مشاهده نسخه کامل
: راهنمای خرید تلویزیون
با ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سلام.
می خوام یک تلویزیون تو رنج 2.5 الی 3.5 میملیون بخرم.اما نمی دونم چه مدلی بخرم مثل LED بهتره یا پلاسما ؟
چه برندی بخرم؟
گارانتی چه شرکت از ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همه بهتر و پشتیبانی بهتری داره؟
بیشتر برام کیفیت خود تلویزیون مهمتر هست.بعد امکاناتش.مثلا شنیدم بعضی تلویزیون ها تو بعضی برندها با ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صفحه LED ژاپنی ساخته شده است.
ساخه چه کشوری باشه
اینچ tv بین 40 تا 50 باشه
خلاصه هر نکته ای که لازم می دونین بگین تا سرم کلاه نره؟
mehr1362
23-02-2016, 14:24
سلام
پیشنهاد من تلوزیون های اسمارت LED سامسونگ هست به چند دلیل :
1- بهترین تلوزیون های 46 تا 50 اینچ را در سال های 2014 و 2015 تولید کرده ، از نگاه یک سایت خارجی که تمام برندها را بررسی میکند و براساس آیتم های مختلف امتیاز میدهد . فیلم های این سایت در یوتوب هم هست .
2- سونی هم که احتمالا میدونید ، قیمت ها بالاست . یعنی با 3.5 تلوزیونی به شما میده که با همون سخت افزار 2.5 سامسونگ یا ال جی میده .
از نظر امکانات با 3.5 چه سامسونگ بخرید یا ال جی امکانات در یک سطح هستند و الان دیگه میشه گفت همه ی تلوزیون ها در این رنج قیمتی دارند ( وای فای داخلی ، اتصال به اینترنت ، مرورگر ، برنامه های پیش فرض و ... )
برای انتخاب دو تا فاکتور را در نظر بگیرید که بعدا دچار مشکل نشید :
اول CMR یا همون رفرش تصویر که هر چه بالاتر باشه بهتر هست .
دوم سی پی یو ، از مدل هایی انتخاب کنید که سی پی یو 4 هسته ای دارند تا بعدا در اجرای فایل های تصویری با کیفیت تصویر بالا و فریم بالا دچار مشکل نشید .
یک نکته را هم درباره سامسونگ بگم ، سامسونگ ها دو دسته هستند :
1- مدل های شرکتی ، که در بازار شهرهای مرکزی مثل تهران و اصفهان پیدا نمیشن یا کم هستند و گارانتی هم ندارند و بیشتر در بانه میشه پیدا کرد ، منوی فارسی هم ندارند .
2- مدل های مونتاژ ایران که با همون سخت افزار شرکتی ها هستند و فقط در CMR خیلی جزئی تفاوت دارند . یعنی در برابر هر مدل شرکتی یک نمونه با همون شکل و شمایل و با سخت افزار 95 درصد شبیه ، یک مدل مونتاژ تولید میشه .
توصیه من این هست که در اینترنت دنبال مدل خاصی نگردید ، چون اطلاعات اینترنت درباره ی تلوزیون ها با بازار ایران متفاوت هست ! یعنی مثلا شما در سایت سامسونگ مدلی را انتخاب میکنید اما اون مدل در بازار ایران نیست ( همون شرکتی که گفتم ) و در ایران مدل مشابه اون هست .
حتما برید و از بازار کاتالوگ محصولات 2015 سامسونگ ، ال جی و یا هر برندی مد نظر دارید را بگیرید و از روی اون مقایسه کنید و دست آخر برای انتخاب نهایی اون مدل را در اینترنت سرچ کنید و تحقیق بیشتر .
ولی در کل نظر من سامسونگ هست ، چون تمام چیزهایی که بالا گفتم را انجام دادم . کاتالوگ سامسونگ ، سونی ، ال جی ، شارپ و مدل های کمتر شناخته شده را گرفتم و در نهایت به سامسونگ رسیدم که در برابر قیمت محصولات بهتری داشت و طبق بنچمارک های یک سایت انگلیسی بهترین های 2014 و 2015 را تولید کرده .
دوربین کانن SX60 دارم که فیلم هایی با کیفیت 38 مگاپیکسل و فریم 60 میگیره . فیلم ها در سیستم خودم ( سی پی یو چهار هسته ، رم دو گیگ ، گرافیک 4670 ) اصلا قابل پخش شدن نیستند و لگ دارند . در لب تاب هم ( سی پی یو دو هسته ، رم 3 گیگ ، گرافیک جی تی 540 ) کمی بهتر از PC ولی باز هم لگ دارند . اما در تلوزیون سامسونگی که گرفتیم خیلی روان و عالی پخش میشن !
موفق باشید
تشکر دوست عزیز.
دیگه چه نکاتتی می تونید بفرمائید؟
mehr1362
24-02-2016, 00:17
تشکر دوست عزیز.
دیگه چه نکاتتی می تونید بفرمائید؟
هر چی به ذهنم رسید فکر کنم گفتم :n13:
فقط اکیدا توصیه میکنم حتما از بازار کاتالوگ های 2015 ( حالا هر برندی که قصد خرید داشتید ) را حتما بگیرید و از روی اون انتخاب کنید . اگر بخواهید از اینترنت انتخاب کنید بعدا یا مدل را در بازار پیدا نمی کنید و یا احتمال خریدن محصولات قدیمی تر هست .
و نکته ی دیگه اینکه حتما از مراکزی بخرید که کارشون اینه ! یعنی طرف فقط محصولات سامسونگ و ال جی میفروشه .
یعنی 5 تا هم بخواهید همون لحظه موجود داشته باشه !
یکبار هم که شده محصولات سامسونگ و ال جی یا هر برندی در نظر داشتید را از نزدیک ببینید که بعدا پشیمان نشید .
با 3.5 میشه 46 تا 48 اینچ بسیار مناسب سامسونگ یا ال جی را خرید .
irajchevelle
24-02-2016, 15:17
تشکر از دوست گلم بخاطر راهنمایی کامل و.جامعش.
مدل مورد نظر بنده سامسونگ ju7000 پنجاه اینچش. اما بنده مشهد هستم و این مدل در شهر های مرزی ب.ا.ن.ه و گ.ن.ا.و.ه موجود دارن.
در تهران هم کسانی هستن که از این دو جا وارد میکنن و تهران میفروشن.
از دوستان کسی هست آشنا مورد اطمینان داشته باشه تا من سفارش بدم این مدلو؟
خیلی نظرم روی این مدله
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
دوست عزیز به هیچ عنوان سمت سامسونگ نرید!به دو دلیل:1- گارانتی سام سرویس 2- کیفیت پایین پنل و محصولات سامسونگ
سال پیش همین موقعه ها یه تی وی سامسونگ مدل 48h6430 که در اصل مدل 6340 است را از نمایندگی با گارانتی 18 ماه سام سرویس خریداری کردم.متاسفانه از چند ماه پیش قسمت سمت راست بالا پنل دچار لکه سیاه شد و این سیاهی به قسمت پایین سمت راست و چپ پنل بعد از چند روز سرایت کرد بعد از مراجعه به نمایندگی و تحویل تی وی بهم گفتن پنل خرابه و باید تعویض بشه و گفتن ظرف 10 روز پنل را عوض میکنن اما تا امروز 3 ماه گذشته و هیچ خبری از تی وی نیست شاید تا حالا بیش از 100 باره باشون تماس گرفتم و هر دفعه گفتن قطعه موجود نیست!!!!!بهشون گفتم پس کی قطعه موجود میشه گفتن مشخص نیست !ولی ما داریم پیگیری مکینم:))))چند روز پیش بالاخره از زیر زبون سام سرویس کشیدم بیرون که اصلا این مدل تلویزیزون و خصوصا پنلش خیلی خیلی خرابی داشته و بابت همین خرابی سام سرویس به مشکل بر خورده!شماره قطعه پنل BN95-01319A است که در سری 6 مدل 6300 که شامل 6430 که در اصل 6340 است استفاده شده است کیفیت این پنل خیلی پایین است.متاسفانه سامسونگ کیفیت محصولاتش امده پایین کافی در گوگل یه سرچی با عنوان شکایت از سام سرویس بزنید تا بفهمید خرابی محصولات سامسونگ و در ضمن خدمات دهی سام سرویس چقدر ضعیفه!دوستانی که در هر صورت میخوان تی وی سامسونگ بخرن قبلش چک کنن ببین این پنل تو تی ویشون استفاده نشده باشد.
irajchevelle
24-02-2016, 15:30
دوست عزیز به هیچ عنوان سمت سامسونگ نرید!به دو دلیل:1- گارانتی سام سرویس 2- کیفیت پایین پنل و محصولات سامسونگ
سال پیش همین موقعه ها یه تی وی سامسونگ مدل 48h6430 که در اصل مدل 6340 است را از نمایندگی با گارانتی 18 ماه سام سرویس خریداری کردم.متاسفانه از چند ماه پیش قسمت سمت راست بالا پنل دچار لکه سیاه شد و این سیاهی به قسمت پایین سمت راست و چپ پنل بعد از چند روز سرایت کرد بعد از مراجعه به نمایندگی و تحویل تی وی بهم گفتن پنل خرابه و باید تعویض بشه و گفتن ظرف 10 روز پنل را عوض میکنن اما تا امروز 3 ماه گذشته و هیچ خبری از تی وی نیست شاید تا حالا بیش از 100 باره باشون تماس گرفتم و هر دفعه گفتن قطعه موجود نیست!!!!!بهشون گفتم پس کی قطعه موجود میشه گفتن مشخص نیست !ولی ما داریم پیگیری مکینم:))))چند روز پیش بالاخره از زیر زبون سام سرویس کشیدم بیرون که اصلا این مدل تلویزیزون و خصوصا پنلش خیلی خیلی خرابی داشته و بابت همین خرابی سام سرویس به مشکل بر خورده!شماره قطعه پنل BN95-01319A است که در سری 6 مدل 6300 که شامل 6430 که در اصل 6340 است استفاده شده است کیفیت این پنل خیلی پایین است.متاسفانه سامسونگ کیفیت محصولاتش امده پایین کافی در گوگل یه سرچی با عنوان شکایت از سام سرویس بزنید تا بفهمید خرابی محصولات سامسونگ و در ضمن خدمات دهی سام سرویس چقدر ضعیفه!دوستانی که در هر صورت میخوان تی وی سامسونگ بخرن قبلش چک کنن ببین این پنل تو تی ویشون استفاده نشده باشد.
ممنون از در میان گذاشتن تجربه تون.
من که اصلا محصول شرکت داخل یا همون مونتاژ ایران نمیخرم. مورد صحبتم تی وی بانه ای که مونتاژ مصره. این کد تی وی سامسونگ جز پنج تی وی سال 2015 شناخته شده نمیگم اول که باز حرفی نباشه. توی سایت های cnet.com و rtings.com میتونید ببینید. در این مورد چی؟ هنوزم دنبال این مدل نباشم؟
ببین در اصل شماره پنلی که دادم تو تی وی استفاده نشده باشه!در مورد تی وی های مونتاژ مصر من شنیدم کیفیت قطعاتش پایینه سعی کنید ساخت خود کره را خرید کنید.
ممنون از در میان گذاشتن تجربه تون.
من که اصلا محصول شرکت داخل یا همون مونتاژ ایران نمیخرم. مورد صحبتم تی وی بانه ای که مونتاژ مصره. این کد تی وی سامسونگ جز پنج تی وی سال 2015 شناخته شده نمیگم اول که باز حرفی نباشه. توی سایت های cnet.com و rtings.com میتونید ببینید. در این مورد چی؟ هنوزم دنبال این مدل نباشم؟
با سلام.
در مورد مصر هم من زیاد خوب نشنیدم.بیشتر اگر از خود کره یا تایوان باشه بهتر هست.
سونی که امشب قیمت کردم سر به فلک می ذاره فکر نکنم بتونم بگیرمش البته شاید در حد خیلی کم بگیرمش
بیشتر بین سامسونگ و ال جی گیر کردم چند تا مدل هم دیدم :
سامسونگ مدل 698 2- سامسونگ 5850
3-ال جی 6700 :قیمت 3700 میلیون
4- سونی : r560 سونی:w800c
وقنی اومدم بیرون ذهنم بهم ریخت .از بس که فروشنده حرف زد
نمی دونم چی بهتره؟
ببین در اصل شماره پنلی که دادم تو تی وی استفاده نشده باشه!در مورد تی وی های مونتاژ مصر من شنیدم کیفیت قطعاتش پایینه سعی کنید ساخت خود کره را خرید کنید.
