ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عکس از سیستم با حجمهای بیشتر از 10 ترابایت

ata.royalfalcon
04-03-2016, 12:57
اگر سیستمتان بیشتر از ده ترابایت حجم هارد دیسک داره ، میتونید از داخل و خارج سیستم عکس بگیرید و در این تاپیک قرار بدید . یه بحث و تبادل نظر هم درباره اینجور سیستمها هم میکنیم :n01: .

چندتا قانون :

1. حداقل حجم قابل قبول برای گذاشتن عکس در این تاپیک ، ده ترابایت (10TB) هست .
2. چند عکس بگیرید و در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آپلود کنید . سعی کنید حجم عکسها کم باشه بدون اینکه به کیفیت عکس لطمه ای وارد بشه . بصورت Thumbnail هم میتونید بذارید اگر حجم عکسها بالاست .
3. ذکر مشخصات سیستم به شکل زیر :

Case
PSU
Motherboard
CPU
RAM
GPU
Optical Drives
Operating System
اگر از RAID استفاده کردید یه توضیحی در موردش بدید . مثلاً اگر کارت RAID خریدید چه مدلی هست و چه مشخصاتی داره و یا اینکه از قابلیت RAID مادربرد و سیستم عامل استفاده میکنید و حالتهای دیگه .
Hard Drives (شامل مدل نامبر)

4. یه توضیحی در مورد سیستم بدید و اینکه چه استفاده هایی دارید مثلاً HTPC هست ، فایل سرور هست و ...
5. اگر پستی رو نقل رو قول میکنید که عکسهای زیادی داره حتماً عکسها رو حذف کنید یا تو اسپویلر بذارید تا اسکرول موس زود خراب نشه ! همچنین اگر آرشیو فیلم و سریال دارید میتونید در تاپیک زیر لیست فیلم و سریالهایی که دارید رو بذارید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم عکس سیستم من .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آپدیت بعد از خرید چهارمین هارد دیسک :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات :

Case = Cooler Master N300
PSU = Green 650W ZS
Motherboard = ASRock Z97 Extreme6
CPU = Intel Pentium G3240
RAM = 4GB / 1333mhz
GPU = Intel HD Graphics
Optical Drives = External HP 556s Slim DVD Writer
Operating System = Windows 10 Enterprise
RAID = NONE
Hard Drives

3x 6TB, 5400RPM, SATAIII, Western Digital
2x 3TB, 5400RPM, SATAIII, Western Digital
1x 1.5TB, 7200RPM, SATAIII, Seagate

Total=25.5TB
مدل نامبرها در عکس زیر دیده میشه .

توضیحات :

1. از این سیستم فقط برای آرشیو دیتا و بکآپ استفاده میشه و استفاده دیگه ای نداره .
2. به جای رایترها هم از محفظه کشویی هارد دیسک Green SNT-2131 استفاده شده تا امکان نصب هارد دیسکهای بیشتر فراهم بشه . این مدل ساخت کمپانی Chieftec هست که دیگه تولید نمیشه البته در اینترنت مدلهای زیباتری هم دیدم که متاسفانه در بازار پیدا نکردم . LED خود کیس آبی رنگه ولی چراغ جلوی این محفظه هارد دیسک زرد رنگ هست که تو ذوق میزنه ! یه رایتر اکسترنال هم از قبل داشتم که در مواقع ضروری استفاده میشه تا الان هم فقط یکبار مجبور شدم از این رایتر اکسترنال استفاده کنم اونهم درایورهای مربوط به مادربرد بود .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3. مادربرد خیلی خوبی هم انتخاب کردم . شش عدد SATAIII مربوط به Intel Z97 و دو کنترلر ASMedia ASM1061 که هرکدام دوتا پورت SATAIII رو پشتیبانی میکنند جمعاً ده عدد SATAIII که دیگه نیازی به خرید کارت SATA در آینده نخواهد بود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4. قبلاً اطلاعات روی هارد دیسکهای اکسترنال ذخیره میشدند ولی از وقتی که دو عدد از هاردهای اکسترنال به مشکل برخوردند تصمیم گرفتم یه سیستم جدید تهیه کنم برای بکآپ و داشتن نسخه دوم . البته خود هارد دیسکها مشکلی نداشتند فقط قسمت SATA to USB دچار مشکل شده بودند که از باکس خارج شدند و بصورت اینترنال استفاده میشوند (سه ترابایتیها) .
5. هارد دیسک سیگیت که از سری 7200.11 و قدیمی هستند وضعیت خوبی نداره و فعلاً بطور موقت برای ویندوز استفاده میشه . بعداً بودجه فراهم بشه شاید درایو M.2 تهیه کنم که روی مادربرد نصب تا یکی از پورتهای SATA مادربرد آزاد بشه .
6. در مورد کیس هم سعی کردم مدلی رو انتخاب کنم که علاوه قیمت و کیفیت مناسب ، امکان نصب هارد دیسک به تعداد بالا هم داشته باشه . این مدل قابلیت نصب هشت هارد دیسک بدون نیاز به هیچ گونه تبدیلی رو داره .
البته این کیس دو نکته منفی هم داره ؛ اول اینکه به سوراخ وسط هارد دیسک پیچ میخوره و هارد دیسک های پرظرفیت (فعلاً هشت ترابایت به بالا) همانطوریکه در عکس زیر دیده میشه سوراخ وسط برای پیچ کردن رو ندارند . نکته منفی دوم Cable management نسبتاً ضعیف این کیس هست .
7. تا جایی که ممکن بود سعی شده تعداد هارد دیسکها کم ولی بیشترین حجم رو داشته باشند . اون سه ترابایتیها هم مربوط به اکسترنالهایی بودند که از قبل داشتم .

