مشاهده نسخه کامل
: برنامه دورهمی / شبکه نسیم
amirtehrani93
18-02-2016, 03:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، نام مجموعه تلویزیونی «زعفرون» به «دور همی» تغییر یافت.
همچنین بازیگران جدیدی چون: الیکا عبدالرزاقی،مهران رنجبر و محمد نادری به لیست بازیگران این سریال که پیشتر شقایق دهقان، مهران مدیری و امیر مهدی ژوله بودند، اضافه شدند.
به جز بازیگران ثابت، در هر قسمت یک بازیگر مهمان نیز حضور دارد که با حضور در مقابل دوربین همراه با سایر بازیگران وارد فضای شیرین و کمدی قصه خواهد شد.
ساخت دکور «دورهمی» براساس برنامه ریزی ها جمعه به پایان می رسد و تصویربرداری با انتخاب کامل بازیگران طی روزهای آینده آغاز خواهد شد.
این مجموعه کمدی با ساختاری کاملا متفاوت نسبت به سایر آثار نمایشی پیشین تلویزیون دکوری عظیم دارد. در هر قسمت ٣٠٠ نفر از مخاطبان -که طی یک فراخوان برای حضور در برنامه ثبت نام می کنند- به تماشای بازی بازیگران می نشینند. در واقع مجموعه به مانند تئاتری شبیه است که در هر قسمت مخاطبان بسیاری را به عنوان تماشاگر دعوت می کند.
«دورهمی» قرار است از شبکه نسیم پخش شود و سایر عواملی که تاکنون حضورشان در پروژه قطعی شده عبارتند از: تهیه کنندگان: هاشم رضایت، حمید رحیمی نادی، نویسنده:امیر مهدی ژوله،طراح صحنه و دکور: مهدی هاشمی، طراح گریم: ایمان امیدواری، طراح لباس: پیام حسین سوری، برنامه ریز و دستیار یک کارگردان: حسن لباف و مشاور رسانه ای: امین اعتمادی.
-------------------
کارگردان : محراب قاسمخانی (طبق حدس خودم!)
کارگردان بصورت رسمی معرفی نشده ولی در اینستاگرام الهه زارع نژاد کارگردان محراب معرفی شده و عکس ها هم واضحهه که کارگردان کار محراب قاسمخانی میباشد
amirtehrani93
18-02-2016, 14:27
ضبط برنامه ی"دورهمی" از 26 بهمن شروع شده
این پست رو،پیج دورهمی در اینستاگرام منتشر کرده که نقش های بازیگران رو نوشته:
amirtehrani93
18-02-2016, 14:30
اینستاگرام محراب قاسمخانی : باز دور همیم...
باز هم دلقکهای معروف دور هم جم شدن سره یه سفره یه تورری بندازش و یه جیره مفتی از صدا و سیمان بگیرن
amirtehrani93
19-02-2016, 13:56
باز هم دلقکهای معروف دور هم جم شدن سره یه سفره یه تورری بندازش و یه جیره مفتی از صدا و سیمان بگیرن
این کار تیم خوبی پشتش جمع شده و مطمئن باشید میتونه با خندوانه رقابت کنه
++++
نحوه حضور در برنامه به عنوان تماشاچی:
شده مثل فوتبالمون . دیدن کارهای قبلیشون با نتیجه ضعیف رو به رو شده ترکیب رو عوض کردن .
هر چند فکر نمیکنم از همکاری این گروه چیز بدی از اب در بیاد .
ghassam2
19-02-2016, 21:54
الیکا عیدالرزاقی خودش به تنهایی برای نابود کردن جذابیت ها کافیه!!! بنظرم این دورهمی ممکنه با شلوغ کاری و پر سر و صدایی کار خودشو خراب کنه .... و اگه بخوان باز هم طنزی بکار ببرن ( احتمالش زیاده ) که همانا نشون دادن هزار باره مشکلات اجتماعی و فرهنگی این جامعه و بخصوص طبقات متوسط و رو به پایین به خودشون باشه و نمایش و کنایه این جور چیزا که مرتب تکرار میشه و چیزیو عوض نمیکنه باید بگم شخصا دیگه طاقت این نهایت هنرو ندارم!:n01::n01::n34::n41::n29::n29::n29:
کلا هر برنامه ای که تولیدی شبکه نسیم باشه مزخرف بوده و مطمئنم این رویه هم ادامه خواهد داشت .
