ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل فوری...لطفا کمکم کنید!

ashkan4030
20-02-2016, 14:50
سلام..من یه هارد 3 ترابایت وسترن مای بوک داشتم که یه مدتی بود همش ارور فرمت میزد...الان اطلاعاتشو اورده بالا..برای این که بتونم از اطلاعاتش بکاپ بگیرم رفتم یه هارد 4 ترابایت سیگیت بک اپ پلاس خریدم ولی الان مشکل اینجاس که وقتی به کیس وصل میکنم بالا نمیاره...ویندوز من ایکس پیه؟؟چیکار کنم که این هارد 4 ترا بالا بیاد روی سیستم که همزمان اطلاعات اون هارد 3 ترام رو روی این 4 ترا کپی کنم خیالم راحت شه:n27:

ata.royalfalcon
20-02-2016, 16:02
سلام..من یه هارد 3 ترابایت وسترن مای بوک داشتم که یه مدتی بود همش ارور فرمت میزد...الان اطلاعاتشو اورده بالا..برای این که بتونم از اطلاعاتش بکاپ بگیرم رفتم یه هارد 4 ترابایت سیگیت بک اپ پلاس خریدم ولی الان مشکل اینجاس که وقتی به کیس وصل میکنم بالا نمیاره...ویندوز من ایکس پیه؟؟چیکار کنم که این هارد 4 ترا بالا بیاد روی سیستم که همزمان اطلاعات اون هارد 3 ترام رو روی این 4 ترا کپی کنم خیالم راحت شه:n27:

با سلام .

باید پارتیشن بندی و فرمت بشه تا درایوها در my computer دیده بشه .

ولی یه نکته مهم ؛ مدلهای جدید Seagate Backup plus یه تفاوتهایی با مدلهای پیشین دارند . یعنی در مدلهای قدیمیتر Seagate Backup plus و همچنین مدلهای وسترن دیجیتال my book از یه متد خاصی استفاده شده که در ویندوز XP میتونید به تمام حجم دسترسی داشته باشید (حجمهای بیشتر از دوترابایت) و نیاز به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد هم نداشت و به محض اتصال به سیستم میتونستید استفاده کنید ولی مدلهای جدید Seagate Backup plus که حجمشون بیشتر از دوترابایت هست متاسفانه در ویندوز XP دیگه قابل استفاده نیست یعنی نمیتونید به تمام ظرفیت دسترسی داشته باشید و محدود به دوترابایت خواهد بود چون ویندوز XP از GPT پشتیبانی نمیکنه . پس در ویندوز XP تا سقف دوترابایت میتونید این هارد دیسک رو پارتیشن بندی و فرمت کنید (از طریق Disk management میتونید اینکار ور انجام بدید) . بنابراین سعی کنید فقط اطلاعات مهم رو منتقل کنید به این درایو .