ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : داغ کردن و ریست های پی در پی

srx190d
22-02-2016, 09:02
سلام دوستان
مودم بنده از این قدیمی ها رایگان روسرویس بوده به اسم alfex
با اینکه چینی هست ولی ای سی ها همه تایوان
حالا بعد از این همه مدت دچار قطع و وصل زیاد شده بود که باز کردم دیدم خازن آبی باد کرده بوده
بعد از تعویض هم داغ میکنه و هم هی ریست میشه البته از قبل نمیدونم که داغ میکرده یا نه ولی ریست نمیشد
اینم بردش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pr0m3en
22-02-2016, 11:42
سلام دوستان
مودم بنده از این قدیمی ها رایگان روسرویس بوده به اسم alfex
با اینکه چینی هست ولی ای سی ها همه تایوان
حالا بعد از این همه مدت دچار قطع و وصل زیاد شده بود که باز کردم دیدم خازن آبی باد کرده بوده
بعد از تعویض هم داغ میکنه و هم هی ریست میشه البته از قبل نمیدونم که داغ میکرده یا نه ولی ریست نمیشد
اینم بردش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود
با مولتی متر خازن هاشو یه تست خازن بزن ببینی سالم هستن یا نه.
فکر میکنم که مشکل از سلفشه چون داغی و ریست معمولا یا از سلفه یا پردازنده (چیپ) که اگه چیپ باشه مودم رو باس عوض کنی ولی اگه سلف باشه شاید بتونی عوض کنی.

srx190d
22-02-2016, 19:25
درود
با مولتی متر خازن هاشو یه تست خازن بزن ببینی سالم هستن یا نه.
فکر میکنم که مشکل از سلفشه چون داغی و ریست معمولا یا از سلفه یا پردازنده (چیپ) که اگه چیپ باشه مودم رو باس عوض کنی ولی اگه سلف باشه شاید بتونی عوض کنی.
سلام دوست من
اینترنت رو که از روی مودم بر میدارم خوب میشه و دیگه قطعی نداره
ولی با موبایل نمیتونم استفاده کنم
مودم ایسوس گرفتم خیلی خوب و احساس میکنم به این نمیرسه
این هم وای فای روشن میکردی گوشی یک ثانیه وصل بود ایسوس حداقل 4 ثانیه طول میکشه این خیلی سریع بود اگر بشه راه بیوفته خیلی عالی میشه مودم خوبیه تازه دارم قدرش رو میدونم

Pr0m3en
22-02-2016, 20:20
سلام دوست من
اینترنت رو که از روی مودم بر میدارم خوب میشه و دیگه قطعی نداره
ولی با موبایل نمیتونم استفاده کنم
مودم ایسوس گرفتم خیلی خوب و احساس میکنم به این نمیرسه
این هم وای فای روشن میکردی گوشی یک ثانیه وصل بود ایسوس حداقل 4 ثانیه طول میکشه این خیلی سریع بود اگر بشه راه بیوفته خیلی عالی میشه مودم خوبیه تازه دارم قدرش رو میدونم
درود
ایسوس مودم های با کیفیت هم داره ولی هزینه هاش خیلی بالاست.
مودم های توتولینک که جدید اومدن هم تعریفشونو شنیدم.قیافه ندارن ولی کیفیتشون قابل قبوله و قیمت متعادلی هم دارن.

srx190d
08-03-2016, 16:10
درست نشده هنوز دوستان

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD

srx190d
09-03-2016, 01:07
ماشاالله p30 اينقدر بزرگ ميموني يك پست كجا بزاري
دوستان اينترنت واي فاي استفاده ميكنن
تجربه اي دارن كه قدرت سيگنال چه تاثير روي مصرف باتري داره
يعني ضعيف و قوي بودن سيگنال در مصرف باتري تاثير داره يا نه
الان تو خونه درصد انتن مودم ايسوس رو گذاشتم روي ١٠ درصد به خوبي هم ميگيري حالا نميدونم با ١٠٠ درصد چقدر مصرف خوشي فرق ميكنه

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad