PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع مودم های TP-LINK

Milad4171
02-03-2016, 17:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TP-LINK یک شرکت تولیدکنندهٔ محصولات شبکه‌های رایانه‌ای بنیانگذاری‌شده در ۱۹۹۶میلادی در چین است

کمپانی TPLink تولیدکننده جهانی تجهیزات شبکه است که کالاهای آن در بیش از ۱۲۰ کشور دنیا در دسترس است. این شرکت در زمینه وایرلس، ADSL، روتر، سوئیچ، دوربین‌های IP، پاورلاین، پرینت سرور، مبدل‌های رسانه‌ای و آداپتورهای شبکه فعال است.

سایت اصلی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نماینده های ایران

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لطفا مباحث و مشکلات خود را در ارتباط با مودم های TP-LINK در این تاپیک مطرح کنید.

SARDAR NOPO
24-03-2016, 13:30
سلام . دلیل عدم ساپرت پی سی از مودم چیست ؟ به اینصورت که با موبایل به اینترنت میره ولی با کامپیوترنمیشه و پایین دسکاپ علامت ضربدر میاد .

تاحالا دوبار این طور شده بود .با نصب ویندوز برطرف شد . باتشکر

محمد7966
24-03-2016, 13:44
سلام . دلیل عدم ساپرت پی سی از مودم چیست ؟ به اینصورت که با موبایل به اینترنت میره ولی با کامپیوترنمیشه و پایین دسکاپ علامت ضربدر میاد .

تاحالا دوبار این طور شده بود .با نصب ویندوز برطرف شد . باتشکر

ارور یابی کنید ببینید چی مینویسه

منظورم اینه که تو خود ویندوز 7 trouble shoot که میزنید ارورش چی مینویسه

نکته دوم اینه که اگر فیلت ر شکن استفاده میکنید ممکنه هم باعث بوجود اومدن این مشکل شده باشه

SARDAR NOPO
24-03-2016, 20:00
الان مشکلم حل شد اگه بازم شد پیام ارور رو میگم .
تعمیرکننده گفت شاید از کارت شبکه است و نصب کرد درست نشد سپس اقدام به نصب ویندوز کرد ودرست شد .
وگفت اینکه ساپورت نمیکنه یه چیز طبیعیه .
فیل - تر- سکن هم نداشتم .

هشت بهشت
30-03-2016, 11:44
سلام
این تاپیک رو من 6 سال پیش ساختم .
ببینید بد یست :
راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

faded
20-05-2016, 22:22
لطفا حذف شود

oriental81
03-06-2016, 11:55
با سلام و وقت بخیر

یک مودم TP-LINK وایرلس خریداری کرده ام. تنظیمات مودم رو هم انجام دادم. با کابل به کامپیوتر و اینترنت متصل میشه بدون هیچ مشکلی. از طریق وای فای هم به گوشی متصل و کانکت میشه ولی عملاً به اینترنت وصل نیست. حتی اون دو تا فلش هم سبز و نارنجی میشه و کار میکنه ولی نت ندارم!! مشکل چی میتونه باشه؟ سرور من آسیا تک هست

متشکرم

mishkaa
06-06-2016, 17:57
سلام
دوستان راهنمایی بفرمایید کدام مدل از مودم های تی پی لینک بهتر از بقیه است
وکلا ایا دی لینک بهتره یا تی پی لینک

ممنونم

Dr Nima
12-06-2016, 10:47
سلام
دوستان راهنمایی بفرمایید کدام مدل از مودم های تی پی لینک بهتر از بقیه است
وکلا ایا دی لینک بهتره یا تی پی لینک

ممنونم

مودم با چیپست برودکام بگیر

معرفی مودم هایی با چیپست برودکام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

KING iMAN
01-07-2016, 14:39
.:فوری:. راهنمایی برای خرید بین سه مدل مودم 4G:

:n16:

morypory
11-07-2016, 13:38
با سلام
من تا به حال 3 مدل دو عدد کارت شبکه و یک مودم ADSL از شرکت TP-Link خریدم اما متاسفانه به 3 سال نکشید که هر سه دستگاه من به طور کامل خاموش شدند و دیگر کار نمی کنند برای همین منظور در خرید روتر MR200 که مودم 4G هم هست مردد هستم کسی میتواند من را یاری نماید که واقعا مارک TP-Link همچین مشکلی دارد یا این سه محصول استثنا می باشند

hellbrain666
20-07-2016, 18:25
سلام
توی مودم های تی پی میشه دستگاه های متصل رو محدود کرد؟ محدودیت سرعت از طریق QOS یا مشابه اون

محمد7966
20-07-2016, 19:16
سلام
توی مودم های تی پی میشه دستگاه های متصل رو محدود کرد؟ محدودیت سرعت از طریق QOS یا مشابه اون

سلام

آره مودم ها تی پی هم این قابلیت رو دارند ولی بستگی به مدلش هم داره

باید بگردید یا تو دیتاشیت مودم نگاه کنید ببینید اسمی از qos اومده یا نه

گاهی خود سایتش هم میزنه که این ویژگی رو داره یا نداره

hellbrain666
20-07-2016, 19:19
سلام

آره مودم ها تی پی هم این قابلیت رو دارند ولی بستگی به مدلش هم داره

باید بگردید یا تو دیتاشیت مودم نگاه کنید ببینید اسمی از qos اومده یا نه

گاهی خود سایتش هم میزنه که این ویژگی رو داره یا نداره

یعنی توی این قسمت میشه؟

محمد7966
20-07-2016, 19:30
یعنی توی این قسمت میشه؟

آره همین جا میشه

یه صفحه هم هست که این چیزا رو توضیح داده ولی خودم تجربه نداشتم

چگونه سرعت و حجم اینترنت وایرلس مهمان را مخفیانه محدود کنیم - انزل وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EDWARD WHITE
22-07-2016, 08:00
با سلام
من تا به حال 3 مدل دو عدد کارت شبکه و یک مودم ADSL از شرکت TP-Link خریدم اما متاسفانه به 3 سال نکشید که هر سه دستگاه من به طور کامل خاموش شدند و دیگر کار نمی کنند برای همین منظور در خرید روتر MR200 که مودم 4G هم هست مردد هستم کسی میتواند من را یاری نماید که واقعا مارک TP-Link همچین مشکلی دارد یا این سه محصول استثنا می باشند
شما آخر MR200 رو خریدی یا نه ؟

hellbrain666
31-07-2016, 23:05
از طریق مرورگر های موبایل چطور میشه وارد صفحه تنظیمات مودم شد؟

محمد7966
31-07-2016, 23:09
از طریق مرورگر های موبایل چطور میشه وارد صفحه تنظیمات مودم شد؟

تو یکی از مرورگرها آدرس ورود به تنظیمات رو بنویسید میره

یعنی همون 192.168.1.1 رو وارد کنید،وارد میشه

من با گوشی امتحان کردم

hellbrain666
01-08-2016, 02:45
تو یکی از مرورگرها آدرس ورود به تنظیمات رو بنویسید میره

یعنی همون 192.168.1.1 رو وارد کنید،وارد میشه

من با گوشی امتحان کردم

با کروم اندروید که بدون http جستجوی گوگل میاد و با http هم ارور میده

شما با کدوم مرورگر باز کردید؟

محمد7966
01-08-2016, 10:17
با کروم اندروید که بدون http جستجوی گوگل میاد و با http هم ارور میده

شما با کدوم مرورگر باز کردید؟

با مرورگر خود موبایل یعنی همونی که کارخونه زده روی گوشی

خب شما http v رو پاک کنید و 192.168.1.1 رو وارد کنید

http اگر اولش باشه معلومه اصلا نمیاد فقط باید 192.168.1.1 خالی رو بزنید

hellbrain666
11-10-2016, 00:14
سلام
یک سوال دیگه
استفاده از یک آداپتور با ولتاژ و آمپر بالاتر تا چه حد میتونه مفید و یا خطرناک باشه؟

mohammad_87
19-10-2016, 00:27
مودم tplink mr200 دارم.داخل نظیمات مودم که چیزی پیدا نکردم.

