مشاهده نسخه کامل
: درخواست تفسیر آزمایش
MohsenStar
29-02-2016, 01:01
سلام
وزن : 102
بیماری : چربی شدید پوست سر ، ریزش شدید مو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که معلوم هست توی آزمایش نوشته سه مورد هستن!
یکیش اقزایش MCHC
توضیحات از وب: MCHC محاسبه غلظت متوسط هموگلوبین داخل گلبول قرمز است. وقتی هموگلوبین به صورت غیرطبیعی در گلبول قرمز رقیق شود، گلبول قرمز کم رنگ تر(هیپوکرومیک) از حد نرمال است که در کم خونی فقر آهن و تالاسمی مشاهده می شود. افزایش MCHC هنگامی رخ می دهد که هموگلوبین به صورت غیر طبیعی داخل گلبول قرمز تغلیظ شود، مثلاً در سوختگی ها.
یکیش بسیار پایین اومدن Anti TPO
توضیحات از وب: این آزمایش نشانه درگیری غده تیروئید در اثر واکنش "خودایمنی" هست. این تست برای تشخیص کم کاری تیروئید بکار نمیره ، مگر اینکه اختلال ایمنی مدنظر باشه. و ظاهرا هرچه عدد اون کمتر باشه تیروئید پرکارتر هست.
و مورد آخر SGPT بالا
توضیحات از وب: این آنزیم ها بطور معمول داخل سلول های کبدی قرار دارند زمانی که کبد دچار آسیب می شود سلول های کبدی آنزیم ها را وارد جریان خون می کنند، بالارفتن سطح آنزیم ها در خون نشانه آسیب کبدی است. که البته احتمال کبد چرب و یا ... هست، ممکن هم هست بر اثر تغزیه یا خوردن مشروبات الکلی به طور موقت آزمایش اینطور نوشته باشه.
در کل دوستان و پزشکان انجمن توضیحات کامل رو خواهند داد. اینها فقط برداشت هایی از وب بود
شما به خاطر چربی سر رفتید آزمایش؟
برای ریزش مو، برخی اوقات ازمایش خون درخواست میشه اما اگر مشکل چربی سر دارید ، من خودم هم درگیر بودم
ازمایش خون مختلف هم دادم . همان طور که متخصص پوست هم از اول گفت ربطی به چربی خون و .. اینها ندارد.
تجربه من این رو میگه:
کوتاه کردن مو ها(من ماشین می کردم)
از یک شامپو همیشه استفاده نکنید.
کاهش استرش و ارامش اعصاب
صبر و تحمل و گذشت زمان و بالا رفتن سن
مراجعه به متخصص پوست
MohsenStar
29-02-2016, 14:58
سلام
همین چربی شدید موی سرم داره کل موهای سرم رو به فنا میده
وزنم هم بالاس میخواستم چکاپ کامل بکنم .
ببینم مشکل تیروئید و کبد چرب نداشته باشم .
MohsenStar
02-03-2016, 01:17
کسی نبود آزمایش منو تفسیر کنه ؟؟؟؟
green-mind
26-05-2016, 00:16
سلام من کم خونی دارم .میخواستم نوع کم خونیم و اینکه چه داروهایی باید مصرف کنم?
mcv :77.1
mch :26
مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.