اولیش فکر کنم عینک افتابی بود + بعد چند وقت پیش یه سریال مسخره که اسمشم یادم نیست چی بود که توش بنفشه خواه بازی میکرد + خندوانه که حالم از خنده های مسخره و لوث بازی هاش بهم میخورد و جمعا نیم ساعت هم ندیدمش + شب کوک با اون مجری حال بهم زنش + این دور همی هم که از اسمش معلومه دور هم میخوان یه چرت و پرتی بسازن بره به خصوص که مهران مدیری هم هست دیگه با توجه به کارای اخیرش انتظار لوده بازی جدیدی میره بی شک
کلا این شبکه های جدید صدا سیما رو هم بذارید از توش یه شبکه درست حسابی در نمیاد به غیر شبکه ورزش که تقریبا اکثر فوتبالای مهم خارجی رو پخش میکنه
افتــــــــــــــــــضـــ ـــــــــــاح به تمام معنا.
نمیدونم دیشب اولین قسمتش بود یا قبلا نشون دادن ولکن به دلم نچسبید.
اجرای الیکا عبدالرزاقی و شقایق دهقان بمعنای واقعی کلمه چرت و مزخرف هست
:n21:
فقط بخش خود مدیری و مهمان برنامه خوبه
amirtehrani93
23-03-2016, 19:18
مهران مدیری که واقعا از هرلحاظ عالیه :n12:
بعد از مهران ژوله و سیامک عالی هستن
+++
اخباری مبنی بر ممنوع الاسم شدن محراب قاسمخانی به گوش میرسه:n13:
کارگردان و سرپرست نویسندگان مجموعه دورهمی به احتمال قوی محراب قاسمخانیه
همانطور که با رویه اخیر انتظار میرفت مزخرفی دیگر از مهران مدیری رو شاهد بودیم .
در حاشیه 1 به امید اینکه یه مرد هزار چهره ، پاورچین یا شب های برره دیگه ای از مهران مدیری شاهد باشیم چند قسمت اول همه خانواده میدیدن به وسطاش رسید دیگه کسی دنبال نمیکرد .
در حاشیه 2 به امید اینکه انتقادا ( البته انتقادات مربوط به سطح پایین سریال نه انتقادات مسخره پزشکان) رو شنیده و رفع کرده قسمت اول دیدیم و اینقدر بی مزه بود دیگه ندیدیم .اخرشم اینقدر انتقادات مردم زیاد بود که خود نویسندگان کارش اعتراف کردن به ناموفق بودنش
دور همی هم قسمت دومش همینطوری کانال ها رو عوض میکردم دیدم نسیم داره نشون میده به 2-3 دقیقه نرسید لوث بازی های عبدالرزاقی دیدم زدیم کانال بعدی :دی
مدیری خوب داره پیش میره . همینطور پیش بره برنامه هایی میسازه که میتونه از حیث بیننده با شبکه 4 رقابت کنه :دی
مقایسه عطاران و مدیری و سعید اقا خانی میتونه مقایسه جالب و تامل برانگیزی باشه
دهه 70 و اوایل 80 مدیری بی رقیب در عرصه طنز و هیچکسی به گردشم نمیتونست نزدیک بشه و . کم کم عطاران خودشو نزدیک کرد و بعد ها هم سعید آقاخانی . در سال های اخیر هم که دیگه نیازی به گفتن نیست وضع به چه صورته . عطاران یکه تاز سینما به خصوص تو فروش فیلما و اقاخانی هم که سیمرغ میگیره و طنز های نسبتا خوبی ساخته . بیمار استانداردش هم که دو سه قسمت جسته گریخته دیدم امیدوار کننده بوده .
یکی این مدیری رو توجیه کنه بیشتر از این خاطرات خوب و سابقشو گند نزنه بهش
mehdiops
23-03-2016, 20:44
الکا عبدالرزاقی هم صداش هم گریمش خیلی شبیه گوهر خیر اندیش شده یا من فقط همچین حسی رو دارم
برنامه دیشب رو حسابی پسندیدم :n09:
ghassam2
27-03-2016, 08:52
غیر قابل تحمل دیشب که سروش صحت بود همش شده بودن زدن سبیل صحت مدیری خرفت برو خونت بگیر بخواب ..مردمو مسخره کردی
این دورهمی هم خیلی جالب نیست!بیشتر شوخی هاش رو تو شبکه های اجتماعی قبلا شنیده بودم.خندوانه هم فقط جناب خانش خوبه که اونم دو سه شب پخش نشد...
غیر از اینا سریال هاس امسال هم خیلی افتضاح هستن ..یکی از یکی چرت تر..:n21:
احساس میکنم همشون به ته خط رسیدن....
Saeed7Star
28-03-2016, 09:53
همانطور که با رویه اخیر انتظار میرفت مزخرفی دیگر از مهران مدیری رو شاهد بودیم .
در حاشیه 1 به امید اینکه یه مرد هزار چهره ، پاورچین یا شب های برره دیگه ای از مهران مدیری شاهد باشیم چند قسمت اول همه خانواده میدیدن به وسطاش رسید دیگه کسی دنبال نمیکرد .
در حاشیه 2 به امید اینکه انتقادا ( البته انتقادات مربوط به سطح پایین سریال نه انتقادات مسخره پزشکان) رو شنیده و رفع کرده قسمت اول دیدیم و اینقدر بی مزه بود دیگه ندیدیم .اخرشم اینقدر انتقادات مردم زیاد بود که خود نویسندگان کارش اعتراف کردن به ناموفق بودنش
دور همی هم قسمت دومش همینطوری کانال ها رو عوض میکردم دیدم نسیم داره نشون میده به 2-3 دقیقه نرسید لوث بازی های عبدالرزاقی دیدم زدیم کانال بعدی :دی
مدیری خوب داره پیش میره . همینطور پیش بره برنامه هایی میسازه که میتونه از حیث بیننده با شبکه 4 رقابت کنه :دی
مقایسه عطاران و مدیری و سعید اقا خانی میتونه مقایسه جالب و تامل برانگیزی باشه
دهه 70 و اوایل 80 مدیری بی رقیب در عرصه طنز و هیچکسی به گردشم نمیتونست نزدیک بشه و . کم کم عطاران خودشو نزدیک کرد و بعد ها هم سعید آقاخانی . در سال های اخیر هم که دیگه نیازی به گفتن نیست وضع به چه صورته . عطاران یکه تاز سینما به خصوص تو فروش فیلما و اقاخانی هم که سیمرغ میگیره و طنز های نسبتا خوبی ساخته . بیمار استانداردش هم که دو سه قسمت جسته گریخته دیدم امیدوار کننده بوده .
یکی این مدیری رو توجیه کنه بیشتر از این خاطرات خوب و سابقشو گند نزنه بهش
دوستان، در نظر داشته باشید که مهران مدیری فقط بازیگر این مجموعه هستش و کارگردان این مجموعه نیست که ازش ایراد می گیرید بلکه محراب قاسمخانی کارگردان می باشد.
فقط مهران مدیری رو عشقه 3>
سلام
ایا میشه این شبکه رو روی ماهواره دریافت کرد ؟ اگر اره فرکانس این شبکه چی هست و بر روی کدوم ماهواره هست
Morteza4SN
28-03-2016, 15:21
مثل همردههاش خود برنامه چنگی به دل نمیزنه که به خاطرش رفت سمت تی.وی فقط دکور و اجراش کمی متفاوت بود که اینم کاپی از آب دراومد :n02:
کپی شوی هندی توسط قاسمخانی و مهران مدیری در «دورهمی»
مجموعه کمدی «دورهمی» که به کارگردانی مهراب قاسمخوانی و با محوریت مهران مدیری در تلویزیون کشورمان پخش شد، یک کپی نعل به نعل از یک برنامه کمدی هندی است؛ کپی که ناامیدی را نسبت به افول ستارههای سالهای گذشته کمدی ایران پررنگتر میسازد.
به گزارش «تابناک»، مهران مدیری پس از یک دوره سخت، این بار با اثری در تلویزیون حضور یافت که کارگردانش نبود و کارگردانی این اثر بر عهده مهراب قاسم خوانی بود؛ اما مدیری محوریت این برنامه را بر عهده داشت و در واقع قرار بود پیشرویِ میدان در کمدی «دورهمی» باشد؛ کمدی که تصور میشد یک برنامه ترکیبی خلاقانه باشد، ولی در پایان یک برنامه عجیب و غیرمعمول از آب درآمد.