با برنامه های رسمی و غیر رسمی:
چجوری میشه اطلاعات snr,signal,... را بدست آورد؟(با گوشی میشه اما چون قدرت دریافت مودم بیشتر هست مسلما خیلی متفاوت خواهند بود)
و چجوری میشه برای fdd-lte از فرکانس فعلی مطلع بشیم و اون رو تغییر بدیم؟

Le0nard0
20-10-2016, 15:33
حذف بشه -------------------

mishkaa
20-10-2016, 17:34
سلام

ببخشید بین مودم های TP LINK 8968 و Asus DSL N12E کدام یکی بهتره ؟

ممنون

hamid_mol
02-11-2016, 16:05
سلام
در رابطه با کیفیت اتصال DSL مودم های ADSL نیاز به راهنمایی داشتم، لطفا کمکم کنید
من خونه اینترنت 16 مگ دارم که روی 18 مگ وصل می شه
کیفیت خط و سیم کشیم خیلی عالیه و مرکز مخابرات هم سر کوچمون هست
من چند تا مودم رو وصل کردم و هر کدوم Max Rate (Bandwidth) و Current Rate(Bandwidth) تشون فرق می کرد.
مثلا TP 8968 v1 با MR=15Mb/s و CR=13Mb/s
یا TP 8980 v1 با MR=24Mb/s و CR=18Mb/s
یا Huawei MT882a با MR=23Mb/s و CR=18Mb/s
یا TP 8968 v3 با MR=16Mb/s و CR=13.5Mb/s
وصل می شدند،
یک جای دیگه هست، که خط خیلی نویز داره و مشکل هم به دلیل فاصله از مرکز هست، اون جا هم تست کردم، مودمی هست اصلا وصل نمی شه ، مودمی هست که به راحتی 4 مگ جواب می ده
که این نشون می ده چیپ مودم خیلی مهم هست و هر ورژن از مودمی هم ممکنه چیپ متفاوتی داشته باشه

حالا می خوام برای یک جای دیگه هم مودم بخرم، نمی دونم چه مودمی بگیرم و این که چه ورژنیش خوبه و چه ورژنی بد هست، من خودم 8980 تی پی لینک امتحان کردم معمولا عالی بود، اما خب هیچ وقت ورژن 3 و4 اش رو امتحان نکردم،
لطفا من رو راهنمایی کنید توی انتخاب مودم که چه مودمی هست که چیپ قوی ای داشته باشه که من بخرم
اگه کسی مودمی داره که در شرایط نویز و سرعت بالا تست کرده و جواب گرفته لطفا بگه، اگه کسی ورژن های 3 یا 4 مودم 8968 رو داره لطفا کارکردش رو بگه

ممنون

alyy
22-01-2017, 22:42
سلام مودم تی پی لینک دارم و وقتی یه نفر به وای فای وصله مشکلی نداره ولی نفر دوم ک وصل بشه یا نمیتونه وصل بشه یا اگرم وصل بشه ارتباط وای فای نفر اولی قطع میشه.ایا کسی میدونه مشکل از کجاست؟ممنون میشم راهنمایی کنید.در ضمن با ریست مودم هم مشکل حل نشد

hamid_mol
22-01-2017, 23:32
سلام

مدل و ورژن مودمت رو چیه؟

کلا این جور مواقع اولین کاری که می کنی ببین اگه فرایمور ورژن جدید اومده،‌اول آپدیت کن و بعد هم یه دور فکتوری دیفالت کن و از اول کانفیگ کن!‌ باید مشکلت حل بشه مگر این که سخت افزاری باشه و عمر مودم تموم شده باشه !

veyron
25-01-2017, 00:40
سلام و بنده میخوام یکی از این دو مودم رو بخرم

D-Link DSL-2740U Wireless N300 ADSL2+ Modem Router

TP-LINK TD-W8961N 300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router

اولی D Link هست دومی TP link بین این دو موندم پینگ خوب میخوام و ثبات ، خط یه کمی نویز داره احتمالا با مخابرات یا شاتل استفاده کنم

zed2
27-01-2017, 19:17
سلام و بنده میخوام یکی از این دو مودم رو بخرم

D-Link DSL-2740U Wireless N300 ADSL2+ Modem Router

TP-LINK TD-W8961N 300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router

اولی D Link هست دومی TP link بین این دو موندم پینگ خوب میخوام و ثبات ، خط یه کمی نویز داره احتمالا با مخابرات یا شاتل استفاده کنم

در شرایط نصب و محیطی مساوی هر دو مودم به یک نسبت می توانند به شما در رابطه با پینگ خوب و ثبات جواب بدهند ( چون مشکل شما با مودم حل نمی شه،:n15: باید یا از سمت سیم کشی مسئله را حل کنید یا از شرکت ها بخواهید با یکم سرعت کمتر برای شما ببندن که نویز تاثیر روی ثبات نزاره، پینگ هم کاملا متغیر وابسته به ISP است اگر فقط تنها استفاده کنید.):n01:

دو مودم از لحاظ سطح تنظیمات و کاربری، دسترسی خیلی وسیعی از تنظیمات را ارائه می دن. درمدل tp-link حجم و راحتی کاربری باهاش سختر ( باید راهنمای مودم رو بخونی قبلش ) و در d-link ظاهرا تمام موارد لازم باید دستی فعال کنید ( بر اساس نسل های قبل تر این مودم بخشی از موارد غیر فعال است)

وایرلس هر دو مودم پهنای باند زیادی را فراهم می کند که مناسب تعداد زیاد کاربر - بالای 10 یوزر کاربری - یا برای پخش استریم ویدیو در HTPC به صورت وایرلس مناسب است. اگر فقط برای گوشی و یا اینترنت دیدن استفاده می کنید پول هدر دادن است که هیچ کلی ترافیک الکی روی کانال ها ایجاد می کند اگر درست تنظیم نکنید ( تداخل سیگنال با همسایه و .... )

فیلتر تنظیمات mac و تعربف دسترسی والدین قابل قبول دارن هر دو ولی حداقل دانش تنظیمات شبکه کردن و IP دادن را لازم دارید.