DaRiOuShJh
05-03-2016, 16:21
به به به، بسیار عالی
من که سیستم های خودم رو هم طرفای 5-6 ترابایت هارد دارن در نتیجه نمیتونم تصویری بزارم.
اگر خواستید میتونم از سرور های شرکت عکس بزارم:n02:البته به رک ها هم دسترسی مستقیم ندارم چند وقتیه

sasan7khat
08-03-2016, 23:50
سلام اینم کیس کاری من
4 تا هارد 4 ترا بنفش وسترن + 1 عدد اس اس دی 512 + مادر بورد ایسوس زد 97 دلوکس
و 16 گیگ رم ای دیتا با باس 2400 + پاور 700 وات
اینو باید بگم این مادر برد منو واقعا از مارک ایسوس نا امید کرد
اول همه 16 ترا رید 0 کرپم ولی ویندوز روش نصب نمیشد چون تا 2 ترا بیشتر رو برای ویندوز
قبول نمی کرد خلاصه با بدبختی و ساختن بوت 64 بیت نصب شد اما این سری مادر بد ایسوس مورد
دارن تو نت سرچ بزنین میبینی خود به خود یکی از ساتا ها رو نمیشناسه بعد از ریبوت کردن خلاصه
چون من نیاز به حجم بالایی برای حافظه درایو سی داشتم اینکارو کردم که نشد و در نتیجه یه اس اس دی هم گرفتم
اینم عکس ار سیستمم

خوب من نرم افزار کار موبایلم به خاطر تعداد مدل های زیاد گوشی ها و رام هایی که هر روز میاد
مجبورم فضای زیادی داشته باشم بدبختانه هارد به صورت یک درایو رو مادر بورد من جواب نداد
اگه به صورت یک پارچه و یک درایو بود راحتر بودم

ata.royalfalcon
09-03-2016, 09:16
@sasan7khat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بنظر میرسه ورژن بایوس مادربرد مربوط به 2014 باشه (قسمت Bios Type) . سایت ASUS رو برای این مدلی که دارید بررسی کردم و ورژن جدیدتر هم موجوده (Improve system stability) و پیشنهاد میکنم آپدیت کنید شاید مشکل عدم شناسایی یکی از پورتهای SATA بعد از ریبوت سیستم برطرف بشه .

در هنگام آپدیت حتماً دقت و احتیاط کنید تا مشکلی پیش نیاد .

m.b.z
09-03-2016, 23:14
من حدود 60 ترا هارد دارم
فقط هنوز دوربین مناسب برای عکس گرفتم و وقت مناسب برای باز کردن کیس ندارم
فعلا عکس ار My Computer میذارم و در وقت مناسب از هارد ها و مشخصات سیستم هم عکس میذارم
مدل هارد ها هم توی اسمشون معلومه

sasan7khat
10-03-2016, 00:06
من فقط فکر کردم هارد کیس قبول خخخخ
اکسترنالامو حساب نکردم

ata.royalfalcon
24-04-2016, 21:35
دیرور یه هارد دیسک شش ترابایتی WD Blue خریدم . تا الان چهار عدد شش ترابایت روی سیستم نصب هست به اضافه یکعدد سه ترابایت و یک هارد دیسک سیگیت 7200.11 قدیمی که برای ویندوز هست .

