مشاهده نسخه کامل
: خرید 50 اینچ سامسونگ ju6990 یا ال جی uf850
irajchevelle
02-03-2016, 19:22
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم انجمن.
دوستان بین این دومدل کدوم از لحاظ کیفیت تصویر شبکه های داخلی. اچ دی. فول اچ دی و بعد فور 4 بهتره.
از لحاظ سرعت تصویر بهتره...
خرابی کمتر.
تصویر دو بعدی بهتر از لحظ عمق رنگ مشکی...
در کنار این دومدل هایسنس پنجاه k321 مورد نظر هست که 4k هست تصویرشو از نزدیک دیدم خوب بود.
حالا دوستان گلم راهنمایی کنن بی زحمت
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم انجمن.
دوستان بین این دومدل کدوم از لحاظ کیفیت تصویر شبکه های داخلی. اچ دی. فول اچ دی و بعد فور 4 بهتره.
از لحاظ سرعت تصویر بهتره...
خرابی کمتر.
تصویر دو بعدی بهتر از لحظ عمق رنگ مشکی...
در کنار این دومدل هایسنس پنجاه k321 مورد نظر هست که 4k هست تصویرشو از نزدیک دیدم خوب بود.
حالا دوستان گلم راهنمایی کنن بی زحمت
سلام دوست خوب
در یک کلام اگه تلوزیون ایرانو میخوای سامسونگ بهتره
سامسونگ کیفیت پایینی داره.خرابی سامسونگ بعد از چند ماه خودش را نشان می دهد .سام سرویس هیچ خدماتی نمیده !نمونش خود من الان سه ماه بیشتر تی وی به علت خرابی پنل و نبود پنل تو نمایندگی داره خاک میخوره ! هر چی به سام سرویس میگم پس پنل چی شد میگن پیگیری میکنم رسما مسخره میکنن.انشاله هفته دیگه میرم تعزیرات ازشون شکایت میکنم .دوستانی که خیلی اصرار به خرید سامسونگ با گارنتی سام سرویس دارید به سه نکته حتما توجه کنید:
1- حتما فاکتور خرید را از نمایندگی بگیرید و نگهداری کنید2- حتما برگه نصب تی وی توسط نمایندگی را از نصاب بگیرد و نگهدارید کنید.3- برگ گارنتی را گم نکنید
چون وقتی بخواهید ازشون تو تعزیرات شکایت کنید این 3 برگه را میخان.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
irajchevelle
04-03-2016, 20:19
سامسونگ کیفیت پایینی داره.خرابی سامسونگ بعد از چند ماه خودش را نشان می دهد .سام سرویس هیچ خدماتی نمیده !نمونش خود من الان سه ماه بیشتر تی وی به علت خرابی پنل و نبود پنل تو نمایندگی داره خاک میخوره ! هر چی به سام سرویس میگم پس پنل چی شد میگن پیگیری میکنم رسما مسخره میکنن.انشاله هفته دیگه میرم تعزیرات ازشون شکایت میکنم .دوستانی که خیلی اصرار به خرید سامسونگ با گارنتی سام سرویس دارید به سه نکته حتما توجه کنید:
1- حتما فاکتور خرید را از نمایندگی بگیرید و نگهداری کنید2- حتما برگه نصب تی وی توسط نمایندگی را از نصاب بگیرد و نگهدارید کنید.3- برگ گارنتی را گم نکنید
چون وقتی بخواهید ازشون تو تعزیرات شکایت کنید این 3 برگه را میخان.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر از دوستم بابت در میون گذاشتن تجربشون.
اگه از برند سامسونگ وارداتی بگیریم چطور؟؟؟
نظرم روی 50 اینچ سامسونگ مدل ju7000 . که وارداتیه از مرز ب.ا.ن.ه و گ.ن.ا.و.ه
Babak TechCom
05-03-2016, 02:39
سلام
دوست عزیز من هم دنبال تی وی هستم
تو بانه دنبال 55ju7000 گشتم متاسفانه نتونستم پیداش کنم اما تو انجمن و نت تعریفش زیاده
ال جی مدل 850 اصلا نخرید به جاش 950 بگیرید. من تصویر دو تاشو (850 و 950 مدل 55 اینچ) کامل کنار هم مقایسه کردم تصویر 950 بسیار روان تر و با کیفیت تر بود فقط نور 850 زیاد بود و تصویرش خیلی رنگ رفته بود
تو صحنه اسامی بازیگرای آخر فیلم 850 کاملا پرش تصویر داشت اما 950 اصلا و هر دو به یه سورس بلوری وصل بودن
موفق باشید
hbm_7052
06-03-2016, 15:13
من 55ju7960 رو 4900 گرفتم خيلي عاليه
55 اينج 4k هست 3d هم داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.