مشاهده نسخه کامل
: مشکل در ارتباط با روشن شدن کامپیوتر
Silent TR
28-02-2016, 15:15
چند وقتیه بعضی موقع ها که کامپیوتر رو روشن میکنم روشن میشه ولی هیچ اتفاقی نمیوفته ، انگار برق کم میرسه به قطعات
بعد یهو صدای ( دیید ) که معمولا موقع روشن شدن سیستم میاد ، میادش و سیستم طبق معمول روشن میشه
امروزم که اومدم کامپیوتر رو روشن کنم خیلی طول کشید و روشن بود ولی هیچ اتفاقی نمیوفتاد ، کیس رو کشیدم بیرون یذره با دست به پاور ضربه زدم انگار یهو فن ها جون گرفتن و همون صدا دیید اومد و کامل کامپیوتر روشن شد و بالا اومد
تازگی یکی دوبار هم شده که موقع گیم و یا کار های سنگین یهو یجور هنگ میکنه که دیگه فقط باید ریستارتش کرد ( جالبه بعضی اوقات ریستارت رو میزنم کامپیوتر به جای ریست خاموش میشه ! )
خلاصه اینکه یذره حس میکردم مشکل از پاور باشه ، انگار هوا که یذره گرمتر شده این وضعیت شدید تر هم شده
به نظر شما مشکل چیه ؟ و باید چیکار کرد ؟
amirpcp30
28-02-2016, 15:22
سلام
با نرم افزار hwmonitor ولتاژ +12 رو در حالت لود چک کنید چک کنید
:n40:
چند وقتیه بعضی موقع ها که کامپیوتر رو روشن میکنم روشن میشه ولی هیچ اتفاقی نمیوفته ، انگار برق کم میرسه به قطعات
بعد یهو صدای ( دیید ) که معمولا موقع روشن شدن سیستم میاد ، میادش و سیستم طبق معمول روشن میشه
امروزم که اومدم کامپیوتر رو روشن کنم خیلی طول کشید و روشن بود ولی هیچ اتفاقی نمیوفتاد ، کیس رو کشیدم بیرون یذره با دست به پاور ضربه زدم انگار یهو فن ها جون گرفتن و همون صدا دیید اومد و کامل کامپیوتر روشن شد و بالا اومد
تازگی یکی دوبار هم شده که موقع گیم و یا کار های سنگین یهو یجور هنگ میکنه که دیگه فقط باید ریستارتش کرد ( جالبه بعضی اوقات ریستارت رو میزنم کامپیوتر به جای ریست خاموش میشه ! )
خلاصه اینکه یذره حس میکردم مشکل از پاور باشه ، انگار هوا که یذره گرمتر شده این وضعیت شدید تر هم شده
به نظر شما مشکل چیه ؟ و باید چیکار کرد ؟
قبل از هر چیز بایوس رو دیفالت کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
اگر بازم سیستم رو روشن کردید و تصویر نداشتید باید مین و بایوس مین بررسی بشه ولی مشکل شما بیشتر میتونه از طرف پاور باشه
اگر دیباگر داشته باشید از روی کد میتونید مشکل رو بفهمید
تصویر ندادن میتونه از رم و گرافیک و ضعیف بودن باتری هم باشه ولی برای شما احتمالش کم هست
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Silent TR
29-02-2016, 12:52
سلام
با نرم افزار hwmonitor ولتاژ +12 رو در حالت لود چک کنید چک کنید
میشه واضح تر بگید که چه کاری انجام بدم ؟؟ تغییر ولتاژ خطری نداره برای سیستم ؟
الان برنامه رو ریختم فقط نمیدونم چیکار کنم
مسئله هم اینجاست که فقط بعضی موقع ها این حالت پیش میاد
Silent TR
01-03-2016, 23:46
خوب پاورم کار خودشو کرد .. وسط گیم یهو کیس خامو ششد ... دیدم پاور دکمه صفرویکش رفته رو 0 و رو 1 هم نمیاد!!! نمیدونم حالا خود پاور باعث شده اینجوری شه یا اینکه قطعه دیگه ایی باعث شده اتصالی کنه فیوزش بسوزه اگه بخوان برای این سیستم پاور بگیرم چه مشخصاتی باید داشته باشه؟؟رم 2 گیگ دی دی ار2 سی پی یو 2 هسته ایی amd که فک کنم 6750 بود. دقیق یادم نیستگرافیک 4670 1 گیگ دی دی ار3
Silent TR
02-03-2016, 00:40
همین الان که یه چند ساعتی گذشت روشن شد !!! احتمالش هست از سی پی یو باشه ؟ فنش نتونسته باشه خوب خنکش کنه
