ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مادر خیلی نگران از نتیجه آزمایش فرزند(تفسیر آزمایش و سرطان)

رومنس
16-02-2016, 12:35
سلام دوستان
مثل همیشه به کمکتون نیاز دارم، تنهام نزارید.
من خیلی خلاصه وضعیت رو شرح می دم.
بیمار یه پسر 20 ساله هست که ظرف 3 ماهه گذشته از 68 کیلو وزنش به 64 رسیده. از نظر روحی بسیار افسرده و پرخاشگر شده در این مدت و مدام خواب آلوده و همش خوابه و نور اذیتش می کنه.تقریبا اصلا غذا نمی خوره در حد روزی یه لیوان شیر و یه نصفه موز همین.
مادرش خیلی نگرانه که سرطان داشته باشه از من خواهش کرده نتایج آزمایش رو براتون بزارم تا تفسیر کنید._متاسفانه دکتر خودشون تا هفته دیگه نیست و هر روز هم حال این مادر بدتر می شه و هم وضعیت اون جوون- لطفا کمک کنید نتیجه آزمایش رو تفسیر کنیم و آیا می توان ردی از سرطان در جواب آزمایش دید؟؟؟

پیشاپیش متشکرم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جواب آزمایش پی دی اف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
16-02-2016, 15:15
سلام دوستان
بیمار یه پسر 20 ساله هست که ظرف 3 ماهه گذشته از 68 کیلو وزنش به 64 رسیده. از نظر روحی بسیار افسرده و پرخاشگر شده در این مدت و مدام خواب آلوده و همش خوابه و نور اذیتش می کنه.تقریبا اصلا غذا نمی خوره در حد روزی یه لیوان شیر و یه نصفه موز همین.
مادرش خیلی نگرانه که سرطان داشته باشه از من خواهش کرده نتایج آزمایش رو براتون بزارم تا تفسیر کنید._متاسفانه دکتر خودشون تا هفته دیگه نیست و هر روز هم حال این مادر بدتر می شه و هم وضعیت اون جوون- لطفا کمک کنید نتیجه آزمایش رو تفسیر کنیم و آیا می توان ردی از سرطان در جواب آزمایش دید؟؟؟

پیشاپیش متشکرم

جواب آزمایش پی دی اف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام

اینجا یه سری چیزا نوشته که از محدوده نرمال خارجه یعنی یا پایین یا بالا

مثلا ویتامین دیشون پایین ولی ازین نمیشه نتیجه گرفت که سرطان دارند

پیشنهاد میکنم برید تو تایپیک پزشکی یه تایپیک بزنید تا کسانی که پزشکن جواب بدن

ولی من خیلی از علائم سرطانو که میخوندم معمولا تشخیصشون با آزمایش خون نیست بلکه باید یه سری آزمایش های دیگه ای هم انجام بدید

این صفحه رو بخونید
در ضمن میتونید از بعضی از علائم به بعضی از سرطانها شک کرد ولی کاهش وزن ایشون به نظرم به خاطر افسردگیشونه بیشتر تا وجود سرطان

به نظرم باید افسردگی پسرشون درمان بشه

چرا پسرشون افسردگی گرفته؟؟

logos
16-02-2016, 19:15
یعنی واقعا میتونید حرف ادمهای اینجارو بدون اینکه بدونید طرف واقعا تخصص داره یا نه یا اصلا پزشکی میدونه یا نه یا اصلا سنش چقدره تو این زمینه باور کنید و به مادر نگران اطلاع بدید ؟!؟! به نظر من بهتره به یه پزک متخصص دیگه مراجعه کنید

laxer
16-02-2016, 19:35
بیمار سابقه مصرف دارو داشته؟ ( استروئید های آنابولیک و...)

رومنس
16-02-2016, 21:03
بیمار سابقه مصرف دارو داشته؟ ( استروئید های آنابولیک و...)

سلام.نخیر هیچگونه دارویی مصرف نمی کرده.اهل سیگار و مشروب و علف و....... نیست.
متشکرم

Ar@m
16-02-2016, 23:16
ایشون لازمه یه سری تست های دیگه انجام بدن اما با توجه به بالا بودن درصد هماتوکریت و همینطور بیلی روبین مستقیم شک به سندرم ژیلبرت هست.
درهرحال برای درآمدن از نگرانی پست دادن تو این انجمن نمیتونه کمکی بهتون بکنه و اصل تشخیص پزشک ایشونه که در جریان همه چی هست نه فقط 2 تا آزمایشی که شما توی نت با یک شرح حال مختصر از مشکل بیمار میگذارید.

AMHSIN
17-02-2016, 00:27
فعلا برای اینکه مادرش از نگرانی دربیاد همینطوری بش بگید از چند نفر مطلع پرسیدید گفتن مشکل خاصی نیست (طوری بگید که باورش بشه)، هنوز چیزی معلوم نیست بنابراین لزومی نداره مادرشون بی دلیل نگران باشن، ایشاا که مشکل خاصی نیست

رومنس
17-02-2016, 13:26
دوستان تشخیصتون صحیح بود/

سندرم ژیلبرت.

اما دکتر گفت چیز مهمی نیست و به جز دی 3 هیچ چیز تجویز نکرد!!!!! متخصص داخلی

نظر شما چیه؟

رومنس
17-02-2016, 13:30
ایشون لازمه یه سری تست های دیگه انجام بدن اما با توجه به بالا بودن درصد هماتوکریت و همینطور بیلی روبین مستقیم شک به سندرم ژیلبرت هست.
درهرحال برای درآمدن از نگرانی پست دادن تو این انجمن نمیتونه کمکی بهتون بکنه و اصل تشخیص پزشک ایشونه که در جریان همه چی هست نه فقط 2 تا آزمایشی که شما توی نت با یک شرح حال مختصر از مشکل بیمار میگذارید.

تشخیصتون کاملا صحیح بود.متشکرم
برای رمان پیشنهادی دارید؟

محمد7966
17-02-2016, 13:30
دوستان تشخیصتون صحیح بود/

سندرم ژیلبرت.

اما دکتر گفت چیز مهمی نیست و به جز دی 3 هیچ چیز تجویز نکرد!!!!! متخصص داخلی

نظر شما چیه؟

راستش دیروز که آرام خانم گفتند مشکوک به سندرم ژیلبرت رفتم یه خورده مطالعه کردم

و گفتند جای نگرانی نداره و درمان خاصی هم نداره

میتونید خودتون هم تو اینترنت جستجو کنید و ببینید

Ar@m
17-02-2016, 15:11
تشخیصتون کاملا صحیح بود.متشکرم
برای رمان پیشنهادی دارید؟
خواهش میکنم.
همونطور که گفتن این سندرم مشکل خاصی ایجاد نمیکنه، محدودیت غذایی نداره (هرچند داشتن یک رژیم سالم غذایی توصیه میشه) و به درمان خاصی احتیاج نداره و فقط باید از مصرف بیش از حد الکل یا داروهای مختلف و همچنین گرسنگی طولانی مدت خودداری کرد.

Saeed Dz
17-02-2016, 22:36
سلام دوستان

پیشاپیش متشکرم

ببینید دوست من، اینکه گفته میشه سرطان وزن رو کاهش میده به این دلیل هستش که توده سرطانی قسمتی از انرژی بدن رو مصرف میکنه دقیقا مثل یک عضو زنده از بدن و این یک نوع تحمیل بار اضافی برای بدنه، در نتیجه فرد وزن از دست میده. در مورد شخصی که شما فرمودی کم غذاییش، از دست دادن وزنش رو توجیه میکنه!
ضمن اینکه با این مقدار غذا، باید فردی که شما در موردش صحبت کردی کم خون باشه در حالی که نه تنها کم خون نیست بلکه هموگلوبین بالایی داره. اگر فرد دارای توده سرطانی باشه هم باید کم خون باشه. کمبود ویتامین دی افسردگیش رو تشدید میکنه!

هیچکدام از آزمایش ها برای تشخیص سرطان نیست و برای این مورد به آزمایشات پاتولوژی نیازه. نتایج آزمایش ها با گفته شما تطابق ندارن و باید تکرار بشن. وضعیت میزان فشار خون، وجود هر نوع توده و لکه در بدن باید بررسی بشه.