پ ن:
دقت به ورژن سخت افزاری در زمان خرید و فریم ور بعد از خرید و نصب استفاده می کنید داشته باشید که در صورتی که مسئله ای خوردید بتوانید راحت عیب یابی کنید.
:n40:

Taro.misaki
23-02-2017, 21:54
سلام.هر چند روز یه بار نمیتونم وارد تنظیمات مودمم بشم.ریستش که میکنم هم فقط یکی دو روز خوبه.باز نمیتونم.چرا اینطوریه؟ لطفا راهنماییم کنید.مرسی

arash-king
26-02-2017, 17:24
درود
الان خیلی وقته با استفاده از IP و مرورگر، نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم.
جالبیش اینه الان حدود سه هفته میشه وقتی مودمو روشن میکنم، چراغاش روشن میشه ولی دیتا نمیده!!!
مجبورم دوباره و دوباره خاموش روشن کنم تا دیتا بده

BPNIROU
18-04-2017, 10:30
سلام دوستان آیا مودم LH92 ایرانسل به روتر TP-LINK TL-MR3220 متصل میشه؟ من نیاز به ‍ورت لن دارم که این مودم ایرانسل نداره میخوام مطمین شم این روتر به این مودم متصل میشه مودم های یو اس بی ایرانسلو سا‍‍پورت میکنه اما اینو نمیدونم

naser.051
02-05-2017, 00:41
مودم که vdsl ساپورت کنه کسی سراغ داره؟ قیمت؟ لینک خرید؟

MagicPC
03-05-2017, 18:01
با عرض سلام
دوستان میشه یه راهنمایی کنید من برای مغازه اینترنت گرفتم و میخوام یه مودم وایرلس دار بذارم تا با موبایل و لپ تاپ یه صورت وایرلس بهش وصل شم ... متراژ حدود 30-40 متری هست ... چه مودم پیشنهاد میدین ؟ مخصوصا قیمت مناسبی داشته باشه .
ممنون میشم راهنمائی کنید

MagicPC
03-05-2017, 21:14
دوستان یه مدل قیمت ناسب سرعت خوب با برد زیاد هم نبود مهم نیست ... برای 30 متر جا ... منتظر راهنمائیتون هستم

mostafa_1366
12-05-2017, 11:05
سلام
من دنبال وسیله ای میگردم که به سویچ یا روتر وصل بشه و اینترنت رو با وایفای شیر کنه همچنین میخوام قابلیت دریافت وایفای رو هم داشته باشه. میخواستم بدونم tl-mr3020 این قابلیت رو داره یا نه. اون مود wisp به چه دردی میخوره؟ یه مورد دیگه هم دیدم به اسم LB-link BL-MP01 ظاهرا چنین قابیتی داره ولی دنبال یه برند معروف تر میگردم.

massoud68
18-05-2017, 21:06
سلام
یه مودم TP-Link Archer D2 خریدم ، مشکلی که باهاش دارم اینه که هر از گاهی خود به خود کانفیگش میپره و به تنظیمات کارخونه بر میگرده، گارانتی متم اف داشت بردم برام تعویض کردن ولی مودم جدید هم دوباره همین مشکل رو داره.
نمی دونم چیکارش کنم.

donkeyoxte
01-06-2017, 12:08
از دوستان کسی لینکی از فریمور tp link TD-W8961N بالاتر از این ورژن 3.24.13.0 داره؟

sasan.69
08-06-2017, 12:51
رفقا ى مودم اى دى اس ال مى خوام که روتر باشه و دانگل3372ايرانسل رو از س استفاده کنم اىن مدل رو پياده کردم مدل دگه اى مدنظر داريد!؟
رفقا ى مودم اى دى اس ال مى خوام که روتر باشه و دانگل3372ايرانسل رو از س استفاده کنم اىن مدل رو پياده کردم مدل دگه اى مدنظر داري

xshya
31-08-2017, 12:50
این دانگل 3372 با خیلی از روترها مشکل داره قبل از خرید حتما مدل روتر را گوگل کن تا بعد از خرید پشیمان نشوی برادر

arash1029
03-10-2017, 21:14
سلام کسی تجربه با مودم تی پی لینک w8151n داره برد وای فای برام مهمه و قابلیت غیر فعال کردن wps

leon scott kendy
07-10-2017, 00:00
سلام دوستان یه مشکل عجیب برام پیش موده مودمم tp-link w8901n هستش مودم روشن بود و کار می کردش یکدفعه نمی دونم چی شده
دیدم وای فایش خاموشه رفتم بالای سرش دیدم فقط سه چراغ پاور و اینترنتا روشنه
اصلا ریست نمی شه با لن بهش وصل می شه چراغ های لن 4 تاش هر 10 ثانسه روشن و خاموش می شه
هرچیم تو سایتای خارجی سرچ کردم نتونستم بفهمم چه بلایی سرش اومده کسی از دوستان تجربه داره ؟

alireza5496
30-12-2017, 19:21
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید که آداپتور مودم همراه TP-LINK m7350 چیه؟ من از دیجی کالا خریدم و آداپتور جزء اقلام همراهش نیست.

xshya
01-01-2018, 21:28
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید که آداپتور مودم همراه TP-LINK m7350 چیه؟ من از دیجی کالا خریدم و آداپتور جزء اقلام همراهش نیست.

مبارک باشه:n02:
آداپتور که خیر اما حتما باید کابل میکرو usb همراه مودم باشد

xshya
01-01-2018, 21:37
طبق تجربه خودم مودمهای tp-liink بسیار خوب با مودمهای LTE هواوی جفت میشوند
مخصوصا در حالتهای بریدج LAN (تبدیل آی پی لن به داینامیک آی پی) و همچنین بریدج WAN( وایرلس) بین دو مودم

SPIRIT PALST III
04-01-2018, 18:06
سلام...
راستش من خودم تنظیم مودم رو بلد نیستم...از طرف مخابرات اومدن مودم رو تنظیم کردن...ولی الان برای بازی pes مشکل دارم که ظاهرا باید پورت مودم رو باز کنم...چون که به بخش آنلاین بازی وصل نمیشه در صورتی که با مودم دیگه تست کردم وصل می شد...ماشالا خود مخابرات که اومده تنظیم کرده بود می گفت اصلا همچین چیزی نشنیده باز کردن پورت رو...خودم یه سرچی کردم این تنظیمات رو روی nat انجام دادم ولی هنوز پورت بسته هست...مودمم: TP-Link TD-W8961N
این هم تصویر تنظیم nat :
ممنون میشم راهنمایی کنید...

shaahani
04-01-2018, 18:27
سلام...
راستش من خودم تنظیم مودم رو بلد نیستم...از طرف مخابرات اومدن مودم رو تنظیم کردن...ولی الان برای بازی pes مشکل دارم که ظاهرا باید پورت مودم رو باز کنم...چون که به بخش آنلاین بازی وصل نمیشه در صورتی که با مودم دیگه تست کردم وصل می شد...ماشالا خود مخابرات که اومده تنظیم کرده بود می گفت اصلا همچین چیزی نشنیده باز کردن پورت رو...خودم یه سرچی کردم این تنظیمات رو روی nat انجام دادم ولی هنوز پورت بسته هست...

اگه گزینه UPnP رو در مودم خودتون فعال کنید بصورت خودکار این پورت ها باز میشن و نیازی نیست که بصورت دستی از پورت فرواردینگ استفاده کنید.

اما اگه برای امنیت بیشتر این قسمت در دستگاه شما غیرفعال هست میتونید بطور دستی این تنظیمات رو برای بازی خاصی انجام بدید.
به عنوان مثال من UPnP را غیر فعال کردم و برای یکی از بازی های برادرم پورت های مورد نیازش رو باز کردم و الان با استفاده از تنظیمات دستی بازی اون به خوبی کار میکنه.