«دورهمی» که برای شبهای آخر هفتهها تدارک دیده شده بود، از آغاز سال 1395 در جدول پخش قرار گرفت و مطابق با قرار قبلی، پنج شب (شنبه تا چهارشنبه) در هفته برنامه «خندوانه» و پنجشنبهها و جمعهها برنامه «دورهمی» برای تماشاگران شبکه نسیم به نمایش درمیآید تا بدین ترتیب دست شبکه نسیم پر باشد اما ظاهراً برای برنامه مدیری و قاسمخوانی بیش از ارزش واقعیاش پول دادهاند!
در «دورهمی»، علاوه بر نقش آفرینی مهران مدیری، سیامک انصاری، شقایق دهقان، الیکا عبدالرزاقی، محمد نادری، مهران رنجبر و امیرمهدی ژوله حضور یافتهاند، ولی ضعف دیالوگها و عدم به هم پیوستگی مناسب در چند برنامه نخست «دورهمی» نتوانست نظر تماشاگر را در چند برنامه نخست تأمین کند و مهمترین نقطه قوت چیدمان و دکور متفاوت دورهمی تلقی میشد.
دکور «دورهمی» که پیش از این «شبهای شاد» و «زعفرون» نام داشت، با ظرفیت بیش از ۳۰۰ تماشاگر توان میزبان از سیلی از جمعیت را دارد که بیوقفه دست میزنند و حتی اجازه اجرای پیوسته طنزها را نمیدهند؛ تشویقهایی که مشخص است توسط شخص کنار تماشاگران هدایت و کارگردانی میشود و عکسالعملهای طبیعی نیست، حال آنکه شاید خنده (همچون تماشاگران سریال فرزندز) کفایت میکرد.
با این حال سازندگان کمدیهای ایرانی وقتی شروع به کپی میکنند تا کوچکترین جزئیات نظیر تشویقهای پیوسته تماشاگران نیز برای ادای دین به اثر اصلی (!) کپی میشود و این گونه است که کمدی مشهور «شبهای طنز با کاپیل / Comedy nights with Kapil» که جزو مشهورترین برنامههای کمدی هند محسوب میشود، مو به مو برای تولید «دورهمی» کپی شده و این جزئیات آنچنان مشابه هم پیادهسازی میشود که نتوان تعابیر مثبتی در این زمینه به کار برد.
جزییترین اجزای صحنه و حتی برخی جزئیات اجرا در «دورهمی» عیناً از «شبهای طنز با کاپیل / Comedy nights with Kapil» کپی شده و حتی میز عجیب مهران مدیری و ننشستن در بین جمعیت در دورهمی و در نظر گرفتن جایگاه اختصاصی برای او نیز کپی از این سریال هندی است؛ کپی که به واسطه عدم به کارگیری خلاقیت در اجرا، فاقد کف جذابیت برنامه هندی است.
مدیری با همان ایدههایی که در «شوخی کردم» به اندازه کافی دستمالی شده بود و به عادتهای بعد ایرانیها با لحن کمدی طعنه میزد، دوباره در «دورهمی» ظاهر میشود و البته علاوه بر این، برای آنکه حق مطلب در کپی بردازی از برنامه هندی ادا شده باشد، مهمانهایی حضور مییابد و تله تئاترها و موسیقیهایی اجرا میشود.
البته ناگفته نماند که یک بخش در نسخه اصلی و هندی وجود دارد که در «دورهمی» نیست و آن هم رقص هندی است! بدین ترتیب، برنامهای که قرار بود یک اتفاق بزرگ را در تلویزیون رقم بزند و سکوی اوجگیری دوباره مهران مدیری باشد، یک کرسی هندی از آب درآمد که روی آن برچسب ساخت ایران الصاق شده است!
پیش از این، بخشهایی از سریال آمریکایی «خانواده آمریکایی / Modern Family» در سریال «هفت سنگ» کپی مو به موی شده بود و در ادامه نیز سریال «دوستان / Friends» مشمول کپی مو به موی اجزای صحنه و برخی از جزئیات شد و «عشق تعطیل نیست» به کارگردانی بیژن بیرنگ حتی رنگ مبل و دکوپاژ را نیز از این سریال آمریکایی کپی کرد و در نهایت نیز شکست خورد.