4x 6TB, 5400RPM, SATAIII, Western Digital
1x 3TB, 5400RPM, SATAIII, Western Digital
1x 1.5TB, 7200RPM, SATAIII, Seagate

Total=28.5TB

فرم و حالت قسمت پشت هارد دیسک جدید (عکس سمت راست) یکم به شش ترابایتی هایی که قبلاً خریده بودم فرق میکنه (عکس سمت چپ) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چهار هارد دیسک شش ترابایتی در کنار هم :n02:

اینو هم بگم که یکی از WD Green طوری به مشکل برخورد که دیگه غیر قابل استفاده هست . به همین خاطر از سیستم خارج کردم . مشکلش این هست که سرعت Read بسیار پایین اومده و گاهی اوقات سیستم به حالت هنگ میره ولی سرعت Write در تمام قسمتهای مدیا کاملاً خوب و بدون مشکل هست . یعنی اگر کل هارد دیسک رو Zero Fill کنید هیچ مشکلی دیده نمیشه و سرعت خوب هست ولی سرعت Read بسیار بد هست . این یه مریضی شایعی هست که در بیشتر وسترن دیجیتالهای سری Green دیده میشه و علتش وجود مشکل در Firmware هست که با ابزارهای خاص میشه درستش کرد .

m.b.z
30-04-2016, 19:01
من حدود 60 ترا هارد دارم
فعلا عکس ار My Computer میذارم و در وقت مناسب از هارد ها و مشخصات سیستم هم عکس میذارم

تکمیل پست
در ضمن یک هارد 4 ترا هم به قبلی ها اضافه شده

به جا برای هارد سفارش دادم که اگر رسید دستم یک عکس هم از اونا میذارم

ata.royalfalcon
30-04-2016, 19:11
تکمیل پست
در ضمن یک هارد 4 ترا هم به قبلی ها اضافه شده

به جا برای هارد سفارش دادم که اگر رسید دستم یک عکس هم از اونا میذارم

از USB Hub استفاده میکنی یا از کارتهای USB که روی اسلات مادربرد نصب میشه ؟

m.b.z
30-04-2016, 19:17
از USB Hub استفاده میکنی یا از کارتهای USB که روی اسلات مادربرد نصب میشه ؟

از کارت USB
چون هاب هایی که هاردهای بالای 4 ترا رو ساپورت کنه گرونه متاسفانه
قبلا D-Link که دارای 2 پورت usb3 بود استفاده میکردم
ولی اخیرا یه کارت گرفتم که دارای 4 پورت هست
جدیدا هم دیدم که کارتی اومده که 5 عدد برای پشت کیس رو ساپورت میکنه و 2 عدد هم برای جلوی کیس داره
که احتمالا اونو بگیرم

m.b.z
21-08-2016, 15:29
من حدود 60 ترا هارد دارم

2تا هارد 4 ترا دیگه هم به سیستم اضافه شده
فقط دوستان میدونین بعد از آخرین اسم درایو یعنی Z چه اتفاقی میفته؟

سعید سیستم
21-08-2016, 16:13
2
فقط دوستان میدونین بعد از آخرین اسم درایو یعنی Z چه اتفاقی میفته؟

من این سوال رو از تچ مایکروسافت پرسیدم

Question

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] soft.com%3a443%2fForums%2fwindows%2fen-US%2ff7079c92-b263-479a-9732-2f0fa4fb862c%2fdrive-letter-after-z%3fforum%3dw8itprogeneral%26prof%3drequired)
What will happen if you have partitions on your hard drive from A to Z and you add a new one?
​Answers

A to Z is all you get for drive letters, but you can mount drives under empty folders in NTFS:
Good luck!

m.b.z
21-08-2016, 16:26
من این سوال رو از تچ مایکروسافت پرسیدم

Question

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] soft.com%3a443%2fForums%2fwindows%2fen-US%2ff7079c92-b263-479a-9732-2f0fa4fb862c%2fdrive-letter-after-z%3fforum%3dw8itprogeneral%26prof%3drequired)
What will happen if you have partitions on your hard drive from A to Z and you add a new one?
​Answers

A to Z is all you get for drive letters, but you can mount drives under empty folders in NTFS:
Good luck!