اگه مشکل از بسته بودن پورت باشه معمولا خود بازی یک خطا در این زمینه به شما میده.

shaahani
04-01-2018, 18:48
این تنظیمات رو روی nat انجام دادم ولی هنوز پورت بسته هست...

SPIRIT PALST III
04-01-2018, 20:05

upnp با اینکه فعاله ولی پورت بسته هست! خود بازی pes یه پورت چکر داره که توی عکس پائین نشون میده بسته هست یه عکس هم از یه سایت گذاشتم که اونهم بستس...! مشکلم فقط با این مودم هست با مودم فورجی میره توی آنلاین ولی با مودم ای دی اس لی تی پی لینک نمیره...

SPIRIT PALST III
05-01-2018, 10:28
من منزل تغییر کرده با یه شماره تلفن دیگه ای دی اس ال مخابرات گرفتم جدید این مشکل پیش اومد تا چند هقته پیش با اون شماره قبلی مشکلی نبود...صبح تا ظهر وارد آنلاین میشه ولی ساعت 5 به بعد وارد نمیشه...امروز عصر هم تست کنم دیگه مطمعن میشم که همینطوره یا نه...توی سایت پی اس کونامی یه port cheker داره می شه تست کرد که پورت آنلاین پی اس باز هست یا نه من دیشب هر چی تست کردم بسته بود ولی صبح تست کردم الان باز بود!!! و وارد آنلاین میشد... .!!!!!!!حالا نمی دونم مشکل از مخابرات هست یا مودم... .

تصویر پائین نشون میده صبح با نرم افزار پورت چکر پی اس پورت باز هست ولی نمی دونم چرا این سایت های چک کردن پورت نشون میده بسته هست...؟؟؟!!!!!!

shaahani
05-01-2018, 14:07
این مربوط به مودم شما نمیشه وقتی UPnP فعال باشه مودم شما پورت رو باز میکنه ؛ اگه در میان راه isp تمام پاکت های ارسالی برای یک پورت خاص را دراپ کند ؛ ارتباطی شکل نمیگیرد . و یا ممکنه خود سرور اون پورت رو بسته باشه که در بازی مثل Pes این چنین کاری قابل تصور نیست ، سرور بازی در حال اجرا ، پورت هاش بازه تا ارتباط برای بازی کردن برقرار بشه.

اینترنت رو به وضعیت خیلی بدی انداختند
اختلال عمدی بوجود میارند .
آدرس های هاست که شما برای دریافت ip به سرور DNS ارسال میکنید در میان راه به روش هک به سرور های خودشون هدایت میکنن و در اون سرور یک آدرس ip تقلبی برای هاست درخواست شده شما ، برای شما ارسال میشه که منجر به هدایت شما به یک سایت ناخواسته و یا متوقف شدن عملیات ارتباطی میشه.
وضعیت فیلترینگ رو به حدی رسوندن که تمامی ارتباط های VPN رو در روزهای تعطیل و عصر ها که ادارات دولتی بسته هستند قطع میکنند .
همین الان اگه یک شرکت سراسری در روز تعطیل قصد ارتباط بین شرکت های خودش در شهرهای مختلف ایران رو داشته باشه (که این نوع ارتباط ها از روی بستر اینترنت با VPN زده میشه) نمیتونه ارتباط برقرار کنه و بطور کلی سیستم اداریش از کار افتاده .
شما تصورش رو بکن چه هزینه و چه زمانی برای فیلترینگ از بیت المال خرج میشه ، بعد این فیلترینگ چه ضرر های هنگفت اقتصادی ای به این مملکت میزنه .
و در موضوع پیش پا افتاده ترش ؛ میلیون ها نفر وقت و زمان خودشون رو برای عبور از فیلترینگ میگذارند و یا این زمان را در ارتباطات خراب و کند اینترنتی از دست میدن .
این زمان و وقت ویا پول هایی که ملت بخاطر این کار بیخود هدر میدهند میتونست صرف پیشرفت اقتصادی و اجتماعی مردم بشه و یا حداقل یکی از عوامل نابودکردن سلامت روانی جامعه نمیشد.

SPIRIT PALST III
06-01-2018, 16:11
این مربوط به مودم شما نمیشه وقتی UPnP فعال باشه مودم شما پورت رو باز میکنه ؛ اگه در میان راه isp تمام پاکت های ارسالی برای یک پورت خاص را دراپ کند ؛ ارتباطی شکل نمیگیرد . و یا ممکنه خود سرور اون پورت رو بسته باشه که در بازی مثل Pes این چنین کاری قابل تصور نیست ، سرور بازی در حال اجرا ، پورت هاش بازه تا ارتباط برای بازی کردن برقرار بشه.

اینترنت رو به وضعیت خیلی بدی انداختند
اختلال عمدی بوجود میارند .
آدرس های هاست که شما برای دریافت ip به سرور DNS ارسال میکنید در میان راه به روش هک به سرور های خودشون هدایت میکنن و در اون سرور یک آدرس ip تقلبی برای هاست درخواست شده شما ، برای شما ارسال میشه که منجر به هدایت شما به یک سایت ناخواسته و یا متوقف شدن عملیات ارتباطی میشه.
وضعیت فیلترینگ رو به حدی رسوندن که تمامی ارتباط های VPN رو در روزهای تعطیل و عصر ها که ادارات دولتی بسته هستند قطع میکنند .
همین الان اگه یک شرکت سراسری در روز تعطیل قصد ارتباط بین شرکت های خودش در شهرهای مختلف ایران رو داشته باشه (که این نوع ارتباط ها از روی بستر اینترنت با VPN زده میشه) نمیتونه ارتباط برقرار کنه و بطور کلی سیستم اداریش از کار افتاده .
شما تصورش رو بکن چه هزینه و چه زمانی برای فیلترینگ از بیت المال خرج میشه ، بعد این فیلترینگ چه ضرر های هنگفت اقتصادی ای به این مملکت میزنه .
و در موضوع پیش پا افتاده ترش ؛ میلیون ها نفر وقت و زمان خودشون رو برای عبور از فیلترینگ میگذارند و یا این زمان را در ارتباطات خراب و کند اینترنتی از دست میدن .
این زمان و وقت ویا پول هایی که ملت بخاطر این کار بیخود هدر میدهند میتونست صرف پیشرفت اقتصادی و اجتماعی مردم بشه و یا حداقل یکی از عوامل نابودکردن سلامت روانی جامعه نمیشد.

