PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از کدوم شبیه ساز اندروید روی ویندوز جواب گرفتین؟

روانپریش
04-03-2016, 15:18
سلام دوستان
من تا حالا شبیه سازهای زیادی روی ویندوز نصب کردم اما از هیچ کدوم جواب نگرفتم
ویندوزم ایکس پی سرویس پک 3 هست
از بلواسکتس بگیر تا یو ویو و ناکس هیچ کدوم روی سیستم درست حسابی اجرا نمیشن
شما از کدوم شبیه ساز جواب گرفتین
ممنون میشم راهنماییم کنین

shabnam1986
04-03-2016, 16:11
خوب از شبیه ساز برای چ برنامه ای جواب میخواستین؟

روانپریش
04-03-2016, 16:22
میخوام واتس آپ رو نصب کنم همین و بس

shabnam1986
04-03-2016, 16:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

بلو استک نسخه جدیدش باگ هاش رو برطرف کرده از نسخه روت شده معتبر استفاده کنین

sajjadorgadimi
04-03-2016, 16:50
جدیدترین نسخه ی بلو استک رو نصب کنید
در ضمن اگر از آنتی ویروس بیتدیفیندر استفاده میکنید باید بگم بلو استک شما اجرا نخواهد شد
این آنتی ویروس به دلایل نا مشخصی با بلو استک مشکل داره

Ali_RNT
04-03-2016, 20:40
GenyMotion
اگه روی ویندوز هم مثل لینوکس کار کنه (که حتما هم اینطوره، روی XP تست کردم) عالیه

shabnam1986
05-03-2016, 07:23
GenyMotion
اگه روی ویندوز هم مثل لینوکس کار کنه (که حتما هم اینطوره، روی XP تست کردم) عالیه

چند تا اسکرین شات ازش میذارین لطفا؟

Ali_RNT
05-03-2016, 21:07
چند تا اسکرین شات ازش میذارین لطفا؟

مال یکی دو ماه پیشه الان دیگه نیازی بهش ندارم، میتونید تو گوگل سرچ کنید یا تو سایت خودش ببینید.

روانپریش
06-03-2016, 00:40
مال یکی دو ماه پیشه الان دیگه نیازی بهش ندارم، میتونید تو گوگل سرچ کنید یا تو سایت خودش ببینید.

این شبیه ساز رو باید همراه ماشین مجازی نصب کرد؟میشه یکم بیشتر توضیح بدین در حسرت یه شبیه ساز اندروید پیر شدم:n30:

Ali_RNT
06-03-2016, 09:12
بله باید قبلش VirtualBox نصب باشه.

بعد باید تو سایتشون ثبت نام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنید.
بعد یک مجوز بگیرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). بعد از کلیک روی این لینک، ازتب Individual مجوز رایگان را انتخاب کنید. بعد صفحه دانلود باز میشود و میتوانید برنامه را دانلود کنید. قبل از نصب مطمئن شوید که VirtualBox رو نصب کردید و سیستم رو هم یکبار ریستارت کردید. حالا برنامه رو نصب کنید و یک دستگاه جدید ایجاد کنید. موقع ایجاد دستگاه از شما میخواد که ایمیل و رمزتون رو برای ورود به حساب وارد کنید. بعد نسخه اندروید و مدل دستگاه رو انتخاب کنید و صبر کنید دانلود و نصب شه.

روانپریش
06-03-2016, 14:05
بله باید قبلش VirtualBox نصب باشه.