در حقیقت اینطوری اون هارد یا درایو به صورت یه فولدر توی یکی دیگه از هاردها مونت میشه درسته؟

ata.royalfalcon
03-01-2017, 10:55
کارهایی که انجام دادم :

1. خرید M8PeG PCIe NVMe 128GB پلکستور . این باعث میشه یه پورت SATA آزاد بشه .
البته این مادربرد دو عدد سوکت M.2 داره . اگر Ultra M.2 Socket اشغال بشه PCIE2 به حالت 8× و PCIE4 به حالت 4× میره که در این حالت هیچ پورت SATA از کار نمیافته ولی اگر (M.2_SSD (NGFF اشغال بشه دو پورت SATA و همچنین SATA Express از کار میافته .
2. خرید BitFenix ALCHEMY Sleeved Cable 8Pin EPS BLACK . این رو برای رد کردن کابل برق CPU از پشت سینی کیس خریدم . البته خود کیس جایی برای رد کردن کابل از پشت نداره بلکه از بین فاصله یک سانتی متری بین مادربرد و سینی پشتی کیس رد شده :n02:
3. خرید کابل SATA مشکی رنگ که کانکتورها زاویه 90 درجه دارند .
4. خرید دو عدد HDD Mobile Rack ORICO 1105SS . کیفیت و شکل ظاهری نسبت به HDD rack قبلی که داشتم کمی بهتر هست ولی بازهم مشکلاتی داره و با دقت ساخته نشده مثلاً بعضی قسمتهای رویی که در معرض دید هم هست جای چسپ حرارتی مونده . Rack قبلی رو برای خارج از کیس استفاده خواهم کرد .
چهار هارد دیسک آخر (ردیهای پایین) موقتی و فقط برای پرکردن جای خالی و بررسی نحوه Cable management هست که بعداً برداشته میشه .

یه Breadboard کوچک و Dip switch و تعدادی Jump Wire هم خریدم . برای اینکه بتونم خارج از کیس جامپرهای Power-up in standby ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو فعال کنم تا زمانیکه سیستم رو روشن میکنم تمام هارد دیسکها شروع بکار نکنند مگر هارد دیسکهایی که مورد نیاز هست . البته این قابلیت در همه هارد دیسکها وجود نداره .

mahan999
03-01-2017, 17:16
من حدود 60 ترا هارد دارم

آقا شما مصرفتون از این همه فضا برای چی هست ؟ فروشنده دیتا هستید ؟

ata.royalfalcon
28-05-2017, 21:07
اضافه شدن هارد دیسک هشت ترابایتی WD Red به سیستم .
به استثنای SSD ، حجم کل هارد دیسکها 44 ترابایت هست (6 تا شش ترابایت و یک عدد 8 ترابایت) .

sasan7khat
29-05-2017, 09:32
با سلام
casae : x8 raprator
mb : giga z270x-gaming7
ram : 32 gig bus 2400
cpu : 6700 k
power : green 1450 wat
دو عدد ssd 960 evo 250 gig
چون قویترین اس اس دی همین بود تو ایران تصمیم گرفتم سیستم تازه کنم
جالب بدونین 20 دروز مونده به عید گرفتم سی پی یو الان 7700 اومده و 400 تومن از زمانی که من گرفتم ارزونتر
اس اس دی ها با دوبار ریست تنظیمات کارخانه بایوس کلا سوخت (خاک برسر سامسونگ ) این از این اونم از نوت 7 هاش که میترکید اس اس دی هاروفرستادم گارانتی
رفت برای 13 به بعد یکی از دوستام گفت این اس اس دی ها ورژن کامل نیستن (بتا ورژن ) و تا کاملشون بیاد این ایرادات رو دارن !!!!!!!!!!!!!!
ولی وقتی از گارانتی بیاد میفروشمشون و یه چیز ارزونتر میگیرم چون قبل از این که به باد فنا بره وقتی باهاش کار میکردم تو تسک منیجر
موقع واتر مارک کانورت فقط 10 مگ از سرعت هارد استفاده میشد 3200 مگو می خوام چیکار
فقط موندم کارت گرافیک کوادرو بگیرم یا 1080 یا rx یا فایر پرو

