مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد میگرن
amir hamzeh
19-02-2016, 12:14
سلام! من چند وقت پیش برای مشکل دیدن جرقه های نورانی رفتم متخصص چشم و ایشون بعد از معاینه گفت مشکل چشمی نیست و سوال کرد ایا من میگرن دارم ؟ گفتم نه ! چون نمی دونستم دقیقا به چه سردردی میگرن میگن اما من یه جور سردرد دارم که بعضی وقتها از حدود عصر شروع میشه با حالت تهوع و حساسیت شدید به نور و با مسکن هم اصلا خوب نمیشه به سختی خواب میرم ولی روز بعدش خبری از سردرد نیست و فقط مثل اینکه توی سرم چکش خورده باشه
ایا میگرن همینه؟ ایا چند روز طول میکشه یا میتونه نصف روز باشه؟
کسی تجربه ای داره؟
سلام! من چند وقت پیش برای مشکل دیدن جرقه های نورانی رفتم متخصص چشم و ایشون بعد از معاینه گفت مشکل چشمی نیست و سوال کرد ایا من میگرن دارم ؟ گفتم نه ! چون نمی دونستم دقیقا به چه سردردی میگرن میگن اما من یه جور سردرد دارم که بعضی وقتها از حدود عصر شروع میشه با حالت تهوع و حساسیت شدید به نور و با مسکن هم اصلا خوب نمیشه به سختی خواب میرم ولی روز بعدش خبری از سردرد نیست و فقط مثل اینکه توی سرم چکش خورده باشه
کسی تجربه ای داره؟
سلام
بهترین راه متخصص مغز و اعصاب است.
من خودم میگرن دارم و دارو مصرف کردم چند سال پیش
میگرن هر چه زودتر بروید ، بهتر درمان میشه و تمایل به مزمن شدن داره
مثلا برای بنده سردرد و حالت تهوع و فشار به چشم هام هست. که درمانش هم برای بنده ، رفع گرسنگی + مسکن + خواب است.
کسی تجربه ای داره؟
سردرد شما به احتمال بسیار زیاد میگرن هست بخصوص اگر جرقه نورانی (aura) ببینید و به نور حساسیت داشته باشید.
به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید ، دارو درمانی احتیاج است.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.