فیلمسازان و برنامهسازان ایرانی باید خوشحال باشند که ایران جزو قانون کپیرایت نیست، چون در آن صورت چنین سرقتهای هنری حتماً با شکایت نمایندگان صاحبین اثر اولیه برای دریافت خسارت استفاده از ایدهشان بدون پرداخت سهمی از پروژه به آنها همراه میشد! ظاهراً حاضری خوری سینماگران ایران حد و مرزی ندارد و اینک پای مدیری و قاسم خوانی را به میان کشیده است؛ گروهی که شاید تصور نمیکردند دستشان به این سرعت رو شود!
برای مقایسه سریع دو برنامه «دورهمی» و «شبهای طنز با کاپیل / Comedy nights with Kapil»، ویدیویی کوتاه آماده کرده که تماشای آن نشان میدهد حتی در انتخاب کادر دوربینها نیز کپی برداری شده است.
دانلود ویدیوی مقایسه «دورهمی» و «شبهای طنز با کاپیل» ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
ایا میشه این شبکه رو روی ماهواره دریافت کرد ؟ اگر اره فرکانس این شبکه چی هست و بر روی کدوم ماهواره هست
IRIB Nasim
Hot Bird
12437 H
29900 3/4
+
Badr
11881 H
27500 3/4
وای که قسمت نمایشاش چقدر خونوکه،
[Mohsen]
02-04-2016, 23:49
در کل به نظرم از این فصل خندوانه بهتره و حداقل چیزی برای عرضه کردن داره
تذکر جدی به رفتار مهران مدیری درباره رعایت شان میهمانان برنامه دورهمی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] zFdgwTwca_oQx-88ZB_gYzlXHQ4jWBSjwKBGk4nU88RN381sfGVtw67dPrccCMXH CvyCWsMg1taB6Gl3xeVOpt9jw,/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87+%D8%AF%D9%88% D8%B1+%D9%87%D9%85%DB%8C+.jpg
قائم مقام معاون سیما گفت: با رفتار تنبیه آمیز مجری شأن میهمانان برنامه نادیده گرفته شده است که این موضوع را بررسی کردیم و بلافاصله به عوامل برنامه تذکر جدی داده شد تا نسبت به موارد اخلاقی و رعایت سبک زندگی ایرانی اسلامی دقت بیشتری شود.
به گزارش مشرق، قائم مقام معاون سیما گفت: مجموعه طنز دورهمی با وجود انتقادهایی که به آن می شود بازتاب خوبی در میان مخاطبان داشته و در مجموع میزان رضایتمندی از آن خوب بوده است.
رضا پورحسین در پاسخ به این سوال که آیا ارزیابی خاصی از نظرات مخاطبان ین برنامه وجود دارد گفت : طبق آنچه از مرکز پژوهش و سنجش افکار و روابط عمومی سازمان صدا و سیما اعلام شده است این برنامه به دلیل طنز خوبی که دارد در مجموع توانسته است نظر مخاطبان را به خود جلب کند.
وی در پاسخ به این سوال که انتقادهایی نسبت به این برنامه به ویژه درخصوص رفتار مجری این برنامه در فضای مجازی انعکاس داشته است گفت: قبول دارم که در برنامه بعضاً سوالاتی مطرح شده که با فرهنگ ایرانی - اسلامی همخوانی ندارد و نیز با رفتار تنبیه آمیز مجری شأن میهمانان برنامه نادیده گرفته شده است؛ این موارد که به ما انعکاس داده شده است و بررسی کردیم بلافاصله به عوامل برنامه تذکر جدی داده شده است تا نسبت به موارد اخلاقی و رعایت سبک زندگی ایرانی اسلامی دقت بیشتری شود.
مجموعه کمدی دورهمی با ساختاری متفاوت نسبت به دیگر آثار نمایشی با آغاز نوروز 95 به روی آنتن شبکه نسیم رفته است.
aaligoli
03-04-2016, 13:29
خیلی عالیه #دورهمی
فیروز کریمی بهتر از مدیریه باید اونو بیارن از این به بعد:n08:
مدیری راضی، نیما فلاح راضی، سحر ولد بیگی راضی ، این وسط مدیرا ناراصی:n21:
واقعا که...