و در آخر یه سوال داشتم برد من دوتا سنسور به صورت کابلی داشت من موندم کجا استفاده کنم از این سنسورا گذاشتم ما بین فن های
خنک کننده سی پی یو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

sasan7khat
29-05-2017, 09:40
کارهایی که انجام دادم :

1. خرید M8PeG PCIe NVMe 128GB پلکستور . این باعث میشه یه پورت SATA آزاد بشه .
البته این مادربرد دو عدد سوکت M.2 داره . اگر Ultra M.2 Socket اشغال بشه PCIE2 به حالت 8× و PCIE4 به حالت 4× میره که در این حالت هیچ پورت SATA از کار نمیافته ولی اگر (M.2_SSD (NGFF اشغال بشه دو پورت SATA و همچنین SATA Express از کار میافته .
2. خرید BitFenix ALCHEMY Sleeved Cable 8Pin EPS BLACK . این رو برای رد کردن کابل برق CPU از پشت سینی کیس خریدم . البته خود کیس جایی برای رد کردن کابل از پشت نداره بلکه از بین فاصله یک سانتی متری بین مادربرد و سینی پشتی کیس رد شده :n02:
3. خرید کابل SATA مشکی رنگ که کانکتورها زاویه 90 درجه دارند .
4. خرید دو عدد HDD Mobile Rack ORICO 1105SS . کیفیت و شکل ظاهری نسبت به HDD rack قبلی که داشتم کمی بهتر هست ولی بازهم مشکلاتی داره و با دقت ساخته نشده مثلاً بعضی قسمتهای رویی که در معرض دید هم هست جای چسپ حرارتی مونده . Rack قبلی رو برای خارج از کیس استفاده خواهم کرد .
چهار هارد دیسک آخر (ردیهای پایین) موقتی و فقط برای پرکردن جای خالی و بررسی نحوه Cable management هست که بعداً برداشته میشه .

یه Breadboard کوچک و Dip switch و تعدادی Jump Wire هم خریدم . برای اینکه بتونم خارج از کیس جامپرهای Power-up in standby ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو فعال کنم تا زمانیکه سیستم رو روشن میکنم تمام هارد دیسکها شروع بکار نکنند مگر هارد دیسکهایی که مورد نیاز هست . البته این قابلیت در همه هارد دیسکها وجود نداره .

مدل کیستون چی که 8 تا 2.5 اینچی جای هارد داره فکر کنم از x8 من ارزونتره تازه مال من 7 تا جای هار د داره خخخخخخ
والا این ام تو پدر مارو دراورد تو مادر برد من M2M_32G/M2P_32G دوتاس وقتی که 960 اووو سامسونگ انداختم بعضی از ساتاها از کار افتاد
و بعد از سوختنش بیخیال شدم هرکی خواست بگه دوتا دارم از گارانتی اومده نوی نو

راستی بیشترین نوع فایل ارشیوی شما چی ؟
اونقدر با ساتا دردسر کشیدم که دیگه هاردهای usb ترجیح میدم مخصوصا که 8 ترا 1100
دوست داشتم محیط میزم تمیز باشه و از یو اس بی استفاده نکنم ولی انگار چاره ای ندارم

ata.royalfalcon
03-06-2017, 22:09
مدل کیستون چی که 8 تا 2.5 اینچی جای هارد داره فکر کنم از x8 من ارزونتره تازه مال من 7 تا جای هار د داره

Cooler master N300 . برای من خیلی مهم بود که کیس بزرگ نباشه یعنی از سری mid tower باشه (چون فضای کافی ندارم) و اینکه تا جایی که ممکنه بیشترین ظرفیت نصب هارد دیسک رو داشته باشه . الان طراحی بیشتر کیسها به سمتی رفته که فضای بیشتر برای گرافیک و واتر کولرهای عظیم الجثه فراهم رو میکنن و هارد دیسک هم در قسمت پایین کیس کنار پاور مخفی میشه !