بله توضیحاتتون کاملا درست بود...مشکل از فیلترینگ بازی بود...توی تاپیک ای دی اس ال مخابرات تهران...هم یکی از دوستان همین رو گفت....فعلا که باز هست پورت پی اس...چند روز بسته بود...امیدوارم همچین تصمیم احمقانه ای نگیرن...که بازی ها رو فیلتر کنن...همین رو کم داشتیم... مرسی...ممنون.... .

ghasem13
09-02-2018, 00:09
دوستان به لحاظ سرعت و سازگاری با خطوط تلفن و شرکت های ارایه دهنده اینترنت(اسیاتک) مودم های تی پی لینک رو پیشنهاد میدین یا دی لینک ؟
tp-link TD-W8901N چهار پورت تک انتن کیفیتش چطوره ؟چون بعضی میگن سریع داغ میکنه و نمیشه همیشه روشن بمونه!

rioman
16-02-2018, 21:10
سلام

مودم تی پی لینک مدل TD-W8968 یه پورت USB داره. میشه بهش مودم 3372 رو وصل کرد
و از طریق پورت لن یا وای فای برای چند تا دستگاه اینترنت گرفت؟
یعنی مثل روتر تی پی لینک TL-MR3420 میشه استفاده کرد؟

yasser0411
19-02-2018, 17:48
سلام خسته نباشین
من یکی از مودم های TP link {مدل TD-w8961N}رو حدود یه سال پیش خریدم و تا 2 هفته پیش بدون مشکل کار می کرد
اما از 2 هفته پیش مودم حدود 20 دیقه با سرعت 14 مگابیت آپ میشه بعد 20 دیقه سرعت میشه 300 کیلو بیت
اولش فکر کردم مشکل از شاتله وقتی تماس گرفتم گفتن مشکل از مودمتونه باور نکردم اما وقتی مودم قدیمی رو امتحان کردم تا همین الان هم با سرعت بالا کار میکنه
مودم رو هم حتی چند بار ریست فاکتوری کردم و دوباره تنظیم کردم اما درست نشده بنظورتون مشکلش از چیه؟ باید ببرمش گارانتی؟
ببخشید که طولانی شد

nobody2000
27-06-2018, 12:36
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم ببینم کسی تجربه کار با مودم TL-W9970 را داره ؟
این مودم از adsl و Vdsl هم پشتیبانی میکنه و چیپش هم برادکام هست
اگر کسی استفاده کرده بگه تجربش چطور بوده ؟
رابطه اش با خطوط نویز دار چطوره ؟

ericCantona
23-09-2018, 21:47
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم ببینم کسی تجربه کار با مودم TL-W9970 را داره ؟
این مودم از adsl و Vdsl هم پشتیبانی میکنه و چیپش هم برادکام هست
اگر کسی استفاده کرده بگه تجربش چطور بوده ؟
رابطه اش با خطوط نویز دار چطوره ؟

مودم قبلیم w8901g
بود که حدود 10 سال 24 ساعته کار کرد تو چند سال اخیر هم هر 4 تا پورتش فعال بود . اما چند روز پیش دیگه فقط وایرلس کار میکرد پورت های لن روشن نمیشدن ادمینم نمی اومد. اینترنت 8 مگ گرفته بودیم به خاطر نویز قطعی زیاد داشت مجبور شدم خط رو مستقیم کنم.

امروز W9970 v2 خریدم؛
چیستش برودکام و چون تا 100 مگ وی دی اس ال حواب میده سرعتش دوبرابر دیلینکه و 600 مگاهرتزه.
نویز آپلود 6 تا کمتر شده و تلفنم وصل کردم به خط، فعلا قطعی اصلا نداشته، کانکتشم خیلی سریعتره.

از کسانی که این مودم یا مدلای قبلیش رو دارن خواهش می کنم بگن آیا چراغای لن برای شما هم ثابته و چشمک نمیزنه یا این مشکه فقط برای منه!؟

meisam_p
12-04-2019, 17:04
سلام و وقت بخیر
یه مودم 7350 دارم از دیشب مدام ریست میشه و وقتی بالاا میاد رو آرم tp link میمونه و دوباره ریست میشه ممنون میشم راهنمایی کنید . ضمنا من ساکن کرج هستم

محمد7966
12-04-2019, 17:17
سلام و وقت بخیر
یه مودم 7350 دارم از دیشب مدام ریست میشه و وقتی بالاا میاد رو آرم tp link میمونه و دوباره ریست میشه ممنون میشم راهنمایی کنید . ضمنا من ساکن کرج هستم

سلام.احتمالا خازنهاش باد کردن.تونستید بازش کنید و ببینید خازنهاش باد کردند یا نه.

هشت بهشت
14-06-2019, 19:27
سلام .
کلید پاور مودم خراب شده . امکان باز کردن مودم هست ؟

meahdi
21-06-2019, 16:23
سلام و وقت بخیر

سلام
اگه مدل مودم شما tplink m7350 هست
ایراد میتونه از باتری باشه
خودم همین مورد رو تجربه کردم
وقتی باتری خراب میشه و توسط مودم شناسایی نمیشه مودم روی بوت لوپ ( ریستارت پش سر هم ) گیر میکنه و بالا نمیاد اما اگه بزنید شارژ علامت شارژ رو میاره

Sponge-BoB
01-12-2019, 12:31
سلام.یه مودم سیمی TP-LINK TD-8817 ADSL2 PLUS Wired Modem Router دارم،میخوام یه روتر وایفای براش بگیرم.فرقی نداره روتر چه مدلی باشه؟؟بین این دوتا کدامیک بهتره؟؟
Huawei WS329 300Mbps Wireless Router و TP-LINK TL-WR840N300Mbps New Design Wireless N Router
ممنون میشم راهنمایی کنید.

hasti-k
14-05-2020, 01:09
سلام. مودم تی پی لینک مدل 8811 ورزن 2.2 دارم. یه مدت خیلی طول میداد تا چراغ اینترنتش روشن بشه. الان مرتب چشمک میزنه ولی ثابت نمیشه.
دوستان گفتند باید Firmware رو آپدیت کنم. هرچی گشتم توی اینترنت پیدا نکردم. دوستان میتونن به بنده کمک کنند که از کجا Firmware مربوط به این مودم رو پیدا کنم؟
ممنون هستم پیشاپیش از کمک دوستان

hasti-k
17-05-2020, 00:34
سلام. مودم تی پی لینک مدل 8811 ورزن 2.2 دارم. یه مدت خیلی طول میداد تا چراغ اینترنتش روشن بشه. الان مرتب چشمک میزنه ولی ثابت نمیشه.
دوستان گفتند باید Firmware رو آپدیت کنم. هرچی گشتم توی اینترنت پیدا نکردم. دوستان میتونن به بنده کمک کنند که از کجا Firmware مربوط به این مودم رو پیدا کنم؟
ممنون هستم پیشاپیش از کمک دوستان

کسی نبود جواب بده ؟!

شهرنوش.انوار
17-05-2020, 00:54
کسی نبود جواب بده ؟!دوست عزیز برای این ورژن آپدیتی نیومده:

hasti-k
19-05-2020, 01:27
ممنون از شما.
مگه میشه برای ورژن 2.2 مودم 8811 اپدیتی در کل وجود نداشته باشه؟
الان توی سایتش نیست. ولی این معناش این نیست وجود ندارد.
گفتم شاید کسی دوستان توی کامپیوترش داشته باشه یا سایتی ادرس بده که موجود باشه داخلش.
یا راهنمایی کنن ایا میشه به شکرت اییمل زد و ازشون فریمور مربوطه رو خواست یاخیر

sasan.69
28-06-2020, 14:41
سلام مودمم فقط س چراغ سمت چژ رو ثابت نگه میداره و چراغ وای فا هم دکمشو میزنم روشن نمیشه و هرازگاهی چهار چراغ سمت راست روشن میشه میخوام بدونم عیبش چیه و قابل تعمیر هس؟

sasan.69
28-06-2020, 18:04
ممنون میشم ج بدید خیلی فوریه

محمد7966
28-06-2020, 23:43
ممنون میشم ج بدید خیلی فوریه

ببنید این تایپیک کمکتون نمیکنه.میتونید هم عضو انجمن بشید و مشکلتون رو بپرسید.

sasan.69
29-06-2020, 00:44
ببنید این تایپیک کمکتون نمیکنه.میتونید هم عضو انجمن بشید و مشکلتون رو بپرسید.