مدیری راضی، نیما فلاح راضی، سحر ولد بیگی راضی ، این وسط مدیرا ناراصی:n21:
واقعا که...
از همه مهمتر خلق الله، راضی.
ghassam2
10-04-2016, 08:47
فکر کنم با این روند ضعیف بخصوص در بخش نمایشی و ... بزودی شاهد خارج شدن از لیست پخش خواهیم بود
Iloveu-ALL
22-04-2016, 23:11
چرا امشب پخش نشد ؟
فردا وفات هست.
4 اردیبهشت وفات حضرت زینب سلام الله علیها [ 15 رجب ]
می تونه برنامه خوبی باشه به شرطی که مردم در اون ساعت گزینه سرگرم کننده دیگری به جز تلویزیون نداشته باشن
یعنی ماهواره و اینترنت و موبایل و شبکه های اجتماعی و فیلم و سریال های روز خارجی و دی وی دی و غیره نباشه تا مردم بشینن دورهمی نگاه کنن
در واقع یک برنامه تلویزیونی برای اینکه گل کنه باید بتونه با همه اینا رقابت کنه و از همشون سر باشه تا مردم رو بنشونه پای تلویزیون ولی دورهمی این خصوصیت رو نداره
ولی مثلا برنامه نود رو مردم هر هفته می بینن چون جذابیتش بر همه اون موارد می چربه
من بعضی قسمتاش رو دیدم نسبت به جنگ 77 و ببخشید شما که 15 - 16 سال از مهران مدیری پخش میشد هم عقب تره
ghassam2
23-04-2016, 09:17
اصلا این ایده بحث کردن سر موضوعی خیلی عقب مانده و کهنه است .. این دیگه ته عدم خلاقیته .. چیزی بود که خود مهران مدیری در برنامه های شاید 15 سال پیشش انجام میداد. و بخش نمایشی خیلی لوسه و حرف دوستمون کاملا درسته l.utus
کارگردان دورهمی؛ ممنوع الکار، ممنوع التیتراژ و ممنوع الحضور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در حالی که تهیه کنندگان دورهمی در گفت و گویی که از برنامه «شماوسیما» در تلویزیون پخش شد به قراردادشان با تلویزیون برای تولید بیش از 150 قسمت اشاره کردند، مشخص شد که این برنامه از قسمت 10 به بعد بدون کارگردان در حال تولید است یا در بهترین حالت مهران مدیری موقتا آن را سرپرستی می کند.
عصرایران - برنامه «دورهمی» که از ابتدای سال جدید دو شب در هفته از طریق شبکه نسیم مهمان خانه های مردم شده است از همان ابتدا با حواشی متعددی مواجه شد.
به گزارش عصرایران، اوج حواشی از جایی نشات گرفت که مهران مدیری روی آنتن موهای سر مهمانش و بعدها سبیل جاودانه ی سروش صحت را تراشید تا واکنش ها به این اقدام او اوج بگیرد. در ادامه بحث تقلید این برنامه از یک برنامه تلویزیونی هندی مطرح شد که باعث شد واکنش های تندی علیه آن شکل بگیرد و اتهام کپی متوجه عوامل و سازندگان این برنامه باشد. دورهمی که با شکل و فرم جدیدی در تلویزیون ایران اجرا می شد با تذکر مدیران صداوسیما به سازندگان آن بابت رفتارهای به گفته ی آنها تحقیرآمیز مهران مدیری با مهمانان و مردم حاضر در برنامه بود ادامه یافت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما در حالی که تهیه کنندگان دورهمی در گفت و گویی که از برنامه «شماوسیما» در تلویزیون پخش شد به قراردادشان با تلویزیون برای تولید بیش از 150 قسمت برنامه اشاره کردند، مشخص شد که این برنامه از قسمت 10 به بعد بدون کارگردان در حال تولید است یا در بهترین حالت مهران مدیری موقتا آن را سرپرستی می کند. برنامه ای که از همان ابتدا عدم درج اسم کارگردانش در تیتراژ آن باعث بروز حواشی متعددی شده بود و عده ای کارگردان دورهمی را مهران مدیری می دانستند. اما کارگردان واقعی برنامه دورهمی کسی نبود جز مهراب قاسم خانی؛ شخصی که گمان می رفت فقط به عنوان سرپرست نویسندگان و یا در نهایت یکی از طراحان اصلی با این برنامه همکاری می کند اما گفت و گوی او با روزنامه سینما نکات متعددی را مشخص کرد.
مهراب قاسم خانی که این روزها در تلویزیون ممنوع الکار است می گوید: «شروع ماجرای دورهمی اینگونه بود که طرحی براساس یک برنامه هندی در سازمان صداوسیما مصوب شده بود و از طرف تهیهکنندگان برنامه از بنده برای نویسندگی و کارگردانی آن دعوت شد. قسمتی از آن برنامه را دیدم و از سروشکل فرمی آن خوشم آمد اما احساس کردم فرم نمایشی آن قابل اجرا در ایران نیست. به شرط رسیدن به سروشکلی متفاوت برای این بخشها کار را قبول کردم و از همان زمان هم تیم نویسندگان برای طراحی مشغول شدند. در همین بازه هم به عنوان کارگردان شروع به انتخاب کست بازیگران کردم.»
او در ادامه درباره ممنوع الکاری اش می گوید:«باور کنید هنوز هم نمیدانم! این ممنوعیت یکی دو ساله در تلویزیون دلیلی دارد که خودم از آن بیاطلاعم. البته نه مدیران سابق علاقهای به همکاری با بنده داشتند و نه مدیران فعلی! ابتدا متوجه شدم در برخی برنامهها حتی به عنوان مهمان هم امکان حضور ندارم. هم من و هم پیمان با چنین شرایطی مواجه بودیم. بعد گفتند نامت هم نباید باشد. اینگونه «دورهمی» بدون نام من روی آنتن رفت. همه تیم تولید و حتی شخص مهران مدیری بعد از تصمیم من در موقعیت بدی قرار داشتند. بالاخره خودم اصرار کرده بودم که تک تک آنها به کار بپیوندند. اما خودم بعد از خداحافظی از مهران خواستم که کارگردانی را برعهده بگیرد. به نظرم از اینجا به بعد باید اسم مهران مدیری بهعنوان کارگردان در تیتراژ درج شود. امیدوارم شاهد خداحافظی شخصی از این گروه نباشیم. آنها حتی به من گفتند حق نداری در لوکیشن برنامه هم حاضر شوی.»
باید صبر کرد و دید سرنوشت برنامه دورهمی که به گفته تهیه کنندگانش در 150 قسمت باید تولید شود در حالی که از قسمت 10 به بعد مشخص نیست کارگردان واقعی اش چه کسی است به کجا خواهد رسید؟ این برنامه این روزها از شبکه نسیم پخش می شود و با استقبال نسبی مخاطبان تلویزیون مواجه شده است. برنامه ای که همه آن را متعلق به زوج مهران مدیری و مهراب قاسم خانی می دانستند و اکنون باید دید آیا مدیری زیر بار مسئولیت سنگین کارگردانی اثری که از ابتدا قرار بود فقط در آن ایفای نقش کند می رود یا خیر؟
اصلا این ایده بحث کردن سر موضوعی خیلی عقب مانده و کهنه است .. این دیگه ته عدم خلاقیته .. چیزی بود که خود مهران مدیری در برنامه های شاید 15 سال پیشش انجام میداد. و بخش نمایشی خیلی لوسه و حرف دوستمون کاملا درسته l.utus
دقیقا موافقم!
مثلا میان میگن بیاین موضوع امشب رو فرهنگ آپارتمان نشینی انتخاب کنیم بعدش هر موضوع دیگه ای رو بهش میچسبونن تا مثلا خنده دار بشه در حالیکه اصلا نیست.
من راحت خندم میاد ولی الان که این برنامه رو دیدم یه لبخند کوچیک هم روی لبم نیومد.
از همه بدتر اینه که تمام برنامه روی دیالوگهای اون یارو لاغره قد بلنده که در استند آپ کمدین خندوانه هم شرکت میکرد، داره میگرده. یه سبک تکراری و خسته کننده و گاهی منزجر کننده برای خنده. وقتی مهران داره حرف میزنه، من مهران رو نمی بینم، بلکه اون یارو جلوی چشمم میاد فقط.
