PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار کردن فن با آخرین توان از لحظه روشن کردن کامپیوتر و خاموش شدن کامپیوتر بعد از مدتی

missmop
01-03-2016, 15:26
سلام من یک لپ تاپ سونی دارم۴ گیگابایت رم داره سی پی یو اینتل core i7 کارت گرافیک g force مشکلی که باهاش دارم این هست که از لحظه روشن کردن .فن سی پی یو با تمام توان شروع به کار میکنه و بعد از مدتی حدود نیم ساعت کامپیوتر خاموش میشه .:n03:

لطفا راهنمایی کنید

محمد7966
01-03-2016, 15:29
سلام من یک لپ تاپ سونی دارم۴ گیگابایت رم داره سی پی یو اینتل core i7 کارت گرافیک g force مشکلی که باهاش دارم این هست که از لحظه روشن کردن .فن سی پی یو با تمام توان شروع به کار میکنه و بعد از مدتی حدود نیم ساعت کامپیوتر خاموش میشه .:n03:

لطفا راهنمایی کنید

سلام

چند ساله دارید لبتابو؟

بازش کنید تا براتون سرویسش کنند حالا یا شما سرویسش کنید یا بدید بیرون

برای منم بعد 3 سال کلی پرز گرفته بود و فنش هم تند کار می کرد و صدای وحشتناکی داشت البته خاموش نمیشد لبتاب فقط صدای فن زیاد بود!!!!

ali_mohandes
01-03-2016, 15:49
سلام
دلیلش داغ شدن سی پی یو هستش باید تمیز بشه وخمیر سلیکون بهش زده بشه....همین ....

EXTREME
01-03-2016, 19:11

لطفا راهنمایی کنید
از دمای بالا است اگر cpu usage بالا باشد به دنبالش دما هم بالا میرود و این مورد هم میتونه از ویندوز باشه هم ویروس اگر این مشکل رو ندارید لپ تاب باید سرویس بشه یعنی باز بشه خاک گیری بشه و یک خمیر خوب به پردازنده زده بشه حتما در حین کار با لپ تاب از کول پد نیز استفاده کنید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk