ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صفحه آبی

Azizi87
16-02-2016, 11:03
با سلام خدمت دوستان
با عرض پوزش مشکل صفحه آبی بنده با تعویض ویندوز موقتا حل شد ولی دوباره پیدا شده ولی راحتتر از قبله.قبلا وارد ویندوز نمیشد وریستارت میکرد ولی الان وارد میشه اما خاموش میشه برخی مواقع.
با نرم افزار mem test رم را چک کردم و 19 مرحله را گذراند ولی هیچ خطایی را پیدا نکرد.
قبل از تعویض ویندوز با یه رم دیگه تست کردم ولی مشکل برطرف نشد.
دو اسلات داره و روی هر دو گذاشتم.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
پاور گرین
رم کینگستون 4گیگ
g2020
گرافیک آنبورد
مادر بورد msi

محمد7966
16-02-2016, 11:19
با سلام خدمت دوستان
با عرض پوزش مشکل صفحه آبی بنده با تعویض ویندوز موقتا حل شد ولی دوباره پیدا شده ولی راحتتر از قبله.قبلا وارد ویندوز نمیشد وریستارت میکرد ولی الان وارد میشه اما خاموش میشه برخی مواقع.
با نرم افزار mem test رم را چک کردم و 19 مرحله را گذراند ولی هیچ خطایی را پیدا نکرد.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
پاور گرین
رم کینگستون 4گیگ
g2020
گرافیک آنبورد
مادر بورد msi

رمتان ظاهرا مشکلی نداره گرافیک هم همچنین

راستی برید تو تنظیمات مادربرد و تنظیماتو دیفالت کنید ؟

یه چیزی دیگه شما بار اول که این مشکلو پیدا کردید قبلش قطعه ای به سیستمتون اضافه نکردید مثل تی وی کارت یا مثلا کارت وایرلس بی سیم

Azizi87
16-02-2016, 11:31
از کدوم قسمت تنظیمات مادربرد و تنظیماتو دیفالت کنم؟
قطعه ای اضافه نکردم.

محمد7966
16-02-2016, 11:40
از کدوم قسمت تنظیمات مادربرد و تنظیماتو دیفالت کنم؟
قطعه ای اضافه نکردم.

همون اول که سیستم رو روشن میکنید کلید دیلیت رو بزنید تا به تنظیمات مادربرد برید یا میتونید باطری رو در بیارید و بعد از چند دقیقه بذارید سرجاش

EXTREME
16-02-2016, 20:43
با سلام خدمت دوستان
به نظرتون مشکل از کجاست؟
پاور گرین
رم کینگستون 4گیگ
g2020
گرافیک آنبورد
مادر بورد msi
از هر چیزی میتونه باشه این ابتدا بایوس رو با برداشتن باتری مین دیفالت کنید درست نشد از نظر نرم افزاری مطمئن بشید سیستم مشکلی نداره مثلا کیندوز رو عوض کنید و درایورهای سیستم رو بروز کنید و چک کنید سیستم ویروسی نباشه
اگر مشکل از این موارد نبود دمای قطعات سیستم به همراه هارد و پاور باید بررسی بشه

Sent from my SM-J500H using Tapatalk