ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : علت تفاوت قیمت چیست؟

qatreh
24-02-2016, 17:30
سلام
توی آمازون یک محصول قیمتهای متفاوتی داره.مثلا من دنبال قیمت مدل SanDisk Extreme USB 3.0 بودم اما دیدم حتی با وجود حجم یکسان قیمتها تفاوت زیادی داره
اگه دلیل این تفاوت قیمتها رو کسی میدونه ما رو هم روشن کنه لطفا

Pr0m3en
24-02-2016, 17:38
درود
فروشنده های متفاوت.
خدمات پس از فروش متفاوت.
نوع ارسال و کشورهای متفاوت.

qatreh
24-02-2016, 19:25
خوب من به عنوان کسی که میخاد این جنس رو از آمازون تهیه کنه و میخاد خیالش از کیفیت و بقیه مسائل در کنار قیمت مناسب مطمئن باشه باید چکار کنه؟اگه فقط اختلاف در تامین کننده باشه و همه موجودیها از نظر کیفیت و بقیه مسائل یکی باشند خوب طبیعتا پایینترین قیمت به صرفه ترین هست

من هنوز برام این تنوع و اختلاف قیمتهای زیاد برای یک مدل کاملا یکسان روشن نیست.مثلا همین فلش که بالا گفتم 12 تا قیمت مختلف داره!!!

چه خبره مگه؟

qatreh
24-02-2016, 19:27
درود
فروشنده های متفاوت.
خدمات پس از فروش متفاوت.
نوع ارسال و کشورهای متفاوت.
به غیر از فروشنده های متفاوت مورد دوم و سوم فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشند

saeed9009
24-02-2016, 19:52
علت تفاوت قیمت فروشنده های مختلف هست ... و گرنه خدمات پس از فروش در آمریکا یکسان هست ... سعی کنید جنسی رو انتخاب کنید که توسط خود آمازون بفروش میرسه که این عبارت هست

Ships from and sold by Amazon.com

معمولا قیمت آمازون کمتر از مابقی فروشنده هاست.

qatreh
24-02-2016, 20:05
علت تفاوت قیمت فروشنده های مختلف هست ... و گرنه خدمات پس از فروش در آمریکا یکسان هست ... سعی کنید جنسی رو انتخاب کنید که توسط خود آمازون بفروش میرسه که این عبارت هست

Ships from and sold by Amazon.com

معمولا قیمت آمازون کمتر از مابقی فروشنده هاست.

اگه تفاوت قیمت در حد کم و معقول باشه میشه توجیه کرد اما وقتی تفاوت زیاد باشه چی؟
به عنوان نمونه همین مدل فلش در حجم 16 از حدود 15 دلار شروع میشه تا به حدود 37 دلار هم نزدیک میشه.تفاوت از دو برابر هم رد کرده!!!
در حالیکه تولید کننده و گارانتی و محتویات پک و کشور مقصد یکسانه و فقط فروشنده ممکنه فرق بکنه حتی ممکنه فروشنده هم فرق نکنه!!!