بابا یکم خلاقیت، حداقل از چندین نویسنده دیگه استفاده کنید یا نویسنده هایی که دارید رو از هم جدا کنید. تو هر برنامه فقط به یه موضوع چرت نپردازید، ایستا نباشید، پویا باشید.
اینم حذفش کن این انجمن لیاقت پستهای مفید منو نداره
مهران مدیری رسما کارگردان «دورهمی» شد/ تغییر در بخش نمایشی
هاشم رضایت تهیهکننده برنامه «دورهمی» اعلام کرد به خواست مردم و پس از بررسی نظرها و پیشنهادهای آنها، تغییراتی در بخش نمایشی برنامه ایجاد شده است.هاشم رضایت یکی از تهیهکنندگان مجموعه شبانه «دورهمی» در گفتگو با خبرنگار مهر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با اشاره به تغییرات جدید این برنامه که از شبکه نسیم پخش می شود، توضیح داد: قرار است تغییراتی در بخش نمایشی برنامه و بازیگران داشته باشیم اما هنوز به ساختار کامل و مشخصی نرسیده ایم.
شقایق دهقان یک هفته است که در تیم «دورهمی» حضور ندارد
وی درباره تغییرات در بازیگران و شایعاتی که پیرامون شقایق دهقان و چند تن از عوامل این مجموعه شنیده شده است، اضافه کرد: حدود یک هفته است که شقایق دهقان در تیم برنامه ما حضور ندارد ولی هیچ اختلافی هم در میان نبوده است. او دلایلی را مطرح کرد و قرار است دیگر در این پروژه حضور نداشته باشد. امیرمهدی ژوله نویسنده مجموعه همچنان با ما کار می کند و هنوز قرارهای کاری با هم داریم.
این تهیه کننده با اشاره به اینکه تغییرات برنامه در راستای خواست مردم است، عنوان کرد: عده ای نسبت به بخش نمایشی کار انتقاد داشتند و ما هم با توجه به بازخوردها در نظر داریم که تغییراتی را در کار اعمال کنیم. ما بازیگران جدیدی را به کار اضافه می کنیم و این رفت و آمدها بسیار طبیعی است. نمی توان گفت با رفتن یک بازیگر کار دچار فروپاشی شده است چراکه در این تیم اختلافی وجود ندارد.
رضایت ادامه داد: به نظرم «دورهمی» برنامه ای است که مخاطبان زیادی دارد و به خوبی دیده می شود و به همین دلیل برایش حاشیه های زیادی هم ساخته می شود اما امیدوارم رسانه ها از تیترها و خبرهای صحیح برای جذب خوانندگان خود استفاده کنند.
بقیه خبر را در منبع بخوانید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
boobeger
05-06-2016, 19:00
از بین بازیگرها فقط دهقان جدا شده یعنی؟
اینطور که گفتن مهران مدیری قصد خداحافظی و با تلویزیون رو داره
و فقط تا پایان قسمت های دورهمی قرار داد داره و دیگه قراره فقط در شبکه نمایش خانگی و سینما کار کنه . اینو خودش در برنامه هفت گفت .
به نظرتون چه کسی میتونه جایگزین مهران مدیری به عنوان مجری دورهمی باشه ؟:n13:
ghassam2
28-08-2016, 08:44
اینطور که گفتن مهران مدیری قصد خداحافظی و با تلویزیون رو داره
و فقط تا پایان قسمت های دورهمی قرار داد داره و دیگه قراره فقط در شبکه نمایش خانگی و سینما کار کنه . اینو خودش در برنامه هفت گفت .
به نظرتون چه کسی میتونه جایگزین مهران مدیری به عنوان مجری دورهمی باشه ؟:n13:
دورهمی که با مهران مدیری همش شده تبلیغ ودعوت از مهمونای دست چندمی که میان اینجا گارد میگیرن که چی هست و چی میشن و از این حرفای بیهوده...
aghazadeh_hastam
28-08-2016, 09:17
شبی 30 میلیون هم میگیره برای این نمایش اشغال
mineworld
16-09-2016, 06:27
خاک تو سرت جناب مدیری با این باصطلاح طنزت
مگه نمیگی این سبک بهت نمیسازه ؟ نساز خب .
آها یادم رفت 20 تومن میدن ... توم پول لازم ...
همون جمله اول ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.