مشاهده نسخه کامل
: کار کردن فن با آخرین توان از لحظه روشن کردن کامپیوتر و خاموش شدن کامپیوتر بعد از مدتی
سلام من یک لپ تاپ سونی دارم۴ گیگابایت رم داره سی پی یو اینتل core i7 کارت گرافیک g force مشکلی که باهاش دارم این هست که از لحظه روشن کردن .فن سی پی یو با تمام توان شروع به کار میکنه و بعد از مدتی حدود نیم ساعت کامپیوتر خاموش میشه .:n03:
لطفا راهنمایی کنید
محمد7966
01-03-2016, 15:29
سلام من یک لپ تاپ سونی دارم۴ گیگابایت رم داره سی پی یو اینتل core i7 کارت گرافیک g force مشکلی که باهاش دارم این هست که از لحظه روشن کردن .فن سی پی یو با تمام توان شروع به کار میکنه و بعد از مدتی حدود نیم ساعت کامپیوتر خاموش میشه .:n03:
لطفا راهنمایی کنید
سلام
چند ساله دارید لبتابو؟
بازش کنید تا براتون سرویسش کنند حالا یا شما سرویسش کنید یا بدید بیرون
برای منم بعد 3 سال کلی پرز گرفته بود و فنش هم تند کار می کرد و صدای وحشتناکی داشت البته خاموش نمیشد لبتاب فقط صدای فن زیاد بود!!!!
ali_mohandes
01-03-2016, 15:49
سلام
دلیلش داغ شدن سی پی یو هستش باید تمیز بشه وخمیر سلیکون بهش زده بشه....همین ....
لطفا راهنمایی کنید
از دمای بالا است اگر cpu usage بالا باشد به دنبالش دما هم بالا میرود و این مورد هم میتونه از ویندوز باشه هم ویروس اگر این مشکل رو ندارید لپ تاب باید سرویس بشه یعنی باز بشه خاک گیری بشه و یک خمیر خوب به پردازنده زده بشه حتما در حین کار با لپ تاب از کول پد نیز استفاده کنید
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.