مشاهده نسخه کامل
: مشاوره در رابطه با خرید بین تیبا ؟ پراید؟ سمند
سلام
من قصد دارم یک ماشین دست دوم خریداری کنم
اولین گزینم تیبا مدل 1392 هستش که تا 19 میلیون میشه خریداری کرد
دومیش پراید صفر هستش که 19.800.000 تومان قیمتشه
سومیش سمند se مدل 1390 هستش که با 19 میلیون میشه خرید
کسایی که از نظر فنی به این سه خودرو واقفن و از مزایا و معایبش اگاهن راهنمایی بکنن بی نهایت ممنون میشم
Pourya-pc
22-02-2016, 11:26
سلام
من قصد دارم یک ماشین دست دوم خریداری کنم
اولین گزینم تیبا مدل 1392 هستش که تا 19 میلیون میشه خریداری کرد
دومیش پراید صفر هستش که 19.800.000 تومان قیمتشه
سومیش سمند se مدل 1390 هستش که با 19 میلیون میشه خرید
کسایی که از نظر فنی به این سه خودرو واقفن و از مزایا و معایبش اگاهن راهنمایی بکنن بی نهایت ممنون میشم
خودروی صفر و مدل بالا همیشه ارجعیت دارد . منتها بودجه شما طوری هست که گزینه بهتر هم دارید .
سمند وضعیت خیلی بهتری داره . اگر تمیزش رو پیدا کنید قطعا ارزشش رو داره .
بعد از اون تیبا و پراید صفر . هرچند من باشم پراید صفر رو انتخاب میکنم .
mehdi-ch
28-02-2016, 23:37
بدون شک خودروی صفر ... پراید صفر بگیرید و انشاالله که خوش شانس باشید تا 2،3 سال هیچ هزینه ای جز بنزین و زیبایی نخواهید داشت
:n16:
aryamehr1368
04-03-2016, 10:13
دوست عزیز من خودم 405 دارم موتورهای 405 جز سرطان چیزی نیستند مصرف سوخت بالا قطعات گرون مشکل دائمی واشر و سرسیلندر حتی نمونه صفرش وقتی کارمندای ایران خودرو بهم میگن هر دوسال ی بار سرسیلندرو واشر عوض کن تو راه ندارتت خودت دیگه حساب کن البته اگه بتونی خرجشو بدی خوب اول مشخص سمند, تیبا هم تقریبا همون پراید وزنش تقریبا با 405 یکیه با امکانات بهتر پراید هم دیگه سلیقه ایه
دوست عزیز من خودم 405 دارم موتورهای 405 جز سرطان چیزی نیستند مصرف سوخت بالا قطعات گرون مشکل دائمی واشر و سرسیلندر حتی نمونه صفرش وقتی کارمندای ایران خودرو بهم میگن هر دوسال ی بار سرسیلندرو واشر عوض کن تو راه ندارتت خودت دیگه حساب کن البته اگه بتونی خرجشو بدی خوب اول مشخص سمند, تیبا هم تقریبا همون پراید وزنش تقریبا با 405 یکیه با امکانات بهتر پراید هم دیگه سلیقه ایه
سلام
کاملا با این دوستمون موافقم و سمند هم همین موتور روش قرار داره. بین این گزینه ها 100 درصد تیبا رو پیشنهاد میکنم، هر چند کیفیت پایین و مشکلاتی هم دارن ولی باز بهتر و کم آزار تر خواهد بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.