ممنونم ازتون :»

alirezafaghih
07-08-2020, 08:42
سلام
خوب هستید؟ قصد دارم یک روتر بخرم و میخوام ویژگی هایی داشته باشه برای همین میخواستم قبل خرید ازتون یه مشورت بگیرم.
من میخوام که روترمدو تا ssid ایجاد کنه که روی یکیش بشه openvpn ست کرد و روی یکی دیگه همون عادی باشه. opnevpn از این جهت که میخوام از nordvpn استفاده کنم.
به نظر شما چه روتری رو بخرم؟ (اگه میشه قیمتش مناسب باشه)

sbmu777
26-11-2020, 21:19
سلام
دوستان این مودم زیر باگارانتی شرکتی حدود 250 تومن ارزونتر از گارانتی پارس ارتباط هست . گارانتی پیکسل هم داره 770 که قیمتش بین اون دو تاست بنظر شما کدوم رو بخرم بهتر هست ؟

massoud68
27-11-2020, 09:09
سلام
W9970 V4 بگیرید خیلی بهتره.
قیمت 900 تومان

naim697
22-12-2020, 17:28
کدام یک از مدهای مودم تی پی لینک l2tp و pptp ساپورت میکنه ؟

start202
27-02-2021, 15:11
سلام
قیمت 900 تومان

دارید خودتون چیپستش چیه ؟

start202
27-02-2021, 15:17
سلام
قیمت 900 تومان

دارید خودتون چیپستش چیه ؟

amirzarei2805
01-04-2021, 11:38
سلام مودم MR6400 چطور مودمیه سرعتش خوبه؟

mx3000
17-04-2021, 13:45
درود با مودم 8811 مشکل دارم

کانفیگ درست انجام میدهم روی روتر سیسکو اوکی هست ولی روی این مود م خیر

لطفا راهنمایی بفرمایید

mehdi_08
19-01-2022, 12:32
سلام
مودم قبلیم 8961 ورژن 1 بود 5 سال یه سره روشن دیگه عمرش تموم شده بود
بعد کلی جستجو مودم archer vr400 v3 رو گرفتم بدون گارانتی

بعد نصب مودم نویز خط خیلی عالی شد با مودم قبلی نویز بین 10 تا 12 بود
با مودم جدید نویز حدود 16 تا 18 شد که انتظار اینقدر تغییر رو نداشتم
مودم vr400 v3 رو هرچه قدر گشتم نتونستم بفهمم پردازنده اش چیه دقیقا ، سری vr300 و vr600 که از خانواده پردازنده مدیا تک برند econet هستن کد های 7513 و 7516 ولی برای vr400 رو نفهمیدم
مودم رو هم باز کردم ولی یه هیتسنگ بسیار بزرگ و سنگین هم رو هم زیر برد کار کردن که نشان از حرارت بالای پردازنده داره که البته با این هیت سینگ ها دفع می شه
اینم عکس های بردش شاید کسی بخواد ببینه :goatee:

david-ebi
12-04-2022, 22:39
سلام.من مودم قدیمیم رو عوض کردم و یه مودم تی پی لینک ۹۹۶۰ که هم adsl و هم vdsl رو ساپورت میکنه خریدم.از موقعیکه مودم ۹۹۶۰ رو وصل کردم با اینکه توی کانفیگ مودم نویز خطم کمتر شده و پهنای باندم همچنان ۱۶ مگ هست اما سرعت دانلودم نصف شده.دوباره که مودم قدیمیم رو که ودافون هواوی هست وقتی وصل میکنم سرعت دانلودم عالی میشه و به ۱/۸ مگابایت در ثانیه همیشگی میرسه.چند بار مودم رو ریست فکتوری کردم و از اول کانفیگ کردن اما فایده ای نداره.دوستان راهنمایی کنندکه مشکل از کجا میتونه باشه.

...ALI...
15-09-2022, 08:40
دوستان توجه کنند یک سری از مودم های تی پی لینک مثل VR 400 v3 vr600 v3 و ... مشکل کندی شدی بدیل پاکت دراپ‌ دارن . و هنوز فرم وری‌ براشون نیمومده که فیکسشون کنه

لیونل_مسی
16-09-2022, 14:03
تی پی لینک مثل هواووی به درد خود حزب کمونیست چین میخوره

بیخود نیست امریکا تحریم شون کرده

hermidassss
27-10-2022, 21:40
دوستان vr400 v3 به هیچ وجه نخرید آشغال به تمام معنا
نویز خط رو هم اصلا تغییر نمیده
snr من قبل این مودم 10 بود بعدشم 10 بود البته مودم قبلیم زیر 9 یا بعضا 10 زود لینکش میپرید اما این یکی بعضی وقتا تا snr 3 هم خط رو نگه میداره
مشکل error pks هم با نسخه جدید فریم ور بعضی وقتا اذیت میکنه
اما هم منو داغونی داره هم اصلا به افزایش snr کمک نمیکنه
من وقتی 1700 پول دادم حداقل انتظار داشتم دیگه لینک نپره که مثل اینکه اینم ئرخواست زیادی هستش

قیمتشم که با پول ایران خیلی گرانه

hermidassss
27-10-2022, 21:48
مودم هوآوی hg658 v2 که هم adsl هم vdsl هم چیپش برودکام 2 هسته ای با فرکانس 400 هست رو هم تست کردم پرش لینک اون کمتره اما بازم میپره
نکته بدش اینه که با مودم قدیمی و مودم جدید تی پی لینک ریت خطم18 مگ و مقدار سرعت بسته شده 16 مگ بود اما با این موم به صورت شناور از 16 شروع میشد و بعضا تا 12 می امد پایین یعنی متلا ریت خط به جای 18 مگ روی 16 مگ و سرعت بسته شده خط روی 14 مگ و هییچ وقتیم به ریت اصلی خطم که 18 مگ بود کلا نرسید
اینم از چیپ های برودکام
اونجور که من تحقیق کردم مودم با چیپ لانتیک که مال اینتله خوبه که اونم قدیمی شده یک مدل قدیمی تی پی لینک مثل 8970 یا 8980 این چیپو داره یا چنتا مدل پایین و قدیمیه تی پی لنک که vdsl هم ساپورت میکنن
تنها مودمی که به نظرم خوب میاد مدم های جدید و مدل بالای ایسوز هست اگر کسی داره یک توضیحی بده بد نیست

...ALI...
28-10-2022, 03:31
به این یک ایمیل بزن با توضیخات در مورد ISP و یه عکس از DSL LINE STATUS هم بگیر براشون بفرست . داره سعی میکنه این مشکل رو برطرف کنه :
support@tp-link.com

این میل خود TP LINK به من هست که اینجا میدارم که فایل لاگ رو براش بفرستید تا زودتر بتونه درستش کنه :
Here is an update:

1.Please upgrade the VR400 to the following debug firmware first.(the following link contains the debug firmware and upgrade instructions). If the VR400 is already this version, no need to upgrade again.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](220330)_2022-03-30_11.02.05.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0%2FArcher_VR400V3_1.5.0_0.9.1_up_boot(220330)_202 2-03-30_11.02.05.zip&data=05%7C01%7Csupport%40tp-link.com%7C660491b177e940300c3408dab554b745%7C82e2 caa8bfdb4e72bb1b2aded5d3c408%7C1%7C0%7C63802167613 4869653%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMD AiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7 C0%7C%7C%7C&sdata=SVhzpZ5fJpdrWQcZEXPyglhTgGOAoYL3ZQ1KVO2MMpA% 3D&reserved=0)

2.The below link is the download link of a new tcconsole tool. Please download it on your PC/laptop.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-cA7iI8UYVuG03YaNDGUpm3pqHwY ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B2SzGGD1rQ2y-cA7iI8UYVuG03YaNDGUpm3pqHwY&data=05%7C01%7Csupport%40tp-link.com%7C660491b177e940300c3408dab554b745%7C82e2 caa8bfdb4e72bb1b2aded5d3c408%7C1%7C0%7C63802167613 4869653%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMD AiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7 C0%7C%7C%7C&sdata=0KdxKvH8gQLDaBuJgG9KQg82L1vfIN0f17p0GT0erY8% 3D&reserved=0)

3.Please run the new tcconsole tool to collect line debug log.(This time the debug tool will run about one hour. If the program doesn't end automatically after 1 hour, you can terminate it. Then send us the log folder.)
Step 0 Click WinPcap_4_1_1.exe to setup the necessary driver ( only for first time on a new PC )
Step 1 Connet PC Ethernet line with Modem       
Step 2 Double clik TCConsole and select correct number(the Wired Ethernet adapter's number, for example, Realtek PCIe Family XXXX)

Step 3 Wait …… until the end of program, you can finish it by press any key on your keyboard
Step 5 Zip RTS_DATA_...... folder, send back to me by email.

...ALI...
28-10-2022, 03:45
مودم هوآوی hg658 v2 که هم adsl هم vdsl هم چیپش برودکام 2 هسته ای با فرکانس 400 هست رو هم تست کردم پرش لینک اون کمتره اما بازم میپره
نکته بدش اینه که با مودم قدیمی و مودم جدید تی پی لینک ریت خطم18 مگ و مقدار سرعت بسته شده 16 مگ بود اما با این موم به صورت شناور از 16 شروع میشد و بعضا تا 12 می امد پایین یعنی متلا ریت خط به جای 18 مگ روی 16 مگ و سرعت بسته شده خط روی 14 مگ و هییچ وقتیم به ریت اصلی خطم که 18 مگ بود کلا نرسید
اینم از چیپ های برودکام
اونجور که من تحقیق کردم مودم با چیپ لانتیک که مال اینتله خوبه که اونم قدیمی شده یک مدل قدیمی تی پی لینک مثل 8970 یا 8980 این چیپو داره یا چنتا مدل پایین و قدیمیه تی پی لنک که vdsl هم ساپورت میکنن
تنها مودمی که به نظرم خوب میاد مدم های جدید و مدل بالای ایسوز هست اگر کسی داره یک توضیحی بده بد نیست

مودم های ASUS هم فکنم از چیپ MEDIATEK استفاده میکنه . اخه الان تو دنیا کمتر کسی VDSL میخواد که اینتل بخواد براش چیپ بزنه .
در مورد این مشکلی که میگی دقیقا من یه مودم ADSL دارم تی پی لینک همین طوری .
یه عکس از مشخصات لاینت بزار ببینیم چطوری

hermidassss
31-10-2022, 01:43
مودمو پس دادم خدا رو شکر
مشکلerror pks من فکر میکردم الکیه اما واسه منم پیش امد
یک دفعه snr اومد روی 4 سپس error شروع به افزایش کرد به تعداد بالا هر چی صبر کردم درست نشد اینترنت هم دیگه کیلو بایتی جا به جا نشد و تنها فقط با ری استارت درست شد
برای این مدل ورژن 1.4 و 1.5 رو دادن بیرون با یک بتا فریم ور که اون ورژنش 1.8 هستش
همشو تست کردم هیچ کدوم به درد نمیخورد انگار همون ورژن 1.3 پیشفرض مودم بهتره
واقعا باید تاسف خورد 1.700 بدی به مودمی که حتی وی پی ان کلاینت نداره
این مدم از مدم قبلی که 8901 هست خیلی پایداریش بیشتره حتی snr به 4 هم می رسید اما قطع نمیشد اما ارزش 1700 رو نداره چون منوی داخلیش هم خیلی ابتداییه
دوستانی که میخوان مودم بخرن برن ایسوز بخرن هم اپدیت میده هم امکانات خط برای snr داره که میشه دستی تنطیم کرد.
مودم ایسوز هم چیپ مدیاتک داره هم ریلتک هم برودکام
چیپ برودکام ریت کمتری برای خط داره اما در عوض پایداره
چیپ مدیاتکم به نظر بد نمیاد
من شده با همین مدل قدیمی بمونم دیگه تی پی لینک نمیخرم
ایسوز بخرید مدل ac51 به بالا که تنظیمات snr دستی خط رو داره
توی فروم خود تی پی لینک اخرین نفری که پیام گذاشته متاسفانه از ایرانه و بدبختانه نفر یکی مونده به اخرم باز پیام داده ایرانیه
هر چی سنگه فقط واسه پای ایرانیای بدبخته
در هر صورت من تجربمو از این مودم افتضاح نوشتم دوستان سمتشم نرید قیمتشم که عجیب غریبه تازه من خوب خریدم به قیمت 1605 بازم خدارو شکر پس گرفت
اونایی هم که اینو خریدن ناراحت نباشن فک نکنم با تمام isp ها مشکل داشته باشه و اونجور که من فهمیدم بالاخره انشالله درستش میکنن

hermidassss
31-10-2022, 01:53
من تقریبا نزدیک مخابراتم
ریت خطم 18 مگه و مقدار بسته شده خطم 16 مگه
سرعتم با دانلود منیجر 1.6 مگه که خیلی کمه
snr روی 10 هستش که بابزم کمه فک کنم
با مودم vr400 v3 هم دقیقا همینا بود هییچ فرقی نداشت
چیپ مودم 8901 ترندمیکرو و چیپه vr400 v3 مدیاتکه
شبا نمیدونم چی میشه پرش لینک دارم و بعضا 4 5 بار لینک میپره با اینک همه چی خوبه البته مثل اینه که برای بقیه هم پیش میاد و فقط من نیستم

یک مودم 8970 هم پیدا کردم بنده خدا میگه 1100 که خیلی گرونه اگر 500 میداد میخریدم
این مودم هوآوی mt882 هم که فقط لن داره چیپش اینتله و در زمینه adsl خوب عمل میکنه که اونم پیدا کردم میگن 500 تومن که بازم خیلی گرونه اونم واسه مودمی که فقط کابل لن داره اونم یک دونه و وایر لس و این جیزا نداره و باید براش باز یک روتر جداگانه تهیه کرد