چون قبلا هم فن سی پی یو یه مشکلاتی داشت ولی رفع شد ، وسط گیم هم اینطوری شد
senator2011
02-03-2016, 01:10
همین الان که یه چند ساعتی گذشت روشن شد !!! احتمالش هست از سی پی یو باشه ؟ فنش نتونسته باشه خوب خنکش کنه
چون قبلا هم فن سی پی یو یه مشکلاتی داشت ولی رفع شد ، وسط گیم هم اینطوری شد
اره کیسو باز کن تمیز کن فن هارو بردار روغن کاری کن با روغن چرخ خیاطی خیلی تاثییر داره
amirpcp30
02-03-2016, 12:54
میشه واضح تر بگید که چه کاری انجام بدم ؟؟ تغییر ولتاژ خطری نداره برای سیستم ؟
الان برنامه رو ریختم فقط نمیدونم چیکار کنم
مسئله هم اینجاست که فقط بعضی موقع ها این حالت پیش میاد
سلام مجدد
میتونه از حرارت سی پی یو باشه ولی در این حالت اول پاور مشکل داره
شما نرم افزار رو باز کنید یک شات ازش بگیرید و اینجا قرار بدید
اگر پاور شما فنش درست کار نکنه و گرم شه و خصوصا زمانی که پاور کم قدرتی دارید باعث میشه تا افت ولتاژ بیشتر باشه و این مشکلاتی که گفتید پیش بیاد
Silent TR
11-03-2016, 08:29
واقعااااااا حیف که نمیدونم مشکل 100درصد از کجاست. و اینقد سرم این چند وقت شلوغه که ننونستم کیس رو ببرم جایی تست کنم و مشکل یابی کنم
دو روز پیش سیم پاور رو وصل کردم اولش اصلا روشن نمیشد بعد 2. 3 دقیقه روشن شد سیستم ولی دیگه اصلا تصویر نیومد .... اگه میدونستم مشکل چیه امروز تو تخفیف 40 تومنیه دیجی کالاا هرچی میخواست میخریدم ... مشکل اینجاست اگه پاورم بخواد نمیدونم چه پاوری بگیرم
ali_mohandes
11-03-2016, 09:04
واقعااااااا حیف که نمیدونم مشکل 100درصد از کجاست. و اینقد سرم این چند وقت شلوغه که ننونستم کیس رو ببرم جایی تست کنم و مشکل یابی کنم
دو روز پیش سیم پاور رو وصل کردم اولش اصلا روشن نمیشد بعد 2. 3 دقیقه روشن شد سیستم ولی دیگه اصلا تصویر نیومد .... اگه میدونستم مشکل چیه امروز تو تخفیف 40 تومنیه دیجی کالاا هرچی میخواست میخریدم ... مشکل اینجاست اگه پاورم بخواد نمیدونم چه پاوری بگیرم
روی پاوری که داری نوشته باید چند وات بگیری یا مدلش رو تو نت سرچ کنی می فهمی...
موفق باشی
Silent TR
11-03-2016, 09:46
زده 650 وات مارک اپتیما هم هست ولی بعید میدونم وات واقعیش باشه
ata.royalfalcon
11-03-2016, 10:33
پیشنهاد میکنم با مراجعه به سایتهایی که توان مورد نیاز سیستم رو با توجه به مشخصات سخت افزاری که وارد میکنید محاسبه کنید تا نه پاور ضعیف انتخاب بشه و نه پاور بیش از حد قوی که هزینه اضافی متحمل بشید . بعنوان مثال سایت زیر نمونه خوبی برای محاسبه هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد میکنم پاوری که انتخاب میکنید چند وات قویتر از مقداری که اعلام کرده باشه .
چه پاوری بگیرم
میتویند از پاورهای Green انتخاب کنید که کیفیت مناسب و گارانتی خوبی دارند . الان هم که سایت دیجیکالا رو دیدم از سری UK و HP موجوده که در سایت Green میتونید تفاوتهاشو متوجه بشید .
Silent TR
12-03-2016, 08:14
از امروز یذره وقتم آزاد شد میتونم به کامپیوتر برسم
جالبه امروز روشن نشد نشد تا یذره به کارت گرافیک دست زده بالا پایینش کردم یهو روشن شد !!!
ali_mohandes
14-03-2016, 21:55
از امروز یذره وقتم آزاد شد میتونم به کامپیوتر برسم
جالبه امروز روشن نشد نشد تا یذره به کارت گرافیک دست زده بالا پایینش کردم یهو روشن شد !!!
بهتره اسلات های سیستمت رو تمیز کنی....اسلات رم وگرافیک....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.