مشاهده نسخه کامل
: قطع شدن تلفن با استفاده از اسپلیتر
سلام.
هفته پیش برای دفتر درخواست ای دی اس ال کردم که اومدن وصل کردن. الان مشکلی که پیش اومده اینه که وقتی از پریز سیم میکشم و وسط راه اسپلیتر استفاده می کنم مودم بدون مشکل کانکت میشه اما تلفن که به همون اسپلیتر وصل هست بوق نمی خوره و وصل نمیشه فقط باید به صورت مستقیم خط رو به تلفن وصل کنم و به مودم خطی نداده باشم تا تلفن کار کنه!
حتی اگر به مودم هم اسپلیتر رو وصل نکنم و فقط به تلفن اسپلیتر وصل باشه باز تلفن کار نمیده.
فکر می کردم مشکل از اسپلیتر هست و یکی دیگه خریدم باز همین مشکل بود به علاوه اسپلیتر رو خونه امتحان کردم و تلفن بدون مشکل کار می داد. بدبختی دفتر هم یک پریز تلفن بیشتر نداره که جایی دیگه تست کنم.
سلام
با یه گوشی دیگه امتحان کنید.شاید ایراد از گوشی تلفن باشه.یا گوشی تلفن رو توی خونه هم امتحان کنید ببینید همین اتفاق میفته
سلام. مشکل از گوشی نبود. یک گوشی دیگه هم تست کردم مشکل همچنان برقرار بود.
محمد7966
17-02-2016, 00:48
سلام. مشکل از گوشی نبود. یک گوشی دیگه هم تست کردم مشکل همچنان برقرار بود.
سلام
پریز مشکل نداره؟اونو تست کردید؟
سلام
پریز مشکل نداره؟اونو تست کردید؟
تستش کردم مشکلی نداشت.
حتی اگر هم داشته باشه متوجه نمیشم چطور مودم باهاش مشکلی نداره اما تلفن وقتی اسپلیتر وصله داره
محمد7966
18-02-2016, 23:37
تستش کردم مشکلی نداشت.
حتی اگر هم داشته باشه متوجه نمیشم چطور مودم باهاش مشکلی نداره اما تلفن وقتی اسپلیتر وصله داره
نگاه کنید مشکلتون عجیبه
از طرفی همه چیو امتحان کردید
فقط میمنونه مخابرات و شرکتی که ازش اینترنت گرفتید
باید به اونا زنگ بزنیدو بگید
چون من هم تجربه مشکلای عجیب و غریب داشتم که آخرش خود شرکت و مخابرات یه جورایی برام حلش کردند
Jafartazakor
10-09-2022, 22:59
من هم مشکل شما برام پیش امده است چگونه برطرف کردید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
khordad1
03-06-2023, 22:10
دوستان لازم نیست مودم و تلفن به اسپلیتر وصل باشه مودم رو مستقیما به هر پریز تلفن تو خونه که دوست دارید وصل کنید(بدون اسپلیتر)
اسپلیتر رو به یک پریز دیگه بزنید و تلفن رو بهش وصل کنید اینجوری روی مکالمه صدای خش خش یا نویز نمیاد
واسه همین تو بازار و مغازه به اسپلیتر میگن نویز گیر
shabnam1986
04-06-2023, 10:25
دوستان لازم نیست مودم و تلفن به اسپلیتر وصل باشه مودم رو مستقیما به هر پریز تلفن تو خونه که دوست دارید وصل کنید(بدون اسپلیتر)
اسپلیتر رو به یک پریز دیگه بزنید و تلفن رو بهش وصل کنید اینجوری روی مکالمه صدای خش خش یا نویز نمیاد
واسه همین تو بازار و مغازه به اسپلیتر میگن نویز گیر
سلام اونی ک شما میگین اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.