ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حساسیت داشتن نسبت به بعضی صداها!

روانپریش
04-03-2016, 12:10
سلام به اساتید و سروران گرامی
من همیشه از وقتی که یادمه و خودمو شناختم نسبت به بعضی صداها حساسیت داشتم و حرص میخوردم و یه حالت خیلی بدی بهم دست میداد
مثلا صدای تخمه شکستن کسی یا صدای کشیدن نخ دندون یا صدای خنده های بلند یا صدای دهان کسی موقع غذا خوردن
با این صداها به شدت تحریک میشم و حال روحیم خیلی بد میشه باید سریع از اون محیط دور بشم به نظرتون این چه مشکلی میتونه باشه؟

Pr0m3en
04-03-2016, 12:42
سلام به اساتید و سروران گرامی
من همیشه از وقتی که یادمه و خودمو شناختم نسبت به بعضی صداها حساسیت داشتم و حرص میخوردم و یه حالت خیلی بدی بهم دست میداد
مثلا صدای تخمه شکستن کسی یا صدای کشیدن نخ دندون یا صدای خنده های بلند یا صدای دهان کسی موقع غذا خوردن
با این صداها به شدت تحریک میشم و حال روحیم خیلی بد میشه باید سریع از اون محیط دور بشم به نظرتون این چه مشکلی میتونه باشه؟
درود
کاملا عادیه.
هر بدنی نسبت یه صداهائی و یه فرکانسی حساسه.
یادمه استاد ریاضیمون یه داستانی تعریف میکرد سره اینکه یکی از بچه ها با گچ بازی میکردن :
میگفت که یه سگ رو برداشتن برای تست و فرکانس مخالف بدنش رو بهش دادن و کل استخون هاش در جا پور شده و یه تیکه گوشت مونده.

روانپریش
04-03-2016, 15:08
ایا درمانی داره این حساسیت و تحرک پذیری

laxer
04-03-2016, 16:11
شما که داروی اعصاب زیاد مصرف کردید در این رابطه تاثیری + هم داشته؟

روانپریش
04-03-2016, 21:56
شما که داروی اعصاب زیاد مصرف کردید در این رابطه تاثیری + هم داشته؟

اخه من فقط ضد افسردگی مصرف کردم نه زیاد تاثیری نداشت

laxer
05-03-2016, 17:22
اگر مشکل شما علامت دار بشه باید به روانپزشک مراجعه کنید ، به احتمال زیاد آنتی سایکوتیک آتیپیک تجویز میکنه.

روانپریش
20-03-2016, 14:13
اگر مشکل شما علامت دار بشه باید به روانپزشک مراجعه کنید ، به احتمال زیاد آنتی سایکوتیک آتیپیک تجویز میکنه.

آنتی سایکوزها اعتیاد آور هستن؟

laxer
21-03-2016, 14:58
خیر ، حتی اثر مواد اعتیاد آور رو تا حدودی خنثی میکنند.