بعد باید تو سایتشون ثبت نام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنید.
بعد یک مجوز بگیرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). بعد از کلیک روی این لینک، ازتب Individual مجوز رایگان را انتخاب کنید. بعد صفحه دانلود باز میشود و میتوانید برنامه را دانلود کنید. قبل از نصب مطمئن شوید که VirtualBox رو نصب کردید و سیستم رو هم یکبار ریستارت کردید. حالا برنامه رو نصب کنید و یک دستگاه جدید ایجاد کنید. موقع ایجاد دستگاه از شما میخواد که ایمیل و رمزتون رو برای ورود به حساب وارد کنید. بعد نسخه اندروید و مدل دستگاه رو انتخاب کنید و صبر کنید دانلود و نصب شه.
ممنون چه نسخه ای از
VirtualBox رو باید نصب کنم؟

روانپریش
06-03-2016, 14:32
توی نت نوشته شده که با این سیستم عامل میشه کلا اندروید رو کنار ویندوز داشت به نظرتون حقیقت داره؟
Remix OS 2.0.101 سیستم عامل اندرویدی ریمیکس برای کامپیوتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ali_RNT
06-03-2016, 21:43
آخرین نسخه ویرچوال باکس باید جواب بده، و سوال دومتون هم درسته، اجرا میشه. ولی یه مشکلی که هم جنی موشن و هم این سیستم عامل دارن اینه که برنامه های گوگل روشون نصب نیست و بنابراین خیلی از بازیا اجرا نمیشن (اونایی که به پلی سرویس نیاز دارن)

Ali_RNT
06-03-2016, 22:06
و یه مطلب که یادم رفت بگم: توزیع های لینوکسی مثل همین سیستم عامل رو هیچوقت از سایت های ایرانی دانلود نکنید. از سایت رسمیشون بگیرید (مگه ویندوزه :n29:)

روانپریش
06-03-2016, 22:37
کلا میشه خود اندروید رو کنار ویندوز یا اوبونتو نصب کرد؟
من روی سیتمم اوبونتو و ویندوز ایکس پی دارم میتونم اندروید رو هم نصب کنم کنارشون؟

Ali_RNT
07-03-2016, 06:44
آره دیگه اینم سیستم عامله بنده خدا D: ولی نمیدونم دقیقا مثل همونا نصب میشه یا نه.

روانپریش
07-03-2016, 14:08
خیلی گیج شدم نمیدونم برای داشتن اندروید کنار ویندوزم چیکار کنم شبیه ساز نصب کنم یا کلا نصبش کنم؟

Ali_RNT
07-03-2016, 15:38
اگه سیستم متوسط رو به بالایی دارید شبیه ساز رو پیشنهاد میدم، اگه میخواید از گوگل پلی استفاده کنید بلو استکس یا جنی موشن، نصب اندروید کنار سیستم عامل اصلیتون توصیه نمیشه چون این هنوز نسخه بتا هست و یه سری مشکلات و باگ داره و نصبش کنار ویندوز یکمی دردسر داره. در کل پیشنهاد میدم که شبیه ساز نصب کنید. در ضمن مشکلتون با بلو استک چی بوده؟ اگه کندی بوده، مطمئنید که VT-X رو تو بایوس فعال کردید یا نه؟

روانپریش
08-03-2016, 00:17
اگه سیستم متوسط رو به بالایی دارید شبیه ساز رو پیشنهاد میدم، اگه میخواید از گوگل پلی استفاده کنید بلو استکس یا جنی موشن، نصب اندروید کنار سیستم عامل اصلیتون توصیه نمیشه چون این هنوز نسخه بتا هست و یه سری مشکلات و باگ داره و نصبش کنار ویندوز یکمی دردسر داره. در کل پیشنهاد میدم که شبیه ساز نصب کنید. در ضمن مشکلتون با بلو استک چی بوده؟ اگه کندی بوده، مطمئنید که VT-X رو تو بایوس فعال کردید یا نه؟

بله کندی بوده
چطوری باید این قابیلت رو تو بایوس فعال کنم؟
بعدش من ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 دارم با رم 3 گیگ و پردازنده 4500 اینتل چه نسخه ای از بلو استکس رو نصب کنم یه سری میگن نسخه روت شده رو بگیر یه سری میگن نسخه معمولی من بیشتر میخوام با برنامه های مث واتس آپ کار کنم