...ALI...
31-10-2022, 13:32
مودمو پس دادم خدا رو شکر
مشکلerror pks من فکر میکردم الکیه اما واسه منم پیش امد
یک دفعه snr اومد روی 4 سپس error شروع به افزایش کرد به تعداد بالا هر چی صبر کردم درست نشد اینترنت هم دیگه کیلو بایتی جا به جا نشد و تنها فقط با ری استارت درست شد
برای این مدل ورژن 1.4 و 1.5 رو دادن بیرون با یک بتا فریم ور که اون ورژنش 1.8 هستش
همشو تست کردم هیچ کدوم به درد نمیخورد انگار همون ورژن 1.3 پیشفرض مودم بهتره
واقعا باید تاسف خورد 1.700 بدی به مودمی که حتی وی پی ان کلاینت نداره
این مدم از مدم قبلی که 8901 هست خیلی پایداریش بیشتره حتی snr به 4 هم می رسید اما قطع نمیشد اما ارزش 1700 رو نداره چون منوی داخلیش هم خیلی ابتداییه
دوستانی که میخوان مودم بخرن برن ایسوز بخرن هم اپدیت میده هم امکانات خط برای snr داره که میشه دستی تنطیم کرد.
مودم ایسوز هم چیپ مدیاتک داره هم ریلتک هم برودکام
چیپ برودکام ریت کمتری برای خط داره اما در عوض پایداره
چیپ مدیاتکم به نظر بد نمیاد
من شده با همین مدل قدیمی بمونم دیگه تی پی لینک نمیخرم
ایسوز بخرید مدل ac51 به بالا که تنظیمات snr دستی خط رو داره
توی فروم خود تی پی لینک اخرین نفری که پیام گذاشته متاسفانه از ایرانه و بدبختانه نفر یکی مونده به اخرم باز پیام داده ایرانیه
هر چی سنگه فقط واسه پای ایرانیای بدبخته
در هر صورت من تجربمو از این مودم افتضاح نوشتم دوستان سمتشم نرید قیمتشم که عجیب غریبه تازه من خوب خریدم به قیمت 1605 بازم خدارو شکر پس گرفت
اونایی هم که اینو خریدن ناراحت نباشن فک نکنم با تمام isp ها مشکل داشته باشه و اونجور که من فهمیدم بالاخره انشالله درستش میکنن

اون منم تو فرومش .البته از همه جای دنیا این مشکل هست ولی برا همه نیست ضمنن وی‌پی‌ان که داره .open VPN . من نتونستم پسش بدم از کجا خریده بودی ؟
هر کی داره همین کارایی که من کردم رو بکنه براشون بفرسته که زودتر مشکل حل بشه .

البته بگم من یک مودم zyxcel هم گرفتم اونم این مشکل رو داشت برا همین گیج شدم . بهر حال این مشکل کمو بیش تو مودم های تی پی لینک برای وی‌ دی اس ال مخصوصا وجود داره .

hermidassss
31-10-2022, 15:50
عه اون بنده خدا به اسم علی شمایی؟
نفر بعدی که پیام گذاشته منم....
اینترنتی خریده بودم البته من همون روزی که مودم رسید دستم بعد چند ساعت تست بهش پیام دادم و گفتم مودم این ایرادات رو داره
وی پی ان به صورت کلاینت نداره مثلا بخوای اپن وی پی ان بخری و بهش بدی خیر نداره
وی پی ا نی داره که از راه دور بتونی به شبکه داخلی خودم مودم متصل بشی که اونم باز به درد من نخورد کلا به درد کاربر خانگی نمیخوره شاید به درد شرکت ها بخوره
باید وی پی ان کلاینت داشته باشه که نداره.....
فریمور 1.3 رو دوباره بریز یا 1.4 رو من تست کردم این دوتا فریمور پایدارتر و بهترو بود مخصوصا برای ای دی اس ال یک بمده خدام پیام داده بود با وؤژن 1.3 مشکل error pks نداشته و کمتر بوده

...ALI...
31-10-2022, 16:16
عه اون بنده خدا به اسم علی شمایی؟
نفر بعدی که پیام گذاشته منم....
اینترنتی خریده بودم البته من همون روزی که مودم رسید دستم بعد چند ساعت تست بهش پیام دادم و گفتم مودم این ایرادات رو داره
وی پی ان به صورت کلاینت نداره مثلا بخوای اپن وی پی ان بخری و بهش بدی خیر نداره
وی پی ا نی داره که از راه دور بتونی به شبکه داخلی خودم مودم متصل بشی که اونم باز به درد من نخورد کلا به درد کاربر خانگی نمیخوره شاید به درد شرکت ها بخوره
باید وی پی ان کلاینت داشته باشه که نداره.....
فریمور 1.3 رو دوباره بریز یا 1.4 رو من تست کردم این دوتا فریمور پایدارتر و بهترو بود مخصوصا برای ای دی اس ال یک بمده خدام پیام داده بود با وؤژن 1.3 مشکل error pks نداشته و کمتر بوده

اره من از لیون کامپیوتر خریده بودم دادم بش تست کرد گفت موردی نداره .. شما از کجا گرفته بودی ؟
والا اصلا ۱.۳ نمیتونم روش بریزم و آلام مهندس تی پی لینک داره زور میزنه مشکل پیدا کنه . یه ورژن بتا جدیدتر براش اومده . جالیش اینه بعد از اینکه برنامه دیلاگشون رو فعال کردم الان نزدیک به ۶ روز مودم ریست نکردم .

hermidassss
31-10-2022, 21:33
اسم فروشگاهشو حقیقتا یادم نمیاد اما لیون نبود و اینکه واقعا مرد بود وقتی لینک فروم رو فرستادم و دید واقعا مشکل داره یکم بحث کرد اما اخرش قبول کرد مشکل داره البته من نظرات سایت برقچی رو هم براش فرستادم که یکی نوشته بود همین مودمو گرفته و مرجوع کرده و اینکه من مودمو دست نزدم نو منوده بود برچسب هاشو بر نداشته بودم
ورژن 1.3 داخل سایت تی پی لینک میشه همون اولین فریم ور واسه دانلود....
اگر تست کردی و یک هفتست که مومو خاموش نکردی دیگه دستش نزن
واسه من نهایتا 14 ساعت دوام میاورد و باید دوباره ری استارت میشد.
کیفیت خططم پس باید خوب باشه که شش روزه مودمو ریست نکردی....زیر مودمو خالی کن که داغ نکنه...ولی قیافش خیلی باحاله
این فروم هم خیلی وقته دیگه فعال نیست فک کنم ملت رفتن روی مودم های سیمکارتی

shabnam1986
19-04-2023, 17:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۳۰۴۱۹_۱۷۳۲۲۱_f83y.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام من این مودم رو دارم حدود 5 ماهه خریدم
وقتی خیلی دانلود میکنم داغ میکنه و قطع میکنه
یعنی باید ریست کنم تا دوباره اتصال برقرار بشه بستگی ب میزان دانلود داره
چرا؟
سرعت 16 مگ

لیونل_مسی
20-04-2023, 01:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۳۰۴۱۹_۱۷۳۲۲۱_f83y.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام من این مودم رو دارم حدود 5 ماهه خریدم
وقتی خیلی دانلود میکنم داغ میکنه و قطع میکنه
یعنی باید ریست کنم تا دوباره اتصال برقرار بشه بستگی ب میزان دانلود داره
چرا؟
سرعت 16 مگ

به خاطر سرعت 16 مگ نیست .
به خاطر چینی بودن تی پی لینک هست .
بقیه کاربرا هم همینو گفتن مثلا تو دیجی کالا ، میگن داغ میکنه
ولی شما اگه سرعت 16 مگ داری ارتقا بده به vdsl