مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید سونی 55w800c
کسی میدونه که مشکل زیر نویس فارسی توی این سری C سونی حل شده یا نه؟
آیا سیستم عامل اندروید کاری کرده در این زمینه ؟
لطفا اگه کسی تجربه ای داره راه حلش رو بگه :n34::n34::n34:
کسی میدونه که مشکل زیر نویس فارسی توی این سری C سونی حل شده یا نه؟
آیا سیستم عامل اندروید کاری کرده در این زمینه ؟
لطفا اگه کسی تجربه ای داره راه حلش رو بگه :n34::n34::n34:
سلام
از انجا که این تلویزیون مبتنی بر اندروید هست . یکی از دوستانی که این تلویزیون رو داره تونسته نرم افزار MX Player رو از مارکت گوگل دانلود و بر روی این تی وی نصب کنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دیگه مشکلی با زیر نویس فارسی نداره . یعین دیگه زیر نویس فارسی هم حل شد .
من هم به زودی قصد خرید این تلویزیون رو دارم .
درود
اگه قراره بخرید و مشاوره میخواید بهتر بود مقدار بودجتون رو بفرمائید یه مدل خوب بهتون پیشنهاد بدیم.
و در مورد مشکل زیرنویس هم همونطور که دوسع عزیزمون عرض کردند میتونید با استفاده نکردن از برنامه پیش فرض پخش فایل های .یدیو و جایگزین کردنش مشکلتون حل میشه.
موفق باشید.
من حدود سه و نیم میخام هزینه کنم
آیا کسی خودش تونسته با MX PLAYER مشکل زیر نویس فارسی رو حل کنه ؟؟؟؟
اگه خودتون شخصا این کار رو انجام دادین بگین چون ممکنه دوستان بدون امتحان کردن بگن که خب چون اندروید هست دیگه مشکلی نیست
چون تا جایی که من میدونم قبلا مشکل نشون ندادن زیرنویس فارسی؛ نبود انکودینگ تو تلویزیون های سونی بود
mosicr77
18-03-2016, 13:00
من حدود سه و نیم میخام هزینه کنم
آیا کسی خودش تونسته با MX PLAYER مشکل زیر نویس فارسی رو حل کنه ؟؟؟؟
اگه خودتون شخصا این کار رو انجام دادین بگین چون ممکنه دوستان بدون امتحان کردن بگن که خب چون اندروید هست دیگه مشکلی نیست
چون تا جایی که من میدونم قبلا مشکل نشون ندادن زیرنویس فارسی؛ نبود انکودینگ تو تلویزیون های سونی بود
داداش خودم این تلویریون رو دارم و با mx player زیرنویس فارسی رو نشون میده و میشه زیرنویس رو عقب و جلو کرد و کلا عالیه این tv نسبت به قیمتش
irajchevelle
19-03-2016, 23:15
من این مدل سونی w800c دارم. مشکل زیر نویس و اجرای فورت های ام کا وی بلکل حل شده و هیچ احتیاجی به نرم افزار نیست.
من روز اول بدون هیچ نرم افزاری بو فقط رفتن تو قسمت پخش از روی فلش فیلم و با زیر نویس پخش کردم. حتی زیر نویس که روی تلویزیونهای جدید ال جی و سامسونگ خرچنگ قورباقه نشون میدان توی سونی واضح و بدون مشکل پخش میکرد.
اما میتونین نرم افزار ام ایکس پلیر نصب کنید فونت زیر نویس بزرگتر میشه و امکان عقب و جلو هم بهش اضافه میشه...
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.