Ali_RNT
08-03-2016, 15:14
خب مشکل کندی روی سیستم شما برطرف نمیشه، چون پردازندتون از VT-X پشتیبانی نمیکنه و با genyMotion هم کنده ولی شاید بهتر از بلو استک باشه(تضمین نمیکنم)

پردازندتون Intel® Pentium® Processor T4500 هست دگ درسته؟

EHSANRF
08-03-2016, 17:21
بهترین و سبک ترین شبیه ساز
که خودش آپدیت جدید گوگل پلی و بازی های گوگل پلی و ... رو هم داره چیزی نیست جز MEmu
الان نسخه 2.5 هست
بسیار عالیه
قابلیت مالتی تسکینگ بسیار عالی هم داره
سنسورهاش با لپ تا پ و ... هم به خوبی کار میکنه
فقط نمیدونم چرا تو سایت های فارسی اسمی ازش نیست!

رو سیستم با رم 2 گیگ داره مثل برق کار میکنه و اصلا اذیت نمیکنه، میتونی خودت IMEI و مدل گوشی و شماره تلفن بهش بدی، حجم رم تخصیص داده شده رو تعیین کنی و الی ماشالله امکانات بسیار عالی دیگه

روانپریش
09-03-2016, 00:37
خب مشکل کندی روی سیستم شما برطرف نمیشه، چون پردازندتون از VT-X پشتیبانی نمیکنه و با genyMotion هم کنده ولی شاید بهتر از بلو استک باشه(تضمین نمیکنم)

پردازندتون Intel® Pentium® Processor T4500 هست دگ درسته؟

بله همینه دوست عزیز

kampam
09-03-2016, 00:47
BlueStacks 2.1.3.5650 + Root
اینم عاااالیه

روانپریش
09-03-2016, 14:51
که خودش آپدیت جدید گوگل پلی و بازی های گوگل پلی و ... رو هم داره چیزی نیست جز MEmu
الان نسخه 2.5 هست
بسیار عالیه

رو سیستم با رم 2 گیگ داره مثل برق کار میکنه و اصلا اذیت نمیکنه، میتونی خودت IMEI و مدل گوشی و شماره تلفن بهش بدی، حجم رم تخصیص داده شده رو تعیین کنی و الی ماشالله امکانات بسیار عالی دیگه

دارم اینو که گفتین دانلود میکنم این شبیه ساز میتونه اینر=ترنت ADSL رو بشناسه و باهاش به برنامه های مثل واتس آپ و تلگرام وصل شد؟

tranceyou
09-03-2016, 15:33
دارم اینو که گفتین دانلود میکنم این شبیه ساز میتونه اینر=ترنت ADSL رو بشناسه و باهاش به برنامه های مثل واتس آپ و تلگرام وصل شد؟

دوست عزیزم سلام

پیشنهاد من به شما برای یک شبیه ساز اندروید روی ویندوز هم xp و هم ویندوز های 7 و 8 و 10 برنامه ای هست به نام Droid4X

شما با این برنامه میتونید بدون محدودیت و خیلی خیلی راحت بدون افت سرعت سیستم ازش استفاده کنید و تمامی برنامه های

اندروید روش نصب کنید ، اسکرین شاتی از برنامه رو براتون میذارم که خودم نصب و برنامه هایی رو درونش دارم.

EHSANRF
09-03-2016, 15:35

بله به راحتی تمام.
بعد از استفاده از این نرم افزار، بقیه شبیه سازها رو دور انداختم

روانپریش
10-03-2016, 00:31
الان نسخه 2.5 هست
بسیار عالیه

دوست عزیز ممنون روی سیستمم جواب داد خیلی عالیه :n12:
فقط یه مشکل دارم واتس آپ رو نصب کردم به تاریخ و ساعت سیستم ایراد میگیره چیکار کنم مشکلش برطرف شه؟

EHSANRF
10-03-2016, 01:15
دوست عزیز ممنون روی سیستمم جواب داد خیلی عالیه :n12:
فقط یه مشکل دارم واتس آپ رو نصب کردم به تاریخ و ساعت سیستم ایراد میگیره چیکار کنم مشکلش برطرف شه؟

