ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خوابیدن سریع بعد از خوردن غذا

روانپریش
26-02-2016, 11:54
سلام به سروران گرامی
من شنیدم خوابیدن سریع بعد از خوردن غذا میتونه باعث تریکدن آپاندیس بشه آیا این باور درسته یا اشتباه هست؟

Ar@m
26-02-2016, 14:12
همچین چیزی حقیقت نداره ولی به هرحال خوابیدن سریع بعد خوردن غذا باعث بوجود اومدن یک سری مشکلات گوارشی در طول زمان میشه

روانپریش
26-02-2016, 15:31
همچین چیزی حقیقت نداره ولی به هرحال خوابیدن سریع بعد خوردن غذا باعث بوجود اومدن یک سری مشکلات گوارشی در طول زمان میشه

ولی شوهر من یه سری که آپاندیسش ترکیده بود دکتر به گفته بود به خاطر خوردن غذا و خوابیدن سریع آپاندیسش ترکیده

Ar@m
26-02-2016, 19:17
اینکه دقیقا چه اتفاقی برای همسر شما افتاده رو مطمئنا پزشکی که بالای سرشون بوده و در جریان سیر اتفاقات بوده خیلی بهتر متوجه میشه ولی در رفرنس های مختلف علمی از چنین عملی بعنوان علت ایجاد آپاندیسیت نام برده نشده. آپاندیسیت به معنای التهاب آپاندیسه و آپاندیس قسمتی کور از روده است به طول 8-10 سانتی متر که علت التهاب اون معمولا به علت بسته شدن دهانه ی ورودی آپاندیس بر اثر التهاب( مثلا در بیماری های التهابی روده) , عفونت, توده و یا مدفوع هست.
همچنین کمبود فیبر در مواد غذایی که باعث افزایش میزان ساعتهایی میشه که مدفوع در روده باقی میمونه (bowel transit time ) یک عامل مهم در افزایش ریسک ابتلا به آپاندیسه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-02-2016, 16:13
سلام
حرف از خوابیدن بعد از غذا شد
اونهائی که بعد از غذا خوردن بدجوری خوابشون میگیره علتش کم خونی هست
از وقتی غذا خوردن شروع میشه خونِ بیشتری میره به دستگاه گوارش و باعث کاهش اکسیژن در مغز میشه
این افراد اگر وقتی بعد از غذا خوردن خوابشون میگیره نفسهای نسبتاً عمیق بکشند اکسیژن بیشتری به مغزشون میرسه و تا حدی خواب آلودگیشون کم میشه

senator2011
27-02-2016, 16:16
سلام
حرف از خوابیدن بعد از غذا شد
اونهائی که بعد از غذا خوردن بدجوری خوابشون میگیره علتش کم خونی هست
از وقتی غذا خوردن شروع میشه خونِ بیشتری میره به دستگاه گوارش و باعث کاهش اکسیژن در مغز میشه
این افراد اگر وقتی بعد از غذا خوردن خوابشون میگیره نفسهای نسبتاً عمیق بکشند اکسیژن بیشتری به مغزشون میرسه و تا حدی خواب آلودگیشون کم میشه

پس چرا کسایی که این مشکل رو دارن موقع s**x***s خوابشون نمیاد؟خون مگه نمیره اونجا؟:n01:

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-02-2016, 16:58
پس چرا کسایی که این مشکل رو دارن موقع s**x***s خوابشون نمیاد؟خون مگه نمیره اونجا؟:n01:
سلام
دستگاه گوارش حجمش حداقل 20 برابر آلت هست
حجم خونی که میره به دستگاه گوارش خیلی خیلی بیشتر از خونی هست که موقع نعوظ در آلت جمع میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تفاوت از زمین تا آسمون هست
افراد کم خون یک علامت دیگه هم دارند:
موقع ورزش و فعالبت بدنی هم خوابشون میگیره چون تجمع خون در عضلات باعث کم شدن خون مغز میشه

senator2011
27-02-2016, 19:39
سلام
دستگاه گوارش حجمش حداقل 20 برابر آلت هست
حجم خونی که میره به دستگاه گوارش خیلی خیلی بیشتر از خونی هست که موقع نعوظ در آلت جمع میشه

تفاوت از زمین تا آسمون هست
افراد کم خون یک علامت دیگه هم دارند:
موقع ورزش و فعالبت بدنی هم خوابشون میگیره چون تجمع خون در عضلات باعث کم شدن خون مغز میشه

من موقعی که میخوام کتاب رو باز کنم خوابم میگیره یعنی کم خونی دارم؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-02-2016, 21:13
من موقعی که میخوام کتاب رو باز کنم خوابم میگیره یعنی کم خونی دارم؟
در این حالت چند چیز رو باید مد نظر داشت
1- مغز بزرگترین مصرف کننده ی اکسیژن هست
2- عده ای از مردم بیشتر از بقیه با کتاب خوندن خوابشون میگیره که علتش:
مصرف بالای اکسیژن و افت شدیدش در بدن هست
کم خونی (تعدادِ کمِ گلبولهای قرمز و یا هموگلوبین که مهمترین علتش کمبود آهن در بدن هست)
هوای آلوده و کم اکسیژن
گاز co وجود گاز منو اکسید کربن در هوا که به خاطر ساختار شیمیائیش سریع جذب هموگولوبین میشه و مانع از جذب اکسیژن به گلبولهای قرمز میشه و درنتیجه اکسیژن بدن کم میشه
3- گاهی فرد موقعی که وقتِ خوابش هست میخواد کتاب بخونه که مسلماً خواب آلودگی رو افزایش میشه
برای همین عده ای غافل میرند سراغ داروهای روانگردان برای بیدار موندن !!!! . نتیجه اش میشه صدمه دیدن مغز , صدمه دیدن بقیه ی قسمتهای بدن و اعتیاد
4- مشکل دیگه اینه که عده ای از مردم درست نفس کشیدن از یادشون رفته . بسیار سطحی نفس میکشند . ورزش هم نمیکنند یعنی فعالیت بدنیشون بسیار کمه درنتیجه خود به خود گلبولهای قرمز بدنشون کم شده و وقتِ لزوم که اکسیژن زیاد لازم دارند کم میارند و زود خسته میشند یا حتی خوابشون میگیره
شما همه ی اینها رو باید بررسی کنید و یک تست خون هم بدین تا اگر کم خونی دارین داروی مناسب مثل قرص آهن مصرف کنین و شاید لازم بشه در رژیم غذائیتون هم تجدید نظر کنین خصوصاً اگر که اهل ساندویچ و پیتزا و کباب کوبیده مغازه ها و نمک زیاد و نون سفید و شکر و شیرینی زیاد و نوشابه خوری و دخانیات و الکل و غیره هستین

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-02-2016, 22:24
سلام
امروز توی یک سایت مقاله ای دیدم که نوشته
دیگه قرص آهن مصرف نکنین چون میتونه ظرف 10 دقیقه به سلولها صدمه بزنه
یکی میگه خوبه یکی میگه بده . عاجز شدیم از دست دانشمندا و محققا
:20:

M.PC
05-03-2016, 03:38
کلا به نظر من پزشکی برعکس فیزیک قانون و اثبات خاصی نداره و حرفها نسبی هست ولی چیزی که اکثر پزشکها میگن خوب نیست .

Rhodes
05-03-2016, 10:39
من کم خونی ندارم.تا وقتی غدا نخوردم نه خوابم میاد و نه خسته ام ! خیلی هم فعال.همین که غدا میخورم انگاری قرض خواب آور خوردم.هم خوابم میگیره هم دست و دلم به هیچ کاری نمیره.برای همین توی روز 2 وعده بیشتر نمیخورم.
چاره چیه ؟ :n41:

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-03-2016, 14:42
کلا به نظر من پزشکی برعکس فیزیک قانون و اثبات خاصی نداره و حرفها نسبی هست ولی چیزی که اکثر پزشکها میگن خوب نیست .سلام

بله درسته , بدن فوق االعاده پیچیده هست و علاجها نمیتونه برای همه یکسان باشه
یکی پنیسبلین میزنه خوب میشه , یه نفر دیگه میزنه میمیره
برای همین بسیاری از درمانها روی همه نتیجه ی یکسان نداره

- - - Updated - - -

کلا به نظر من پزشکی برعکس فیزیک قانون و اثبات خاصی نداره و حرفها نسبی هست ولی چیزی که اکثر پزشکها میگن خوب نیست .سلام

بله درسته , بدن فوق االعاده پیچیده هست و علاجها نمیتونه برای همه یکسان باشه
یکی پنیسبلین میزنه خوب میشه , یه نفر دیگه میزنه میمیره
برای همین بسیاری از درمانها روی همه نتیجه ی یکسان نداره

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-03-2016, 14:45
من کم خونی ندارم.تا وقتی غدا نخوردم نه خوابم میاد و نه خسته ام ! خیلی هم فعال.همین که غدا میخورم انگاری قرض خواب آور خوردم.هم خوابم میگیره هم دست و دلم به هیچ کاری نمیره.برای همین توی روز 2 وعده بیشتر نمیخورم.چاره چیه ؟ :n41:

سلام
با این اوصاف احتمال کم خونی زیاده
تست خون گرفتین ؟