این شماره ای که اشاره کردین.مربوط به صفخه نمایش tv هست درسته.از کجا بفهمم و چطوری که این شماره تو tv استفاده شده است ؟
sajjadorgadimi
25-02-2016, 00:45
در این رنج قیمت به نظر من Samsung 48JC6960 Curved Smart LED TV - 48 Inch بهترین گزینست!
چرا؟
چون:
1-اولا قیمت این تلوزیون 3.700 هست که دیجی کالا این تلوزیون رو 3.200 میدی!(بهترین فرصته تو که قصد خرید داری همینیو بخر،500 تا تخفیف!)
2-دارای گارانتی سام سرویس
3-در صورت خرید از دیجی کالا،اگه بعد از هفت روز این تلوزیون رو دوست نداشتی میتونی به دیجی کالا پسش بدی
4-خیلی شیکه!(نظر خودم)
5-اندازش قابل قبوله
6-قابلیت نصب به دیوار
7-full hd (البته 3D نیست)
8-دارای سه عدد درگاه usb
9- 4 عدد hdmi
10- wifi و lan
11-مصرف کم
میتونی بقیه امکاناتش رو تو وب خودت پیدا کنی
(از دیجی کالا بخری 500 تومن تخفیف می گیری و در ضمن دیجیکالا مستقیم میاره در خونتون و مطمئن باش که همه ی کالا ها دیجی کالا اصله)
موفق باشید
سامسونگ رو اصلا خوب تعریف نمی کنند؟
نمی دونم چیکار کنم؟
sajjadorgadimi
27-02-2016, 20:40
چرا؟
کیفییت جنس های سامسونگ عالیه
تنها شرکتی که از سامسونگ بهتره فقط و فقط اپله
اول اپل و بعد سامسونگ
من چند روز پیش رفتم تلویزیون ها رو دیدم . بنظرم از سری 6 سامسونگ 6490 از همشون بهتر بود حتی از لحاظ کیفیت رنگ از 6960 هم خیلی بهتر بود ولی بعدش که رفتم w800 سونی رو دیدم تازه فهمیدم که رنگ های سامسونگ همش مصنوعی و ابرنگی هست
چرا؟
کیفییت جنس های سامسونگ عالیه
تنها شرکتی که از سامسونگ بهتره فقط و فقط اپله
اول اپل و بعد سامسونگ
سلام.
رفتم از یکی دو تا تعمیرکار پرسیدم گفتن سامسونگ تو گارانتی خیلی خراب کرده است و جنسش خوب نیست ولی ال جب خدمات و گارانتی بهتری داره و جوابگو هست؟
sajjadorgadimi
28-02-2016, 13:08
به هر حال انتخاب با خودته
من تمامی جنسهام سامسونگه و اصلا نیازی به گارانتی ندارن!
چند ساله یه گوشی سامسونگ دارم مثل روز اول کار میکنه
Mehrdad092000
29-02-2016, 04:28
به هر حال انتخاب با خودته
من تمامی جنسهام سامسونگه و اصلا نیازی به گارانتی ندارن!
