ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرعت کم هارد لب تاب

behrooz1378
25-02-2016, 13:49
سلام دوستان
من یه لب تاب لنوو z510 مدل b دارم نمیدونم چرا سرعت هاردش کمه مثلا از درایو c سه تا فیلم رو با هم کپی کردم توی یه درایودیگم سرعتش 40 مگ هست که نسباتا خیلی کمه
یا مثلا یه چیزی تو یه هارد دیگه میریزم 100 مگه ولی از تو هارد ک/ی میکنم30 مگه مثلا که خیلی باید بیشتر از اینا باشه مشکل از چیه؟؟؟؟

ata.royalfalcon
25-02-2016, 15:07
سلام دوستان
من یه لب تاب لنوو z510 مدل b دارم نمیدونم چرا سرعت هاردش کمه مثلا از درایو c سه تا فیلم رو با هم کپی کردم توی یه درایودیگم سرعتش 40 مگ هست که نسباتا خیلی کمه
یا مثلا یه چیزی تو یه هارد دیگه میریزم 100 مگه ولی از تو هارد ک/ی میکنم30 مگه مثلا که خیلی باید بیشتر از اینا باشه مشکل از چیه؟؟؟؟

سلام .

سرعت انتقال اطلاعات از یه پارتیشن به پارتیشن دیگه همان هارد دیسک خیلی کمتر از حالتی هست که اطلاعات از یه هارد دیسک به هارد دیسک دیگه منتقل میشه . اگر به عکس زیر دقت کنید (مربوط به لپتاپم هست) کپی دو فیلم از درایو C به D همون هارد دیسک با سرعت 23MB/s انجام شده . سرعت 40 مگابایتی که دارید خوبه و کم هم نیست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pr0m3en
25-02-2016, 18:30
سلام دوستان
درود
سرعت خوندن هاردها معمولا بالاتره از نوشتن.
سرعت هارد های منم اکثرا 30 مگه و سرعت هارد شما خیلی هم خوبه.

behrooz1378
12-03-2016, 11:01
تشکر از همه ی دوستان ممنون:n02: