ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید هـارد با USB 3 نسل دوم

behnamy01
02-03-2016, 09:14
سلام دوستان، کم کم هــاردم داره پر میشه و میخوام یک هـارد اکسـترنال 3 تـرابایـتی به بالا بگیرم ولی فعلا عجله ای ندارم، شنیدم نسل دوم USB 3.1 مدتی هست معرفی شده، سوالی که دارم اینه که به نظرتون کی هـاردهای موجود در بازار به این تکنـولوژی مجهز میشن؟

یعنی میخوام بدونم از مـارک هایی مثل ADATA که با 60 - 70 هـزار تـومن توی مثلا مدل های یک ترابـایتی گرونتر میدن هــارد ضد ضربه رو، نخـرم و از همون مدل های معمولی WD و سیگـیت بخـرم؟

Pr0m3en
02-03-2016, 12:57
درود
الآن شما مادربوردن یو اس بی نسل سه از نسل دوم رو داره؟
الان هارد سیستمتون سرعتش به اون هارد میرسه؟
روی یو اس بی 3 هم سرعت 100 مگ رو دیدم که تا 640 مگ هم باید به صرت تئوری بره که به نظر همین الان هم زیاد فرقی نداره و هنوز جا داره.
درضمن مزیت یو اس بی 3.1 قابلیت شارژه کامپوننت هاست.

behnamy01
02-03-2016, 19:17
درود
الآن شما مادربوردن یو اس بی نسل سه از نسل دوم رو داره؟
الان هارد سیستمتون سرعتش به اون هارد میرسه؟

سلام. بله USB 3 قابل پشتیبانی هست، الانم چند هارد USB 3 دیگه دارم، ولی نسل دوم نیست که البته مطمئنا با هارد نسل دوم هم compatible هستش.
بله هارد هم SSD هستش، البته تا اونجایی که میدونم سرعت بهترین هاردها بازهم به سرعت انتقال داده USB3.1 نسل دوم نمیرسه، من بیشتر سوالم از این جهت هستش که چون عجله ای در خـرید ندارم میخوام بدونم چه زمانی احتمالا این هـاردها موجود میشن که بتونیم بخـریمشون؟ 6ماه دیگه یا 2 سال دیگه؟!

Pr0m3en
04-03-2016, 12:21
خوب هنوز توی بازار جهانی هم همه گیر نشدن.
فکر میکنم یه سال.
ولی باز هم اینو دوباره بگم سرعتی که پورت یو اس بی 3 داره ارائه میده یعنی 5 گیگابیت که میشه 640 مگابایت بر ثانیه رو هنوز نتونستن پر کنن چه برسه به اون سرعتی که برای یو اس بی 3.1 پیش بینی شده.
پیشنهاد میکنم هارد اس اس دی پرتابل بگیرید و از سرعتش لذت ببرید.