نمره ارتقای تصویر رو به سونی دادند. )

رنگ های طبیعی تر و زنده تری داره . و رنگ ها رو مثل سامسونگ با غلظت زیاد نشون نمیده .

سیستم عامل اندروید داره که دیگه با زیرنویس فارسی و پخش فرمت های مختلف مشکل نخواهید داشت . با نصب MX Player , ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به نظر شخصی خودم طراحی بهتری هم داره .
زیرنویسشم حل شد

حرفتون رو در مورد تصویر سامسونگ با غلظت زیاد و سونی با رنگ طبیعی کاملا قبول دارم . سونی واقعا تصویر زنده تر و روون تری رو میده . و بعد اندروید شدنشم مشکلات هارد و زیرنویسشم حل شد

ولی در مورد 4k مخالفم. چون بحث یک رزولوشن جدید است نه یک تکنولوژی زود گذر مثل 3d . به هر حال البته هر سه 4k هستند. ممنونم

fanixhd
07-03-2016, 15:04
زیرنویسشم حل شد

حرفتون رو در مورد تصویر سامسونگ با غلظت زیاد و سونی با رنگ طبیعی کاملا قبول دارم . سونی واقعا تصویر زنده تر و روون تری رو میده . و بعد اندروید شدنشم مشکلات هارد و زیرنویسشم حل شد

ولی در مورد 4k مخالفم. چون بحث یک رزولوشن جدید است نه یک تکنولوژی زود گذر مثل 3d . به هر حال البته هر سه 4k هستند. ممنونم

سلام

منظوز از بیان نبودن محتوای 4k این بود که شما باید به قابلیت ارتقای تصویر توجه بیشتری کنید . چون میدونید که یک فایل با رزولیشن پایین در یک تلویزیون با رزولیشن بالا بسیار با کیفیت پایینی پخش میشه .

اما هر یک از سازنگان راه حلی رو برای ارتقای تصویر ارائه دادند . که تو سایت های مختلف ارتقای تصویر تلویزیون های سونی و ال جی و سامسونگ مقایسه شده . و بیشترین امتیاز رو سونی گرفته و بعد سامسونگ و بعد

ال جی .

به نظرم هر کسی که تی وی جدید میخره باید 4k بخره که بعدا پشیمون نشه .

neo00
07-03-2016, 15:22
سلام

منظوز از بیان نبودن محتوای 4k این بود که شما باید به قابلیت ارتقای تصویر توجه بیشتری کنید . چون میدونید که یک فایل با رزولیشن پایین در یک تلویزیون با رزولیشن بالا بسیار با کیفیت پایینی پخش میشه .

اما هر یک از سازنگان راه حلی رو برای ارتقای تصویر ارائه دادند . که تو سایت های مختلف ارتقای تصویر تلویزیون های سونی و ال جی و سامسونگ مقایسه شده . و بیشترین امتیاز رو سونی گرفته و بعد سامسونگ و بعد

ال جی .

به نظرم هر کسی که تی وی جدید میخره باید 4k بخره که بعدا پشیمون نشه .

بله متوجه شدم حق با شماست سونی با پردازنده x1 و قابلیت x reality pro ارتقای تصویر خوبی رو داره.
بله به نظر من هم باید 4k خرید برای یک تی وی نو .