البته این نحوه قرار گیری هارد دیسک یه ایراد خیلی مهمی داره . ایرادش این هست که اگر بخوام یه هارد دیسک رو خارج کنم باید کابلهای برق و دیتای هارد دیسک بالا و پایین رو باز کنم . البته خب قرار نیست هارد دیسک دوباره از کیس خارج بشه .

کیسهایی مثل Fractal Design Define واقعاً ایده آل هست چون هارد دیسک طوری قرار میگیره که نصب و خارج کردن خیلی راحت انجام میشه و اینکه سیمها و کابلها در سمت پشتی کیس مخفی میشن . ولی حیف که تو بازار نتونستم پیدا کنم .

والا این ام تو پدر مارو دراورد تو مادر برد من M2M_32G/M2P_32G دوتاس وقتی که 960 اووو سامسونگ انداختم بعضی از ساتاها از کار افتاد

خب بعضی مادربردها (مثل مادربردی که دارم) در صورت استفاده از Ultra M.2 Socket هیچکدام از پورتهای SATA از کار نمیافته ولی باعث میشه PCIE2 از 16× به 8× و PCIE4 از 16× به 4× تبدیل بشه (پهنای باند کمتر میشه) .

البته این مادربرد دو سوکت برای M.2 داره . وضعیت سوکت اول که اشاره کردم ولی اگر سوکت دوم اشغال بشه دو پورت SATA از کار میفته .

راستی بیشترین نوع فایل ارشیوی شما چی ؟

بیشتر فیلم هست ، انیمه و ...

اونقدر با ساتا دردسر کشیدم که دیگه هاردهای usb ترجیح میدم مخصوصا که 8 ترا 1100
دوست داشتم محیط میزم تمیز باشه و از یو اس بی استفاده نکنم ولی انگار چاره ای ندارم

مگه هنوز اون مشکل عدم شناسایی بعضی SATA رو روی این سیستم جدید هم دارید ؟
اتفاقاً باید بگم که این روش آرشیو دیتا یعنی استفاده از PC بسیار کارآمدتر هست . تمیز و مرتب بودن ، امنیت بیشتر و در دسترس بودن همه اطلاعات به طور یکجا و ... از محاسن این روش آرشیو دیتا هست .

اینهم خرید جدید من برای این PC :

فن ThermalRight TY143 140mm برای نصب روی درب کناری کیس . چون دمای SSD (که مقابل ورودی فن درب کیس هست) زمانیکه فن روی درب کیس روشن باشه کاهش چمشگیری داره . هیتسینک چیپست Z97 و Asmedia هم تقریباً مقابل ورودی فن درب کیس هست پس استفاده از فن ضرورت داره گرچه گرد و خاک وارد کیس میکنه (باید به فکر فیلتر ضد گرد و غبار باشم) .

این فن دو Ball Bearing داره و PWM هست . این مادربرد هم دو هدر PWM داره که یکی برای فن CPU استفاده شده و دومی هم برای این فن خواهد بود که بشه سرعتشو تنظیم کرد .

sasan7khat
07-06-2017, 21:15
ممنون از بابت پاسخ
به نظر من 300 تومن ارزش نداره برای این که هاردها راحت دربیاد چون به ندرت هاردها جا ب جا میشه من اولین الویتم
جای هارد با تعداد بالا بود که
X8 Raptor گرفتم درست امکانات دیگه جانبی داره و الویت اول من تعداد جای هارد بود اگه اون موقع خرید کیس مدل شمارو میدیدم
حتما اونو میگرفتم چون 300 ارزونتره و فکر نمی کنم هاب بالای کیس
X8 Raptor و دراومدن راحت هاردها و یکی دو فن بیشتر ارزش 300 تومن بیشتر رو داشته باشه
ماسوای این که این کیس خیلی بزرگ راحت میشه گفت دوتای کیس های معمولی

بله مشکل عدم شناسسی پورت ساتا هاردها با وصل شدن هارد nvme 960 pro سامسونگ باز سرجاش بود که من تو خرید بعدی دیگه nvme نگرفتم و از محصولات adata یه
هارد m2 ساده گرفتم

تو دفترچه مادربر منم درست مثل مادر برد شما ذکر کرده نحوه عملکرد m2 هارو ولی در عمل چیزه دیگیری بود