Ar@m
17-02-2016, 23:02
1- هر کنسری کاهش وزن نمیده و اگرچه کاهش وزن ناگهانی یک علامت خطره اما هر کاهش وزنی به معنای سرطان نیست
2- مردان جوان به راحتی و با کم کردن چند کیلو دچار کم خونی نمیشن بخصوص که کم کردن حدود یک کیلو وزن در ماه کاهش وزن شدید محسوب نمیشه
3- در این بیمار آزمایشات انجام شده اگرجه آزمایشات اختصاص سرطان نیستن اما با ابتلای یک عضو به سلول های سرطانی و مختل شدن عملکرد اون عضو تقریبا همیشه رد پایی از این اختلال رور در آزمایشات روتین میشه دید و کنار هم گذاشت و تفسیر کرد
4- درخواست پاتولوژی برای تایید سرطان زمانی انجام میگیره که بر اساس معاینات بالینی, علایم بیمار و آزمایشات به سرطان خاصی مشکوک باشیم و بعد از انجام تصویربرداری های لازم در نهایت به این نتیجه برسیم که برای تایید تشخیص به پاتولوژی احتیاجه

Saeed Dz
17-02-2016, 23:37
هر کنسری کاهش وزن نمیده و اگرچه کاهش وزن ناگهانی یک علامت خطره اما هر کاهش وزنی به معنای سرطان نیست
مردان جوان به راحتی و با کم کردن چند کیلو دچار کم خونی نمیشن بخصوص که کم کردن حدود یک کیلو وزن در ماه کاهش وزن شدید محسوب نمیشه
دقیقا همینطوره، متاسفانه این نگاه غلط وجود داره که هر کاهش وزنی نشانگر سرطان خواهد بود. مخصوصا در این مورد که کم غذایی کاهش وزن رو توجیه میکنه.
مگر میشه فردی که سه ماه مواد غذایی خونساز دریافت نکرده کم خون نباشه؟! یا حداقل هموگلوبینی در حد 10-11 میباید داشته باشه. هموگلوبین ایشون بالا هم هست.

در این بیمار آزمایشات انجام شده اگرجه آزمایشات اختصاص سرطان نیستن اما با ابتلای یک عضو به سلول های سرطانی و مختل شدن عملکرد اون عضو تقریبا همیشه رد پایی از این اختلال رور در آزمایشات روتین میشه دید و کنار هم گذاشت و تفسیر کرد
کاملا درسته، اما هر اختلال در عملکردی رو هم نمیشه به کنسر ربط داد. در واقع در بیشتر موارد اگر با علائمی مثل وجود خون در ترشحالت بدن، فشار خون بالا، کاهش وزن شدید، وجود توده و لکه غیر طبیعی در بدن و غیره همراه نباشه نمیشه گفت لزوما بیماری به این مورد مربوط میشه که اغلب هم همینطوره.
در نهایت به نتیجه آزمایشات پاتولوژی نیازه.

درخواست پاتولوژی برای تایید سرطان زمانی انجام میگیره که بر اساس معاینات بالینی, علایم بیمار و آزمایشات به سرطان خاصی مشکوک باشیم و بعد از انجام تصویربرداری های لازم در نهایت به این نتیجه برسیم که برای تایید تشخیص به پاتولوژی احتیاجه
پاتولوژی برای تایید سرطان انجام نمیشه بلکه مثل دیگر آزمایش ها تشخیصیه!
برای مثال به افرادی که یکی از اعضای خانوادشون به یک سرطان خاص مبتلا بوده توصیه میشه بعداز 40-50 سالگی سالانه نمونه برداری انجام بدن برای پیشگیری و تشخیص. در بیشتر شهر ها و روستاها پزشکان توصیه میکنند تمام خانم ها بعداز 40 سالگی سالانه نمونه برداری از نقاطی از بدن رو انجام بدن حتی اگر مشکلی براشون بوجود نیامده باشه. اینها همه قبل از هرگونه شک یا آزمایشات دیگر انجام میشه با هدف تشخیص.

M.PC
18-02-2016, 20:33
اگر نگرلن ایشون (پسر ۲۰ ساله) هستید بهتره قبل از همه چیز به دکتر روانپزشک(نه پزشک عمومی) این پسر رو ببرید احتمالا مادر این پسر خوشحال شده که چیز خاصی نیست کاهی وزن رو هم با غذا خوردن و ... حل میشه!!

ALEMIX
19-02-2016, 12:27
افسردگی از همه بیماری ها بدتره اسمش هست افسردگی اما میتونه بیمار رو از پا دربیاره کسی که سرطان داره اگر روحیه اش خوب باشه مقاومت میکنه اما افسردگی انسان سالم رو از بین میبره بهتره افسردگی ایشون در درجه اول معالجه بشه چون بیماری های جسمی رو در هر صورت میشه معالجه کرد ولی بیماری روحی خیلی سخته .