خواهش.
خوشحالم که استفاده کردین و راضی بودین ( چون خیلی ها کورکورانه از بقیه شبیه سازها تعصبی و غیرمنطقی طرفداری میکنن)
دقیقا مثل گوشیه، برو تو تنظیمات و ساعتش رو از اتوماتیک دربیار بذار رو تایم ایران. همین

M.Sadegh.M
10-03-2016, 01:25
بله به راحتی تمام.
بعد از استفاده از این نرم افزار، بقیه شبیه سازها رو دور انداختم

دوست عزیز nox app player را هم امتحان کردید؟
من الان دارم راضیم فکر کنم از MEmu بهتر باشه.

EHSANRF
10-03-2016, 08:49
دوست عزیز nox app player را هم امتحان کردید؟
من الان دارم راضیم فکر کنم از MEmu بهتر باشه.

بله داداش، همه رو یک به یک تست کردم . نتیجه نهایی MEmu بود :n12:

روانپریش
10-03-2016, 14:28
بله داداش، همه رو یک به یک تست کردم . نتیجه نهایی MEmu بود :n12:

دوست عزیز اینو نصب کردم اما بعد از چند دقیقه همش ارور میده و ریستارت میشه بعد اصلا نمیتونم باهاش به نت وصل بشم انگار قسمت نیست یه شبیه ساز خوب گیر من بیاد:n30:

EHSANRF
10-03-2016, 20:02
دوست عزیز اینو نصب کردم اما بعد از چند دقیقه همش ارور میده و ریستارت میشه بعد اصلا نمیتونم باهاش به نت وصل بشم انگار قسمت نیست یه شبیه ساز خوب گیر من بیاد:n30:
احتمالا شبیه ساز دیگه ای نصب داری!
من دارم با ویندوز 7 و 2 گیگ رو و CPU E7300 دقیقا مثل فبلت NOTE 5 ازش استفاده میکنم.
اینترنتم هم ADSL هست

روانپریش
11-03-2016, 00:17
احتمالا شبیه ساز دیگه ای نصب داری!
من دارم با ویندوز 7 و 2 گیگ رو و CPU E7300 دقیقا مثل فبلت NOTE 5 ازش استفاده میکنم.
اینترنتم هم ADSL هست
نه هیچ شبیه ساز دیگه ای روش نصب ندارم فقط همین یه دونه

EHSANRF
11-03-2016, 09:07
نه هیچ شبیه ساز دیگه ای روش نصب ندارم فقط همین یه دونه

عجیبه! مشکل از ویندوزته، رو یه سیستم پنتیوم 4 قدیمی هم عین برق داره کار میکنه

روانپریش
11-03-2016, 10:48
عجیبه! مشکل از ویندوزته، رو یه سیستم پنتیوم 4 قدیمی هم عین برق داره کار میکنه
ویندوزم ایکس پی سرویس پک 3 هست مشخصات سخت افزار سیستم رو هم که گذاشتم
به نظرتون درایور کارت گرافیکم رو آپدیت کنم درست میشه؟

EHSANRF
11-03-2016, 11:19
ویندوزم ایکس پی سرویس پک 3 هست مشخصات سخت افزار سیستم رو هم که گذاشتم
به نظرتون درایور کارت گرافیکم رو آپدیت کنم درست میشه؟

یه عکس از ارور و وضعیت بگیر بفرست تا چک کنیم
اینطوری نمیشه گفت

روانپریش
11-03-2016, 12:56
بعد از نصب کلی شبیه ساز اخرش بلو استکس روی سیستمم نصب شد
تنظیمات بهینه برای بلو استکس رو کسی داره؟

روانپریش
20-03-2016, 13:08
دوستان کسی با AMIDuOS تونسته اندروید رو کنار ویندوز نصب کنه ؟
اینم لینکش:

Pr0m3en
26-03-2016, 08:19
درود
bluestacks