چند ساله یه گوشی سامسونگ دارم مثل روز اول کار میکنه
دوست عزیز خواهشا از روی علاقه به چیزی نظر ندید نمیگم سامسونگ بده ولی نباید اینجور که شا میگین همه کاربرارو به شک بندازین بزارین دوستانی که وارد ترن یا ازروی تجربه یا نقد سایتا نظر بدن خواهشا گوشی و تیوی و ... هم با هم مقایسه نکید توی پستا قبلیتون نوشتین تنها شرکتی که از سامسونگ بهتره اپل هست چه ربطی داره اخه:n01:
بعدشم اپل هم اصلا چیزی نیست که اینجور بگین جز اینکه از روی تعصب و بازی با افکار مردم جنساشو به چندین برابر قیمت میده نمیگم کیقیت جنساش بده اما اصلا به قیمتش و محدودیست ها بیخودش نمیارزه
و در اخر اینجا بخش تی وی هستش و راجب به اون نظر بدین
همه برندها خوبن سامسونگ الجی سونی پانا فیلیپس و ... اما هر کدوم یه سری مشکلات توی بعضی مدل ها دارن اینجوری نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بد
بازم ممنون مرسی
sajjadorgadimi
29-02-2016, 13:04
دوست عزیز خواهشا از روی علاقه به چیزی نظر ندید نمیگم سامسونگ بده ولی نباید اینجور که شا میگین همه کاربرارو به شک بندازین بزارین دوستانی که وارد ترن یا ازروی تجربه یا نقد سایتا نظر بدن خواهشا گوشی و تیوی و ... هم با هم مقایسه نکید توی پستا قبلیتون نوشتین تنها شرکتی که از سامسونگ بهتره اپل هست چه ربطی داره اخه:n01:
بعدشم اپل هم اصلا چیزی نیست که اینجور بگین جز اینکه از روی تعصب و بازی با افکار مردم جنساشو به چندین برابر قیمت میده نمیگم کیقیت جنساش بده اما اصلا به قیمتش و محدودیست ها بیخودش نمیارزه
و در اخر اینجا بخش تی وی هستش و راجب به اون نظر بدین
همه برندها خوبن سامسونگ الجی سونی پانا فیلیپس و ... اما هر کدوم یه سری مشکلات توی بعضی مدل ها دارن اینجوری نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بد
بازم ممنون مرسی
دوست عزیز اگه یکم تحقیق کنید متوجه می شید که اپل سرچشمه ی همه تکنولوژی هاست
اولین بار همه چیز رو اپل کشف کرده و برند های دیگه ازش کپی کردن (مثلا: اولین کامپیوتر های خانگی-گوشی لمسی-mp3 پلیر و...)
منظورتون از محدودیت چیه؟
من گفتم تنها شرکتی که از سامسونگ بهتره اپل هست نگفتم تنها شرکتی که تو زمینه تیوی بهتر از سامسونگه اپل هست!
من کیفیت جنس های سامسونگ و اپل رو با هم مقایسه می کنم و می گم اپل بهتره
ایشون گفتن سامسونگ رو خوب تعریف نمی کنن من هم گفتن سامسونگ شرکت خوبیه
shetabandeh
01-03-2016, 21:16
اپل سرچشمه همه تکنولوژی ها نیست. نه اولین کامپیوتر شخصی نه اولین موبایل لمسی نه اولین پخش کننده صوتی ساخت اپل نبوده اند. لطفا این بحث بی ارزش اپل و سامسونگ رو دیگه متوقف کنید.
Mehrdad092000
02-03-2016, 09:01
دوست عزیز اگه یکم تحقیق کنید متوجه می شید که اپل سرچشمه ی همه تکنولوژی هاست
اولین بار همه چیز رو اپل کشف کرده و برند های دیگه ازش کپی کردن (مثلا: اولین کامپیوتر های خانگی-گوشی لمسی-mp3 پلیر و...)
منظورتون از محدودیت چیه؟
من گفتم تنها شرکتی که از سامسونگ بهتره اپل هست نگفتم تنها شرکتی که تو زمینه تیوی بهتر از سامسونگه اپل هست!
من کیفیت جنس های سامسونگ و اپل رو با هم مقایسه می کنم و می گم اپل بهتره
ایشون گفتن سامسونگ رو خوب تعریف نمی کنن من هم گفتن سامسونگ شرکت خوبیه
اقا باشه بر فرض اصلا جمله شما درسته اینکه اپل سرچشمه همه چیه و بقیه شرکت ها از جمله مایکروسافت ibm . motorola sony و.... هیچ
چه ربطی داره؟ ما اومدیم اینجا با بهترین بودجه بهترین انتخاب داشته باشیم نه اینکه بگیم چی چی هستو بقیه چیکار کردن
محدودیت منظورم بعضی چیزا بیخوده که اگه کار کرده باشین میدونین
همون دیگه ایمکه میگین تنها شرکتی که بهتره اپل هست اشتباهه اپل متسفانه از همین افکار های مردوم که بیشتر ظاهری نگاه میکنن فکر میکنن هرچی گرونتره بهتره استفاده میکنه و خوب همرو سر کیسه کرده جوری که جنساشو به چند درصد سود بالا میفروشه
بعدشم بازم میگم دوست عزیز اینجا بخش تی وی هستش بهتره این بحثارم تموم کنید و جایه اینکه روی برند خاص تعصب نشون بیدن بهتره به دوستانی که نیاز به کمک دارن کمک کنیم
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.